Άχου το, πως τα λέει.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2021, 01:35Ή μπορεί να μην ήθελε να πει ψέματα και να ήθελε απλά να εκφράσει πιο κομψά την διαφωνία του με την υστερία να κάνει στην ηλικία του ένα εμβόλιο για μια ασθένεια που η πιθανότητα να τον πετύχει και να του προκαλέσει κάτι σοβαρό είναι στατιστικά ανύπαρκτη και θα έβγαζε περισσότερο νόημα να έκανε εμβόλιο κατά του έμπολα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2021, 16:28 Θα μπορούσε να το θέσει αλλιώς, αναφέροντας ότι δεν ήθελε να κάνει τώρα το εμβόλιο γιατί δεν ήθελε επηρεασμό από τις παρενέργειες λόγω αγωνιστικού προγράμματος (που απαιτεί τέλεια φυσική κατάσταση) αλλά θα το κάνει μόλις βρει κενό χρόνο.
Ή, αν ήθελε να φάει χοντρό φτυσίδι στα σόσιαλ, θα μπορούσε να το θέσει όπως εσύ, που λες ότι δεν εμβολιάζεσαι για γρίπη επειδή δεν αρρωσταίνεις από γρίπη. Κάπως έτσι:
Δεν έχω λόγο να εμβολιαστώ για τον κορωνοϊό, γιατί εγώ δεν αρρωσταίνω από κορωνοϊό
-- Στέφανος Τσιτσιπάς --
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O ΨΕΚ άριστος Τσιτσιπάς αρνείται να κάνει το εμβόλιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: O ΨΕΚ άριστος Τσιτσιπάς αρνείται να κάνει το εμβόλιο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Όπου ψέμα και απάτη, τίποτα δε παει καλά. Είναι κατοχυρωμένο αυτό που σου λέω. Μόνο την αλήθεια πρέπει να λέει και να πράττει ο άνθρωπος. Όλα τ άλλα είναι καταραμένα.Echelon έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:32Και εγώ αυτό ξέρω. Πως εξηγείς ότι πήγαν να μας περάσουν την γνώμη του σαν ειδήμονος ενώ τώρα τον καταριούνται;lonelyrider έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:31Φίλε μου εγώ ξέρω ότι ο συγκεκριμένος κύριος κάτι κίτρινα μπαλάκια βαράει μ ένα κομμάτι ξύλο.Echelon έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:22
Όχι, άλλα κάπως έτσι μας τον παρουσίαζαν τα ΜΜΕ όταν τον έβαλαν μπροστάντζα στο "Μένουμε Σπίτι". Εσύ ποιος λες ότι τον παρουσιάζει περισσότερο σαν παντογνώστη; Η κυβέρνηση της νδουλας τότε ή ο κόσμος τώρα;
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Λίνο Βεντούρα
Μας παρουσίασαν τον Τσιτσιπά σαν ειδήμονα;Echelon έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:32Και εγώ αυτό ξέρω. Πως εξηγείς ότι πήγαν να μας περάσουν την γνώμη του σαν ειδήμονος ενώ τώρα τον καταριούνται;lonelyrider έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:31Φίλε μου εγώ ξέρω ότι ο συγκεκριμένος κύριος κάτι κίτρινα μπαλάκια βαράει μ ένα κομμάτι ξύλο.Echelon έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:22
Όχι, άλλα κάπως έτσι μας τον παρουσίαζαν τα ΜΜΕ όταν τον έβαλαν μπροστάντζα στο "Μένουμε Σπίτι". Εσύ ποιος λες ότι τον παρουσιάζει περισσότερο σαν παντογνώστη; Η κυβέρνηση της νδουλας τότε ή ο κόσμος τώρα;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μας παρουσίασαν τον Τσιτσιπά ως πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους για συμμόρφωση με τους "ειδικούς" (βλέπε Παγώνη, Βασιλακόπουλους και λοιπά νούμερα). Μεταξύ των υποδείξεων των ειδικών, υπάρχει και ο εμβολιασμός. Ε, δεν εμβολιάζεται ούτε το πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους. Νομίζω είναι θέμα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 13:49Μας παρουσίασαν τον Τσιτσιπά σαν ειδήμονα;Echelon έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:32Και εγώ αυτό ξέρω. Πως εξηγείς ότι πήγαν να μας περάσουν την γνώμη του σαν ειδήμονος ενώ τώρα τον καταριούνται;lonelyrider έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:31
Φίλε μου εγώ ξέρω ότι ο συγκεκριμένος κύριος κάτι κίτρινα μπαλάκια βαράει μ ένα κομμάτι ξύλο.
Είναι σα να μαθαίνεις οτι κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για την καθαριότητα των θαλασσών πετάει πλαστικά στην ακτή, πχ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Λίνο Βεντούρα
Πόστερ μποης=ειδήμων. Μάλιστα.Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:00Μας παρουσίασαν τον Τσιτσιπά ως πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους για συμμόρφωση με τους "ειδικούς" (βλέπε Παγώνη, Βασιλακόπουλους και λοιπά νούμερα). Μεταξύ των υποδείξεων των ειδικών, υπάρχει και ο εμβολιασμός. Ε, δεν εμβολιάζεται ούτε το πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους. Νομίζω είναι θέμα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 13:49Μας παρουσίασαν τον Τσιτσιπά σαν ειδήμονα;Echelon έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:32
Και εγώ αυτό ξέρω. Πως εξηγείς ότι πήγαν να μας περάσουν την γνώμη του σαν ειδήμονος ενώ τώρα τον καταριούνται;
Είναι σα να μαθαίνεις οτι κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για την καθαριότητα των θαλασσών πετάει πλαστικά στην ακτή, πχ.
Κι εγώ ήμουν υπέρ των αρχικών μέτρων αποστασιοποίησης αλλά αν ήμουν 23 σιγά μην έκανα εμβόλιο.
Άλλη μαλακία;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει δήλωση ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο. Κανείς δεν θα ασχολιόταν αν δεν είχε κάνει ο ίδιος τη δήλωση αυτήΛίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:47Πόστερ μποης=ειδήμων. Μάλιστα.Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:00Μας παρουσίασαν τον Τσιτσιπά ως πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους για συμμόρφωση με τους "ειδικούς" (βλέπε Παγώνη, Βασιλακόπουλους και λοιπά νούμερα). Μεταξύ των υποδείξεων των ειδικών, υπάρχει και ο εμβολιασμός. Ε, δεν εμβολιάζεται ούτε το πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους. Νομίζω είναι θέμα.
Κι εγώ ήμουν υπέρ των αρχικών μέτρων αποστασιοποίησης αλλά αν ήμουν 23 σιγά μην έκανα εμβόλιο.
Άλλη μαλακία;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ντάματζ κοντρόλ εντελώς της πλάκας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:47Πόστερ μποης=ειδήμων. Μάλιστα.Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:00Μας παρουσίασαν τον Τσιτσιπά ως πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους για συμμόρφωση με τους "ειδικούς" (βλέπε Παγώνη, Βασιλακόπουλους και λοιπά νούμερα). Μεταξύ των υποδείξεων των ειδικών, υπάρχει και ο εμβολιασμός. Ε, δεν εμβολιάζεται ούτε το πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους. Νομίζω είναι θέμα.
Άλλη μαλακία;
Κανείς δε σου είπε οτι ο πόστερ μπόυ ήταν ο ειδήμων. Αυτός παρουσιάζεται προκειμένου να μεταφέρει τις απόψεις των ειδημόνων στο λαό, γιατί αυτόν τον ακούει ο λαός.
Σε λίγο θα μας πείς οτι ο Τσιτσιπάς βγήκε από μόνος του κι έκανε το μήνυμα να συμμορφωνόμαστε με τους ειδικούς, και δεν τον έβαλε η κυβέρνηση.
Είπαμε:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Λίνο Βεντούρα
Προφανώς και κάποιος το είπε, και είναι στη παράθεση μου στην οποία εσυ απάντησες.Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:54Ντάματζ κοντρόλ εντελώς της πλάκας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:47Πόστερ μποης=ειδήμων. Μάλιστα.Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:00
Μας παρουσίασαν τον Τσιτσιπά ως πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους για συμμόρφωση με τους "ειδικούς" (βλέπε Παγώνη, Βασιλακόπουλους και λοιπά νούμερα). Μεταξύ των υποδείξεων των ειδικών, υπάρχει και ο εμβολιασμός. Ε, δεν εμβολιάζεται ούτε το πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους. Νομίζω είναι θέμα.
Άλλη μαλακία;
Κανείς δε σου είπε οτι ο πόστερ μπόυ ήταν ειδήμονας.
Αν θέλεις ν' απαντήσεις σε κάτι συγκεκριμένο, να το βάζεις μπόλντ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:03Προφανώς και κάποιος το είπε, και είναι στη παράθεση μου στην οποία εσυ απάντησες.Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:54Ντάματζ κοντρόλ εντελώς της πλάκας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:47
Πόστερ μποης=ειδήμων. Μάλιστα.
Άλλη μαλακία;
Κανείς δε σου είπε οτι ο πόστερ μπόυ ήταν ειδήμονας.
Όσο ντάματζ κοντρόλ και να προσπαθήσεις να κάνεις, η αλήθεια παραμένει, οτι το ίδιο το πόστερ μπόυ σου δεν πείθεται από την εκστρατεία στην οποία συμμετέχει.
Άντε, πες την τελευταία λέξη να νιώσεις νικητής.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Λίνο Βεντούρα
Μεγάλη δουλειά, ρε μλκς. Θα ζητήσει και άδεια από εσάς ή τον Μητσοτακη για να κλασει κάποιος. Έχετε καταντήσει ένα έθνος από κατινες.Beria έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:53Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει δήλωση ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο. Κανείς δεν θα ασχολιόταν αν δεν είχε κάνει ο ίδιος τη δήλωση αυτήΛίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:47Πόστερ μποης=ειδήμων. Μάλιστα.Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:00
Μας παρουσίασαν τον Τσιτσιπά ως πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους για συμμόρφωση με τους "ειδικούς" (βλέπε Παγώνη, Βασιλακόπουλους και λοιπά νούμερα). Μεταξύ των υποδείξεων των ειδικών, υπάρχει και ο εμβολιασμός. Ε, δεν εμβολιάζεται ούτε το πόστερ μπόυ της καμπάνιας τους. Νομίζω είναι θέμα.
Άλλη μαλακία;
Σύστημα ινφλουρνσερρρ που έπαιξε η κυβέρνηση παΝΔημίαςlonelyrider έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:17 Γιατί πρέπει να λαμβάνουμε γνώση αν ο κύριος Τσιτσιπάς προτίθεται να εμβολιαστεί ή όχι? Πρόκειται περί του αυτοκράτορος?
-
Δημοκράτης
Δεν μαρεσπθν τα συνώνυμα των αριστερώνHighlander έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:43Άλλαξε το νικνειμ σε ψεκοκρατηςΔημοκράτης έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:33Καλά εσύ έχεις κόψει πέρα καιρό τώραFluffy έγραψε: 17 Αύγ 2021, 18:55
γιατί έχει 10% πιθανότητα περίπου να αποκτήσει χρόνιο κοβιντ και να υποβαθμιστεί η ποιότητα ζωής του. Ακόμα και πιο αργοςνα γίνει δεν είναι για καλό με τον δρόμο που έχει πάρει.
Δεν είναι πόστερ μπόυ, είναι ένας ΠΟΛΥ καλός αθλητής, παγκοσμίως αναγνωρισμένος.Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:15Ναι τον καημένο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:08Τον πρήξετε τον άνθρωπο.Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 11:06
Υπάρχει μεγαλύτερη ηλιθιότητα απ' αυτήν που κουβαλάει στο κεφάλι του (εκεί, μαζί με τα σκατά) ο Βουμβούκος?
Όπως και να 'χει, ο Ξετσιτσιπάς έγραψε το πρώτο πόστ του μετά την ατάκα περί εμβολιασμού:
https://www.real.gr/athlitismos/arthro/ ... ou-761726/
Το πόστερ μπόυ για τα μέτρα (και ως εκ τούτου και για τα μπόλια), αρνείται να κάνει ο ίδιος το μπόλι.
Ξεφτίλα.
Οι αφελείς δηλώσεις/αντιδράσεις του δεν αναιρούν την αθλητική του αξία, υποδηλώνουν απλώς κάποια στοιχεία της προσωπικότητας του.
Ε, όποιος θεωρεί νίκη των ψεκ τις αφελείς/ανεύθυνες δηλώσεις του Τσιτσιπά, είναι απλώς βλαξ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εννοείς άλλο λόγο πέρα από το ότι τον ρώτησαν αν το έχει κάνει;Beria έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:53Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει δήλωση ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο. Κανείς δεν θα ασχολιόταν αν δεν είχε κάνει ο ίδιος τη δήλωση αυτήΛίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:47Πόστερ μποης=ειδήμων. Μάλιστα.Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:00
Άλλη μαλακία;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Καλά κάνεις και δε μετράς τον εαυτό σου για Έλληνα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:10Μεγάλη δουλειά, ρε μλκς. Θα ζητήσει και άδεια από εσάς ή τον Μητσοτακη για να κλασει κάποιος. Έχετε καταντήσει ένα έθνος από κατινες.Beria έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:53Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει δήλωση ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο. Κανείς δεν θα ασχολιόταν αν δεν είχε κάνει ο ίδιος τη δήλωση αυτήΛίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:47
Πόστερ μποης=ειδήμων. Μάλιστα.
Άλλη μαλακία;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 947 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης