!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί ποσοστό θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019;
- wooded glade
Re: Τί ποσοστό θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019;
Πουθενά στο ηλιακό σύστημα δεν υπάρχει λογική με την οποία ένας αμερόληπτος παρατηρητής, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2015 αποφάσισε να ψηφίσει Σύριζα, πεισθείς και από το dvd Χαϊκάλη-Λάκη το οποίο ήταν το τελευταίο cherry in the pie ως είχον τα πράγματα τότε, δεν θα εξέδραμε τώρα με τσουγκράνες, ξύλα να κυνηγάει το συριζέϊκο & να το στέλνει για ανάταξη οστών στην ορθοπεδική κλινική.
Επειδή αυτό λοιπόν δεν έχει παρατηρηθεί, μιλάμε για "ποσοστό Σύριζα" αυτή τη στιγμή.
Πόσο μπορεί να είναι ;
Αν οι συριζαίοι μας πείσουν ότι "όλοι είμαστε λαμόγια, γελάμε μαζί σας με τα μουσαντέ που σας ρίχναμε παλιά", τότε βέβαια πρέπει να πάμε πάσο και να το εισαγάγουμε προς συζήτησιν το θέμα.
Επειδή αυτό λοιπόν δεν έχει παρατηρηθεί, μιλάμε για "ποσοστό Σύριζα" αυτή τη στιγμή.
Πόσο μπορεί να είναι ;
Αν οι συριζαίοι μας πείσουν ότι "όλοι είμαστε λαμόγια, γελάμε μαζί σας με τα μουσαντέ που σας ρίχναμε παλιά", τότε βέβαια πρέπει να πάμε πάσο και να το εισαγάγουμε προς συζήτησιν το θέμα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
πσσσσ... ρε κουφάλες δώστε τον κώδικα να παίξουμε και μειςHighlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:42 Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία εκσυγχρονιστική δύναμη και γι' αυτό την προτιμούν οι εταίροι.....
ξές οπως αυτό
http://kkeisageek.freehostia.com/
Παίδες, δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση γύρω σας, εγώ πρώτα φορά βλέπω τόσο κόσμο θυμωμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Εμένα είναι εκνευρισμένοι που θα πρέπει να ψηφίσουν Κούλη. Δεξιοί -αριστεροί. Από τη μύτη να τους πιάσεις, θα σκασουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:10 Παίδες, δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση γύρω σας, εγώ πρώτα φορά βλέπω τόσο κόσμο θυμωμένο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- wooded glade
Ε τότε γιατί μας είπες δεύτερη φορά προηγουμένως ;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:10 Παίδες, δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση γύρω σας, εγώ πρώτα φορά βλέπω τόσο κόσμο θυμωμένο.
- wooded glade
Εσύ κυρία είσαι συντονίστρια.Cecily Anne έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:11Εμένα είναι εκνευρισμένοι που θα πρέπει να ψηφίσουν Κούλη. Δεξιοί -αριστεροί. Από τη μύτη να τους πιάσεις, θα σκασουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:10 Παίδες, δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση γύρω σας, εγώ πρώτα φορά βλέπω τόσο κόσμο θυμωμένο.
Η δουλειά σου είναι να ελέγχεις για παραβάσεις και νιγηριανούς σπάμμερ.
- Highlander
Απλώς ενεργοποιούνται περισσότερο πολιτικά οι ψηφοφόροι της ΝΔ και της ΧΑ.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:10 Παίδες, δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση γύρω σας, εγώ πρώτα φορά βλέπω τόσο κόσμο θυμωμένο.
- Otto Weininger
23% με 28% το μέγιστο.
Από την στιγμή που δεν υπάρχει πια η πασοκάρα της καρδιάς μας, όλη η αντιδεξιά ψήφος θα παραμένει συγκεντρωμένη εκεί, ανεξάρτητα του τι κάνει ο εσμός που κυβερνά.
Από την στιγμή που δεν υπάρχει πια η πασοκάρα της καρδιάς μας, όλη η αντιδεξιά ψήφος θα παραμένει συγκεντρωμένη εκεί, ανεξάρτητα του τι κάνει ο εσμός που κυβερνά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Δεσποινιςwooded glade έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:13
Εσύ κυρία είσαι συντονίστρια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
ΜίνυCecily Anne έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:18Δεσποινιςwooded glade έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:13
Εσύ κυρία είσαι συντονίστρια.
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι.wooded glade έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:12Ε τότε γιατί μας είπες δεύτερη φορά προηγουμένως ;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:10 Παίδες, δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση γύρω σας, εγώ πρώτα φορά βλέπω τόσο κόσμο θυμωμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Μας είπες ότι με Σαμαρά ήταν πιό θυμωμένοι, άρα είναι δεύτερη φορά.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:21Δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι.wooded glade έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:12Ε τότε γιατί μας είπες δεύτερη φορά προηγουμένως ;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:10 Παίδες, δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση γύρω σας, εγώ πρώτα φορά βλέπω τόσο κόσμο θυμωμένο.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
KKE Generator (v1.0), με πλούσιο ξύλινο λόγο και άκαμπτο δογματισμό, η απάντηση του κινήματος στα φερέφωνα των ΜΜΕ, ο αναντικατάστατος σύντροφος κάθε συντρόφου. Είκοσι εννέα συντάκτες του Ριζοσπάστη συνιστούν ΚΚΕ Generator (v1.0)sharp έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:08πσσσσ... ρε κουφάλες δώστε τον κώδικα να παίξουμε και μειςHighlander έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 21:42 Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία εκσυγχρονιστική δύναμη και γι' αυτό την προτιμούν οι εταίροι.....
ξές οπως αυτό
http://kkeisageek.freehostia.com/
http://ironprison.blogspot.com/2010/05/ ... r-v10.html
ΚΛΑΙΩ ρε μλκες!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Οκ,είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Με τον Σαμαρά, υπήρχε και το σκηνικό της ομαδοσκέψης, η ελπίδα, το συμφέρον, μετά η απογοήτευση, η αδυναμία παραδοχής ότι πιάστηκαν μακάκες κλπ Αναφέρομαι στους περιφερειακούς και όχι στα κομματόσκυλα, που αντιδρούν πάντα το ίδιο.wooded glade έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 22:23Μας είπες ότι με Σαμαρά ήταν πιό θυμωμένοι, άρα είναι δεύτερη φορά.
Το σημερινό κλίμα (που μου έχει κάνει εντύπωση πόσο αλλάζει μέρα με τη μέρα, αρνητικά για τον συριζα) είναι πιο προσωπικό και πιστεύω ότι οφείλεται κατά κύριο λόγο στην παχυδερμία που έχουν δείξει οι κυβερνητικοί αυτές τις μέρες. Οι ίδιοι το δημιούργησαν. Εννοώ ότι μετά το πρώτο σοκ, ακόμη και όσοι ήταν επιρρεπείς στο να δεχθούν τις δικαιολογίες, για τα αυθαίρετα, τη γρήγορη διάδοση της φωτιάς κλπ με το άρχισαν να βγαίνουν περισσότερα στοιχεία στη φόρα, κυρίως από αυτόπτες μάρτυρες και πληγέντες, μετά τα δύο φιάσκα της συνέντευξης τύπου και κυρίως του συμβούλιου, που ενώ υπήρχαν νεκροί (και έχει πλέον αποδειχθεί το ότι το ήξεραν) μίλαγαν για τον καιρό, οι μάσκες έπεσαν για τα καλά. Δεν ξέρω ποιος φαεινός νους είχε την ιδέα αυτής της κωμικοτραγικής παράστασης αλλά -κατά τη γνώμη μου- αυτό το συμβούλιο ήταν το Βατερλώ του Τσίπρα. Και πεύκου πεσόντος, τα υπόλοιπα καίγονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 31 Ιούλ 2018, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-