!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η θεωρία του «αγέννητου παιδιού» στα σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Η θεωρία του «αγέννητου παιδιού» στα σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Οργισμένος έγραψε: 29 Ιαν 2022, 22:09
πατησιωτης έγραψε: 29 Ιαν 2022, 21:26
taxalata xalasa έγραψε: 29 Ιαν 2022, 21:04 αλλιως αν δεν εχει δικαιωματα η εκκινηση σου, γιατι να εχεις εσυ;
τον μπουλο, φωτια και σταχτη θα σε κανω και οποιον δεν γουσταρω μπροστα μου... ποια η διαφορα; επειδή βγήκες απο την τρούπα σου στο 9μηνο νομιζεις πως πρεπει να σεβαστω την υπαρξη σου; στα σκουπίδια ρε μπαγλαμα που θες να ζησεις.... με ρωτησες;

Και τωρα που εισαι ενηλικας, αν εισαι, γιατι να σεβαστω την ζωη σου.... μπαμ σε πουστη στο κεφαλι....

Καταλαβαινεις;

ποια η διαφορα που εχεις εσυ με την ζωη που δημιουργειται βιολογικα μεσα στο ωαριο απο την στιγμη της εισοδου του σπερματος;

ζωη εσυ, ζωη κι αυτο.... whats the difference? do you have bigger dick ? temporary. Tomorrow you ll have smaller and somebodyelse's shall be bigger.
Δεν θα βγάλετε άκρη με τα ατομικά δικαιώματα διότι η φύση,η βιολογία δεν λειτουργεί αποκλειστικά με ατομικά δικαιώματα.Λειτουργεί πιο σύνθετα.Τα ατομικά δικαιώματα είναι εφεύρεση των ανθρώπων.
Η κάμπια γίνεται πεταλούδα.Φαντάζεσαι να ασχολούμαστε με τα ατομικά δικαιώματα ενός παρόμοιου είδους τι διαμάχες θα προκαλούντο;
O άνθρωπος λοιπόν ξεκινά τη ζωή του στην κοιλιά της μητέρας του.Η συμβίωση αυτή προκαλεί πρόβλημα στη θεωρία των ατομικών δικαιωμάτων γιατί για να θεμελιώσουν την οποιαδήποτε άποψη οι μαχόμενοι πρέπει να διαχωρίσουν τα δύο όντα που βιολογικά δεν διαχωρίζονται.
Ένα κωμικοτραγικό γεγονός που συνέβη στην Αμερική όπου επικρατεί η θρησκεία των ατομικών δικαιωμάτων είναι ότι το σύνθημα my body my choice που χρησιμοποιούσαν οι αντίπαλοι των αμβλώσεων το πήραν οι αντίπαλοί τους αντιεμβολιαστές για να πολεμήσουν την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.
Έτσι είναι όμως ο κόσμος - ο άνθρωπος ξεκινά τη ζωή του μέσα σε έναν άλλο άνθρωπο και οι ιοί και τα μικρόβια μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Θρησκεια τα ατομικα δικαιωματα ε πατ; Τ ακουσαμε κι αυτο.
Επειτα ως αρμοδιος National Ekonom (νατχουνάλ εκονόμ) εχω να σου πω οτι η αρνηση εμβολιου δεν ειναι ατομικο δικαιωμα καθως επηρρεαζει αρνητικα τις ελευθεριες-ασφαλεια των υπολοιπων δλδ γεμιζουν οι μεθ με αρνητες και πεθαινουν απ εξω ατομα με προβληματα υγειας, περα φυσικα απο τα κοινωνικα κοστη που πληρωνουμε ολοι για καποιους ανοητους. Αυτα δεν ισχυουν με τις εκτρωσεις οταν το εμβρυο δεν θεωρειται ως ανθρωπος δλδ πριν τους 3 μηνες κυησης. ΤΟ ολον θεμα ειναι ποτε το εμβρυο θεωρειται ανθρωπος κι εγω συμφωνω οτι αυτο ισχυει μετα τους 3 μηνες κυησης ΕΙΔΑΛΛΩΣ θα πρεπει ολος ο ανδρικος πληθυσμος να φυλακισθει ως ενοχος μαζικης δολοφονιας δισεκατομμυριων "ανθρωπων" εκαστος . Ξερεις, εννοω την πεικη χειρηλασια.
Καλα θαταν να παψουμε να λεμε θρησκοληπτες παπαριες.
γιατι 3 μηνες;

από την στιγμή που το ξέρεις ιατρικά θα πρέπει να είναι.

πρωτος μηνας χωρις περιοδο, ελεγχος και αποτελεσμα. εγκυος. δικιωαμα στην ζωη του εμβρυου υπο δημιουργια.

δεν μιλαμε για τους μαλακες που αμολανε σπερματοζωαρια στον τοιχο. αυτα απο μονα τους δεν ειναι ζωη..... ειναι ημίζωα......χρειάζονται το αλλο ημιζωο για να γινει ζωη.

ακυρο το παραδειγμα σου για μαζικη δολοφονια απο μαλακες...

Οργίσου....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:21
Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 22:52
Δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν καν υπέρηχο, εφόσον θέλουν να μπουν σε διαδικασία έκτρωσης. Λογικά, φτάνει η εξέταση αίματος και δε χρειάζεται υπέρηχος, κρατώντας επιφύλαξη, γιατί δεν έχω ιδέα.
Όσες γνωστές μου έχουν κάνει έκτρωση, όλες έκαναν υπέρηχο τις προηγούμενες μέρες
ΑΑΑΑΑΑΑ οκ.Θενξ για την πληροφορία, αχρείαστη να'ναι. :lol:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Η θεωρία του αγέννητου μυαλού περιγράφει 100% τι συμβαίνει μεσ'το κρανίο της Κεραμέως.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:21
Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 22:52
Δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν καν υπέρηχο, εφόσον θέλουν να μπουν σε διαδικασία έκτρωσης. Λογικά, φτάνει η εξέταση αίματος και δε χρειάζεται υπέρηχος, κρατώντας επιφύλαξη, γιατί δεν έχω ιδέα.
Όσες γνωστές μου έχουν κάνει έκτρωση, όλες έκαναν υπέρηχο τις προηγούμενες μέρες
Για ποιο λόγο; Προχωρημένη εγκυμοσύνη που στράβωσε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

για να γίνουνε 40αρες με κατάθλιψη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 29 Ιαν 2022, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:23
Μου είχαν πει στο πλαίσιο του γενικότερου ελέγχου πριν το χειρουργείο. Γιατί η έκτρωση αν και επέμβαση ρουτίνας παραμένει ένα χειρουργείο. Πχ αν είναι εξωμητριο κτλ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:26
Μου είχαν πει στο πλαίσιο του γενικότερου ελέγχου πριν το χειρουργείο. Γιατί η έκτρωση αν και επέμβαση ρουτίνας παραμένει ένα χειρουργείο. Πχ αν είναι εξωμητριο κτλ
Κατάλαβα.

Βέβαια χειρότερο απ' όλα είναι όταν η γυναίκα αναγκάζεται να γεννήσει το νεκρό μωρό της.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

AlienWay έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:21
Cavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:16
AlienWay έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:02

Επιστημονικά με την έννοια της νομικής επιστήμης. Δηλαδή όπως ορίζει (αυθαίρετα) ο νομοθέτης.
Εδώ να ξεχωρίσουμε τη Νομική από την Ηθική. Σπανίως αυτές συμφωνούν.Εγώ καταλαβαίνω τον διαχωρισμό στο νομικό δικαίωμα και στις δικές μου θρησκευτικές-ηθικές αρχές. Οι τελευταίες, δεν πρέπει να ορίζουν τον Νόμο.
Σωστό. Ο νόμος λαμβάνει υπόψη του πολλές παραμέτρους.
:wave:
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:28
Κατάλαβα.

Βέβαια χειρότερο απ' όλα είναι όταν η γυναίκα αναγκάζεται να γεννήσει το νεκρό μωρό της.
Dude, έχω τετοιο περιστατικό στον κύκλο μου. Θρόμβωση πλακούντα στον 9ο μήνα και την έβαλαν να γεννήσει κανονικά, έζησε την όλη διαδικασία. :e040:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Cavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:30
AlienWay έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:21
Cavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:16 Εδώ να ξεχωρίσουμε τη Νομική από την Ηθική. Σπανίως αυτές συμφωνούν.Εγώ καταλαβαίνω τον διαχωρισμό στο νομικό δικαίωμα και στις δικές μου θρησκευτικές-ηθικές αρχές. Οι τελευταίες, δεν πρέπει να ορίζουν τον Νόμο.
Σωστό. Ο νόμος λαμβάνει υπόψη του πολλές παραμέτρους.
:wave:
:vp27:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

nostromos έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:18
γιατί κάνεις τέτοια ανάλυση αφού όλα έχουνε να κάνουνε με την θέληση η όχι της γυναίκας να κάνει η οχι παιδί ...?
Γιατί πολλοί έχουν δυσκολία να το αποδεχθούν. Να ξέρεις όμως ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να κάνουν παιδί. Η βιολογια που λέγαμε βλέπεις :a108: . Θα έλεγα ένα 85-90%, εύκολα. Οι υπόλοιπες ειναι ειδική κατηγορία. Για τις περισσότερες όμως δεν είναι ότι δε θέλουν να κάνουν παιδί γενικά, είναι ότι χμμμ να το πω ευγενικά δε θέλουν μαζί σου (δε λέω εσένα προσωπικά, λέω για τον παρολίγον πατερα) :oops:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:34
γιατί κάνεις τέτοια ανάλυση αφού όλα έχουνε να κάνουνε με την θέληση η όχι της γυναίκας να κάνει η οχι παιδί ...?
Γιατί πολλοί έχουν δυσκολία να το αποδεχθούν. Να ξέρεις όμως ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να κάνουν παιδί. Η βιολογια που λέγαμε βλέπεις :a108: . Θα έλεγα ένα 85-90%, εύκολα. Οι υπόλοιπες ειναι ειδική κατηγορία. Για τις περισσότερες όμως δεν είναι ότι δε θέλουν να κάνουν παιδί γενικά, είναι ότι χμμμ να το πω ευγενικά δε θέλουν μαζί σου (δε λέω εσένα προσωπικά, λέω για τον παρολίγον πατερα) :oops:
οι περισσότερες νομίζω είναι αυτές που το αφήνουνε για αργότερα ...για μην μπούνε νωρίς στη δίνη των ευθυνών ...βέβαια αργότερα κλαίνε για την δήθεν ανώριμη αλλά εντελώς ξεκάθαρα εγωιστική τους επιλογη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Cecily Anne έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:30
Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:28

Κατάλαβα.

Dude, έχω τετοιο περιστατικό στον κύκλο μου. Θρόμβωση πλακούντα στον 9ο μήνα και την έβαλαν να γεννήσει κανονικά, έζησε την όλη διαδικασία. :e040:
Πολύ κρίμα. Ξέρω γυναίκα που της πέθανε το μωρό 3 μέρες πριν την ΠΗΤ.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Ιαν 2022, 23:34
αμα δεν θελει μαζι του γιατι δεν φυλαγεται;

υπαρχει και χαπι της επομενης μερας αν δεν κανω λαθος.

αλλαζει μυαλο στην πορεια ;

να εχει κλειστα τα ποδια τοτε, μεχρι να βαλει μυαλο και να μην βαζει μυαλο για να βρει αυτον που πρεπει με τα ποδια ανοικτα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Γίνονται και ατυχήματα πάντως άσχετα αν φυλάγονται τα ζευγάρια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”