!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κυκλοφορεί «θεραπεία» covid19 με αντιβιωτικό στην Ελλάδα...

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Κυκλοφορεί «θεραπεία» covid19 με αντιβιωτικό στην Ελλάδα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Απρ 2021, 18:55
Οργισμένος έγραψε: 27 Απρ 2021, 18:48
Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Απρ 2021, 17:19

Διάβασε το μαυρισμενο για να καταλάβεις ποσα κιλά μαλακας είσαι.
Α αφου το ειπε ο μαγος (διοτι διχως τεστ να εχει γινει, αυτοματως παμε σε μαγικα) ενταξει τοτενες.
Το ευχάριστο είναι πως εφόσον συνεχίζεις το σύνηθες ντελιριο ξερολιτιδας επι παντός επιστητού, είσαι μια χαρά.
Χωρις τεστ δεν γινεται να καταληγεις σε ασφαλη συμπερασματα. ΕΙδικα με τετοιους ειδους συμπτωματα που ειναι πολυ συχνα και συνηθη σε πολλες ασθενειες γριπες κτλ.
Δλδ εγω τωρα διχως τεστ αν σου ελεγα οτι εχω κοβιντ με συμπτωματα απλης γριπης τι θα ελεγες;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Οργισμένος έγραψε: 27 Απρ 2021, 18:47 Ta idia shmera. Πρωτη φορα μου ζω γριπη, που να εχει τα ιδια συμπτωματα διχως ελαφρυνση 3 ημερες.
Εκανα και το τεστ. Παραδοθηκε στο φαρμακειο και αναμενω , αυριο λογικα, τα αποτελεσματα.
Γω δεν είχα πυρετό . Κόπωση, ελαφριά καταρροή και κοιμόμουν 3 μέρες σα βόδι όλη μέρα κι όλη νύχτα.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Στύγιος έγραψε: 27 Απρ 2021, 18:58
Οργισμένος έγραψε: 27 Απρ 2021, 18:47 Ta idia shmera. Πρωτη φορα μου ζω γριπη, που να εχει τα ιδια συμπτωματα διχως ελαφρυνση 3 ημερες.
Εκανα και το τεστ. Παραδοθηκε στο φαρμακειο και αναμενω , αυριο λογικα, τα αποτελεσματα.
Γω δεν είχα πυρετό . Κόπωση, ελαφριά καταρροή και κοιμόμουν 3 μέρες σα βόδι όλη μέρα κι όλη νύχτα.
Λίγες μού φαίνονται για κόβιντ.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ποια νεραιδα σου πε οτι εχει κοβιδ;
:D
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
sharp

Ακόμη το τεστ; Τεσπα καμμιά βδομαδούλα ακόμη σε βλέπω. Αλλά σε 3 με 4 θα αισθανθείς βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Οργισμένος έγραψε: 27 Απρ 2021, 18:56
Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Απρ 2021, 18:55
Οργισμένος έγραψε: 27 Απρ 2021, 18:48

Α αφου το ειπε ο μαγος (διοτι διχως τεστ να εχει γινει, αυτοματως παμε σε μαγικα) ενταξει τοτενες.
Το ευχάριστο είναι πως εφόσον συνεχίζεις το σύνηθες ντελιριο ξερολιτιδας επι παντός επιστητού, είσαι μια χαρά.
Χωρις τεστ δεν γινεται να καταληγεις σε ασφαλη συμπερασματα. ΕΙδικα με τετοιους ειδους συμπτωματα που ειναι πολυ συχνα και συνηθη σε πολλες ασθενειες γριπες κτλ.
Δλδ εγω τωρα διχως τεστ αν σου ελεγα οτι εχω κοβιντ με συμπτωματα απλης γριπης τι θα ελεγες;;;
Με αυτήν την λογική της πουτσας, δεν υπηρχε ουτε ένα κρουσμα κορονοϊού, προτού βγουν τα πρώτα μοριακα τεστ. Το τι θα έλεγα εγώ, λίγη σημασία έχει. Δεν είμαι παθολόγος-λοιμοξιωλογος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Στύγιος

Οργισμένος έγραψε: 27 Απρ 2021, 19:03
Μάλλον την πέρασα ελαφρά και σχεδόν ασυμπτωματικά. Με τις άλλες μεταλλάξεις "θα πάω στα θυμαράκια".
sharp

Αφού είσαι από τους πρώτους γιατί δεν κάνεις τεστ αντισωμάτων; Θα σιγουρευτείς και ίσως θα είσαι ο πρώτος που θα δείξει ότι τα αντισώματα κρατούν 1 χρόνο μετά. Βέβαια πάλι δεν θα ξέρουμε σίγουρα ότι κόλλησες τότε, μπορεί να τον κόλλησες χθες και αν ημν το ξέρεις. Ωστόσο σίγουρα θα ξέρεις αν έχεις προστασία ή όχι.
sharp

Στύγιος έγραψε: 27 Απρ 2021, 19:09
Οργισμένος έγραψε: 27 Απρ 2021, 19:03

Μάλλον την πέρασα ελαφρά και σχεδόν ασυμπτωματικά. Με τις άλλες μεταλλάξεις "θα πάω στα θυμαράκια".
Εκτός και ΑΝ....;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

sharp έγραψε: 26 Απρ 2021, 22:49
Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Απρ 2021, 22:39
Δημοκρατικός έγραψε: 26 Απρ 2021, 22:24
Κατά φαντασία όπως και ο Στύγιος.
Ζηλεύεις, επειδη εσύ θα περάσεις κάποια μεταλλαξη πιο μεταδοτική αλλα πιο τζουφια.
Με αϋπνίες αποκλείεται, όλους τους υπνωτίζει σαν ναρκωτικό. Κάτι άλλο πέρασες και δυστυχώς το έχεις ακόμη μπροστά σου.
Ρε συ, τον Δεκέμβριο ήμουνα έτσι για 2-3 μέρες...
Δεν είχα πυρετό και τέτοια, απλά δεν μπορούσα να σηκωθώ με τρίποντα από το κρεβάτι.
Λες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
lagavulis
Phorum.gr user: lagavulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lagavulis »

Davidian έγραψε: 27 Απρ 2021, 06:35 Φακτ 1: Αν δειξει το οξυμετρο 96, τραβα νοσοκομειο (αν δεν εισαι τελειωμενος ΧΑΠιτης). Θα εξελιχτεις, μπορει κ ταχεως, και δε θα το καταλαβεις γιατι το κοβιντ ΔΕΝ κανει δυσπνοια πριν να ειναι πολυ αργα.

Φακτ 2: Αν ερθει ο αλλος νοσοκομειο και δεν του δωσεις ''φαρμακο'', σε κοιταει σα να κατεβηκες απο το Ουαγκαντουγκου. Επειδη δε θες να σε πρηζουν για το οτι δεν τους γραφεις φαρμακα και δεν ενδιαφερεσαι για τις ζωης τους, υπαρχουν οι λεγομενες ''ξεκουμπιστικες αγωγες''. Διαχρονικη αξια σε αυτο το κομματι εναι οι λεγομενες μακρολιδες (Claricid, zithromax). Οταν ενας γιατρος σου γραφει Ζιθρομαξ, 30% παει να πιασει ατυπη πνευμονια και 70% σου λεει ''αντε γαμησου, φυγε απτη ζωη μου, παρε αυτο για να νομιζεις οτι εγω σεκανα καλα'', μ'ευγενικο τροπο.΅Για να μην τους αδικουμε, ειναι και θεμα ψυχολογιας να ''παιρνεις κατι'' οταν εισαι αρρωστος

Φαρμακα που δινουμε για κοβιντ εκτος νοσοκομειου, βασει πρωτοκολλου

- Zithromax: Αυτο ξεκινησε τοτε μεκεινο τον περιεργο Γαλλο και την υδροξυχλωροκινη, αν θυμαστε. Υποτιθεται εχει ανοσοτροποποιητικη δραση. Τελος παντων
-Οταν τελειωσει το Ζιθρομαξ (3 μερες), παμε σε Augmentin ή Αvelox για να το παιξουμε εξυπνοι και να σπαταλησουμε το χρονο του ασθενη κ το δικο μας (βλ. φακτ 2)
- Αντιπηκτικες ενεσεις (ΗΧΜΒ), το μονο που εχει οντως νοημα. Μικροθρομβωσεις και πνευμονικες εμβολες ''παιζουν πολυ''
- Εισπνεομενα, που ισως εχουν οντως νοημα. Καποιοι εχουν οντως ΧΑΠ ή ασθμα και μπορει να μην το ξερουν. Θα τους βοηθησει κ δεν χανεις και τπτ
- Κορτιζονη, μπορει και να κανει και κακο, αν την ξεκινησεις πολυ ΝΩΡΙΣ. Αναθεμα κι αν κανει τπτ, αλλα τουλαχιστον ριχνει (''κρυβει'' ουσιαστικα τον πυρετο). Μας ειπαν να τη δινουμε, τη δινουμε
- Κολχικινη. Μας ειπαν να τη δινουμε, τη δινουμε. Προκειται για γελοια ελληνικη πατεντα, ειναι καθαρα ελληνικο πρωτοκολλο που προτειναν οι μεγαλοεπιστημονες λοιμωξιολογοι μας, πιθανολογω οτι ειναι εκει απλως για να ικανοποιειται το επιστημονικο τους ''εγω'' και για δικαιολογηθουν τα (πολλα) λεφτα που σιγουρα θα πηραν για την πρωτοποριακη μελετη τους. Για το συγκεκριμενο, ειμαι σιγουρος οτι οχι μονο δε βοηθαει αλλα κανει και κακο. Προκαλει σε τεραστιο ποσοστο διαρροιες, επιδεινωνεται η γενικη κατασταση του ασθενους απο αυτο, επιδεινωνεται η γενικη κατασταση του ασθενους απο το γεγονος οτι πρεπει να σηκωνεται συνεχεια ορθιος για να παει τουαλετα. Το καλυτερο πραγμα που εχει να κανει ασθενης με κοβιντ παρεμπιμπτοντως ειναι η απολυτη ακινησια

Φακτ 3: Ενας ακομη λογος που τα δινουμε αυτα ειναι η λεγομενη ''ιατροδικαστικη ιατρικη''. Αυτο ειναι και το νοημα των ιατρικων πρωτοκολλων. Εγω μπορω να λεω οτι θελω για την κολχικινη, αλλα απτη στιγμη που καποιος την εβαλε στο πρωτοκολλο, αν αυτος ο καποιος ερθει στο νοσοκομειο και γω δεν του τη συνταγογραφησω και μετα απο 4 μερες επιδεινωθει και πεθανει, εφυγε ''δικαστηριο'' γιατι αμελησα να του γραψω την καταλληλη θεραπεια. Αν ειναι στο πρωτοκολλο, ειμαι οντως εκτεθειμενος νομικα. Τη γραφω κ το κεφαλι μου ειναι ησυχο.

Αυτος ειναι ακριβως ο λογος που τα περιφημα ''μονοκλωνικα'' οπως τα περιγραφετε εδω στο φορουμ δε θα πιαναν ποτε στην Ελλαδα. 10000 δοσεις λεει ο ηλιθιος ο Κουβελας, ενω ξερει πολυ καλα οτι βασει περιγραφης του τι ιδανικα μπορουν να πετυχουν, οι 10000 δοσεις δε θα φταναν ουτε για 1 εβδομαδα, και θα τα επαιρναν ΟΛΟΙ, ακομη και αυτοι στους οποιους συμφωνα με τις πειραματικες μελετες θα παθαιναν περ/ρο ζημια παρα καλο.

Αυτο εγινε κ με τη ρεμδεσιβιρη btw. Ειναι που ειναι απατη φαρμακο, κανει που κανει 3 χιλιαρικα το κεφαλι, τεθηκαν και καποιες προυποθεσεις για τη χρηση της (υποτιθεται), που ΔΕΝ τις τηρει κανεις, και τελικα ολοι την παιρνουν και τελικα τπτ δεν κανει
:goodpost: :goodpost: :goodpost:

Από τις πιο ουσιαστικές δημοσιεύσεις που έχω διαβάσει σχετικά με την πανδημία, εδώ στο πχόρουμ ή σε ανάλογα μέσα.
Χωρίς να είμαι σε θέση να ελέγξω το 100% των στοιχείων που αναφέρονται (τα περισσότερα είναι ολόσωστα πάντως), πιστεύω ότι ίσως θα έπρεπε να τοποθετηθεί κάπου που να μπορεί να το διαβάσει εύκολα ακόμα και κάποιος που δεν έχει κουράγιο να ψάχνει βελόνες στα άχυρα της ακατάσχετης φλυαρίας.
Στύγιος

sharp έγραψε: 27 Απρ 2021, 19:11 Αφού είσαι από τους πρώτους γιατί δεν κάνεις τεστ αντισωμάτων; Θα σιγουρευτείς και ίσως θα είσαι ο πρώτος που θα δείξει ότι τα αντισώματα κρατούν 1 χρόνο μετά. Βέβαια πάλι δεν θα ξέρουμε σίγουρα ότι κόλλησες τότε, μπορεί να τον κόλλησες χθες και αν ημν το ξέρεις. Ωστόσο σίγουρα θα ξέρεις αν έχεις προστασία ή όχι.

'Εδωσα ως εθελοντής αιμοδότης αίμα τον Μάρτιο κι έχω αντισώματα.
Στύγιος

Davidian έγραψε: 27 Απρ 2021, 06:35 Φακτ 1: Αν δειξει το οξυμετρο 96, τραβα νοσοκομειο (αν δεν εισαι τελειωμενος ΧΑΠιτης). Θα εξελιχτεις, μπορει κ ταχεως, και δε θα το καταλαβεις γιατι το κοβιντ ΔΕΝ κανει δυσπνοια πριν να ειναι πολυ αργα.

..
93 δείχνει σε μένα το οξύμετρο που είμαι 30 χρόνια καπνιστής. Δεν έχω πεθάνει ακόμα..
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Davidian έγραψε: 27 Απρ 2021, 06:35
Αυτος ειναι ακριβως ο λογος που τα περιφημα ''μονοκλωνικα'' οπως τα περιγραφετε εδω στο φορουμ δε θα πιαναν ποτε στην Ελλαδα. 10000 δοσεις λεει ο ηλιθιος ο Κουβελας, ενω ξερει πολυ καλα οτι βασει περιγραφης του τι ιδανικα μπορουν να πετυχουν, οι 10000 δοσεις δε θα φταναν ουτε για 1 εβδομαδα, και θα τα επαιρναν ΟΛΟΙ, ακομη και αυτοι στους οποιους συμφωνα με τις πειραματικες μελετες θα παθαιναν περ/ρο ζημια παρα καλο.

Ας μην εφταναν για μια εβδομαδα. Αν εσωζαν ζωες υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι θα επρεπε να κανουμε οικονομια σε καποια εκατομμυρια και να μην τα ανανεωσουμε για οσες εβδομαδες ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ οταν το lockdown στοιχιζει στην εθνικη οικονομια 3 ΔΙΣ και οταν θα μειωναν και την πιεση στο συστημα υγειας;

Να στο πω αλλιως: αν το lockdown των 6 μηνων στοιχισε στη χωρα 18 ΔΙΣ, και αν υποθετικα τα μονοκλωνικα μειωναν τη διαρκεια του lockdown κατα μια και μονο βδομαδα στο εξαμηνο, το οικονομικο οφελος θα ηταν γυρω στα 0,75 ΔΙΣ. Κανε την οικονομικη συγκριση αν θα συμφερε η οχι.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 27 Απρ 2021, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Στύγιος έγραψε: 27 Απρ 2021, 20:03

..
93 δείχνει σε μένα το οξύμετρο που είμαι 30 χρόνια καπνιστής. Δεν έχω πεθάνει ακόμα..
Δουλεύει σωστά; Στα παιδιά πόσο δείχνει;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”