https://twitter.com/latinopoulou/status ... 20812?s=20

memberlist.php?mode=viewprofile&u=129
That happened.nik_killthemall έγραψε: 11 Ιουν 2021, 16:26
Πρόσφατα είχα σχετική συζήτηση με πολύ καλή μου φίλη μεν, κουμουνίστρια δε, τά χασα όταν μου "απάντησε" στο χ επιχείρημα πως δεν μπορεί να μου απαντήσει και πως θα υποβάλλει ερώτηση στο κόμμα ...
Προσωπικά, πάντως, μπορώ να φανταστώ πολλές ευέλικτες μορφές εργασίες που θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί, η Αφρώ κι εγώ, επ' αμοιβαία ωφελεία.
έλα ρε, ήσουνα μπροστά ?BlastFromThePast έγραψε: 11 Ιουν 2021, 21:38That happened.nik_killthemall έγραψε: 11 Ιουν 2021, 16:26
Πρόσφατα είχα σχετική συζήτηση με πολύ καλή μου φίλη μεν, κουμουνίστρια δε, τά χασα όταν μου "απάντησε" στο χ επιχείρημα πως δεν μπορεί να μου απαντήσει και πως θα υποβάλλει ερώτηση στο κόμμα ...
Πολιτική μούργα!
απ'ότ βλέπω, παρότι είναι fiscally conservative, στα φίλτρα του insta δεν κάνει καθόλου οικονομία
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 14 Ιουν 2021, 08:37 Ρε δε φτυνετε τα αρχιδια σας να τα κάνετε ποτιστικά να φυτρώσουν ματζουρανες

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Θέατρο παραλόγου πλέον η τακτική προπαγάνδας εδώ μέσα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 14 Ιουν 2021, 08:37 Το ΚΚΕ λέει απεργία στις 16 Ιουνίου
Οι ζαιοι ασχολούνται με τον πρόεδρο την Βουλής
Οι Ναριτες κοιτάνε τα ρολόγια
Ο Βαρουφάκης λέει για ουτοπιες
Σε όλους φταίει το ΚΚΕ
Ρε δε φτυνετε τα αρχιδια σας να τα κάνετε ποτιστικά να φυτρώσουν ματζουρανες
Και τι δουλειά θα κάνουν αυτοί, ε; Κλέφτες θα γίνουν;George_V έγραψε: 09 Ιουν 2021, 09:07 Αντε και απεργησατε 10 Ιούνη.
Στις 11 τι θα γίνει? Θα έχει αποσυρθεί το νομοσχέδιο? Θα έχει πέσει η κυβέρνηση? Θα βγει ο Μητσοτάκης και θα φιλήσει την παντόφλα του Κουτσουμπα?
Δλδ κάπου να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα. Θα γίνει η απεργία στις 10 Ιούνη θα δώσουν συγχαρητήρια οι οργανωτές για τον όγκο και τη μαχητικοτηα της και στις 11 Ιούνη θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο.
Άρα μια τρύπα στο νερό.