Τι να σου πω αν στα 100 θεωρείται χοντρός έχοντας αντοχή, δύναμη, χωρίς κοιλιά κτλ και θεωρείται φυσιολογικό πχ το 88 που τον είδα και με έπιασε θλίψη, είμαι εγώ η περίεργηEKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2022, 00:25Δεν έχει να κάνει με το τι θεωρεί ή δε θεωρεί κρίνοντας μια φωτογραφία. Υπάρχει ο δείκτης μάζας σώματος (ΒΜΙ) που είναι ένας γενικός μπούσουλας για το ποιος είναι υπερβαρος ή παχύσαρκος. Υπάρχουν φυσιολογικά όρια που είναι μέχρι ~25.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2022, 23:36Αυτόν εδώ με ίσως 3-4 κιλά παραπάνω τον θεωρείς στα όρια της παχυσαρκίας; υπέρβαρο;
Υπάρχουν εξαιρέσεις διαφόρων ειδών κ διαφορα αλλά metrics αλλα για την πλειοψηφία των ανθρώπων καλό είναι να είναι σε αυτά, αντε λίγο πάνω. Αυτό γιατί ο μέσος άνθρωπος που ξέρεις με ΒΜΙ 32 δεν είναι κάτι σαν τον Mike Tyson στα νιατα του αλλά απλά χοντρός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παιζει ρόλο και το BMΙ του παρατηρητή.Ο Χελης χορταίνει με ένα σακουλάκι πατατακια η Ναιδα θέλει 2 γουρνοπουλες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2022, 00:25Δεν έχει να κάνει με το τι θεωρεί ή δε θεωρεί κρίνοντας μια φωτογραφία. Υπάρχει ο δείκτης μάζας σώματος (ΒΜΙ) που είναι ένας γενικός μπούσουλας για το ποιος είναι υπερβαρος ή παχύσαρκος. Υπάρχουν φυσιολογικά όρια που είναι μέχρι ~25.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2022, 23:36Αυτόν εδώ με ίσως 3-4 κιλά παραπάνω τον θεωρείς στα όρια της παχυσαρκίας; υπέρβαρο;
Υπάρχουν εξαιρέσεις διαφόρων ειδών κ διαφορα αλλά metrics αλλα για την πλειοψηφία των ανθρώπων καλό είναι να είναι σε αυτά, αντε λίγο πάνω. Αυτό γιατί ο μέσος άνθρωπος που ξέρεις με ΒΜΙ 32 δεν είναι κάτι σαν τον Mike Tyson στα νιατα του αλλά απλά χοντρός.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μην είσαι υπερβολικός. Δεν νομίζω να του φτάνει μια σακούλα πατατάκια.GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2022, 00:39Παιζει ρόλο και το BMΙ του παρατηρητή.Ο Χελης χορταίνει με ένα σακουλάκι πατατακια η Ναιδα θέλει 2 γουρνοπουλες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2022, 00:25Δεν έχει να κάνει με το τι θεωρεί ή δε θεωρεί κρίνοντας μια φωτογραφία. Υπάρχει ο δείκτης μάζας σώματος (ΒΜΙ) που είναι ένας γενικός μπούσουλας για το ποιος είναι υπερβαρος ή παχύσαρκος. Υπάρχουν φυσιολογικά όρια που είναι μέχρι ~25.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2022, 23:36
Αυτόν εδώ με ίσως 3-4 κιλά παραπάνω τον θεωρείς στα όρια της παχυσαρκίας; υπέρβαρο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Καταλαβαίνεις ότι μού έβαλες τον Χιου Τζάκμαν που είναι 1,90 και 85 κιλά κι εσύ λες ότι σε έπιασε θλίψη που είδες τον αρκετά πιο κοντό φύλο σου στα 88 κιλά και σε έπιασε θλίψη;Naida έγραψε: 30 Οκτ 2022, 00:35Τι να σου πω αν στα 100 θεωρείται χοντρός έχοντας αντοχή, δύναμη, χωρίς κοιλιά κτλ και θεωρείται φυσιολογικό πχ το 88 που τον είδα και με έπιασε θλίψη, είμαι εγώ η περίεργηEKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2022, 00:25Δεν έχει να κάνει με το τι θεωρεί ή δε θεωρεί κρίνοντας μια φωτογραφία. Υπάρχει ο δείκτης μάζας σώματος (ΒΜΙ) που είναι ένας γενικός μπούσουλας για το ποιος είναι υπερβαρος ή παχύσαρκος. Υπάρχουν φυσιολογικά όρια που είναι μέχρι ~25.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2022, 23:36
Αυτόν εδώ με ίσως 3-4 κιλά παραπάνω τον θεωρείς στα όρια της παχυσαρκίας; υπέρβαρο;
Υπάρχουν εξαιρέσεις διαφόρων ειδών κ διαφορα αλλά metrics αλλα για την πλειοψηφία των ανθρώπων καλό είναι να είναι σε αυτά, αντε λίγο πάνω. Αυτό γιατί ο μέσος άνθρωπος που ξέρεις με ΒΜΙ 32 δεν είναι κάτι σαν τον Mike Tyson στα νιατα του αλλά απλά χοντρός.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μπορώ να φάω και 2 οικογενειακές σακούλες πατατάκια, δηλαδή 800 γρ, αλλά το BMI μου είναι 22,5.GoBack έγραψε: 30 Οκτ 2022, 00:39Παιζει ρόλο και το BMΙ του παρατηρητή.Ο Χελης χορταίνει με ένα σακουλάκι πατατακια η Ναιδα θέλει 2 γουρνοπουλες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2022, 00:25Δεν έχει να κάνει με το τι θεωρεί ή δε θεωρεί κρίνοντας μια φωτογραφία. Υπάρχει ο δείκτης μάζας σώματος (ΒΜΙ) που είναι ένας γενικός μπούσουλας για το ποιος είναι υπερβαρος ή παχύσαρκος. Υπάρχουν φυσιολογικά όρια που είναι μέχρι ~25.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2022, 23:36
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
και η πίεση τόσο θα είναι μετά τα δύο σακουλάκια.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2022, 02:27
Μπορώ να φάω και 2 οικογενειακές σακούλες πατατάκια, δηλαδή 800 γρ, αλλά το BMI μου είναι 22,5.
Ναι ακριβώς. Γιατί ο φίλος μου στα 100 ήταν σαν τον Χιού τζακμαν στη φώτο που έβαλα. Με 3-4 κιλά συν. Στα 88 ήταν σαν γατί. End of story.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2022, 02:24Καταλαβαίνεις ότι μού έβαλες τον Χιου Τζάκμαν που είναι 1,90 και 85 κιλά κι εσύ λες ότι σε έπιασε θλίψη που είδες τον αρκετά πιο κοντό φύλο σου στα 88 κιλά και σε έπιασε θλίψη;Naida έγραψε: 30 Οκτ 2022, 00:35Τι να σου πω αν στα 100 θεωρείται χοντρός έχοντας αντοχή, δύναμη, χωρίς κοιλιά κτλ και θεωρείται φυσιολογικό πχ το 88 που τον είδα και με έπιασε θλίψη, είμαι εγώ η περίεργηEKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2022, 00:25
Δεν έχει να κάνει με το τι θεωρεί ή δε θεωρεί κρίνοντας μια φωτογραφία. Υπάρχει ο δείκτης μάζας σώματος (ΒΜΙ) που είναι ένας γενικός μπούσουλας για το ποιος είναι υπερβαρος ή παχύσαρκος. Υπάρχουν φυσιολογικά όρια που είναι μέχρι ~25.
Υπάρχουν εξαιρέσεις διαφόρων ειδών κ διαφορα αλλά metrics αλλα για την πλειοψηφία των ανθρώπων καλό είναι να είναι σε αυτά, αντε λίγο πάνω. Αυτό γιατί ο μέσος άνθρωπος που ξέρεις με ΒΜΙ 32 δεν είναι κάτι σαν τον Mike Tyson στα νιατα του αλλά απλά χοντρός.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ήταν σαν γατί όχι γιατί έχασε κιλά αλλά γιατί οι μύες χαλαρώνουν και εξασθενούν μετά από συνεχή κατάκλιση. Και 5 κιλά να έχανε το ίδιο θα έδειχνε.Naida έγραψε: 30 Οκτ 2022, 09:12
Ναι ακριβώς. Γιατί ο φίλος μου στα 100 ήταν σαν τον Χιού τζακμαν στη φώτο που έβαλα. Με 3-4 κιλά συν. Στα 88 ήταν σαν γατί. End of story.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
Ουφ ..... Προς στιγμήν φοβήθηκα ότι θα αναφέρεις κλιμακτηριο
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Naida έγραψε: 29 Οκτ 2022, 23:46Τι λες τώρα! Τι τραγική ιστορία ρε συ. οι μαλακιες πληρώ.-GoBzi έγραψε: 29 Οκτ 2022, 23:45 Ο κουμπάρος φίλου μου ήθελε να παρει αναρρωτική και κόλλησε εσκεμμένα. Η γυναίκα του, που είχε γεννήσει πριν ένα μήνα (είχαν νεογέννητο στο σπίτι + ένα ακόμη 3 χρόνων) κόλλησε από αυτόν και πέθανε.
Εμβόλια δεν είχαν κάνει γιατί στην αρχή ο κοβιντ δεν υπήρχε κατά την γνώμη τους και μετά μετατράπηκε σε μια απλή γρίπη.
Ναι σίγουρα η όλη του ταλαιπωρία συνέβαλε στο να μοιάζει έτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2022, 12:01Ήταν σαν γατί όχι γιατί έχασε κιλά αλλά γιατί οι μύες χαλαρώνουν και εξασθενούν μετά από συνεχή κατάκλιση. Και 5 κιλά να έχανε το ίδιο θα έδειχνε.Naida έγραψε: 30 Οκτ 2022, 09:12
Ναι ακριβώς. Γιατί ο φίλος μου στα 100 ήταν σαν τον Χιού τζακμαν στη φώτο που έβαλα. Με 3-4 κιλά συν. Στα 88 ήταν σαν γατί. End of story.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Τι σαν τον Χιου Τζάκμαν, μαρή; Σου λέω ότι ο Χιου Τζάκμαν είναι 85 κιλά. Χαζή είσαι; Ο φίλος σου είναι υπέρβαρος ακόμη και με τα τωρινά κιλά του. Πριν ήταν στα όρια της παχυσαρκίας.Naida έγραψε: 30 Οκτ 2022, 09:12Ναι ακριβώς. Γιατί ο φίλος μου στα 100 ήταν σαν τον Χιού τζακμαν στη φώτο που έβαλα. Με 3-4 κιλά συν. Στα 88 ήταν σαν γατί. End of story.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2022, 02:24Καταλαβαίνεις ότι μού έβαλες τον Χιου Τζάκμαν που είναι 1,90 και 85 κιλά κι εσύ λες ότι σε έπιασε θλίψη που είδες τον αρκετά πιο κοντό φύλο σου στα 88 κιλά και σε έπιασε θλίψη;Naida έγραψε: 30 Οκτ 2022, 00:35
Τι να σου πω αν στα 100 θεωρείται χοντρός έχοντας αντοχή, δύναμη, χωρίς κοιλιά κτλ και θεωρείται φυσιολογικό πχ το 88 που τον είδα και με έπιασε θλίψη, είμαι εγώ η περίεργη![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είσαι χαζό παιδι μου; σου λέω όπως είναι ο Χιου το ίδιο σώμα είχε αυτός στα 100 κιλά. Λίγο πιο γεμάτος . Αν στα 88 ήταν υπέρβαρος και ήταν έτσι δεν μπορώ να τον φανταστώ στα 85 ή στα 80.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2022, 13:01Τι σαν τον Χιου Τζάκμαν, μαρή; Σου λέω ότι ο Χιου Τζάκμαν είναι 85 κιλά. Χαζή είσαι; Ο φίλος σου είναι υπέρβαρος ακόμη και με τα τωρινά κιλά του. Πριν ήταν στα όρια της παχυσαρκίας.Naida έγραψε: 30 Οκτ 2022, 09:12Ναι ακριβώς. Γιατί ο φίλος μου στα 100 ήταν σαν τον Χιού τζακμαν στη φώτο που έβαλα. Με 3-4 κιλά συν. Στα 88 ήταν σαν γατί. End of story.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2022, 02:24
Καταλαβαίνεις ότι μού έβαλες τον Χιου Τζάκμαν που είναι 1,90 και 85 κιλά κι εσύ λες ότι σε έπιασε θλίψη που είδες τον αρκετά πιο κοντό φύλο σου στα 88 κιλά και σε έπιασε θλίψη;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, ξέρουμε πολλούς.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Το BMI είναι για φυσιολογικούς ανθρώπους όχι για αθλητές ιδίως αυτούς που κάνουν body building. O Schartzenegger για παράδειγμα στους αγώνες (με εξαντλητική δίαιτα και πσοστό λίπους όχι πάνω από 5%) ήταν 110 kg. Με ύψος 1,88 το BMI του ήταν >31, δηλαδή παχύσαρκος.
Ε δεν λες χοντρό έναν αθληταρά με φέτες κοιλιακούς και μύες. Χοντρός είναι αυτός που έχει μεγάλο ποσοστό λίπους στο σώμα του, το βάρος μπορεί να είναι και από μυες. Το bmi είναι μια μαλακία και μισή
Ε δεν λες χοντρό έναν αθληταρά με φέτες κοιλιακούς και μύες. Χοντρός είναι αυτός που έχει μεγάλο ποσοστό λίπους στο σώμα του, το βάρος μπορεί να είναι και από μυες. Το bmi είναι μια μαλακία και μισή
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-