Διαφωνω εδω. Απλα ο πολεμος αυτος ειναι μεγαλης κλιμακας οπου οι Ρωσοι προσπαθουσαν μεχρι τωρα να αποφυγουν τις πολλες απωλειες αμαχων. Μονο η περιοχη της Χερσωνας που εχουν καταλαβει εχει εκταση μεγαλυτερη απο το Βελγιο. Αρα θα τους παρει καποιον χρονοunreal έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:48 Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δείχνουν αξιοθρήνητες επιδόσεις από άποψη σχεδιασμού, ηθικού και μαχητικής ικανότητας.
Αυτός δεν είναι στρατός υπερδύναμης, ένα ρεμπέτ ασκέρ είναι. Τελικά η πολυδιαφημισμένη αναδιοργάνωση του ρωσικού στρατού ήταν μια τεράστια μούφα, μάλλον συνεχίζει να είναι ένας διεφθαρμένος και ανίκανος οργανισμός, που στην πρώτη αντιπαράθεση του με έναν αποφασισμένο εχθρό δείχνει σημάδια διάλυσης. Θλίψις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
unreal έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:48 Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δείχνουν αξιοθρήνητες επιδόσεις από άποψη σχεδιασμού, ηθικού και μαχητικής ικανότητας.
Αυτός δεν είναι στρατός υπερδύναμης, ένα ρεμπέτ ασκέρ είναι. Τελικά η πολυδιαφημισμένη αναδιοργάνωση του ρωσικού στρατού ήταν μια τεράστια μούφα, μάλλον συνεχίζει να είναι ένας διεφθαρμένος και ανίκανος οργανισμός, που στην πρώτη αντιπαράθεση του με έναν αποφασισμένο εχθρό δείχνει σημάδια διάλυσης. Θλίψις.
Πλακα κανεις, με μολις 75 αεροπλανα και με τα τριτοτεταρτα του στρατου της η Ρωσια εχει καταλαβει το 30% της Ουκρανιας, τα πυρηνικα της εργοστασια και πολιορκει την πρωτευουσα και το Χαρκοβο, το μεγαλυτερο βιομηχανικο κεντρο. Παραλληλα εχει διαλυσει τον ουκρανικο στολο και σε λιγες μερες θα εχει περικυκλωσει ολο τον ουκρανικο στρατο στα ανατολικα. Ο μονος λογος που δεν εχει καταλαβει ακομη το Κιεβο και τη Μαριουπολη ειναι οτι δεν θελει να κανει σφαγη αμαχων με συνεχεις βομβαρδισμους.
.
Το Χάρκοβο γιατί το βομβαρδίζει, είναι άλλοι άμαχοι εκεί;Αρίστος έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:53unreal έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:48 Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δείχνουν αξιοθρήνητες επιδόσεις από άποψη σχεδιασμού, ηθικού και μαχητικής ικανότητας.
Πλακα κανεις, με μολις 75 αεροπλανα και με τα τριτοτεταρτα του στρατου της η Ρωσια εχει καταλαβει το 30% της Ουκρανιας, τα πυρηνικα της εργοστασια και πολιορκει την πρωτευουσα και το Χαρκοβο, το μεγαλυτερο βιομηχανικο κεντρο. Παραλληλα εχει διαλυσει τον ουκρανικο στολο και σε λιγες μερες θα εχει περικυκλωσει ολο τον ουκρανικο στρατο στα ανατολικα. Ο μονος λογος που δεν εχει καταλαβει ακομη το Κιεβο και τη Μαριουπολη ειναι οτι δεν θελει να κανει σφαγη αμαχων με συνεχεις βομβαρδισμους.
κι επι πλεον θα γυρνας με το τσεκουρακι μπας και βρεις κανα κουτσουρο για την ξυλοσομπα και θα ψαχνεις κανα κερακι για να αναψεις φως... κερδαμε...Γκουερινο 4 έγραψε: 07 Μαρ 2022, 19:37Ευτυχώς εμάς δεν μας έχει αγγίξει καθόλουChainis έγραψε: 07 Μαρ 2022, 19:29Η Ρωσία θα καταστραφεί από αυτό τον πόλεμο.Jack Shephard έγραψε: 07 Μαρ 2022, 18:23 Είναι απίστευτη η κατάρρευση για το ρούβλι σήμερα. Από από 1 δολάριο προς 139 ρούβλια που έγραψα κατά τις δύο, πλέον είναι 1 δολάριο προς 153.26 ρούβλια. 1 ευρώ ανταλλάσσεται με 166.49 ρούβλια.
Θα τραβήξει σε μάκρος και οι συνέπειες θα είναι τραγικές, πρώτα για τον λαό και μετά για την πορεία της χώρας συνολικά.
Σε λίγο με ένα πενηντάρι ευρώ θα παίρνεις δύο κωλοχαρτα και δυο πακέτα μακαρόνια από τα λιντλ
Για να κάνεις δε την διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη θα θέλεις μια τσάντα χαρτονομίσματα, ή μια δωδεκάδα καρτες
Πηγαινετε να πολεμησετε με το πλευρο των Ρωσων τοτε για να γλυτωσουμε τα χειροτερα.πετρος έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:57κι επι πλεον θα γυρνας με το τσεκουρακι μπας και βρεις κανα κουτσουρο για την ξυλοσομπα και θα ψαχνεις κανα κερακι για να αναψεις φως... κερδαμε...Γκουερινο 4 έγραψε: 07 Μαρ 2022, 19:37Ευτυχώς εμάς δεν μας έχει αγγίξει καθόλουChainis έγραψε: 07 Μαρ 2022, 19:29
Η Ρωσία θα καταστραφεί από αυτό τον πόλεμο.
Θα τραβήξει σε μάκρος και οι συνέπειες θα είναι τραγικές, πρώτα για τον λαό και μετά για την πορεία της χώρας συνολικά.
Σε λίγο με ένα πενηντάρι ευρώ θα παίρνεις δύο κωλοχαρτα και δυο πακέτα μακαρόνια από τα λιντλ
Για να κάνεις δε την διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη θα θέλεις μια τσάντα χαρτονομίσματα, ή μια δωδεκάδα καρτες
Αρίστος έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:53
.
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι οι εκατόμβες νεκρών/αιχμαλώτων και οι τεράστιες απώλειες σε υλικά μέσα είναι βάσει σχεδίου; Τα έχει πάει άριστα λοιπόν ο ρωσικός στρατός... Όλα βαίνουν καλώς... Μάλιστα.Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:52
Διαφωνω εδω. Απλα ο πολεμος αυτος ειναι μεγαλης κλιμακας οπου οι Ρωσοι προσπαθουσαν μεχρι τωρα να αποφυγουν τις πολλες απωλειες αμαχων. Μονο η περιοχη της Χερσωνας που εχουν καταλαβει εχει εκταση μεγαλυτερη απο το Βελγιο. Αρα θα τους παρει καποιον χρονο
...in order to satisfy their mania for conquest, lives are squandered...
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Σταρχιδια μας οι Ρώσοι και οι ΟυκρανοίΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Μαρ 2022, 21:01Πηγαινετε να πολεμησετε με το πλευρο των Ρωσων τοτε για να γλυτωσουμε τα χειροτερα.πετρος έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:57κι επι πλεον θα γυρνας με το τσεκουρακι μπας και βρεις κανα κουτσουρο για την ξυλοσομπα και θα ψαχνεις κανα κερακι για να αναψεις φως... κερδαμε...Γκουερινο 4 έγραψε: 07 Μαρ 2022, 19:37
Ευτυχώς εμάς δεν μας έχει αγγίξει καθόλου
Εγώ γιατί να έχω πρόβλημα όταν αυτές οι δυο χώρες πολεμούν, δεν έχω καταλάβει ακομα
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Αποφάσισαν κάποιοι χαρτογιακαδες των Βρυξελλών που βγάζουν εκατομμύρια μαύρα και άσπρα κυρώσεις
Και ο κουλής ο καραγκιόζης έτρεξε από πίσω σαν υπάκουο βρωμοσκυλο που ειναι
Εμένα με ρώτησε κανείς πως θα ζήσω την οικογένεια μου;
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν νομιζω οτι σκοπος του Πουτιν ηταν να καταλαβει το Κιεβο (ισως το Χαρκοβο)unreal έγραψε: 07 Μαρ 2022, 21:03
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι οι εκατόμβες νεκρών/αιχμαλώτων και οι τεράστιες απώλειες σε υλικά μέσα είναι βάσει σχεδίου; Τα έχει πάει άριστα λοιπόν ο ρωσικός στρατός... Όλα βαίνουν καλώς... Μάλιστα.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Και ουτε προκειται.Γκουερινο 4 έγραψε: 07 Μαρ 2022, 21:04Σταρχιδια μας οι Ρώσοι και οι ΟυκρανοίΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Μαρ 2022, 21:01Πηγαινετε να πολεμησετε με το πλευρο των Ρωσων τοτε για να γλυτωσουμε τα χειροτερα.πετρος έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:57
κι επι πλεον θα γυρνας με το τσεκουρακι μπας και βρεις κανα κουτσουρο για την ξυλοσομπα και θα ψαχνεις κανα κερακι για να αναψεις φως... κερδαμε...
Εγώ γιατί να έχω πρόβλημα όταν αυτές οι δυο χώρες πολεμούν, δεν έχω καταλάβει ακομα
- Dwarven Blacksmith
Έτοιμο για λαϊκή εξουσία σε βρίσκωΓκουερινο 4 έγραψε: 07 Μαρ 2022, 21:10 Αποφάσισαν κάποιοι χαρτογιακαδες των Βρυξελλών που βγάζουν εκατομμύρια μαύρα και άσπρα κυρώσεις
Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Μαρ 2022, 21:13Έτοιμο για λαϊκή εξουσία σε βρίσκωΓκουερινο 4 έγραψε: 07 Μαρ 2022, 21:10 Αποφάσισαν κάποιοι χαρτογιακαδες των Βρυξελλών που βγάζουν εκατομμύρια μαύρα και άσπρα κυρώσεις
Εμένα με ρώτησε κανείς πως θα ζήσω την οικογένεια μου;![]()
Αυτο που προτεινεις δεν θα λυσει τιποτα... Δεν θα ηταν καλυτερο για τη Ευρωπη να αφησει την Ρωσια και την Ουκρανια να λυσουν τις διαφορες τους? Οι Ουκρανοι ηταν και θα παραμεινουν στη Ρωσικη σφαιρα επιρροης, ο κωμικος, αν γλυτωσει το κεφαλι του, θα απολαυσει στις βιλες τα ντολλαρς, οι Ουκρανοι που πιστεψαν οτι θα τους κανει Λος Αντζελες και χολυγουντ θα γνωρισουν δυστυχια και πεινα και οι Ευρωπαιοι θα πουν το ψωμι ψωμακι και θα... κλανουν για φυσικο αεριο περιμενοντας τον μπιντε να στειλει μπαπορια με σχιστολιθικο αεριο...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Μαρ 2022, 21:01Πηγαινετε να πολεμησετε με το πλευρο των Ρωσων τοτε για να γλυτωσουμε τα χειροτερα.πετρος έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:57κι επι πλεον θα γυρνας με το τσεκουρακι μπας και βρεις κανα κουτσουρο για την ξυλοσομπα και θα ψαχνεις κανα κερακι για να αναψεις φως... κερδαμε...Γκουερινο 4 έγραψε: 07 Μαρ 2022, 19:37
Ευτυχώς εμάς δεν μας έχει αγγίξει καθόλου
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τα 3/4 μάλλον εννοείς όχι τα τριτοτέταρτα. 3/4 του στρατού της για να έχει καταντήσει να τρώει αλύπητο ξύλο και να έχει κάνει 60 χιλιόμετρα μποτιλιάρισμα, το μεγαλύτερο της ιστορίαςΑρίστος έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:53 με τα τριτοτεταρτα του στρατου της η Ρωσια εχει καταλαβει το 30% της Ουκρανιας
Όσο για τα αεροπλάνα, από τις φώτο με τα πεσμένα που βγαίνουν κάθε μέρα μάλλον δεν τα βάζουν γιατί δεν μπορούν να ρισκάρουν να τους τα ρίχνουν σαν μύγες
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Η φωνή της Αληθειας
Έτσι όπως πάει το πράγμα δεν θα μείνει ούτε ένα ρώσικο τανκς όρθιο. Οποιαδήποτε συνθηκολόγηση με τους Ρώσους θα πρέπει να τους υποχρεώσει να καθαρίσουν όλη αυτή τη σαβούρα που γέμισαν τον τόπο.unreal έγραψε: 07 Μαρ 2022, 20:48 Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δείχνουν αξιοθρήνητες επιδόσεις από άποψη σχεδιασμού, ηθικού και μαχητικής ικανότητας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις