Μήπως να της βρούμε κανένα καλό παιδί;EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:45Σε παρακαλώ, δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό. μήπως γιατί τα τελευταία δύο νήματα της τρολομελιτσας είχαν τίτλο το ένα "είναι οι άντρες ηλιθιοι;" και το άλλο "είναι οι άντρες άχρηστοι;"Airman68 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:23
Το μπολνταρισμένο πάντως δείχνει ότι μάλλον έχεις κάποια εμπάθεια...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι άντρες βλέπουν πορνό;
Re: Γιατί οι άντρες βλέπουν πορνό;
Yippie Kay Yay
Το πρόβλημά της μάλλον είναι ότι περιστοιχίζεται από καλά παιδιά. Πρέπει να της βρούμε ένα ΚΑΚΟ παιδί, για να στανιάρει.Airman68 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:51Μήπως να της βρούμε κανένα καλό παιδί;EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:45Σε παρακαλώ, δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό. μήπως γιατί τα τελευταία δύο νήματα της τρολομελιτσας είχαν τίτλο το ένα "είναι οι άντρες ηλιθιοι;" και το άλλο "είναι οι άντρες άχρηστοι;"Airman68 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:23
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εγώ ανυπομονώ για το επόμενο να σου πω την αλήθεια. Έχει πιάσει killing spree.EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:45Σε παρακαλώ, δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό. μήπως γιατί τα τελευταία δύο νήματα της τρολομελιτσας είχαν τίτλο το ένα "είναι οι άντρες ηλιθιοι;" και το άλλο "είναι οι άντρες άχρηστοι;"Airman68 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:23
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Καραμελίτσα
Αντρικές φαντασιώσεις. Και μετά λένε ότι είμαι εμπαθής που λέω για συναισθηματικές διαστροφές.AlienWay έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:57Το πρόβλημά της μάλλον είναι ότι περιστοιχίζεται από καλά παιδιά. Πρέπει να της βρούμε ένα ΚΑΚΟ παιδί, για να στανιάρει.Airman68 έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:51Μήπως να της βρούμε κανένα καλό παιδί;EKPLIKTIKOS έγραψε: 04 Οκτ 2021, 14:45
Σε παρακαλώ, δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό. μήπως γιατί τα τελευταία δύο νήματα της τρολομελιτσας είχαν τίτλο το ένα "είναι οι άντρες ηλιθιοι;" και το άλλο "είναι οι άντρες άχρηστοι;"![]()
![]()
Z
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο άνδρας γεννά και η γυναίκα τίκτει, Κουρκουίτσα.Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2021, 12:49Δεν ισχύει, όσες φορές κάνει σεξ ο μέσος άντρας κάνει και η μέση γυναίκα.Naida έγραψε: 03 Οκτ 2021, 10:32Νομίζω πως ισχύει. Αλλά κι οι άντρες έχουν όντως τόσο ανάγκη το σεξ στην πραγματικότητα;Skelgos έγραψε: 02 Οκτ 2021, 02:22 Γιατί οι άντρες είναι οι μόνοι που πραγματικά είναι αληθινά σεξουαλικά ενεργοί ενώ οι γυναίκες αν δεν κάνουν σεξ 1 χρόνο δεν τις επηρρεάζει πολύ. Οι άντρες αυνανίζονται περισσότερο και σκέφτονται το γαμίσι κατά πολύ περισσότερο. Αυτά είναι επιστημονικά γεγονότα.
Τώρα αν φαντασιώνονται περισσότερο το σεξ ή κάνουν άλλα πράγματα, αυτό δεν είναι βιολογική ανάγκη, αλλά συναισθηματική διαστροφή, που είναι πολύ πιο σύνηθες φαινόμενο σε φύλο που δε γεννάει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ο Κουρκουας είναι τελικά? Νόμιζα οτι ήταν ο Ρεντ Χότ Τσίλι Λένιν.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:07Ο άνδρας γεννά και η γυναίκα τίκτει, Κουρκουίτσα.Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2021, 12:49Δεν ισχύει, όσες φορές κάνει σεξ ο μέσος άντρας κάνει και η μέση γυναίκα.Naida έγραψε: 03 Οκτ 2021, 10:32
Νομίζω πως ισχύει. Αλλά κι οι άντρες έχουν όντως τόσο ανάγκη το σεξ στην πραγματικότητα;
Τώρα αν φαντασιώνονται περισσότερο το σεξ ή κάνουν άλλα πράγματα, αυτό δεν είναι βιολογική ανάγκη, αλλά συναισθηματική διαστροφή, που είναι πολύ πιο σύνηθες φαινόμενο σε φύλο που δε γεννάει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ένας σκύλο θα ερεθιστεί ακόμα και αν τριφτεί στο πόδι σου ή σε ένα μαξιλάρι. Αν μπορούσε να δει τσόντες θα το έκανεΚαραμελίτσα έγραψε: 30 Σεπ 2021, 21:10 Ας πούμε μια γάτα θα ερεθιστεί αν δει δυο άλλες να κάνουν σεξ; Ένας σκύλος;
Έχουμε ειδικούς στα σκυλιά στο φόρουμ, δεν έχουμε;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τα ζώα δεν λειτουργούν οπτικά, αλλά οσφρητικά. Το αρσενικό άλογο, άμα μυρίσει γυναίκα με περίοδο, αγριεύει. Η φοράδα αγριεύει και αυτή γιατί εκλαμβάνει την γυναίκα σαν αντίζηλο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για να βλέπουν τα εσώρουχα.
☦𓀢
☦𓀢
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Καραμελίτσα
Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο είδος σεξισμού από το λέει κανείς άντρα μια γυναίκα που δεν ταιριάζει στα κουτάκια συμπεριφοράς που έχει στο κεφάλι του.Kauldron έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:14Ο Κουρκουας είναι τελικά? Νόμιζα οτι ήταν ο Ρεντ Χότ Τσίλι Λένιν.Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:07Ο άνδρας γεννά και η γυναίκα τίκτει, Κουρκουίτσα.Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2021, 12:49
Δεν ισχύει, όσες φορές κάνει σεξ ο μέσος άντρας κάνει και η μέση γυναίκα.
Z
Δεν έχουν σχέση οι γυναίκες με αυτό. Οταν ξεκίνησε το ίντερνετ, το 90% των γυναικών που εμφανιζόταν online, ήταν άντρες.Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:54Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο είδος σεξισμού από το λέει κανείς άντρα μια γυναίκα που δεν ταιριάζει στα κουτάκια συμπεριφοράς που έχει στο κεφάλι του.Kauldron έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:14Ο Κουρκουας είναι τελικά? Νόμιζα οτι ήταν ο Ρεντ Χότ Τσίλι Λένιν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εκτος αν η γυναικα εχει παπαρι. Εκει αλλαζει...Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:54
Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο είδος σεξισμού από το λέει κανείς άντρα μια γυναίκα που δεν ταιριάζει στα κουτάκια συμπεριφοράς που έχει στο κεφάλι του.
Καλά, καλά...Καραμελίτσα έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:54Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο είδος σεξισμού από το λέει κανείς άντρα μια γυναίκα που δεν ταιριάζει στα κουτάκια συμπεριφοράς που έχει στο κεφάλι του.Kauldron έγραψε: 04 Οκτ 2021, 16:14Ο Κουρκουας είναι τελικά? Νόμιζα οτι ήταν ο Ρεντ Χότ Τσίλι Λένιν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
-