Προσοχή, ξεκούραση καλό φαγητό και ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου. Και καλή ανάρρωση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τα μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Να τα μας
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Ευχαριστώ . Ήδη χτες και σήμερα δεν έχω τίποτα λίγο συνάχι . Σάββατο πρωί βάση νόμου μπορώ να βγω και έξω με προσοχή .ST48410 έγραψε: 04 Ιαν 2022, 14:33Προσοχή, ξεκούραση καλό φαγητό και ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου. Και καλή ανάρρωση.
Αναμενόμενο. Συμπτώματα έχεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Από την Δευτέρα δεν έχω κανένα σύμπτωμα πλην ελαφρού μπουκώματος μύτης . Επίσης έχω και ενέργεια , γυμνάζομαι ελαφριά εντός του οικοπέδου του σπιτιού μου .
Το Σάββατο λήγει η καραντίνα μου , γνωρίζει κανένας αν έρθω σε επαφή με μία από τις δύο κοπέλες που ανέφερα προηγουμένως , η οποία έχει πιο βαριά συμπτωματολογία , αν έχει ακόμα γίνεται να κολλήσω ξανά κατευθείαν ; Δεν εννοώ να γαμηθούμε αλλά να λίγο μασάλι λίγο καφέ λίγο χούφτωμα ξέρω εγώ .
Η κοπέλα είναι με βαριά συμπτωματολογια, λες να σκέφτεται το χούφτωμα; συνελθε. Επίσης το ότι λήγει η καραντίνα σου δεν σημαίνει θα είσαι αρνητικός. Με ραπιντ θα το επιβεβαιώσεις πριν βγεις και συναντήσεις κόσμο.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 06 Ιαν 2022, 18:03Από την Δευτέρα δεν έχω κανένα σύμπτωμα πλην ελαφρού μπουκώματος μύτης . Επίσης έχω και ενέργεια , γυμνάζομαι ελαφριά εντός του οικοπέδου του σπιτιού μου .
Το Σάββατο λήγει η καραντίνα μου , γνωρίζει κανένας αν έρθω σε επαφή με μία από τις δύο κοπέλες που ανέφερα προηγουμένως , η οποία έχει πιο βαριά συμπτωματολογία , αν έχει ακόμα γίνεται να κολλήσω ξανά κατευθείαν ; Δεν εννοώ να γαμηθούμε αλλά να λίγο μασάλι λίγο καφέ λίγο χούφτωμα ξέρω εγώ .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ηρθε τελικά και η δική μου σειρά μετά από τόσο καιρό. Χθες ήμουν κρυωμένος και με γαργαλούσε ο λαιμός. Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο. Εκανα ένα τεστ, βγήκε θετικό. Εβαλα θερμόμετρο, 37 και 9.
Τρεις δόσεις.
Τρεις δόσεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Περαστικά! Όλα θα πάνε καλά!AlienWay έγραψε: 26 Οκτ 2022, 09:46 ηρθε τελικά και η δική μου σειρά μετά από τόσο καιρό. Χθες ήμουν κρυωμένος και με γαργαλούσε ο λαιμός. Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο. Εκανα ένα τεστ, βγήκε θετικό. Εβαλα θερμόμετρο, 37 και 9.
Τρεις δόσεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: 26 Οκτ 2022, 14:42Περαστικά! Όλα θα πάνε καλά!AlienWay έγραψε: 26 Οκτ 2022, 09:46 ηρθε τελικά και η δική μου σειρά μετά από τόσο καιρό. Χθες ήμουν κρυωμένος και με γαργαλούσε ο λαιμός. Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο. Εκανα ένα τεστ, βγήκε θετικό. Εβαλα θερμόμετρο, 37 και 9.
Τρεις δόσεις.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μην ξεχνάς τη μέτρηση του οξυγόνου σου.AlienWay έγραψε: 26 Οκτ 2022, 15:41Πασιφάη έγραψε: 26 Οκτ 2022, 14:42Περαστικά! Όλα θα πάνε καλά!AlienWay έγραψε: 26 Οκτ 2022, 09:46 ηρθε τελικά και η δική μου σειρά μετά από τόσο καιρό. Χθες ήμουν κρυωμένος και με γαργαλούσε ο λαιμός. Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο. Εκανα ένα τεστ, βγήκε θετικό. Εβαλα θερμόμετρο, 37 και 9.
Τρεις δόσεις.![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Περαστικά όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται.AlienWay έγραψε: 26 Οκτ 2022, 09:46 ηρθε τελικά και η δική μου σειρά μετά από τόσο καιρό. Χθες ήμουν κρυωμένος και με γαργαλούσε ο λαιμός. Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο. Εκανα ένα τεστ, βγήκε θετικό. Εβαλα θερμόμετρο, 37 και 9.
Τρεις δόσεις.
Περαστικά σου βρε αλιεν!!! Να μας λες πως πας.AlienWay έγραψε: 26 Οκτ 2022, 09:46 ηρθε τελικά και η δική μου σειρά μετά από τόσο καιρό. Χθες ήμουν κρυωμένος και με γαργαλούσε ο λαιμός. Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο. Εκανα ένα τεστ, βγήκε θετικό. Εβαλα θερμόμετρο, 37 και 9.
Τρεις δόσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 26 Οκτ 2022, 21:57Περαστικά σου βρε αλιεν!!! Να μας λες πως πας.AlienWay έγραψε: 26 Οκτ 2022, 09:46 ηρθε τελικά και η δική μου σειρά μετά από τόσο καιρό. Χθες ήμουν κρυωμένος και με γαργαλούσε ο λαιμός. Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο. Εκανα ένα τεστ, βγήκε θετικό. Εβαλα θερμόμετρο, 37 και 9.
Τρεις δόσεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ST48410 έγραψε: 26 Οκτ 2022, 21:55Περαστικά όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται.AlienWay έγραψε: 26 Οκτ 2022, 09:46 ηρθε τελικά και η δική μου σειρά μετά από τόσο καιρό. Χθες ήμουν κρυωμένος και με γαργαλούσε ο λαιμός. Σήμερα ξύπνησα με πονοκέφαλο. Εκανα ένα τεστ, βγήκε θετικό. Εβαλα θερμόμετρο, 37 και 9.
Τρεις δόσεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.