!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι συμβαίνει με τον Λιγνάδη;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Τι συμβαίνει με τον Λιγνάδη;
οι ακροδεξιοι τι γαυγιζουν αφου στα δυσκολα προσκολλονται στην μπατριωτικη παραταξη 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Aprilianos
απορω πως δεν εχει βολεψει ακομα τον Νικο ΓεωργιαδηΣέρπικο έγραψε: 08 Φεβ 2021, 11:26Έχεις ψηφίσει νέα δημοκρατία για να φύγει η αριστερή θολοκουλτουρα και έρχεται ο Μητσοτάκης και σου καρφώνει άθεους,πασοκους,ποταμισιους και άτομα που το κύριο στοιχείο στο βιογραφικό τους είναι ότι είναι ομοφυλόφιλοι.
Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η νέα δημοκρατία![]()
- Aprilianos
εγω ουδεποτε εχω ψηφισει ΝΔEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Φεβ 2021, 11:31 οι ακροδεξιοι τι γαυγιζουν αφου στα δυσκολα προσκολλονται στην μπατριωτικη παραταξη![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αμερικάνικο κολέγιο είναι οι τεχνοκράτες, Μωραϊτη αυτοί που ποιούν ήθος, ζωγραφίζουν, σκηνοθετούν και λοιπές μλκίες τύπου λίγνα, γιάτρο, παπακαλιάτης κλπ. Η πρώτη ναπάλμ πρέπει να πέσει ΣΜ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Κολοκύθια ήταν αλλά και πάλι αυτό είναι άσχετο (και αδιάφορο) με το κιτς και βαθύ, ακραίο λαϊκισμό του συγκεκριμένου στιγμιότυπου.
- Aprilianos
δεν ειναι εθνικιστης. ειναι προοδευτικος φιλελες και εκλεκτος του ΚΕΦΙΜMaspoli έγραψε: 08 Φεβ 2021, 11:55Κολοκύθια ήταν αλλά και πάλι αυτό είναι άσχετο (και αδιάφορο) με το κιτς και βαθύ, ακραίο λαϊκισμό του συγκεκριμένου στιγμιότυπου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Διαβαστε το....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Rocco Siffredi
η συγκεκριμενη ιστορια ειναι ψιλοαστεια
Βρηκαμε τον μαλακα της ημερας.
- Rocco Siffredi
- Γιατί δεν μπορούσατε να φύγετε;
«Γιατί μέσα στο μυαλό μου έλεγα: "Πέρασα με τη μητέρα και τη θεία μου δύο μέρες να διαβάζουμε ένα μονόλογο. Η θεία μου μου σύστησε αυτό το άτομο. Κι αν φύγω τώρα, θα γυρίσω σπίτι άπραγος και θα πρέπει να τους διηγηθώ κι όλο αυτό το σκηνικό"
Ενταξει, τον 19χρονο τον ειχε απαγαγει ο ισισ και θα τον αποκεφαλιζε αν δεν εκανε πιπες.
Στο τελος και πιπες εκανε και το θέατρο το παράτησε.
Στο τελος και πιπες εκανε και το θέατρο το παράτησε.
- Guybrush Threepwood
- Phorum.gr user: Guybrush Threepwood
Πληρώνει τις παπαριές με την δωσίλογο Παπαδάκη το νδουλικο.
I could really use a breath mint.
Μην χεζεις ολα τα θεματα.Guybrush Threepwood έγραψε: 08 Φεβ 2021, 12:52 Πληρώνει τις παπαριές με την δωσίλογο Παπαδάκη το νδουλικο.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μόλις είδα ότι η υπόθεση Μπεκατώρου μπήκε στο αρχείο επειδή παρεγράφη καθώς ο χρόνος παραγραφής για τον βιασμό είναι 15 έτη.
Αλλά τότε και τα όσα καταγγέλλει ο Νίκος Σ. έχουν παραγραφεί. 2021 - 2005 = 16.
Αλλά τότε και τα όσα καταγγέλλει ο Νίκος Σ. έχουν παραγραφεί. 2021 - 2005 = 16.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση