!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλαίν Ντελόν για ομοφυλοφιλία

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: Αλαίν Ντελόν για ομοφυλοφιλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

BlastFromThePast έγραψε: 27 Δεκ 2021, 13:40
Δεν έχει αυξηθεί γιατί κάποιος που του σηκωνόταν με γυναίκες σκέφτηκε "ας δοκιμάσω και με άντρες".
"Αυξήθηκε" γιατί κάποιοι που ήδη τους σηκωνόταν με άντρες και θα περνούσαν όλοι τους τη ζωή καταπιεζόμενοι, αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνουν κάτι τέτοιο.

Κάνει μπαμ που ανήκεις.
Το οτι εκδηλωνονται ευκολοτερα οι ομοφυλοφιλοι ισχυει αλλα υπαρχει και κοσμος ειδικα νεαροτερης ηλικιας που δεν θα γινοταν αν δεν υπηρχε η προπαγανδα τους.Οπως δεν γινοταν παλιοτερα.

Μπαμ κανεις εσυ δεν το κρυβετε κιολας ''ειμαστε ολοι ομοφυλοφιλοι'' λετε οι αριστερουληδες.Αυτη την εμμονη να βγαλετε ολους τους αλλους κρυφες δεν καταλαβαινω.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:12
Δεν έχει αυξηθεί γιατί κάποιος που του σηκωνόταν με γυναίκες σκέφτηκε "ας δοκιμάσω και με άντρες".
"Αυξήθηκε" γιατί κάποιοι που ήδη τους σηκωνόταν με άντρες και θα περνούσαν όλοι τους τη ζωή καταπιεζόμενοι, αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνουν κάτι τέτοιο.

Κάνει μπαμ που ανήκεις.
Το οτι εκδηλωνονται ευκολοτερα οι ομοφυλοφιλοι ισχυει αλλα υπαρχει και κοσμος ειδικα νεαροτερης ηλικιας που δεν θα γινοταν αν δεν υπηρχε η προπαγανδα τους.Οπως δεν γινοταν παλιοτερα.

Μπαμ κανεις εσυ δεν το κρυβετε κιολας ''ειμαστε ολοι ομοφυλοφιλοι'' λετε οι αριστερουληδες.Αυτη την εμμονη να βγαλετε ολους τους αλλους κρυφες δεν καταλαβαινω.
Και ποιό είναι το πρόβλημα όλων των alpha males του phorum λοιπόν; Πιο πολλοί ομοφυλόφιλοι = περισσότερα μουνιά για σας, non;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

klg έγραψε: 27 Δεκ 2021, 14:17

Και ποιό είναι το πρόβλημα όλων των alpha males του phorum λοιπόν; Πιο πολλοί ομοφυλόφιλοι = περισσότερα μουνιά για σας, non;
Σε αυτο απαντησα
BlastFromThePast έγραψε: 27 Δεκ 2021, 12:05
Ο πραγματικός φόβος του ομοφοβικού που ζει στη ντουλάπα.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

BlastFromThePast έγραψε: 27 Δεκ 2021, 12:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2021, 12:03
Obi Wan Iakobi έγραψε: 14 Φεβ 2021, 16:47 Όταν η παρουσιάστρια Αν-Σοφί Λαπί της εκπομπής «C à vous» του επισήμανε ότι οι δηλώσεις του είναι προκλητικές και θα σοκάρουν,
Aντιλαμβάνεστε πόσο κωμικό είναι να θεωρούνται σοκαριστικές οι δηλώσεις ενός άντρα που λέει ότι γουστάρει που είναι στρέιτ;
Τι κατάλαβε η Γαλή.

Τι είπε ο εν λόγω άντρας.
Η ομοφυλοφιλία πάει κόντρα στη φύση
Με δεδομένο ότι η αναπαραγωγή των ειδών είναι το βασικό φυσικό χαρακτηριστικό, σαφώς και η ομοφυλοφιλία είναι κόντρα στη φύση.

Το ότι κάποιοι μπορεί να ελκύονται από ομόφυλα άτομα, είναι τελείως άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Animal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Animal »

foscilis έγραψε: 27 Δεκ 2021, 11:39
Animal έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:50
axilmar έγραψε: 15 Φεβ 2021, 15:43

Λιστα ειδων του ζωικου βασιλειου στα οποια παρατηρουνται ομοφυλοφιλες συμπεριφορες:

https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexua ... and_groups
Στα ζώα παρατηρείται και το φαινόμενο του κανιβαλισμού, της δολοφονίας μικρών που ανήκουν σε άλλους γονείς και άλλες συμπεριφορές.
Το μάθημα της ημέρας λοιπόν είναι μην επικαλείστε τη Φύση για να δικαιολογήσετε κανόνες που προέρχονται από την εβραϊκή κοινωνία της εποχής του χαλκού.
Τα έχεις μπερδέψει.Η ομοφυλοφιλια ανήκει στην κατηγορία των σεξουαλικών αποκλίσεων συνεπώς δεν γίνεται να απαιτεί να αντιμετωπίζεται ως ισότιμη με την ετεροφυοφιλικη συμπεριφορά και όχι ως απόκλιση.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Βλέπω πολλούς αδελφούς πάντως να εχουν ειδίκευση στήν Πουστολογία..... :roll:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Φεβ 2021, 18:42 τα ζώα δεν αντιπροσωπεύουν τη φύση υπό την έννοια πως ό,τι φαινόμενο εμφανίζεται στα ζώα σημαίνει πως είναι φυσιολογικό
ό,τι παρέκκλιση υπάρχει στο ανθρώπινο γένος, το πιο πιθανό να υφίσταται και στο ζωικό βασίλειο
αυτό σημαίνει ότι 1) η ομοφυλοφιλία δεν είναι κοινωνικό κατασκεύασμα αλλά βιολογικό φαινόμενο, 2) όταν λέμε πάει κόντρα στη φύση εννοούμε ότι δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό της φύσης (πχ αναπαραγωγή) οπότε και η φύση δεν το προέβλεψε, είναι μια παρέκκλιση.
Το 1 είναι το σημαντικό και αντικειμενικά ορθό. Από την στιγμή που είναι βιολογικό φαινόμενο, η άρνησή του είναι μαλάκυνση. Ο γκέι είναι γκέι από την φύση του. Αφού ξεπεράσαμε αυτό το θέμα, πάμε στο 2. Το 2 Το υποθέτεις, δεν το στηρίζεις κάπου. Το υποθέτεις δε κόντρα στην φυσική επιλογή, που μας διδάσκει πως τα πράγματα που δεν εξυπηρετούν κάποιον σκοπό τείνουν προς εξαφάνιση. Αν η ομοφυλοφιλία ήταν αχρείαστη ή -χειρότερα- επιβλαβής, θα είχε ήδη εξαφανιστεί.

Ακόμη και σήμερα όμως οι ομοφυλόφιλοι κάνουν παιδιά. Πράγμα που σημαίνει ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιβλαβής για την επιβίωση του είδους και στην χειρότερη περίπτωση είναι απλά προϊόν κάποιου άλλου χαρακτηριστικού, αλλά πιθανώς να παίζει ενεργό ρόλο στην διαιώνιση του είδους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Κάνει μπαμ που ανήκεις.

To oποίο είναι άσχετο καλά καλά με το σεξ, διότι ερωτεύεσαι τον άνθρωπο και αυτό δεν έχει φύλο. Δεν μου άρεσε ποτέ καμία γυναίκα ερωτικά, αλλά δεν έχω γνωρίσει και καμία αξιοερωτεύσιμη, αν υπήρχε θα την ερωτευόμουν. :102: ΟΚ σεξουαλικά ίσως να είχαμε θέματα, αλλά θα είχα σοβαρά θέματα, αν ερωτευόμουν έναν άντρα με πουλί γαριδάκι ή αν ερωτευόμουν έναν άντρα που έχει σεξουαλικές δυσλειτουργίες.
Ξεχωρίστε την ομοφυλοφιλία με τη σεξουαλική προσέγγιση από τον έρωτα.

Επίσης, τα περί κόντρα φύσης, λόγω αναπαραγωγής που γράφει η Γαλή παραπάνω, λύνονται. Πχ. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να κάνω σπερματέγχυση με δωρεά από κάποιο φίλο γκέυ, που θα ήθελε απογόνους, αν ήθελα να κάνω παιδί και δεν είχα άντρα. :102:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 01:15 To oποίο είναι άσχετο καλά καλά με το σεξ, διότι ερωτεύεσαι τον άνθρωπο και αυτό δεν έχει φύλο. Δεν μου άρεσε ποτέ καμία γυναίκα ερωτικά, αλλά δεν έχω γνωρίσει και καμία αξιοερωτεύσιμη, αν υπήρχε θα την ερωτευόμουν.
Αυτό που λες είναι θεωρία πάνω σε μια προδιατυπωμένη διαπίστωση. Η οποία διαπίστωση είναι λάθος. Ο έρωτας έχει φύλο. Η αγάπη δεν έχει. Γι' αυτό δεν έχεις βρει αξιοερωτεύσιμη: γιατί δεν μπορείς να ερωτευτείς γυναίκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:55
Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 01:15 To oποίο είναι άσχετο καλά καλά με το σεξ, διότι ερωτεύεσαι τον άνθρωπο και αυτό δεν έχει φύλο. Δεν μου άρεσε ποτέ καμία γυναίκα ερωτικά, αλλά δεν έχω γνωρίσει και καμία αξιοερωτεύσιμη, αν υπήρχε θα την ερωτευόμουν.
Αυτό που λες είναι θεωρία πάνω σε μια προδιατυπωμένη διαπίστωση. Η οποία διαπίστωση είναι λάθος. Ο έρωτας έχει φύλο. Η αγάπη δεν έχει. Γι' αυτό δεν έχεις βρει αξιοερωτεύσιμη: γιατί δεν μπορείς να ερωτευτείς γυναίκες.
Ή γιατί ακόμα δεν έχω γνωρίσει την κατάλληλη. :003:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 01:15

To oποίο είναι άσχετο καλά καλά με το σεξ, διότι ερωτεύεσαι τον άνθρωπο και αυτό δεν έχει φύλο. Δεν μου άρεσε ποτέ καμία γυναίκα ερωτικά, αλλά δεν έχω γνωρίσει και καμία αξιοερωτεύσιμη, αν υπήρχε θα την ερωτευόμουν. :102: ΟΚ σεξουαλικά ίσως να είχαμε θέματα, αλλά θα είχα σοβαρά θέματα, αν ερωτευόμουν έναν άντρα με πουλί γαριδάκι ή αν ερωτευόμουν έναν άντρα που έχει σεξουαλικές δυσλειτουργίες.

Επίσης, τα περί κόντρα φύσης, λόγω αναπαραγωγής που γράφει η Γαλή παραπάνω, λύνονται. Πχ. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να κάνω σπερματέγχυση με δωρεά από κάποιο φίλο γκέυ, που θα ήθελε απογόνους, αν ήθελα να κάνω παιδί και δεν είχα άντρα. :102:
Mα δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις. Ούτε εγώ θα είχα πρόβλημα να είμαι φανερό ζευγάρι με κάποια γκόμενα αν τη γούσταρα, όπως δεν θα είχα πρόβλημα αν ήταν και ο γιος μου γκέι.

Και σαφώς θα προτιμούσα κάποιον γνωστό για δωρεά σπέρματος, αν ήταν υγιής με καλά γονίδια αν είχα ανάγκη να γίνω μητέρα και ήμουν γκέι ή στρέιτ. Μέχρι εδώ, κανένα πρόβλημα.

Και ακριβώς γι' αυτό, δεν προτίθεμαι να νοιώθω υπόλογη ή αφύσικη, επειδή δεν μου έτυχαν γαριδάκια, δυσλειτουργίες ή συναρπαστικές γυναίκες, αν και είχα σουκσέ στις ερωτιάρες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:17
Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 01:15

Mα δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις. Ούτε εγώ θα είχα πρόβλημα να είμαι φανερό ζευγάρι με κάποια γκόμενα αν τη γούσταρα, όπως δεν θα είχα πρόβλημα αν ήταν και ο γιος μου γκέι.

Και σαφώς θα προτιμούσα κάποιον γνωστό για δωρεά σπέρματος, αν ήταν υγιής με καλά γονίδια αν είχα ανάγκη να γίνω μητέρα και ήμουν γκέι ή στρέιτ. Μέχρι εδώ, κανένα πρόβλημα.

Και ακριβώς γι' αυτό, δεν προτίθεμαι να νοιώθω υπόλογη ή αφύσικη, επειδή δεν μου έτυχαν γαριδάκια, δυσλειτουργίες ή συναρπαστικές γυναίκες, αν και είχα σουκσέ στις ερωτιάρες. :lol:
Εγώ άμα κάνω παιδί και μου βγει γκέυ ή λεσβία θα πω τα ίδια που θα πω και αν μου βγει στρέιτ. Να έχει το νου του να μη μου κουβαλήσει κάνα μπάζο και να αφήσει τις μαλακίες για καλά παιδιά και έξυπνα. Ειδικά, αν δεν έχει σκοπό να αναπαράξει το είδος του. Ε τώρα, αν έχει σκοπό να το αναπαράξει, καλό θα ήταν να μην κουβαλήσει κάνα μπετόστοκο.

Τεσπα. Ας μείνουμε στο ότι ευτυχώς δεν έχω παιδιά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 22:58
Δεν το λες και σύμπτωση, πάντως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:23

Kαλά και άντρες δεν έχω ερωτευτεί πολλούς, σιγά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:25
hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2021, 23:23

Kαλά και άντρες δεν έχω ερωτευτεί πολλούς, σιγά.
Πάντως έχεις ερωτευτεί άντρες, δεν είναι μηδενικό το δείγμα σου. Έχεις πολλούς στρέιτ γνωστούς που έχουν ερωτευτεί άτομα του αντίθετου φύλου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”