!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tαμα

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

bluerose

Re: Tαμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 10:38
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 10:03
bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:23
Το νόημα είναι ότι δεν παθαινεις τίποτα αν εισαι πιστος;
Παθαίνεις
Για αυτό μας έδωσε φωτισμενους και γιατρους και νοσοκόμες( δε τις βάζουν τυχαία σε ποστα)
Προφανώς κα ιδεν τις βάζουν τυχαία σε πόστα.

Ξέρεις τι δύναμη έχουν οι παραθρησκευτικές οργανώσεις Ζωή και Σωτήρ στο Ταλιμπανάτο της Ελλάδος;
Λίγα για τη Ζωή ,αλλιώς :p6:
Εννοείται λίγα λόγια. Υπάρχει Διάκριση στους πνευματικους.

Και η λογική λέει όταν δεν είσαι της ψυχραιμίας, να σε βάλουν να μετράς γάζες εντός χ πεδιου
Η όχι λογική, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι την συμμαθήτρια μου κυρίως την είχανε για να πηγαινοφερνει αίμα κι όχι άδικα. Όταν βλέπεις εντός του χ πεδιου γεννα και τοκετό κανονικό που όμως κόβεις και ράβεις κι εκει, γιατί μας βάλανε στα μωράκια και στις εκτρώσεις δυστυχώς, κι ακους ένα ντουπ και βλέπεις να πεφτει η δίπλα σου θα τη ξαναβάλουν μέσα;

Για αυτό ο Θεός μιας κι είμαστε σε κατάλληλο νημα δε θα βοηθήσει, καθένα θα τον βοηθήσει όσο αντέχει, η υπερβαση των δυνάμεων μας είναι εγωισμός, είναι τα τάλαντα που μας δίνει και πρέπει όπου είμαστε ότι κάνουμε να το κάνουμε σωστά γιατί θα δώσουμε λόγο. Οτιδήποτε, από διευθυντή μεχρι κλιβανιστη
Θα δώσουμε λόγο ακόμη κι αν οι σπόροι άνθρακα μπήκαν εντός πακετου η δίπλα.

Για αυτό και δεν εισακούονται οι προσευχες μας, πρεπει να γνωρίζουμε τα τάλαντα μας
Κι ο πνευματικος δεν θα σε αφήσει να υποφέρεις όταν δεν μπορείς να ξεχωρίζεις αιμοστατικη από χειρουργική για να περνας με τη φαντασία σου καλά. Θα κάνεις ζημιά σε άνθρωπο
Γιατί αν δεν κάνεις άνετα τη δουλειά σου γίνεται μπελάς
Δεν θα βοηθήσει για το καλό σου. Όπως θα τον υπακουσεις, θα σε ακουσει κι εσένα ο Θεός δια μέσου πνευματικου γιατί εμείς δεν μπορουμε να έχουμε προσβαση στις προσευχες, και θα σε βοηθήσει αλλιώς ο Θεός.
Έτσι είναι

Οι φωτισμενοι ουτε καν οι νέοι μας το αντιλαμβάνονται ότι είναι φωτισμενοι. Οχι όλοι. Αλλά χρειαζόμαστε και τεχνίτες
Αλοιμονο μας αν δεν είχε η ανθρωπότητα από ολους
Φωτισμενοι στην επιστήμη όπως φωτισμενοι είναι σε άλλο τομέα οι πνευματικοι να μας οδηγουν τι θέλει ο Θεός από εμάς.
Δεν γίνονται όλοι πνευματικοι, δεν είναι όλοι οι ιερείς πνευματικοι
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

bluerose έγραψε: 11 Ιαν 2021, 11:00
Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 10:38
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 10:03

Προφανώς κα ιδεν τις βάζουν τυχαία σε πόστα.

Ξέρεις τι δύναμη έχουν οι παραθρησκευτικές οργανώσεις Ζωή και Σωτήρ στο Ταλιμπανάτο της Ελλάδος;
Λίγα για τη Ζωή ,αλλιώς :p6:
Εννοείται λίγα λόγια. Υπάρχει Διάκριση στους πνευματικους.

Και η λογική λέει όταν δεν είσαι της ψυχραιμίας, να σε βάλουν να μετράς γάζες εντός χ πεδιου
Η όχι λογική, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι την συμμαθήτρια μου κυρίως την είχανε για να πηγαινοφερνει αίμα κι όχι άδικα. Όταν βλέπεις εντός του χ πεδιου γεννα και τοκετό κανονικό που όμως κόβεις και ράβεις κι εκει, γιατί μας βάλανε στα μωράκια και στις εκτρώσεις δυστυχώς, κι ακους ένα ντουπ και βλέπεις να πεφτει η δίπλα σου θα τη ξαναβάλουν μέσα;

Για αυτό ο Θεός μιας κι είμαστε σε κατάλληλο νημα δε θα βοηθήσει, καθένα θα τον βοηθήσει όσο αντέχει, η υπερβαση των δυνάμεων μας είναι εγωισμός, είναι τα τάλαντα που μας δίνει και πρέπει όπου είμαστε ότι κάνουμε να το κάνουμε σωστά γιατί θα δώσουμε λόγο. Οτιδήποτε, από διευθυντή μεχρι κλιβανιστη
Θα δώσουμε λόγο ακόμη κι αν οι σπόροι άνθρακα μπήκαν εντός πακετου η δίπλα.

Για αυτό και δεν εισακούονται οι προσευχες μας, πρεπει να γνωρίζουμε τα τάλαντα μας
Κι ο πνευματικος δεν θα σε αφήσει να υποφέρεις όταν δεν μπορείς να ξεχωρίζεις αιμοστατικη από χειρουργική για να περνας με τη φαντασία σου καλά. Θα κάνεις ζημιά σε άνθρωπο
Δεν θα βοηθήσει για το καλό σου. Όπως θα τον υπακουσεις, θα σε ακουσει κι εσένα ο Θεός δια μέσου πνευματικου γιατί εμείς δεν μπορουμε να έχουμε προσβαση στις προσευχες, και θα σε βοηθήσει αλλιώς ο Θεός.
Έτσι είναι

Οι φωτισμενοι ουτε καν οι νέοι μας το αντιλαμβάνονται ότι είναι φωτισμενοι. Οχι όλοι. Αλλά χρειαζόμαστε και τεχνίτες
Αλοιμονο μας αν δεν είχε η ανθρωπότητα από ολους
Φωτισμενοι στην επιστήμη όπως φωτισμενοι είναι σε άλλο τομέα οι πνευματικοι να μας οδηγουν τι θέλει ο Θεός από εμάς.
Δεν γίνονται όλοι πνευματικοι, δεν είναι όλοι οι ιερείς πνευματικοι

μπλου ρετάρεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
bluerose

Τι έγραψα λάθος
Όλα σωστά είναι κι έτσι ειναι
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Πραγματικά κρίμα το παλληκάρι. Θεωρώ πως η πίστη ή η αθεϊα είναι καθαρά προσωπικό δεδομένο και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει κάτι τέτοιο.
Απ'την 'αλλη όμως θεωρώ επικίνδυνο να προσφεύγουμε σε πρακτικές τάματος, περιμένοντας από το ''θειο'', (όπως εμείς το ορίζουμε, ουδεμία σημασία έχει..),να μεσολαβήσει για κάτι που επιθυμούμε διακαώς.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις, στα δικά μας θέλω και αυτό που εντέλει κυριαρχεί είναι η απόλυτη ανασφάλεια του να αφηνόμαστε να κάνει άλλος τη ''βρωμοδουλειά'', (χαριτολογώντας..).
Η πίστη στον εαυτό μας πρωτίστως, είναι αυτή που δίνει το ουσιαστικό νόημα στη ζωή μας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Για αυτό ο Θεός μιας κι είμαστε σε κατάλληλο νημα δε θα βοηθήσει, καθένα θα τον βοηθήσει όσο αντέχει, η υπερβαση των δυνάμεων μας είναι εγωισμός, είναι τα τάλαντα που μας δίνει και πρέπει όπου είμαστε ότι κάνουμε να το κάνουμε σωστά γιατί θα δώσουμε λόγο.

Έτσι είναι
Ξεχώρισα τα καλλίτερα. Σοβαρά τώρα; Υπάρχει λογική στο ότι ''θα δώσουμε λόγο;'' Σε ποιόν ρε συ Μπλου;
Σε κάποιον που εικάζουμε πως υπάρχει; Σε κάποιον που επειδή ''έτσι τα μάθαμε και μας δίδαξαν'', εξακολουθούμε να τον εκθειάζουμε ωσάν χάπατα;
Εγώ ξέρω πως αν δεν βρέξω κώλο, ψάρι δεν τρώω που λεει κι ο θυμόσοφος λαός. Τα υπόλοιπα είναι να'χαμε να λέγαμε..
Α..τα τάλαντά μου τα γνωρίζω καλά και σκοτίστηκα που θα τα αραδιάσω σε πνευματικό για να πάρω έγκριση για τις πράξεις μου.
Ο χριστός κι η μάνα του ρε φίλε..Έλεος..Τετοιες απόψεις μεσαιωνικές μας ωθούν πίσω ολοταχώς.. :vp20: :wall:
bluerose

Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2021, 12:10 Πραγματικά κρίμα το παλληκάρι. Θεωρώ πως η πίστη ή η αθεϊα είναι καθαρά προσωπικό δεδομένο και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει κάτι τέτοιο.
Απ'την 'αλλη όμως θεωρώ επικίνδυνο να προσφεύγουμε σε πρακτικές τάματος, περιμένοντας από το ''θειο'', (όπως εμείς το ορίζουμε, ουδεμία σημασία έχει..),να μεσολαβήσει για κάτι που επιθυμούμε διακαώς.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις, στα δικά μας θέλω
και αυτό που εντέλει κυριαρχεί είναι η απόλυτη ανασφάλεια του να αφηνόμαστε να κάνει άλλος τη ''βρωμοδουλειά'', (χαριτολογώντας..).
Η πίστη στον εαυτό μας πρωτίστως, είναι αυτή που δίνει το ουσιαστικό νόημα στη ζωή μας.
Ναι εμένα μου είπε να μην κανω τάματα, εμένα δε ξερω σ άλλους
Πασιφαη το πιο ασφαλές είναι, εφόσον ξέρουμε τις δυνατότητες μας, να λέμε, Κάνε το θέλημα μου θέλημα σου
Κι εφόσον αγωνιζόμαστε με ότι μπορεί ο καθένας. Μετράει αν μπορεις να κάνεις δυο φορες νηστεία κι όχι με καταναγκασμο μετάνοιες
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2021, 12:19

Για αυτό ο Θεός μιας κι είμαστε σε κατάλληλο νημα δε θα βοηθήσει, καθένα θα τον βοηθήσει όσο αντέχει, η υπερβαση των δυνάμεων μας είναι εγωισμός, είναι τα τάλαντα που μας δίνει και πρέπει όπου είμαστε ότι κάνουμε να το κάνουμε σωστά γιατί θα δώσουμε λόγο.

Έτσι είναι
Ξεχώρισα τα καλλίτερα. Σοβαρά τώρα; Υπάρχει λογική στο ότι ''θα δώσουμε λόγο;'' Σε ποιόν ρε συ Μπλου;
Σε κάποιον που εικάζουμε πως υπάρχει; Σε κάποιον που επειδή ''έτσι τα μάθαμε και μας δίδαξαν'', εξακολουθούμε να τον εκθειάζουμε ωσάν χάπατα;
Εγώ ξέρω πως αν δεν βρέξω κώλο, ψάρι δεν τρώω που λεει κι ο θυμόσοφος λαός. Τα υπόλοιπα είναι να'χαμε να λέγαμε..
Α..τα τάλαντά μου τα γνωρίζω καλά και σκοτίστηκα που θα τα αραδιάσω σε πνευματικό για να πάρω έγκριση για τις πράξεις μου.
Ο χριστός κι η μάνα του ρε φίλε..Έλεος..Τετοιες απόψεις μεσαιωνικές μας ωθούν πίσω ολοταχώς.. :vp20: :wall:
Μηηηηη...σύμφωνα με τον τανυπτερο τα τούβλα μας χρειάζονται... :oops:
Παρατηρητής...
bluerose

Πόσα σχετικά νήματα θα είχα ανοίξει :lol:

Αλλά δεν είναι καλό από ένα σημείο κι έπειτα να κοροιδευονται με αι τα Θεία
Γιατί θα γραφετε γράφοντας με κανονικα παρολο που δε θα ήθελα
Σεβασμός λεγεται

Πάμε τώρα να γραψουμε τι φαγαμε
Το φαι της ψυχής ας το παρει ο καθενας απο μόνος του
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Λόγια συγγενούς:
Έχουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς... με την βοήθεια του θεού.
Ο κόσμος ας προσεύχεται στον θεό για να βοηθήσει.

Δεν θέλω να σχολιάσω...!
.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Συν Αθήνα και χείρα κινεί.

Σε κατάσταση ανάγκης θες ότι βοήθεια μπορείς να βρεις είτε είναι ανθρώπινη είτε θεϊκή.

Άλλωστε αν σου συμβεί κάτι αξαφνα το πρώτο πράγμα που λέει κανείς είναι "Παναγία μου".

Είναι γνωστό βίντεο στο γιουτιουμπ με τον βενζίνα που έριχνε γαμωσταυριδια αλλά μόλις ήρθε ο σεισμός άρχισε τα Παναγία μου σώσε με.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Nandros

George_V έγραψε: 11 Ιαν 2021, 19:52 Συν Αθήνα και χείρα κινεί.

Σε κατάσταση ανάγκης θες ότι βοήθεια μπορείς να βρεις είτε είναι ανθρώπινη είτε θεϊκή.

Άλλωστε αν σου συμβεί κάτι αξαφνα το πρώτο πράγμα που λέει κανείς είναι "Παναγία μου".

Είναι γνωστό βίντεο στο γιουτιουμπ με τον βενζίνα που έριχνε γαμωσταυριδια αλλά μόλις ήρθε ο σεισμός άρχισε τα Παναγία μου σώσε με.
Οι παναγίες και οι χριστοί αφορούν τα χριστιανά, όπως τα μουσλίμια λένε αλλάχ ακμπάρ.

Οι άθεοι δεν επικαλούνται θεούς, πότε θα το καταλάβεις;
.
Άβαταρ μέλους
George_V

Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 20:15

Οι παναγίες και οι χριστοί αφορούν τα χριστιανά, όπως τα μουσλίμια λένε αλλάχ ακμπάρ.

.
Εχω δει άτομο που δηλώνει άθεος, μόλις του σκάει η κατραπακια να λέει "τι πάθαμε Παναγία μου".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Nandros

George_V έγραψε: 11 Ιαν 2021, 20:36
Nandros έγραψε: 11 Ιαν 2021, 20:15

.
Εχω δει άτομο που δηλώνει άθεος, μόλις του σκάει η κατραπακια να λέει "τι πάθαμε Παναγία μου".
Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ άθεοι δεν επικαλούνται θεούς, πότε θα το καταλάβεις;
Άβαταρ μέλους
George_V

Ακόμα και κατά λάθος ο οποιοσδήποτε, εδώ τον έχει τον Άγιο του στο στόμα. Θα του ξεφύγει κάποια στιγμή.

Γιατί φύσιν πονηράν μεταβάλλειν ου ράδιον.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

bluerose έγραψε: 11 Ιαν 2021, 12:22
Πασιφάη έγραψε: 11 Ιαν 2021, 12:10 Πραγματικά κρίμα το παλληκάρι. Θεωρώ πως η πίστη ή η αθεϊα είναι καθαρά προσωπικό δεδομένο και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει κάτι τέτοιο.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν έχουμε εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις, στα δικά μας θέλω
και αυτό που εντέλει κυριαρχεί είναι η απόλυτη ανασφάλεια του να αφηνόμαστε να κάνει άλλος τη ''βρωμοδουλειά'', (χαριτολογώντας..).
Ναι εμένα μου είπε να μην κανω τάματα, εμένα δε ξερω σ άλλους
Πασιφαη το πιο ασφαλές είναι, εφόσον ξέρουμε τις δυνατότητες μας, να λέμε, Κάνε το θέλημα μου θέλημα σου
Κι εφόσον αγωνιζόμαστε με ότι μπορεί ο καθένας. Μετράει αν μπορεις να κάνεις δυο φορες νηστεία κι όχι με καταναγκασμο μετάνοιες
Εφόσον γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και αγωνιζόμαστε ο καθένας απ'το δικό του μετερίζι, να λέμε κι ένα μπράβο στην πάρτη μας . Διότι με τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε είναι αγώνας δρόμου η καθημερινότητα.
Στο ξανάπα. Ποιός θεός θα μου δώσει να φάω, αν εγώ δεν παλέψω για μένα;
Άσε τις παπαρδέλες περί νηστείας και μετανοιών. Δε με αφορούν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”