!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πιάστηκε ο Παψ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Πιάστηκε ο Παψ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Kolovrat έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 16:33
Golden Age έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:51
Kolovrat έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:29

Δεν χρειάζεται να το θυμάσαι, το θυμούνται αυτοί. Και γενικά όταν είσαι τόσο αούγκανος που χτυπάς μέχρι και ομοϊδεάτες σου (όχι ακριβώς μιας και ούτε οι Δρασίτες ούτε οι συγγενείς θυμάτων του Μελιγαλά είναι νεοναζί, αλλά δεξιοί τέλος πάντων), μην αναρωτιέσαι μετά γιατί όταν σε μπουζουριάσουν δεν σου συμπαραστέκεται κανείς και σε σιχαίνεται όλος ο κόσμος. Ούτε οι Εβραίοι φταίνε ούτε οι δρακονιανοί, εσύ το προκάλεσες με τη συμπεριφορά σου. Το ΕΛΑΜ δεν νομίζω να είναι το γκάου όσο η ΧΑ, άμα έκανε τα ίδια θα είχε την ίδια κατάληξη.
Άκουσες δύο ατάκες δεξιά κι αριστερά από παπαγαλάκια της ΝΔ κι από τα ΜΜΕ και τα υιοθετείς.

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το "πόσο γκάου" είναι ή δεν είναι κάποιος. Το ΕΛΑΜ προέκυψε ως μετεξέλιξη της ΧΑ - Πυρήνας Κύπρου.

Αν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε όποιο από τα ζητήματα έθιξες.
Αυτό για τους Δρασιτες μου το έχει πει γνωστός μου Κύπριος και για τον Μελιγαλά το είδαμε όλοι στο γνωστό βιντεάκι με τον Ρουπακιά και κάτι αλλά ταγαρια. Δεν έχω ακούσει ποτέ το ΕΛΑΜ να πηγαίνει σε αντικατοχική και να τραμπουκιζει γέρους Κύπριους πρόσφυγες από την εισβολή, τότε θα είχε αντίστοιχη συμπεριφορά με τη ΧΑ και φυσικά ίδια αντιμετώπιση.
Τί σου είχε πει δηλαδή;

Στο Μελιγαλά από που προκύπτουν τα περί συγγενών; Όποιος είναι στην εκδήλωση είναι συγγενής θύματος;

Σου ξαναλέω, το ΕΛΑΜ ήταν η μετεξέλιξη του Πυρήνα Κύπρου της ΧΑ.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Εικόνα

φωτο του αρχιναζί με φεσι της μουσουλμανικής μεραρχίας των ss
Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 »

https://twitter.com/dtri2020/status/141 ... 67104?s=20

Αίμα, τιμή και μία Ουκρανή!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Fluffy έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:10 Εικόνα

φωτο του αρχιναζί με φεσι της μουσουλμανικής μεραρχίας των ss
Σουβενίρ. Επί τη ευκαιρία τί γνώμη έχεις για τους λαούς που υπέφεραν κάτω από τη συμμαχική μπότα και είδαν τους Γερμανούς ως απελευθερωτές;
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kolovrat »

Εικόνα
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Αυτό το έβαλες κατά του Παπά ή υπέρ; Γενικά, αν σε κράζει αυτό το λαμόγιο που δεν πληρώνει τους υπαλλήλους του και κάνει τσιμπούκια σε πρωθυπουργούς μάλλον για καλό είναι...
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kolovrat »

Golden Age έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:46
Golden Age έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:51

Άκουσες δύο ατάκες δεξιά κι αριστερά από παπαγαλάκια της ΝΔ κι από τα ΜΜΕ και τα υιοθετείς.

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το "πόσο γκάου" είναι ή δεν είναι κάποιος. Το ΕΛΑΜ προέκυψε ως μετεξέλιξη της ΧΑ - Πυρήνας Κύπρου.

Αν θέλεις μπορούμε να συζητήσουμε όποιο από τα ζητήματα έθιξες.
Αυτό για τους Δρασιτες μου το έχει πει γνωστός μου Κύπριος και για τον Μελιγαλά το είδαμε όλοι στο γνωστό βιντεάκι με τον Ρουπακιά και κάτι αλλά ταγαρια. Δεν έχω ακούσει ποτέ το ΕΛΑΜ να πηγαίνει σε αντικατοχική και να τραμπουκιζει γέρους Κύπριους πρόσφυγες από την εισβολή, τότε θα είχε αντίστοιχη συμπεριφορά με τη ΧΑ και φυσικά ίδια αντιμετώπιση.
Τί σου είχε πει δηλαδή;

Στο Μελιγαλά από που προκύπτουν τα περί συγγενών; Όποιος είναι στην εκδήλωση είναι συγγενής θύματος;

Μου είχε πει πως οι ΧΑτες γενικά δημιουργούσαν προβλήματα στους Κύπριους γιατί οι δεύτεροι ήθελαν αυτόνομη πορεία και πως παλιότερα μάλιστα είχαν φάει χοντρό ξύλο επί εποχής Περίανδρου. Στον Μελιγαλά είναι γνωστό πως πάνε μόνο συγγενείς των θυμάτων πλέον, αν και σε κάθε περίπτωση, δεν πας σε μνημόσυνα για να τραμπουκισεις γέρους, είναι εντελώς αντικοινωνική συμπεριφορά.

Ξέρω τι είναι το ΕΛΑΜ γι'αυτό και λέω πως η συμπεριφορά της ΧΑ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απαξίωσή της ενώ το ΕΛΑΜ, που είναι αδερφό κόμμα, δεν βιώνει την ίδια απαξίωση στην Κύπρο. Όσο η συμπεριφορά τους δεν συμπεριλαμβάνει ξύλο και τραμπουκισμους όλοι θα τους αποδέχονται όσο ακραίες και να είναι οι ιδέες τους.

Βέβαια, κατά την γνώμη μου, η ΧΑ ήταν καμμένο χαρτί από την αρχή λόγω ναζισμού. Στην Ελλάδα κόμμα με ναζιστικές τάσεις δεν τσουλαει. Μόνο με αλλαγή ονόματος η κάποια, ειλικρινή και ακολουθούμενη από έργα, δήλωση μετανοίας θα μπορούσε να γίνει κάτι. Η Κύπρος είναι άλλη περίπτωση.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:49
Αυτό το έβαλες κατά του Παπά ή υπέρ; Γενικά, αν σε κράζει αυτό το λαμόγιο που δεν πληρώνει τους υπαλλήλους του και κάνει τσιμπούκια σε πρωθυπουργούς μάλλον για καλό είναι...
Aφου ΔΕΝ πιανεις πουλια στον αερα... αστο ..ασχολησου με το πλεξιμο.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Νομίζω ότι ο ίδιος πήρε τηλέφωνο και παραδόθηκε.Δεν άντεξε άλλο το φαί της Ουκρανής.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Μιλανε κ αυτοι
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Mε αυτή την ρητορική περι ναζί και ναζισμου ξεκίνησε την καριέρα της και η Χρυσή Αυγη.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Kolovrat έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:53
Golden Age έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:46

Τί σου είχε πει δηλαδή;

Μου είχε πει πως οι ΧΑτες γενικά δημιουργούσαν προβλήματα στους Κύπριους γιατί οι δεύτεροι ήθελαν αυτόνομη πορεία και πως παλιότερα μάλιστα είχαν φάει χοντρό ξύλο επί εποχής Περίανδρου. Στον Μελιγαλά είναι γνωστό πως πάνε μόνο συγγενείς των θυμάτων πλέον, αν και σε κάθε περίπτωση, δεν πας σε μνημόσυνα για να τραμπουκισεις γέρους, είναι εντελώς αντικοινωνική συμπεριφορά.

Ξέρω τι είναι το ΕΛΑΜ γι'αυτό και λέω πως η συμπεριφορά της ΧΑ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απαξίωσή της ενώ το ΕΛΑΜ, που είναι αδερφό κόμμα, δεν βιώνει την ίδια απαξίωση στην Κύπρο. Όσο η συμπεριφορά τους δεν συμπεριλαμβάνει ξύλο και τραμπουκισμους όλοι θα τους αποδέχονται όσο ακραίες και να είναι οι ιδέες τους.

Βέβαια, κατά την γνώμη μου, η ΧΑ ήταν καμμένο χαρτί από την αρχή λόγω ναζισμού. Στην Ελλάδα κόμμα με ναζιστικές τάσεις δεν τσουλαει. Μόνο με αλλαγή ονόματος η κάποια, ειλικρινή και ακολουθούμενη από έργα, δήλωση μετανοίας θα μπορούσε να γίνει κάτι. Η Κύπρος είναι άλλη περίπτωση.

Πάντα είχαν αυτόνομη πορεία. Ασχέτως αν είχαν καλές σχέσεις με τη ΧΑ (καμμία σχέση με αυτό που γράφεις). Μετά μου λες κάτι για Δρασίτες κι όταν σε ρωτώ να το συγκεκριμένο ποιήσεις, μου λες για... την εποχή του Περίανδρου και του Περίανδρου του Κορινθίου και του Πυθαγόρα. Πώς τους δημιουργούσε προβλήματα; Τους έλεγε δηλαδή "δεν θα ακολουθήσετε αυτόνομη πορεία" κι αν δεν την άκουγαν τους τραμπούκιζε; Αν κάποιος σου είπε έτσι, τότε σου είπε καταφανώς ψέμματα.

Αντιθέτως εγώ θυμάμαι ΧΑ να υποστηρίζουν Κύπριους δεξιούς φοιτητές, όταν αυτοί δεχόντουσαν βίαιες επιθέσεις από αναρχικούς στα πανεπιστήμια (η αγαπημένη σου ΔΑΠ, ούτε που ασχολούνταν).

Δεν έχει να κάνει με δήθεν συμπεριφορές. Παλιότερα κι αυτό το κατηγιρούσαν όπως τη ΧΑ. Απλώς, η ηγεσία του συμβιβάστηκε με το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου (αν δεν ήταν ανέκαθεν ελεγχόμενη από αυτό (άλλωστε είχαν καθαιρέσει την αρχική του ηγεσία)) και έγιναν αποδεκτοί από το σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”