Παντρεμενες, χωρισμενες ή ελευθερες; Ποιες προτιματε;
τις ομορφες ...
Παντρεμενες, χωρισμενες ή ελευθερες; Ποιες προτιματε;
Ξερεις τι λεει το ρητο ομως? Οι γυναικες ειναι σαν τις τουαλετες. Οι καλες ειναι πιασμενες. Οι υπολοιπες ειναι χεσε μεσα.nostromos έγραψε: 07 Αύγ 2022, 13:56Παντρεμενες, χωρισμενες ή ελευθερες; Ποιες προτιματε;
τις ομορφες ...
Ενώ το να πηδιέσαι με άλλους ή άλλες στην ίδια πόλη, είναι σχέση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Αύγ 2022, 13:46Αυτό δεν είναι σκεση.
Είναι όταν βρισκόμαστε πηδιομαστε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2022, 14:22Ενώ το να πηδιέσαι με άλλους ή άλλες στην ίδια πόλη, είναι σχέση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Αύγ 2022, 13:46Αυτό δεν είναι σκεση.
Είναι όταν βρισκόμαστε πηδιομαστε.
Δεν ισχυει το ρητο.
Εδώ έχεις δίκιο. Μια "πιασμένη" δεν σημαίνει οτι δεν είναι και διαθέσιμη. Βασικά στο παρελθόν μου έχουν τύχει φάσεις με κοπέλες που είχαν σχέση και έπαιζαν με εμένα. Δύσκολες περιπτώσεις βέβαια, οι περισσότερες ήταν στα χαλάσματα με αυτούς που είχαν. Απλά μια όμορφη κοπέλα δύσκολα θα είναι μόνη.Volk έγραψε: 07 Αύγ 2022, 15:12Δεν ισχυει το ρητο.
Ολοι ειναι πιασμενοι και μη διαθεσιμοι, ολοι ειναι πιασμενοι ή οχι και διαθεσιμοι, εξαρταται το τι εσυ εισαι, αν εισαι αυτο που ψαχνουν ή αν δεν εισαι!
Αγις έγραψε: 07 Αύγ 2022, 16:21 θαυμαζω οσους ζουν στην καρακοσμαρα τους κ στην αρνηση της πραγματικοτητας
προκειται για μεγαλο κατορθωμα

Ενας ανθρωπος, μπορει την ιδια χρονικη περιοδο να ειναι διαθεσιμος στον χ ανθρωπο αλλα μη διαθεσιμος στους υπολοιπους.Arisvilla έγραψε: 07 Αύγ 2022, 15:24Εδώ έχεις δίκιο. Μια "πιασμένη" δεν σημαίνει οτι δεν είναι και διαθέσιμη. Βασικά στο παρελθόν μου έχουν τύχει φάσεις με κοπέλες που είχαν σχέση και έπαιζαν με εμένα. Δύσκολες περιπτώσεις βέβαια, οι περισσότερες ήταν στα χαλάσματα με αυτούς που είχαν. Απλά μια όμορφη κοπέλα δύσκολα θα είναι μόνη.Volk έγραψε: 07 Αύγ 2022, 15:12Δεν ισχυει το ρητο.Arisvilla έγραψε: 07 Αύγ 2022, 14:05
Ξερεις τι λεει το ρητο ομως? Οι γυναικες ειναι σαν τις τουαλετες. Οι καλες ειναι πιασμενες. Οι υπολοιπες ειναι χεσε μεσα.
Ολοι ειναι πιασμενοι και μη διαθεσιμοι, ολοι ειναι πιασμενοι ή οχι και διαθεσιμοι, εξαρταται το τι εσυ εισαι, αν εισαι αυτο που ψαχνουν ή αν δεν εισαι!
απλα πραγματα αλλα εντελως ακατανοητα απ οσους δεν εχουν μυρωδια απο τον κοσμο των γυναικων - αχαρτογραφητη περιοχηVolk έγραψε: 07 Αύγ 2022, 16:27Ενας ανθρωπος, μπορει την ιδια χρονικη περιοδο να ειναι διαθεσιμος στον χ ανθρωπο αλλα μη διαθεσιμος στους υπολοιπους.Arisvilla έγραψε: 07 Αύγ 2022, 15:24Εδώ έχεις δίκιο. Μια "πιασμένη" δεν σημαίνει οτι δεν είναι και διαθέσιμη. Βασικά στο παρελθόν μου έχουν τύχει φάσεις με κοπέλες που είχαν σχέση και έπαιζαν με εμένα. Δύσκολες περιπτώσεις βέβαια, οι περισσότερες ήταν στα χαλάσματα με αυτούς που είχαν. Απλά μια όμορφη κοπέλα δύσκολα θα είναι μόνη.Volk έγραψε: 07 Αύγ 2022, 15:12
Δεν ισχυει το ρητο.
Το οτι δεν ειναι διαθεσιμος στους υπολοιπους, δεν σημαινει οτι δεν θα ειναι διαθεσιμος και εκει που γουσταρει!
Ολα εχουν να κανουν με το τι εσυ εισαι! Αν εισαι αυτο που γουσταρει, ειναι δεν ειναι πιασμενος, θα βρεθει ο τροπος και θα παιχτει η μπαλα.
Όντως. Ενίοτε ένα μήνυμα χωρίς πήδημα μετράει πολύ περισσότερο από ένα πήδημα χωρίς μηνύματα.Αγις έγραψε: 07 Αύγ 2022, 16:29
απλα πραγματα αλλα εντελως ακατανοητα απ οσους δεν εχουν μυρωδια απο τον κοσμο των γυναικων - αχαρτογραφητη περιοχη
Ισχυει!
οχι, αν δεν σε πιασουνΑλιόσα έγραψε: 09 Φεβ 2022, 15:16 Αλλά ειμαι σε δίλλημα, αν πάω με παντρεμενη μπορει να πάω και φυλακή;
δεν υπαρχει ψυχη, ουτε διαολος, ουτε θεος.lonelyrider έγραψε: 07 Αύγ 2022, 00:44 Κανονίστε να πηγαίνετε με παντρεμένες οι αρσενικοί.
Να κλείσετε κάνα σπίτι και να πάει και η ψυχή σας στο διάολο όταν πεθάνετε.
Προκαλείται η οργή του Θεού μ αυτά που κανουν οι ανθρωποι. Μην τους ακολουθήσετε στην αιώνια και ατελειωτη απωλεια της κολάσεως. Φερθείτε κατά Θεόν έξυπνα γιατί δεν είναι και ότι πιο έξυπνο να προκαλείς την οργή του Θεού. Να μην σεβεσαι τον νόμο Του.
Θα σας βρουν κακα και σ αυτη τη ζωη και στην αλλη.
Αν όμως πίστευες, θα μπορούσες απλά να βρεις μια παντρεμένη που δεν παντρεύτηκε σε ελληνορθόδοξη εκκλησία και προμπλεμ σολβντ.Ασέβαστος έγραψε: 08 Αύγ 2022, 11:13δεν υπαρχει ψυχη, ουτε διαολος, ουτε θεος.lonelyrider έγραψε: 07 Αύγ 2022, 00:44 Κανονίστε να πηγαίνετε με παντρεμένες οι αρσενικοί.
Να κλείσετε κάνα σπίτι και να πάει και η ψυχή σας στο διάολο όταν πεθάνετε.
Προκαλείται η οργή του Θεού μ αυτά που κανουν οι ανθρωποι. Μην τους ακολουθήσετε στην αιώνια και ατελειωτη απωλεια της κολάσεως. Φερθείτε κατά Θεόν έξυπνα γιατί δεν είναι και ότι πιο έξυπνο να προκαλείς την οργή του Θεού. Να μην σεβεσαι τον νόμο Του.
Θα σας βρουν κακα και σ αυτη τη ζωη και στην αλλη.