Τί σου είχε πει δηλαδή;Kolovrat έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:33Αυτό για τους Δρασιτες μου το έχει πει γνωστός μου Κύπριος και για τον Μελιγαλά το είδαμε όλοι στο γνωστό βιντεάκι με τον Ρουπακιά και κάτι αλλά ταγαρια. Δεν έχω ακούσει ποτέ το ΕΛΑΜ να πηγαίνει σε αντικατοχική και να τραμπουκιζει γέρους Κύπριους πρόσφυγες από την εισβολή, τότε θα είχε αντίστοιχη συμπεριφορά με τη ΧΑ και φυσικά ίδια αντιμετώπιση.Golden Age έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:51Άκουσες δύο ατάκες δεξιά κι αριστερά από παπαγαλάκια της ΝΔ κι από τα ΜΜΕ και τα υιοθετείς.Kolovrat έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:29
Δεν χρειάζεται να το θυμάσαι, το θυμούνται αυτοί. Και γενικά όταν είσαι τόσο αούγκανος που χτυπάς μέχρι και ομοϊδεάτες σου (όχι ακριβώς μιας και ούτε οι Δρασίτες ούτε οι συγγενείς θυμάτων του Μελιγαλά είναι νεοναζί, αλλά δεξιοί τέλος πάντων), μην αναρωτιέσαι μετά γιατί όταν σε μπουζουριάσουν δεν σου συμπαραστέκεται κανείς και σε σιχαίνεται όλος ο κόσμος. Ούτε οι Εβραίοι φταίνε ούτε οι δρακονιανοί, εσύ το προκάλεσες με τη συμπεριφορά σου. Το ΕΛΑΜ δεν νομίζω να είναι το γκάου όσο η ΧΑ, άμα έκανε τα ίδια θα είχε την ίδια κατάληξη.
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το "πόσο γκάου" είναι ή δεν είναι κάποιος. Το ΕΛΑΜ προέκυψε ως μετεξέλιξη της ΧΑ - Πυρήνας Κύπρου.
Αν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε όποιο από τα ζητήματα έθιξες.
Στο Μελιγαλά από που προκύπτουν τα περί συγγενών; Όποιος είναι στην εκδήλωση είναι συγγενής θύματος;
Σου ξαναλέω, το ΕΛΑΜ ήταν η μετεξέλιξη του Πυρήνα Κύπρου της ΧΑ.