οκ.Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 15:14Ε αντε περιμένουμε να μας ανοίξεις τα μάτιαThor έγραψε: 31 Ιαν 2020, 14:31ναι.Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 12:36 Νταξει παίζει, θα μας πεις τώρα μια αναφορά από Εβραίους θεολόγους για το πως ο Θεός μοεχει μορφή ανθρώπου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κι αν ο Θεός δεν είναι έτσι...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Κι αν ο Θεός δεν είναι έτσι...
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Δημοκράτης
επίσης καθρεφτάκι και φτου και το πατάω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένετε σε πράγματα που δεν γνωρίζετε όπως και το γιατί ασχολείστε με πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν
Δεν βγάζει κάποιο νόημα η όλη συμπεριφορά
Δεν βγάζει κάποιο νόημα η όλη συμπεριφορά
εχεις δικιο μωρε,ποιοι ειμαστε εμεις μπροστα σε μια αυθεντια;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και είπεν ο Θεός ποιήσωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημετέραν και καθ' ομοίωσιν.Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 12:28Στο χωριό σου το iq είναι λίγο χαμηλό μάλλον. Ανθρ πε μου θες να μας πεις ότι οι Εβραίοι πίστευαν ποτέ ότι ο Θεός έχει μορφή ανθρώπου;Thor έγραψε: 31 Ιαν 2020, 12:18νταξ,αυτο ξερεις στο χωριο μου το λενε κατα το δοκουν.Δημοκράτης έγραψε: 30 Ιαν 2020, 19:01
Μη λέτε ρε ότι σας κατέβει το κατ εικόνα Θεού αφορά την βούληση και την ελευθερία σκεψης
Κοινως ερμηνεια του κωλου για να μας βγαλει απ'τη δυσκολη θεση.
Έχεις έστω μια περιγραφή από την βίβλο για τη μορφή του Θεού;
Λες μια μπούρδα γιατί δεν έχετε ιδέα με το θέμα και πρέπει ντε και καλά να ισχυει
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Δημοκράτης
φίλε για ποιο λόγο πρέπει να επαναλάβουμε πάλι τα ίδια πράγματα;Nandros έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:02Και είπεν ο Θεός ποιήσωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημετέραν και καθ' ομοίωσιν.Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 12:28Στο χωριό σου το iq είναι λίγο χαμηλό μάλλον. Ανθρ πε μου θες να μας πεις ότι οι Εβραίοι πίστευαν ποτέ ότι ο Θεός έχει μορφή ανθρώπου;Thor έγραψε: 31 Ιαν 2020, 12:18
νταξ,αυτο ξερεις στο χωριο μου το λενε κατα το δοκουν.
Κοινως ερμηνεια του κωλου για να μας βγαλει απ'τη δυσκολη θεση.
Λες μια μπούρδα γιατί δεν έχετε ιδέα με το θέμα και πρέπει ντε και καλά να ισχυει
![]()
- Nandros
Δεν σε βόλεψε η απάντηση που πήρες;Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:04φίλε για ποιο λόγο πρέπει να επαναλάβουμε πάλι τα ίδια πράγματα;Nandros έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:02Και είπεν ο Θεός ποιήσωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημετέραν και καθ' ομοίωσιν.Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 12:28
Στο χωριό σου το iq είναι λίγο χαμηλό μάλλον. Ανθρ πε μου θες να μας πεις ότι οι Εβραίοι πίστευαν ποτέ ότι ο Θεός έχει μορφή ανθρώπου;
![]()
Τί φταίω εγώ αν κάποιοι σήμερα εξακολουθούν να πιστεύουν ως γεγονότα τους μύθους που κάποιοι ημιμαθείς έγραψαν πριν 2.700 χρόνια;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Δημοκράτης
φίλε λες να μην έχω διαβάσει την γέννεση ή να μη ξέρω από που προέρχεται το κατ εικόνα και καθ ομοίωση; Αν ίσχυε αυτό που λες οι Εβραίοι θα πίστευαν ότι ο Θεός έχει μορφή και μαλιστα ίδια με του ανθρώπου. Το καταλαβαίνεις αυτό το απλό πραγματάκι; Έχεις καμιά αναφορά ότι οι Εβραίοι έστω και για μια στιγμή στην ιστορία τους πίστευαν ότι ο θεός έχει μορφή ανθρώπου;Nandros έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:09Δεν σε βόλεψε η απάντηση που πήρες;Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:04φίλε για ποιο λόγο πρέπει να επαναλάβουμε πάλι τα ίδια πράγματα;Nandros έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:02
Και είπεν ο Θεός ποιήσωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημετέραν και καθ' ομοίωσιν.
![]()
Τί φταίω εγώ αν κάποιοι σήμερα εξακολουθούν να πιστεύουν ως γεγονότα τους μύθους που κάποιοι ημιμαθείς έγραψαν πριν 2.700 χρόνια;
- Nandros
Και είπεν ο Θεός ποιήσωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημετέραν και καθ' ομοίωσιν.Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:12φίλε λες να μην έχω διαβάσει την γέννεση ή να μη ξέρω από που προέρχεται το κατ εικόνα και καθ ομοίωση; Αν ίσχυε αυτό που λες οι Εβραίοι θα πίστευαν ότι ο Θεός έχει μορφή και μαλιστα ίδια με του ανθρώπου. Το καταλαβαίνεις αυτό το απλό πραγματάκι; Έχεις καμιά αναφορά ότι οι Εβραίοι έστω και για μια στιγμή στην ιστορία τους πίστευαν ότι ο θεός έχει μορφή ανθρώπου;Nandros έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:09Δεν σε βόλεψε η απάντηση που πήρες;Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:04 φίλε για ποιο λόγο πρέπει να επαναλάβουμε πάλι τα ίδια πράγματα;
Αυτά τα λέει ο ίδιος ο θεός με το στόμα του.
Δεν με νοιάζει τί λένε οι άνθρωποι!
-
Δημοκράτης
καλύτερα να βρεις άλλο χόμπι από το τρολάρισμαNandros έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:20Και είπεν ο Θεός ποιήσωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημετέραν και καθ' ομοίωσιν.Δημοκράτης έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:12φίλε λες να μην έχω διαβάσει την γέννεση ή να μη ξέρω από που προέρχεται το κατ εικόνα και καθ ομοίωση; Αν ίσχυε αυτό που λες οι Εβραίοι θα πίστευαν ότι ο Θεός έχει μορφή και μαλιστα ίδια με του ανθρώπου. Το καταλαβαίνεις αυτό το απλό πραγματάκι; Έχεις καμιά αναφορά ότι οι Εβραίοι έστω και για μια στιγμή στην ιστορία τους πίστευαν ότι ο θεός έχει μορφή ανθρώπου;Nandros έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:09 Δεν σε βόλεψε η απάντηση που πήρες;
Αυτά τα λέει ο ίδιος ο θεός με το στόμα του.
Δεν με νοιάζει τί λένε οι άνθρωποι!:
Βρε μετανοηστε
Να πάρει παράταση ο πόλεμος
Ούτε θα το καταλάβουμε πως ειρηνικά θα ενσωματωθούν τόσοι ξένοι και θα σταματήσουν οι συμφωνίες περί Αιγαίου και αοζ
Ούτε θα το καταλάβουμε πως ειρηνικά θα ενσωματωθούν τόσοι ξένοι και θα σταματήσουν οι συμφωνίες περί Αιγαίου και αοζ
- Nandros
Υποθέτω ότι δεν έχεις πρόβλημα οι κόρες/εγγονές σου να κυκλοφορούν με νικάμπ και να τρώνε ξύλο από τους άνδρες τους, που θα δοξάζουν τον αλλάχ!bluerose έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:46 Βρε μετανοηστε
Ωχ θα γίνει, πότε και πώς που να ξέρουμε;Nandros έγραψε: 31 Ιαν 2020, 17:09Υποθέτω ότι δεν έχεις πρόβλημα οι κόρες/εγγονές σου να κυκλοφορούν με νικάμπ και να τρώνε ξύλο από τους άνδρες τους, που θα δοξάζουν τον αλλάχ!bluerose έγραψε: 31 Ιαν 2020, 16:46 Βρε μετανοηστε
viewtopic.php?f=46&t=18455&start=240Parrot έγραψε: 29 Ιαν 2020, 18:08 Όχι, δεν υπάρχει Θεός!
Έτσι γίνανε όλα από μόνα τους, στη τύχη!
Ξύπνησε μια μέρα το τίποτα, και είπε "δεν κάνω τον κόσμο να περάσει και η ώρα;"
Αν πάρει κανείς τη Βίβλο στα σοβαρά θα τρελαθεί. Αλλά για να πάρεις τη Βίβλο στα σοβαρά, πρέπει να είσαι ήδη τρελός.
Aleister Crowley
Θα πρέπει να αναρωτηθούμε κατά πόσο ευσταθεί η ιστορία ότι ένας παντογνώστης και παντοδύναμος Θεός έπλασε τους ανθρώπους ελαττωματικούς εκ κατασκευής και μετά τους κατηγορεί για τα δικά του λάθη.
Gene Roddenberry
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-