Η άποψη του Γρηγοριάδη για τον πολιτισμό!
https://twitter.com/mera25_gr/status/13 ... 78944?s=20
Αριστερός πολιτισμός! Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ 2021!
Δεν μπορείς μόνο να μυρίσεις την κατρουλίλα που αναδύεται!
Από που αναδύεται κατουρλίλα;dtri2020 έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:48Η άποψη του Γρηγοριάδη για τον πολιτισμό!
Απο κάθε εκατοστό του τοίχου του ερειπίου!Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:54Από που αναδύεται κατουρλίλα;dtri2020 έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:48Η άποψη του Γρηγοριάδη για τον πολιτισμό!
Ε αφού αυτό έχουνε. Τι να κάνουμε; Να μην πάμε; Σε πειράζει τόσο η κατουρλίλα; Άσε που μια χαρά εγώ τι βλέπω και αξιοπρεπέστατο θα δείχνει από κοντά.dtri2020 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 00:00Απο κάθε εκατοστό του τοίχου του ερειπίου!Χαοτικός έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:54Από που αναδύεται κατουρλίλα;dtri2020 έγραψε: 13 Ιούλ 2021, 23:48
Είσαι τυφλός η έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα όρασης;Χαοτικός έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 00:02 Ε αφού αυτό έχουνε. Τι να κάνουμε; Να μην πάμε; Σε πειράζει τόσο η κατουρλίλα; Άσε που μια χαρά εγώ τι βλέπω και αξιοπρεπέστατο θα δείχνει από κοντά.
Μια χαρά λέω το βρίσκω και το εννοώ. Μην το μαλακίζουμε τώρα.
Αν σου αρέσει η βρωμιά, η αισθητική των εγκατελειμένων ερειπίων, τα γκράφιτι και η μυρωδιά του κάτουρου, τότε είναι λογικό να το βρίσκεις μια χαρά! Αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως δεν είμαστε όλοι ποντίκια!
Ειναι ακριβως οτι θα συναντησεις στον καπιταλιστικο κοσμο. Ποιο ειναι το προβλημα σου? Για τους αριστερους ειναι τεχνη, για τους δεξιους ειναι ζωηdtri2020 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 00:31Αν σου αρέσει η βρωμιά, η αισθητική των εγκατελειμένων ερειπίων, τα γκράφιτι και η μυρωδιά του κάτουρου, τότε είναι λογικό να το βρίσκεις μια χαρά! Αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως δεν είμαστε όλοι ποντίκια!
Ε αυτο κανει η αριστερα. Βλεπει την μιζερια του καπιταλιστικου κοσμου και την κανει τεχνηdtri2020 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 00:39Αν εννοείς πως οι αριστεροί θεωρούν την βρωμιά και την δυσωδία κάποιο είδος τέχνης θα συμφωνήσω. Για τον λόγο αυτό άλλωστε πέφτουμε συνέχει απάνω σε εικόνες σαν τις παρακάτω.Στρακαστρουκας έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 00:33 Ειναι ακριβως οτι θα συναντησεις στον καπιταλιστικο κοσμο. Ποιο ειναι το προβλημα σου? Για τους αριστερους ειναι τεχνη, για τους δεξιους ειναι ζωη
Η ασχήμια της αριστεράς στους δρόμους.
Ασχήμια, βρωμιά και δυσωδία!
Ανέντιμοι, χυδαίοι, βρομιάρηδες
Αλλά για τους αριστερούς αυτό μάλλον είναι τέχνη. Και για τα ποντίκια τόπος διαβίωσης!
Δεν θα το λεγα. Άλλο μου δείχνει η εμπειρία μου. Ποντίκια είστε όλοι.dtri2020 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 00:31Αν σου αρέσει η βρωμιά, η αισθητική των εγκατελειμένων ερειπίων, τα γκράφιτι και η μυρωδιά του κάτουρου, τότε είναι λογικό να το βρίσκεις μια χαρά! Αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως δεν είμαστε όλοι ποντίκια!
Η αριστερά παράγει και μοιράζει μιζέρια! Ασχήμια βρωμιά και δυσωδία!Στρακαστρουκας έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 00:58 Tι να κανουμε. Η αριστερα ενδιαφερεται για τον ανθρωπο που υποφερει. Η δεξια ενδιεφερεται να κανει τσιμπουκια στον Μπεζο και τον Γκετις.
Αν πραγματικά είμασταν ποντίκια θα μας άρεσαν οι βρωμεροί τόποι που μυρίζουν κατρουλίλα, όπως αρέσει σε όλα τα ποντίκια. Αλλά δεν είμαστε εμείς που μας αρέσουν αυτοί οι τόποι! Ούτε είμαστε εμείς που βλέπουμε κάτι καλλιτεχνικό σε αυτούς!Χαοτικός έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 00:57 Δεν θα το λεγα. Άλλο μου δείχνει η εμπειρία μου. Ποντίκια είστε όλοι.
Τα ποντίκια δεν χαρακτηρίζονται από το τι τους αρέσει καθώς δεν μπορούμε να ξέρουμε και τι τους αρέσει. Έχουν άλλα χαρακτηριστικά και δεν τίθεται το καλλιτεχνικό.dtri2020 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 01:31Αν πραγματικά είμασταν ποντίκια θα μας άρεσαν οι βρωμεροί τόποι που μυρίζουν κατρουλίλα, όπως αρέσει σε όλα τα ποντίκια. Αλλά δεν είμαστε εμείς που μας αρέσουν αυτοί οι τόποι! Ούτε είμαστε εμείς που βλέπουμε κάτι καλλιτεχνικό σε αυτούς!Χαοτικός έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 00:57 Δεν θα το λεγα. Άλλο μου δείχνει η εμπειρία μου. Ποντίκια είστε όλοι.
ΠΕΙΤΕ, ΡΕ. Σας μιλάει!Πρετεντέρης έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 08:20 Πείτε, ρε ζαιοι:
Πονεσατε πολύ όταν ο Μεγαλεξης υπέγραψε το Μνημόνιο; Ή πιστέψατε στα αντίμετρα που υποσχόταν;
Και όπως λέει ο πατησιώτης, γιατί δεν ψηφίσατε Ζωή και Λαφαζάνη που έλεγαν για δραχμουλα ;