Αυτη τη στιγμή τα κρύπτο είναι κάτω. Μόλις τσιμπήσουνε τιμή μπορω να δώσω και 200.Volk έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:33Πτολεμαίος έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:23Θα την βγάζω με κανα μπουκάλι ακριβό που και που διότι ωραίο σπορ (ειδικά αυτό με τα βαρέλια και τις μίξεις) μα πανάκριβο.Volk έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:11
Nταξει, ο καθενας με οτι του αρεσει να ασχολειται.
Ο κοσμος του ουισκι ειναι ατελειωτος, εχει χιλιαδες συνδυασμους, δεν ειναι φτηνο χομπυ αλλα δινει χαρα τοσο σε αυτον που ασχολειται οσο και σε οσους θα πιουν παρεα μαζι του.
Εως ποσα μπορεις να δωσεις για ενα μπουκαλι; Πες μου νουμερο να σου πω 2-3 προτασεις να δοκιμασεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα αγαπημενα σας ουισκι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Τα αγαπημενα σας ουισκι
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μερικα μπουκαλια στα 200 ευρω που μπορεις να παιξεις μπαλα. Οποιο και να επιλεξεις, σε αυτα τα χρηματα ειναι κορυφη. Τα δε Ιαπωνικα ειναι ανωτερα σε γευση και ποιοτητα και απο πολυ ακριβοτερα μπουκαλια.Πτολεμαίος έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 22:05Αυτη τη στιγμή τα κρύπτο είναι κάτω. Μόλις τσιμπήσουνε τιμή μπορω να δώσω και 200.Volk έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:33Πτολεμαίος έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:23
Θα την βγάζω με κανα μπουκάλι ακριβό που και που διότι ωραίο σπορ (ειδικά αυτό με τα βαρέλια και τις μίξεις) μα πανάκριβο.
Εως ποσα μπορεις να δωσεις για ενα μπουκαλι; Πες μου νουμερο να σου πω 2-3 προτασεις να δοκιμασεις.

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Οσο για τη φαση με τα κρυπτο, το νου σου. Εχει και αλλες περιπτωσεις που μπορεις να βγαλεις νομιμα χρηματα με πολυ μικροτερο ρισκο.
Αν συνεχιζεις να παιζεις κρυπτο, εχε τα νομισματα σου σε καποιο hardware usb πορτοφολι και οχι μεσα στη χ πλατφορμα.
Αν συνεχιζεις να παιζεις κρυπτο, εχε τα νομισματα σου σε καποιο hardware usb πορτοφολι και οχι μεσα στη χ πλατφορμα.
- hellegennes
Σιγά μην περίμενα λοκντάουν για να πιω ουίσκι. Τι είμαι, κανένας ηλίθιος να αγοράζω ακριβά ποτά μόνο για επίδειξη και να τα αφήνω να κάθονται και να χαλάνε στο ράφι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:08 Να ρωτησετε τον χρηστη hellegennes.
Τώρα που μπήκε σε λοκταουν ανεμβολιαστων πίνει ουίσκια μόνος στο σπίτι. κάθε βραδυ.
Φυσικά δεν πίνω το καλοκαίρι, πίνω μόνο όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Αλλά δεν αγοράζω κιόλας το καλοκαίρι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ωραίος.
Και ωραίος.
ArdbegBlackdog έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 23:02 Τalisker, Laphroaig και ardbeg με αυτη την σειρα
Και singleton αν βρω![]()
Συγκεκριμένα ποιες εκδόσεις;Blackdog έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 23:02 Τalisker, Laphroaig και ardbeg με αυτη την σειρα
Και singleton αν βρω![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όλα τα μαλτ θέλουν νερό, ακόμη και τα 40άρια, αλλά σαφώς περισσότερο τα cask strength. Δεν είναι τόσο οι βαθμοί το θέμα, όσο η χημεία. Το νερό θα ενωθεί καλύτερα από ό,τι το αλκοόλ με τα χημικά που θα βγάλουν άρωμα. Το πόσο νερό χρειάζεται εξαρτάται από το ίδιο το ουίσκι και όχι από τους βαθμούς. Ένα κουταλάκι του γλυκού ανά 30 ml είναι μια καλή αρχή, μετά πειραματίζεσαι. Καλύτερα κρύο νερό και καλύτερα φιλτραρισμένο.Πτολεμαίος έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:41Αυτά ρε συ πίνονται σαν λικέρ. Θα βάζεις 2 δάκτυλα, σκέτο (αν και πολλοί λένε ότι τα γιαπωνεζικα θέλουν λίγο νεράκι λόγω των 50 βαθμώνΥδράργυρος έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:31Μπηκα αργοτερα. Κατω απο 40 δεν πεφτει κανεναΕχουμε και καταναλωση
) και θα απολαμβάνεις γουλιά γουλιά. Δεν είναι για χόρταση
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Tα 10ρια κυριως
Τα υπολοιπα μου πεφτουν ακριβα. Πινω στανταρ 2+ μπουκαλια τον μηνα
Ωραίος, τύπε.Blackdog έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 10:27Tα 10ρια κυριως
Τα υπολοιπα μου πεφτουν ακριβα. Πινω στανταρ 2+ μπουκαλια τον μηνα![]()
Είσαι ένας σωστός κίρριος του ήπατος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Τα συγκεκριμένα δεκάρια είναι έτσι κι αλλιώς τα καλύτερά τους. Προσωπικά βέβαια έχω μια ελαφριά προτίμηση στο Uigeadail.Blackdog έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 10:27Tα 10ρια κυριως
Τα υπολοιπα μου πεφτουν ακριβα. Πινω στανταρ 2+ μπουκαλια τον μηνα![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Eιδα προσφατα τον αποκατω και το εχω βαλει στα προσεχως, στις γιορτες θα ανοιξω εναhellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:59
Τα συγκεκριμένα δεκάρια είναι έτσι κι αλλιώς τα καλύτερά τους. Προσωπικά βέβαια έχω μια ελαφριά προτίμηση στο Uigeadail.
Ειναι ετσι οπως το λεει, γευση-χαστουκι;
Volk, μεταξυ Caol Ila 12 και Laphroaig 10, ποιο προτεινεις;
Winter is coming
πιο "καπνιστό" από το lagavulin αλλά και πιο ελαφρύ. όσο πιο απλά μπορώ να το περιγράψωBlackdog έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 15:06Eιδα προσφατα τον αποκατω και το εχω βαλει στα προσεχως, στις γιορτες θα ανοιξω εναhellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:59
Τα συγκεκριμένα δεκάρια είναι έτσι κι αλλιώς τα καλύτερά τους. Προσωπικά βέβαια έχω μια ελαφριά προτίμηση στο Uigeadail.
Ειναι ετσι οπως το λεει, γευση-χαστουκι;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Uigeadail η lagavulin 18;Orion22 έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 16:25
πιο "καπνιστό" από το lagavulin αλλά και πιο ελαφρύ. όσο πιο απλά μπορώ να το περιγράψω
Δεν εχω πιει κανενα απ τα δυο, τι προτεινεις-τεινετε;
Blackdog, Εξαρτάται το πόσο σου αρέσουν τα peated-"καπνιστά", αφού δεν έχεις δοκιμάσει αλλη φορά, πάρε το lagavulin.
Ειναι αρκετα πιο ήπιο,
Ειναι αρκετα πιο ήπιο,
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Το Caol Ila 12 ειναι πιο ηπιο στη καπνιλα, ακομα πιο ηπιο και απο το Talisker 10. Το Laphroaig 10 εχει πιο εντονη καπνιλα, θα σε μπουχτησει αν δεν εισαι σκληροπυρηνικος στα καπνικα, δεν θα μπορεις να το απολαμβανεις 2-3 ποτηρια πχ, στο πρωτο θα χεις τιγκαρει καπνιλα. Επισης, το Caol Ila 12 μπορει να συνδυαστει και με φαγητο, εχει πιπερατες δοσεις, ταιριαζει με τη μασα, το αλλο οχι και τοσο, η εντονη καπνιλα σκεπαζει τα παντα.
Προσωπικα δεν ειμαι φαν της εντονης καπνιλας, γουσταρω να το απολαμβανω, να μπορουμε να πιουμε ενα μπουκαλι και να μη το καταλαβουμε, να γινουμε λιωμα αλλα να μαστε οκ, να μη μας μπουχτηζει ή να μη μας βαραει κατακουτελα μπαμ και εξω. Να πινουμε κατι ποιοτικο, ευγεστο και να μη μας μπουχτηζει, να καυλωνουμε να ζηταμε και αλλο. Το Laphroaig 10 δεν ειναι τοσο εντοσο οπως το Lagavulin (απορω πως το πινουν αυτο το πραμα) αλλα εχει ροπη προς εκει, αν υπηρχε ο ορος "λαγκαβουνιζει" θα του ταιριαζε απολυτα!
Αν δεν εισαι φανατικος με τις καπνιλες, παρε ενα ποιοτικο και απολαυστικο ουισκι, καλη παρεα, καλες μασες και πιες να καυλωνεις πιωματα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 15 Απαντήσεις