Naida έγραψε: 23 Μαρ 2022, 20:25
Αυτό που θυμάμαι από γάμο είναι σε γάμο φίλης μου έσκασε μύτη ο πρώην της ψιλομεθυσμενος και τον πήρε ο γαμπρός αγκαζέ (και αυτός ψιλομεθυσμενος) και τον έβγαλε έξω από το μαγαζί στο παρκινγκ να τα πούνε. Τα είπανε και έφυγε. Μετά ο γαμπρός ήταν μουτρωμενος με την νύφη και το σόι της και δεν σηκωνόταν να χορέψει. Παρενέβηκαν οι μεγάλες δυνάμεις (φίλοι του) και αποκαταστάθηκε η ηρεμία. Λίγοι βέβαια ξέραμε τι είχε συμβεί. Ο κόσμος διασκέδαζε κανονικά.
Στημένο ήταν, για να τους ξεκατσικωθεί. Να φύγουν παρεξηγημένοι. Αλλά έκατσαν.
Ούτε καν. Αν και ο μεγάλος της έρωτας ήταν ο πρώην της δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψει σε αυτόν. Σοκαρίστηκε όταν τον είδε.
Ναι καλά σοκαρίστηκε
Γούσταρε που ήρθε
Τον γαμπρό λυπαμαι
Λαμία, γάμος με περίπου 600 νοματαίους.
Αρνοκάτσικα κοπάδια
Λάμπρος Σκάρλας
Βεγγαλικά περισσότερα απο αυτά που έριχνε ο Αβραμόπουλος οταν ήταν δήμαρχος
Σαμπάνια Crystal.
Κόκκινο διθέσιο υπεραυτοκίνητο.
Ειπατε κάτι;
Ακόμη έχει να το λέει όλος ο νομός πως τέτοιος γάμος δεν έχει ματαγινει. Όλοι δίνουν ακόμη συχαρικια
Αδερφέ απαντάς στον εαυτό σου με παραθεση;
Ποιος νομος είναι αυτός που κάνουν τέτοιους γάμους και τους αρέσει. Εκτός και αν μιλάμε για παλιές εποχές 30 χρόνια πριν.
Τώρα μόνο Ρομά κάνουν τέτοια (αν είσαι Ρομά δεν σε υποτιμώ, απλα λεω). Ή τίποτα νεόπλουτοι ή ο μπάρμπας της νύφης χάρηκε πολύ που βρέθηκε κάποιος να την πάρει και τα έσταξε χοντρά
Αν παντρευτώ ξανά δημαρχείο και τέλος. Θα μοιράσω και ένα σάντουιτς σε γνωστούς να μη λένε πως δεν τους τάισα
εγω, εκανα το ιδιο, αλλα τους ενημερωσα κανα μηνα πριν. ηταν παρασκευη απογευμα και γκρινιαζα που αναγκαστηκα να κλεισω το μαγαζι, και ξαναγκρινιαζα που η γυναικα ηθελε σωνει και καλα να φορεσω κοστουμι καλοκαιριατικα. υπεκυψα, νταξει, δε θα πηγαινα και με τα ρουχα της δουλειας. την επομενη μερα εφυγα για 2ημερο.... ψαρεμα με τα φιλαρακια, το ειχαμε κανονισει πριν κανονισουμε γαμο, δεν μπορουσα να το ακυρωσω.
αλλες ιστοριες, αμα βρω ορεξη να γραψω, εχω πολλες. εχω δουλεψει σερβιτορος σε γαμους, τα εχω δει ολα.
Εχω καλο φιλο που εργαστηκε ως σερβιτορος σε γαμο και καποτε μου ειπε οτι ενας συναδελφος του πηρε την νυφη στις τουαλετες
του χωρου δεξιωσης και την περασε πριονοκορδελα if you know what I mean.
εγω, εκανα το ιδιο, αλλα τους ενημερωσα κανα μηνα πριν. ηταν παρασκευη απογευμα και γκρινιαζα που αναγκαστηκα να κλεισω το μαγαζι, και ξαναγκρινιαζα που η γυναικα ηθελε σωνει και καλα να φορεσω κοστουμι καλοκαιριατικα. υπεκυψα, νταξει, δε θα πηγαινα και με τα ρουχα της δουλειας. την επομενη μερα εφυγα για 2ημερο.... ψαρεμα με τα φιλαρακια, το ειχαμε κανονισει πριν κανονισουμε γαμο, δεν μπορουσα να το ακυρωσω.
αλλες ιστοριες, αμα βρω ορεξη να γραψω, εχω πολλες. εχω δουλεψει σερβιτορος σε γαμους, τα εχω δει ολα.
Εχω καλο φιλο που εργαστηκε ως σερβιτορος σε γαμο και καποτε μου ειπε οτι ενας συναδελφος του πηρε την νυφη στις τουαλετες
του χωρου δεξιωσης και την περασε πριονοκορδελα if you know what I mean.
Και εμείς είχαμε πολλούς γάμους στο μαγαζί που δουλεύω εδώ στο νησί και η αλήθεια είναι ότι έγιναν διάφορα στις τουαλέτες αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα
Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:08
Εδω σας θελω Αντρακλες
Γραψτε τις εμπυριες σας απο τις πολυμηνες βασανιστικες προετοιμασιες - το σπασιμο αρχιδιων - τις συγκρουσεις μεταξυ εμπλεκομενων οικογενειων - το ψυχοφθορο κοστος + το χρηματικο - τον δημοσιο εξευτελισμο - το γλεντι με τα μαχαιροπηρουνα να χτυπανε μανιωδως στα πιατα σαν ταμ ταμ καννιβαλων και .... και ....και ............ ακομα και για την βιντεοσκοπιση - φωτογραφιση που συρθηκατε την '' επομενη ημερα'' - αβουλοι κ συρομενοι σαν λοβοτομημενοι - ευνουχισμενοι
Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:08
Εδω σας θελω Αντρακλες
Γραψτε τις εμπυριες σας απο τις πολυμηνες βασανιστικες προετοιμασιες - το σπασιμο αρχιδιων - τις συγκρουσεις μεταξυ εμπλεκομενων οικογενειων - το ψυχοφθορο κοστος + το χρηματικο - τον δημοσιο εξευτελισμο - το γλεντι με τα μαχαιροπηρουνα να χτυπανε μανιωδως στα πιατα σαν ταμ ταμ καννιβαλων και .... και ....και ............ ακομα και για την βιντεοσκοπιση - φωτογραφιση που συρθηκατε την '' επομενη ημερα'' - αβουλοι κ συρομενοι σαν λοβοτομημενοι - ευνουχισμενοι