Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
enterprise-psi έγραψε: 29 Δεκ 2020, 20:20
Ο πατέρας της δεν πήρε πρέφα τι φωτογραφίες ανεβάζει στο ινστα , έτσι ώστε να την δουν οι μαλακες ; Να της πει πέντε πράγματα ;
Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις κόρη.
Ευτυχώς για αυτήν , κινητό θα έπαιρνε στα 18 και εννοείται με keyloggers και κλειστά πόρτς .
Όποιος ερχόταν σπίτι θα του έδειχνα την σπάθη από τότε που έκανα ξιφασκία , αλλά την έχω σκονισμένη με τροχό
αυτο φιλε δε δουλευει. θα βρει τροπο να σε ξεγελασει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Νon4me έγραψε: 29 Δεκ 2020, 20:54
Εννοείται καλα να παθουν δε το συζητάμε . Δεν εχω παιδια και αν κανω και εχω κόρη μεχρι τα 15της αν οχι εγω θα της εχει εξηγησει η μανα της 5 βασικα πραγματα . 15 χρονων πας σε ξενο σπιτι να πηδηχτεις με αγνωστο ? καπου υπαρχουν κενα . ( για τους αντρες δεν αναφερω κατι φυσικα οχι γιατι δεν φταινε απλα ειναι διαφορετικη περιπτωση )
γιατι η μανα της; εσυ δεν ξερεις να μιλας;
runner έγραψε: 29 Δεκ 2020, 22:22
Βλέπω βρήκαμε ήδη ελαφρυντικά για τους κατηγορούμενους και σημεία της υπόθεσης τα οποία δεν κολλάνε.
Φυσικά φταίει και η κοπέλα.
Προφανώς οι κατηγορούμενοι δεν είναι ξένοι.
Ελαφρυντικά δεν έχουν. αποπλάνηση δεν είναι γιατί ο νόμος προβλέπει τη συναίνεση. αλλά και να μην την προέβλεπε, άλλο είναι το εγκληματικό της φάσης. Από τον έναν μαλάκα είναι η δημοσιοποίηση, το κουβάλημα του φίλου του στη φάση και τίποτα άλλο. Για τον άλλον είναι η απόπειρα βιασμού καθώς επιχείρησε και επέμεινε όπως κατάλαβα παρά τη θέλησή της.
Αλλά το θέμα τόσες σελίδες έχει ξεφύγει από αυτό και συζητάμε το πόσο φυσιολογικοί είναι όλοι τους
κατσε ρε, εγω διαβασα οτι δεν δημοσιοποιηθηκε πουθενα. τον φιλο τον κουβαλησε αφου και αυτη κουβαλησε φιλη.
Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2020, 20:17
Αποπειράθηκε ο 25χρονος. Ο 22χρονος δεν αποπειράθηκε.
Δε μπορώ να καταλάβω όμως τι θέλει ο 22αρης με την 15χρονη.
τι θελει η 15 αρα με τον 22 μπορεις να καταλαβεις; ε, το ιδιο κι αυτος...
μην το θεωρουμε δεδομενο οτι την επεσε ο 22 στη μικρη και οχι το αναποδο.
Μια χαρά, ας κάθονται τώρα πρωτοχρονιάτικα να δίνουν εξηγήσεις. Αστυνομικοί, δικηγόροι και οι γονείς που υπερασπίζονται το 15 που έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει αλλά δεν έχει τα κότσια να ξεμπλέξει μόνο του. Τι να λέμε τώρα;
Θα τους μπει καλά ο χρόνος και θα κάνουν ωραίες γιορτές.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μια χαρά, ας κάθονται τώρα πρωτοχρονιάτικα να δίνουν εξηγήσεις. Αστυνομικοί, δικηγόροι και οι γονείς που υπερασπίζονται το 15 που έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει αλλά δεν έχει τα κότσια να ξεμπλέξει μόνο του. Τι να λέμε τώρα;
Γι' αυτό ονομάζονται ανήλικα. Επειδή νομίζουν ότι ελέγχουν μία κατάσταση που δεν ελέγχουν.
Και γι' αυτό οι ευθύνες βαραίνουν τους ενήλικους: επειδή οφείλουν να ελέγχουν καταστάσεις που τα ανήλικα δυσκολεύονται να ελέγξουν.
Εννοείται καλα να παθουν δε το συζητάμε . Δεν εχω παιδια και αν κανω και εχω κόρη μεχρι τα 15της αν οχι εγω θα της εχει εξηγησει η μανα της 5 βασικα πραγματα . 15 χρονων πας σε ξενο σπιτι να πηδηχτεις με αγνωστο ? καπου υπαρχουν κενα . ( για τους αντρες δεν αναφερω κατι φυσικα οχι γιατι δεν φταινε απλα ειναι διαφορετικη περιπτωση )
Φυσικα και ξερω . οι μαναδες ειναι αλλιως ομως στην επικοινωνια γυναικα με γυναικα για γυναικεια ... ( οπως προειπα αν δεν φυσικα και ξερω )
Γι' αυτό ονομάζονται ανήλικα. Επειδή νομίζουν ότι ελέγχουν μία κατάσταση που δεν ελέγχουν.
Και γι' αυτό οι ευθύνες βαραίνουν τους ενήλικους: επειδή οφείλουν να ελέγχουν καταστάσεις που τα ανήλικα δυσκολεύονται να ελέγξουν.
Για αυτό ο 22χρονος είναι x10 πιο μλκας που έμπλεξε με μια 15χρονη που παρίστανε την ενήλικη.
Ήθελες τα και παθές τα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Χαοτικός έγραψε: 29 Δεκ 2020, 20:00
Οργισμένος πατέρας ξεσπάει. Πήγαν να βιάσουν την κόρη του ενώ πριν είχε προηγηθεί αποπλάνηση από 22χρονο (κατά το νόμο).
Πόσο κενοί είστε ρε μαλάκες; Δεν σας φτάνει ένα γαμήσι; Δεν αρκεί ώστε να το θυμάστε και να νιώθετε καλά κρατώντας το για τον εαυτό σας; Πόση μαλακία πια. πόση ξεφτιλισμένη ανάγκη να νιώσετε μέσα στο πλήθος να σας κοιτάξουν μάτια; Πόσο μαλακισμένα σας μεγάλωσαν οι ηλίθιοι και άχρηστοι γονείς σας;
ακόμα και βιαστής να είσαι ρε. δεν μπορείς μόνος σου άχρηστε!
Αμ ο άλλος ο ξεφτίλας που περίμενε; Να ξέρει ότι δεν θέλει εσένα η γκόμενα, τον άλλον γουστάρει και να μην ντεπεσαι να σηκωθείς να φύγεις! παρά να περιμένεις να κάνει κατάσταση ο φίλος σου (3 χρόνια μικρότερος κιόλας).
αυτά τα άτομα κατά τ' άλλα έχουν πολική ζωή και πολιτικό λόγο. Κάπου στο ίντερνετ θα έχουν πετάξει και τις αντιαριστερές μαλακίες τους.
Άχρηστες υπάρξεις.
ωπα μισο.
καταρχην ηταν 15, αυτο ειναι αποπλανηση, και λογικα θα πεσουν οι αναλογες ποινες. δικαιο.
αυτο με την αποπειρα βιασμου που ειναι; η κοπελια πηγε με τη θεληση της με τον πρωτο, και με τη θεληση της βιντεοσκοπηθηκε. μετα το μετανιωσε ζητησε να διαγραφει και εγινε.
ο δευτερος ηταν μεν ηλιθιος, νομισε οτι επειδη εγιναν τα παραπανω θα κατσει και σε αυτον, εφαγε τα μπινελικια του και σταματησε.
η αποπειρα βιασμου που ειναι; δεν λεει το αρθρο να την ακουμπησε καν. μην το ξεφτιλιζουμε τελειως. δεν ειναι ολα "βιασμος" δεν ειναι λεξη μπαλαντερ να την χρησιμοποιουμε παντου γιατι ετσι την αποδυναμωνουμε.
Δεν ξέρω. Δεν διάβασα λεπτομέρειες. κατάλαβα ότι ο δεύτερος αποπειράθηκε. Γι αυτόν νομίζω λέγεται το θέμα βιασμού. Αλλιώς έχεις δίκιο. Για τον πρώτο δεν τίθεται θέμα βιασμού. Αλλά νομίζω ούτε και αποπλάνησης καθώς τα 15 προβλέπει ο νόμος. Ο πρώτος απλά λέω ότι είναι μαλάκας που πήγε με το φίλο του και ήθελε να κάνει και πάσα και το ότι δημοσίευσε τα βίντεο.
runner έγραψε: 29 Δεκ 2020, 22:22
Βλέπω βρήκαμε ήδη ελαφρυντικά για τους κατηγορούμενους και σημεία της υπόθεσης τα οποία δεν κολλάνε.
Φυσικά φταίει και η κοπέλα.
Προφανώς οι κατηγορούμενοι δεν είναι ξένοι.
Ελαφρυντικά δεν έχουν. αποπλάνηση δεν είναι γιατί ο νόμος προβλέπει τη συναίνεση. αλλά και να μην την προέβλεπε, άλλο είναι το εγκληματικό της φάσης. Από τον έναν μαλάκα είναι η δημοσιοποίηση, το κουβάλημα του φίλου του στη φάση και τίποτα άλλο. Για τον άλλον είναι η απόπειρα βιασμού καθώς επιχείρησε και επέμεινε όπως κατάλαβα παρά τη θέλησή της.
Αλλά το θέμα τόσες σελίδες έχει ξεφύγει από αυτό και συζητάμε το πόσο φυσιολογικοί είναι όλοι τους
κατσε ρε, εγω διαβασα οτι δεν δημοσιοποιηθηκε πουθενα. τον φιλο τον κουβαλησε αφου και αυτη κουβαλησε φιλη.
Ε τι έγινε τώρα; Όλα μούφα;
Απλά δηλαδή είδε το βίντεο στο κινητό του ζήτησε να το σβήσει κι αυτός έλεγε όχι; Αν είναι έτσι τότε δεν μπορεί να κινηθεί νομικά για κάποιο θέμα. Απλά από την ανησυχία της ίσως να πιέζει με αυτόν τον τρόπο (οι γονείς της δηλαδή). Πράγμα κατανοητό κι αυτό.
Αλλά εγώ δεν σχολιάζω την νομική πλευρά του θέματος. Την ηθική και συνειδησιακή συζητάω.
Αρνητικά το λες; Δεν τα είχε ρε παιδί μου. Τι να κάνουμε τώρα;
Ε τι έγινε τώρα; Όλα μούφα;
Απλά δηλαδή είδε το βίντεο στο κινητό του ζήτησε να το σβήσει κι αυτός έλεγε όχι; Αν είναι έτσι τότε δεν μπορεί να κινηθεί νομικά για κάποιο θέμα. Απλά από την ανησυχία της ίσως να πιέζει με αυτόν τον τρόπο (οι γονείς της δηλαδή). Πράγμα κατανοητό κι αυτό.
Αλλά εγώ δεν σχολιάζω την νομική πλευρά του θέματος. Την ηθική και συνειδησιακή συζητάω.
ρε μουσκαρε, δε διαβασες το λινκ που παρεθεσες στο πρωτο ποστ;
ωραιοςςς...
Όλα άρχισαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν η 15χρονη με μια συνομήλική της, πήγαν στο σπίτι του 22χρονου, που τον είχαν γνωρίσει μέσω Instagram. Εκεί βρισκόταν κι ένας φίλος του νεαρού, 25 ετών.
«Ο 22χρονος ρώτησε την 15χρονη αν θα είχε αντίρρηση να την βιντεοσκοπεί την ώρα της ερωτικής πράξης. Η ανήλικη του είπε δεν είχε πρόβλημα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα φαινόταν το πρόσωπό της. Όταν κατάλαβε ότι φαινόταν και το πρόσωπό της, ζήτησε από τον 22χρονο να το διαγράψει αμέσως».
Μόλις αντιλήφθηκε πως η πράξη τους είχε μαγνητοσκοπηθεί, η 15χρονη ζήτησε από τον 22χρονο να σβήσει το βίντεο από το κινητό του.
«Μόλις ζήτησε η κοπέλα να σβήσει το βίντεο από το κινητό, ο αδελφός μου αμέσως το έσβησε», λέει ο αδερφός ενός εκ των κατηγορουμένων.
Σύμφωνα πάντως με την καταγγελία της 15χρονης, όχι μόνο δεν διαγράφηκε το βίντεο, αλλά ο δεύτερος νεαρός αποπειράθηκε να την βιάσει.
«Σύμφωνα με την περιγραφή της 15χρονης, ο 22χρονος πήγε στην τουαλέτα κι ενώ εκείνη έβαζε τα ρούχα της, μπήκε στο δωμάτιο ο 25χρονος. Η ανήλικη ξαφνιάστηκε και τον ρώτησε τι θέλει. Εκείνος της απάντησε ‘σειρά μου τώρα’. Η ανήλικη του απάντησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση και εκείνος άρχισε να την βρίζει και να φωνάζει».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 30 Δεκ 2020, 12:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Φυσικα και ξερω . οι μαναδες ειναι αλλιως ομως στην επικοινωνια γυναικα με γυναικα για γυναικεια ... ( οπως προειπα αν δεν φυσικα και ξερω )