Εσυ εισαι κυρια της υψηλης κοινωνιας κατα δηλωση σου (που δεν ξεχνιεται). Εμεις...Juno έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:10Το πας σε σχολείο με λαθρομεταναστάκια ή σε κανένα της υψηλής κοινωνίας όπως κάνει ο Τσίπρας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλή σχολική χρονιά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Καλή σχολική χρονιά.
Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:17 Η ουσία και το καλύτερο μάθημα είναι ακριβώς αυτό- να γράφει σε ότι διαθέτεικαι να απαξιώνει - ανάλογα αν είναι κορίτσι η αγόρι ,την ''εκπαίδευση'' και τις '' αρχές'' και τις ''εξουσίες '' + ''αυθεντίες''
Αυτό ακριβώς κάνουν οι γύφτοι και είναι αυτοί που είναι.Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:34 Οτι καλο συνέβη στην ανθρωπότητα προήλθε γιατί καποιες και καποιοι έγραψαν στίς μουνάρες τους και στην καραπουτσακλαρα τους την αυθεντία και την πειθαρχία .
- hellegennes
Για την πολεοδομική ζώνη της Αθήνας μιλούσαμε. Σ'το ξαναείπα. Αυτή ήταν η αντίρρησή σου, δηλαδή;Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:38αν και άργησες σε συγχωρώ - σάλτα τώρα και ....... αναζήτησε ''Παραγωγή ελαιολάδου Αττική '' να ξεστραβωθείς και να μην γράφεις ότι σου κάτέβει στην ξερογεωργιανή σκούντρικη χοντροκεφαλά σου.hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:33 Δώσε μας γέροντα τα φώτα σου. Διψάω να μάθω από τον ωκεανό γνώσεών σου. Υποτάσσομαι στην αυθεντία σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τότε να γράφεις Αθήνα και οχι Αττική + οι παπαριες ασχετοι υπολογισμοί οτι χρειάζονται 500. 000 - 1 .000.000 ελαιόδεντρα για να δώσουν 1000 τόνους λάδι.hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2018, 18:18Για την πολεοδομική ζώνη της Αθήνας μιλούσαμε. Σ'το ξαναείπα. Αυτή ήταν η αντίρρησή σου, δηλαδή;Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:38αν και άργησες σε συγχωρώ - σάλτα τώρα και ....... αναζήτησε ''Παραγωγή ελαιολάδου Αττική '' να ξεστραβωθείς και να μην γράφεις ότι σου κάτέβει στην ξερογεωργιανή σκούντρικη χοντροκεφαλά σου.hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:33 Δώσε μας γέροντα τα φώτα σου. Διψάω να μάθω από τον ωκεανό γνώσεών σου. Υποτάσσομαι στην αυθεντία σου.
Γελάει ο Δάκος και η Μουχρίτσα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Ο δάκος και η μουχρίτσα ας γελάνε όσο θέλουν. Η απόδοση μιας ελιάς εξαρτάται από την ηλικία της, αν ποτίζεται, ανάλογα την χρονιά, αν είναι κλαδεμένη και ένα μάτσο άλλους παράγοντες. Σαν χώρα έχουμε 170 εκατομμύρια δέντρα. Πες μου τώρα και πόσο ελαιόλαδο παράγουμε. Πες μου και πόσο ελαιόλαδο παράγει κάθε καλό δέντρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2018, 19:07 Ο δάκος και η μουχρίτσα ας γελάνε όσο θέλουν. Η απόδοση μιας ελιάς εξαρτάται από την ηλικία της, αν ποτίζεται, ανάλογα την χρονιά, αν είναι κλαδεμένη και ένα μάτσο άλλους παράγοντες. Σαν χώρα έχουμε 170 εκατομμύρια δέντρα. Πες μου τώρα και πόσο ελαιόλαδο παράγουμε. Πες μου και πόσο ελαιόλαδο παράγει κάθε καλό δέντρο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
5 παραΜορφωμένες ψευτικες απαντησεις, ως συνηθως εισαι 95% λαθος.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 21:291: ο πατέρας μόλις ήρθε απ' την δουλειά και κάθισε να φάει στο τραπέζι χωρίς να πλυθεί.The Rebel έγραψε: 13 Σεπ 2018, 21:00 Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ στα σχολεία ! (Τα μισούν τώρα!)
Ζούμε στην (καλοστημένη) 'νέα εποχή', στην οποία ο πολιτισμός δεν χωρά.
Αυτά που κάποτε φάνταζαν αυτονόητα και διδάσκονταν στα σχολεία, πλέον θεωρούνται 'ντεμοντέ'.
![]()
2: τότε οι πολύτεκνοι δεν έπαιρναν επίδομα, τώρα παίρνουν. Συν ότι είναι παντελώς ανεύθυνο να κάνεις πολλά παιδιά αν ΔΕΝ έχεις τρόπο να τα ζήσεις και περιμένεις να πληρώσουν οι υπόλοιποι για να τα μεγαλώσεις εσύ. Βρες πρώτα τρόπο να πληρώνεις ο ίδιος για τα δικά σου παιδιά και μετά τράβα γεννοβόλα όσα θες.
3: η γιαγιά είναι στο σπίτι σε όλες τις ελληνικές οικογένειες μέχρι σήμερα και πολλές φορές ανακατεύεται στο ζευγάρι.
4: στις περισσότερες οικογένειες, όταν τρώνε όλοι μαζί, όλοι περιμένουν να καθίσουν όλοι στο τραπέζι για να φάνε. Προφανώς το άτομο που έγραψε αυτό το πράγμα δεν έχει μάθει στα παιδιά του τρόπους και κρίνει από τον εαυτό του. Δικό του είναι το πρόβλημα.
5: σιγά που τρώγανε συχνά ψάρια όταν βγήκε αυτό το βιβλίο. Το πολύ-πολύ καμμιά σαρδέλα και τις υπόλοιπες μέρες φάβα.
καλα πηγαμε. η δασκαλα παραδεχτηκε το λαθος της χωρις να χρειαστει να επεμβω εγω. μονο που πηρε το χαρτι και θα τοχα να γελαω και να του το δειχνω οταν θα μεγαλωσει να γελαμε μαζι, κριμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ειναι 100% σωστος.The Rebel έγραψε: 14 Σεπ 2018, 19:21
5 παραΜορφωμένες ψευτικες απαντησεις, ως συνηθως εισαι 95% λαθος.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν θέλω καν να φανταστώ ότι ο Rebel έχει παιδιά.
Ασέβαστε η καλύτερη εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει το "γεγονότο".
Βέβαια,και χωρίς να θέλω να σε μπριζάρω παραπάνω,καλή αρχή δεν τη λες αυτή.Σκατά στο στόμα μου,αλλά η δασκάλα είναι για το γάϊδαρο καβάλα.
Χίλια δίκια να`χει δεν μειώνει τους γονείς,όπως και οι γονείς δεν μειώνουν τη δασκάλα μπροστά στο παιδί.Αν υπάρξει ζήτημα γονείς και δασκάλα τα λένε κατ`ιδίαν και βρίσκουν λύση.Το παιδί δεν έχει καμιά δουλειά να βρίσκεται στη μέση.
Καλά να πάει το μπομπιράκι σου και κράτα το μακριά από διαφωνίες.
Ασέβαστε η καλύτερη εξέλιξη που θα μπορούσε να έχει το "γεγονότο".
Βέβαια,και χωρίς να θέλω να σε μπριζάρω παραπάνω,καλή αρχή δεν τη λες αυτή.Σκατά στο στόμα μου,αλλά η δασκάλα είναι για το γάϊδαρο καβάλα.
Χίλια δίκια να`χει δεν μειώνει τους γονείς,όπως και οι γονείς δεν μειώνουν τη δασκάλα μπροστά στο παιδί.Αν υπάρξει ζήτημα γονείς και δασκάλα τα λένε κατ`ιδίαν και βρίσκουν λύση.Το παιδί δεν έχει καμιά δουλειά να βρίσκεται στη μέση.
Καλά να πάει το μπομπιράκι σου και κράτα το μακριά από διαφωνίες.
Πέρσι στα Δημοτικά ο Γαβρόγλου αποφάσισε (πειραματικά) τα παιδιά να αφήνουν τσάντες και βιβλία στο σχολείο ένα Σαββατοκύριακο το μήνα
να μην κουράζονται με το διάβασμα.
Φέτος το καθιέρωσε, δύο ΣΚ το μήνα.
(εννοείται ότι στα ιδιωτικά το μέτρο τους είναι άγνωστο)
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Τους είχα για μαλάκες στα ιδιωτικά αλλά δεν φανταζόμουν ότι είναι και τόσο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Την τελευταία Παρασκευή του μήνα το έκαναν. Είχα υπογράψει για να τις παίρνουμε εμείς, αλλά στα παιδιά δεν άρεσε η ιδέα, οπότε... Τις αφήναμε τελικά κ μεις. Η αλήθεια είναι πως δε με χάλασε.Athos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:38 Πέρσι στα Δημοτικά ο Γαβρόγλου αποφάσισε (πειραματικά) τα παιδιά να αφήνουν τσάντες και βιβλία στο σχολείο ένα Σαββατοκύριακο το μήνα
-
stergiosbik
Παντως στο δικο μας σχολειο οι περισσοτεροι δασκαλοι-προς τιμην τους-δινουν κανονικα τις τσαντες στα παιδια με υλικο για διαβασμα το ΣΚ.Athos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 14:38 Πέρσι στα Δημοτικά ο Γαβρόγλου αποφάσισε (πειραματικά) τα παιδιά να αφήνουν τσάντες και βιβλία στο σχολείο ένα Σαββατοκύριακο το μήνα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 693 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null
-
- 48 Απαντήσεις