Το πιο σωστότερο είναι ένα το τετράμηνο.Sid Vicious έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:47Και εγω ρεπο μια μερα την εβδομαδα κανω, ειναι το πιο σωστο συστημα.sys3x έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:45Και γω ρεπό έχω, γι' αυτό στο λέω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:41
Βγαίνω κάθε μερα την τελευταία εβδομαδα. Την Τρίτη θα κάνω ρεπο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Ερμής έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 21:59 Γω πάντως για επαρχεία είπα, γιατί σκουζεις; περίοδο έχεις μορτη;
Εξάλλου είναι λίγο οξύμωρο ο Έλληνας γύρω στα 100 χρόνια και κάτι ψιλά να τη λέει σε άλλον που 4000 και βαλε δεν υποδουλώθηκε ποτέ.

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Sid Vicious
Ενταξει εγω ειμαι και μια ηλικια, τριτη, τωρα. Ποσο να αντεξω;sys3x έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:49Το πιο σωστότερο είναι ένα το τετράμηνο.Sid Vicious έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:47Και εγω ρεπο μια μερα την εβδομαδα κανω, ειναι το πιο σωστο συστημα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μετά απο 4 μερες μου έφυγαν τα (ηπια) συμπτώματα.
Νομιζω εχασα εντελως την οσφρηση μου.
Ψεκασα με άρωμα και δεν μυριζω ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ
87χρονων και περασε τον ''''θανατηφορο κοβιντ'' ασυμπτωματικαPhilip Mortimer έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:25 Έχω εμβολιαστεί και δεν έχω κολλήσει (απόσο ξέρω τουλάχιστον. Εδώ η θεία μου που είναι και γύρω στα 87, πλήρως εμβολιασμενη από την άνοιξη, μπήκε για άσχετο λόγο στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό, της έκαναν τεστ αντισωμάτων και βρέθηκε ότι είχε περάσει ασυμπτωματικά τον covid το καλοκαίρι.)
ωραια ''πανδημια φονικου ιου''
- Υδράργυρος
Εχει στειλει κοσμο. ΑστοΚαdy έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:3087χρονων και περασε τον ''''θανατηφορο κοβιντ'' ασυμπτωματικαPhilip Mortimer έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:25 Έχω εμβολιαστεί και δεν έχω κολλήσει (απόσο ξέρω τουλάχιστον. Εδώ η θεία μου που είναι και γύρω στα 87, πλήρως εμβολιασμενη από την άνοιξη, μπήκε για άσχετο λόγο στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό, της έκαναν τεστ αντισωμάτων και βρέθηκε ότι είχε περάσει ασυμπτωματικά τον covid το καλοκαίρι.)
ωραια ''πανδημια φονικου ιου''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι που θα πεσεις
- Otto Weininger
περαστικά να είναι όλαnick έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:25 Μετά απο 4 μερες μου έφυγαν τα (ηπια) συμπτώματα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Παραμύθια της ΧαλιμάςOtto Weininger έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:50Ερμής έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 21:59 Γω πάντως για επαρχεία είπα, γιατί σκουζεις; περίοδο έχεις μορτη;
Εξάλλου είναι λίγο οξύμωρο ο Έλληνας γύρω στα 100 χρόνια και κάτι ψιλά να τη λέει σε άλλον που 4000 και βαλε δεν υποδουλώθηκε ποτέ.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
απλά ζηλεύεις που δεν είσαι Μανιάτης
Θα επανελθει αργα η γρηγορα,μην αρχιζεις να σνιφαρεις οτι βρεις και καψεις τιποτα εκει μεσα.nick έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:25 Μετά απο 4 μερες μου έφυγαν τα (ηπια) συμπτώματα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν ήτανε Πόντιος δεν θα είχε κανέναν λόγο να ζηλέψει, ίσα ίσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μαχαιρι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Nαι, αλλά θα μπορεί να κλάνει κάτω από το πάπλωμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
The risks outweigh the benefits
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 2 Απαντήσεις