!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μερακλής!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Μερακλής!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:35
Naida έγραψε: 23 Απρ 2021, 13:41 Δόξα τω Θεώ
τωρα το ειδα αυτό ρε αθεόφοβη.
ροπή πρός την εξουσία, ενας μικρός under, μηπως ζηλεύεις και εσύ τον παππου δανάη; :011:

Spoiler
Καλά, στη λίστα με τους αόρατους με έβαλες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Maspoli έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:11 Όποιος είναι σε διευθυντική θέση, οφείλει στη δουλειά του, να έχει το πουλί του μόνο για κατούρημα.
Αυτο πρέπει να είναι κανόνας σε κάθε χώρα. Κακώς αναφέρουν κάποιοι το ισλάμ, είναι άσχετο με το ζήτημα. Πουθενά δεν λέει το Ισλάμ να θωπεύεις γυναίκες που δεν είναι γυναίκες σου. Και προφανώς δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ζύγι η συμπεριφορά του γέρου με τη συμπεριφορά της νεαρής.
:+1: :goodpost:
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

sys3x έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:39 Καλά, στη λίστα με τους αόρατους με έβαλες;
το είχες δει; Ίσως δεν θέλω να το πιστέψω. :e040:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:39
Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:37 Για δείξε μου ρε μαν, έτσι από περιέργεια.
πιο μετά, να παλιώσεις λίγο , ειδα τι έπαθε ο πορφύριος :)
Μπα; Άρα δεν έχεις κάτι να μου προσάψεις, απλά χρησιμοποιείς το ''χαρτί'' του μπαναρισμένου. Μάλιστα. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
enaon

Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:43 Μπα; Άρα δεν έχεις κάτι να μου προσάψεις, απλά χρησιμοποιείς το ''χαρτί'' του μπαναρισμένου. Μάλιστα. :lol:
οχι βρε τι να σου προσάψω σιγά,

απλα ηθελα να σου πω οτι εκανες μαλακία με τον πορφύριο, σεβαστικά πάντα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Maspoli έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:11 Όποιος είναι σε διευθυντική θέση, οφείλει στη δουλειά του, να έχει το πουλί του μόνο για κατούρημα.
Αυτο πρέπει να είναι κανόνας σε κάθε χώρα. Κακώς αναφέρουν κάποιοι το ισλάμ, είναι άσχετο με το ζήτημα. Πουθενά δεν λέει το Ισλάμ να θωπεύεις γυναίκες που δεν είναι γυναίκες σου. Και προφανώς δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ζύγι η συμπεριφορά του γέρου με τη συμπεριφορά της νεαρής.
Και από πού ξέρεις εσύ τί λέει και τί δε λέει το ισλάμ?
Η θέση της γυναίκας στο Ισλάμ είναι υποδεέστερη. Από 'κει ξεκινάνε όλα:

https://quran.com/4/34-40
Men are the caretakers of women, as men have been provisioned by Allah over women and tasked with supporting them financially. And righteous women are devoutly obedient and, when alone, protective of what Allah has entrusted them with.1 And if you sense ill-conduct from your women, advise them ˹first˺, ˹if they persist,˺ do not share their beds, ˹but if they still persist,˺ then discipline them ˹gently˺.2 But if they change their ways, do not be unjust to them. Surely Allah is Most High, All-Great.
Men are in charge of women1 by [right of] what Allah has given one over the other and what they spend [for maintenance] from their wealth. So righteous women are devoutly obedient, guarding in [the husband's] absence what Allah would have them guard.2 But those [wives] from whom you fear arrogance3 - [first] advise them; [then if they persist], forsake them in bed; and [finally], strike them [lightly].4 But if they obey you [once more], seek no means against them. Indeed, Allah is ever Exalted and Grand.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 23 Απρ 2021, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:45
Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:43 Μπα; Άρα δεν έχεις κάτι να μου προσάψεις, απλά χρησιμοποιείς το ''χαρτί'' του μπαναρισμένου. Μάλιστα. :lol:
οχι βρε τι να σου προσάψω σιγά,

απλα ηθελα να σου πω οτι εκανες μαλακία με τον πορφύριο, σεβαστικά πάντα. :lol:
Με σεβασμο πάντα σου λέω κι εγώ, πως τις αποφάσεις για οτιδήποτε συμβαίνει εδώ μέσα, τις παίρνει ο συντονισμός και ο διαχειριστής. Αν θεωρεί πως κάτι είναι μεμπτό, πράττει ανάλογα.
Το τι πιστεύεις εσύ και κάποιοι άλλοι, ποσώς με νοιάζει.
Κάτι άλλο; Να βγάλεις περαιτέρω τα σώψυχά σου; Μίλησέ μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Kauldron έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:50

Men are the caretakers of women, as men have been provisioned by Allah over women and tasked with supporting them financially. And righteous women are devoutly obedient and, when alone, protective of what Allah has entrusted them with.1 And if you sense ill-conduct from your women, advise them ˹first˺, ˹if they persist,˺ do not share their beds, ˹but if they still persist,˺ then discipline them ˹gently˺.2 But if they change their ways, do not be unjust to them. Surely Allah is Most High, All-Great.
Men are in charge of women1 by [right of] what Allah has given one over the other and what they spend [for maintenance] from their wealth. So righteous women are devoutly obedient, guarding in [the husband's] absence what Allah would have them guard.2 But those [wives] from whom you fear arrogance3 - [first] advise them; [then if they persist], forsake them in bed; and [finally], strike them [lightly].4 But if they obey you [once more], seek no means against them. Indeed, Allah is ever Exalted and Grand.
Λέει πουθενά να θωπεύεις γυναίκες που δεν της έχεις παντρευτεί; Ή θ' αρχίσουμε να λέμε τα η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα κτλ;

Ανώτερη, κατώτερη ή ισότιμη η θέση, ούτε το ισλάμ ούτε ο χριστιανισμός λένε πιάστε τον κωλο μιας που περνά δίπλα σας.
Άβαταρ μέλους
enaon

Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:51 Με σεβασμο πάντα σου λέω κι εγώ, πως τις αποφάσεις για οτιδήποτε συμβαίνει εδώ μέσα, τις παίρνει ο συντονισμός και ο διαχειριστής. Αν θεωρεί πως κάτι είναι μεμπτό, πράττει ανάλογα.
ναι δεν λεω για εκείνους, τι τραβανε τα παιδιά πράγματι τωρα που το λες,

για την δική σου μαλακία ελεγα. Αλλα αφου δεν σε νοιαζει, μην στο ξαναλέω οτι εκανες μαλακια, ειναι κουραστικό.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Maspoli έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:54
Kauldron έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:50

Λέει πουθενά να θωπεύεις γυναίκες που δεν της έχεις παντρευτεί; Ή θ' αρχίσουμε να λέμε τα η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα κτλ;

Ανώτερη, κατώτερη ή ισότιμη η θέση, ούτε το ισλάμ ούτε ο χριστιανισμός λένε πιάστε τον κωλο μιας που περνά δίπλα σας.
Θα κάνουμε οτι δε βλέπουμε? Συμπεριφέρονται οι μουσουλμάνοι στο σύνολό τους σχεδόν, στις γυναίκες ως υποδεέστερες. ΝΑΙ.
Φοράνε μπούργκα οι γυναίκες στη Δύση? ΟΧΙ.
Φοράνε μπούργκα στις ισλαμικές χώρες? ΝΑΙ.
Το να κάνεις οτι δεν βλέπεις ποιός είναι ο ρόλος της γυναίκας στο Ισλάμ, είναι επιεικώς υποκριτικό.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:55
Πασιφάη έγραψε: 23 Απρ 2021, 14:51 Με σεβασμο πάντα σου λέω κι εγώ, πως τις αποφάσεις για οτιδήποτε συμβαίνει εδώ μέσα, τις παίρνει ο συντονισμός και ο διαχειριστής. Αν θεωρεί πως κάτι είναι μεμπτό, πράττει ανάλογα.
ναι δεν λεω για εκείνους, τι τραβανε τα παιδιά πράγματι τωρα που το λες,

για την δική σου μαλακία ελεγα. Αλλα αφου δεν σε νοιαζει, μην στο ξαναλέω οτι εκανες μαλακια, ειναι κουραστικό.
Αν θεωρούσαν πως η τοποθέτησίς μου ήταν μαλακία, θα άφηναν το νήμα να ''σπέρνει'' μίσος. Πολλά είπαμε. Και ναι, εσύ καταντάς κουραστικός.
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν πειράζει, δεν σε ενοχλει αλλωστε που σου λεω οτι εκανες μαλακια, σιγα :)
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:00 δεν πειράζει, δεν σε ενοχλει αλλωστε που σου λεω οτι εκανες μαλακια, σιγα :)
Αν εσύ νομίζεις πως το στραβό είναι σωστό, ποιά είμαι εγώ να σου αλλάξω το μοτίβο σκέψης. Προφανώς δεν με αφορά. Απλά διασκεδάζω με την εμμονική προσέγγιση που επιχειρείται διακαώς, μπας και δικαιολογηθούν αι ''σπουδαίαι απόψεις '', του συναφιού σας.
Πάντα καλά να ευχηθώ. :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

εγω βρε απλα ηθελα να σου πώ μια φορά οτι εκανες μαλακια, ουτε να λες δικαιολογίες ουτε τίποτα.

αλλα οκ, καλύτερα που στο ειπα πέντε :smt005:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

enaon έγραψε: 23 Απρ 2021, 15:06 εγω βρε απλα ηθελα να σου πώ μια φορά οτι εκανες μαλακια, ουτε να λες δικαιολογίες ουτε τίποτα.

αλλα οκ, καλύτερα που στο ειπα πέντε :smt005:
Ναι, γιατί έχω θέμα κατανόησης. :003: :lol:
Βαρέθηκα, πάω για σιέστα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”