!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
το κοστος για να παει στο κορακα η συνεχεια του κουμουνισμου ,νεοφιλελεφτερισμος θα είναι παρα πολύ μεγαλο
,για να επανερθει ξανα η δημοκρατια η κοινοβουλευτικη,που οι συνεχιστες του κουμουνισμου νεοφιλελεφτεροι την αγνοουν κι διοικουν ως αντιπροσωποι των λομπυ τραπεζιτων κι χρηματιστων,θα απαιτηθεί κοστος μεγιστο ,ισως με καταρευση αναλογη των κουμουνιστικων κρατων
,για να επανερθει ξανα η δημοκρατια η κοινοβουλευτικη,που οι συνεχιστες του κουμουνισμου νεοφιλελεφτεροι την αγνοουν κι διοικουν ως αντιπροσωποι των λομπυ τραπεζιτων κι χρηματιστων,θα απαιτηθεί κοστος μεγιστο ,ισως με καταρευση αναλογη των κουμουνιστικων κρατων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 20 Ιουν 2018, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
θε επανελθει όμως η δημοκρατια,οπως κι το εθνος κρατος
οχι μονο στην ελλαδα,αλλα κι στα αλλα δυτικα εθνη,μιας κι οι δυτικες κοινωνιες,οι οποιες βομβαρδίζονται από τα οργανα των αμερικανικων λομπυ αγγλικων κι γερμανικων,μμε ,καθηγηταδες διαφορετικών αποχρωσεων,νομικα συστηματα ,που περιοριζουν την δημοκρατια μκο κι διεθενεις οργανωσεις
οχι μονο στην ελλαδα,αλλα κι στα αλλα δυτικα εθνη,μιας κι οι δυτικες κοινωνιες,οι οποιες βομβαρδίζονται από τα οργανα των αμερικανικων λομπυ αγγλικων κι γερμανικων,μμε ,καθηγηταδες διαφορετικών αποχρωσεων,νομικα συστηματα ,που περιοριζουν την δημοκρατια μκο κι διεθενεις οργανωσεις
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
θα είναι μεγιστη αδυναμια η δυση να πεσει στον ισλαμικο μεσαιωνα,το ισχυροτερο οπλο- της νεας ταξης,μεσω του οποιου οι ολιγαρχες της δυσης θελουν να αποκοψουν τις δυτικες κοινωνιες από κάθε συνεκτικο δεσμο,χριστιανισμο,αναγεννηση,διαφωτισμος,εθνος κρατος,δημοκρατια
το δευτερο ισχυροτατο οπλο είναι η μεταναστευση μωαμεθανών,μεσω αυτων ο ισλαμισμος στην δυση
στις φιλελεφτερες κι ουχι νεοφιλελεφτερες δυτικες κοινωνιες,ο μωαμεθανισμος είναι παράταιρος κι παντελως ξενος,κι με ολη ττην προστασια του νομικου οπλοστασίου των ολιγαρχων κι των δουλικων αυτων,αριστερα,κουμουνιστες μαοικοι τροσκιστες οι λεγομενοι αντιφα που είναι φασιστες κι σκοταδιστες μιας κι είναι η αιχμη του δορατος για την κατατρομοκρατηση των κονωνιων,μεσω των βανδαλισμών της τρομοκρατιας της καταστροφης των υποδομων των πολεων κτλ
η δημοκρατια θα νικησει τον φασισμο των ολιγαρχων κι των δουλικων αυτων
το δευτερο ισχυροτατο οπλο είναι η μεταναστευση μωαμεθανών,μεσω αυτων ο ισλαμισμος στην δυση
στις φιλελεφτερες κι ουχι νεοφιλελεφτερες δυτικες κοινωνιες,ο μωαμεθανισμος είναι παράταιρος κι παντελως ξενος,κι με ολη ττην προστασια του νομικου οπλοστασίου των ολιγαρχων κι των δουλικων αυτων,αριστερα,κουμουνιστες μαοικοι τροσκιστες οι λεγομενοι αντιφα που είναι φασιστες κι σκοταδιστες μιας κι είναι η αιχμη του δορατος για την κατατρομοκρατηση των κονωνιων,μεσω των βανδαλισμών της τρομοκρατιας της καταστροφης των υποδομων των πολεων κτλ
η δημοκρατια θα νικησει τον φασισμο των ολιγαρχων κι των δουλικων αυτων
κι ο νεοφιλελεφτερισμος θα χασει ,επειδή περα από την κατατρομοκρατηση των κοινωνιων τα μετρα,βιαιη υπερφορολογηση,υπερ τραπεζων οι οποιες ληστευουν την περιουσια των μεσαιων κι μικροϊδιοκτητών,στοχευοντας στο μεσαιωνικο μοντελο,πολλοι φτωχοι κι ανεργος οχλος με παρα πολύ πλουσιους που δεν εχουν καμμια σχεση με την κοινωνικη πραγματικοτητα
αυτό το μοντελο ηταν η αιτια της καταρευσης της κοινωνιας των ελληνων του 4ου πΧ αιωνα,της ρωμαικης τον δευτερο πΧ αιωνα
παλι της ρωμαικης τον 5ο μΧ αιωνα κι της βυζντινης τον 11ο μΧ αιωνα
παλι της ρωμαικης τον 5ο μΧ αιωνα κι της βυζντινης τον 11ο μΧ αιωνα
- Μαυροβασίλης
1818-2018, δύο αιώνες σανός

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Ελβετός Τραπεζίτης
συλλαβανε τον Κάρλο Μαρκς - η ιστορία εκδικείται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 22 Ιουν 2018, 03:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Μαρξ χωρίς Κεφάλαιο.
τα έγραψε η χοντρή αλλά ποιος την άκουγε...
Παιδιά δεν είναι δυνατόν να πιστεύετε ό,τι γράφει ο καθένας στο τουίτερ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση