!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Millennials μπείτε εδώ

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Millennials μπείτε εδώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

foscilis έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:39
klg έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 17:24
EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 17:18

Πόσα; ούτε 50κ/χρονο κ δουλεύεις σα σκλάβος. Ο θείος πασοκος δεκοτζης 1 το μεσημέρι πηγαινε σπίτι του, κ με 25 χρονια "δουλειάς" έφυγε λόγω ανήλικου τέκνου, έπαιρνε 2000 σύνταξη με 200000 εφάπαξ :g030: τώρα την παίρνει η αγαμη θυγατέρα του btw :g030:
Δεν ξέρω καν τι εννοείς σκλάβος. Αν μιλάς για entry level jobs, σε όλα τα επαγγέλματα σκλάβος είσαι. Άνετα αν είσαι ικανός μπορείς στην Ελλάδα να καθαρίσεις net 4000 € x 14 αμιγώς ως προγραμματιστής. Beat και skroutz ξέρω προσωπικά ότι δίνουν τόσα λεφτά.
110.000 μικρά το χρόνο; 140.000 εργοδοτικό κόστος; 160.000 δολλάρια; Σε προγραμματιστή;

Τότε ελπίζω ο CEO των εταιριών αυτών να τις πληρώνει. Μήπως γλιτώσει τη φυλακή.
Ελάχιστα λεφτά για κάποιον που θα αναλάβει tech lead ρόλο σε core engineering ομάδα σε τέτοιες εταιρείες.

Βασικά, ειδικά σε εσένα, δεν ξέρω γιατί πρέπει να το εξηγήσω. Πόσα πιστεύεις ότι παίρνουν οι _developers_ που δουλεύουν πχ στο SLnet, τo core framework του Galaxy της Singular; Οι ανάλογοι στην entersoft;

Ο προγραμμαστιμός δεν είναι να γράφεις μόνο angular και react, που ακόμα και με αυτά τσιμπάς 1500 άνετα καθαρά, χωρίς να πλησιάζεις remotely την έννοια του σκλάβου που ανάφερε ο OP.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 01 Νοέμ 2020, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

AVG techie ξέρω ότι παίρνει 3800 ένας φίλος, αλλά όχι Ελλάδα. FYI.

ΥΓ: Τελικά τι θα κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
klg

stella έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:08 AVG techie ξέρω ότι παίρνει 3800 ένας φίλος, αλλά όχι Ελλάδα. FYI.

crypto-currencies
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

klg έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:14
stella έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:08 AVG techie ξέρω ότι παίρνει 3800 ένας φίλος, αλλά όχι Ελλάδα. FYI.

crypto-currencies
:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

klg έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:06
klg έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 17:24

Δεν ξέρω καν τι εννοείς σκλάβος. Αν μιλάς για entry level jobs, σε όλα τα επαγγέλματα σκλάβος είσαι. Άνετα αν είσαι ικανός μπορείς στην Ελλάδα να καθαρίσεις net 4000 € x 14 αμιγώς ως προγραμματιστής. Beat και skroutz ξέρω προσωπικά ότι δίνουν τόσα λεφτά.
110.000 μικρά το χρόνο; 140.000 εργοδοτικό κόστος; 160.000 δολλάρια; Σε προγραμματιστή;

Ελάχιστα λεφτά για κάποιον που θα αναλάβει tech lead ρόλο σε core engineering ομάδα σε τέτοιες εταιρείες.
Αυτός δεν είναι ακριβώς προγραμματιστής. Ούτε δικαιολογούνται αυτά τα νούμερα από τα μεγέθη των εταιρειών. Τι πάει να πει "τέτοιες εταιρείες"; Σιγά την Amazon. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βλέπουμε ότι η Σκρουτζ έχει ετήσιο τζίρο 10 εκατομμύρια και η Beat μισθολογικό κόστος γύρω στα 2. Τι σχέση μπορεί να έχουν με τη Samsung που ένα οποιοδήποτε προϊόν κάνει 50 και 100 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η μοναδική περίπτωση να πληρώνουν κάποιον στην Αθήνα σχεδόν όσο... η Google έναν αρχιμηχανικό στο Λονδίνο είναι να βρίσκονται σε φάση που καίνε χρήμα επενδυτών σε μαλακίες. Απ' ό,τι ακούω τουλάχιστον για τη μία αυτό οδήγησε στο να φάει κλώτσο ο ιδρυτής.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:48 Για πείτε ρε μάγκες πώς θα βγάλουμε κάνα φράγκο όπως οι πασοκοι γονείς μας; η κατάσταση είναι κριτικαλ κ δε βλέπω να βελτιώνεται, το αντίθετο. :a108:
το σχεδιο υπαρχει
https://en.wikipedia.org/wiki/Global_basic_income
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ναι ρε παιδιά ποια σκρουτζ τώρα ήμαρτον :lol:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
klg

foscilis έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:34
klg έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:06

Αυτός δεν είναι ακριβώς προγραμματιστής. Ούτε δικαιολογούνται αυτά τα νούμερα από τα μεγέθη των εταιρειών. Τι πάει να πει "τέτοιες εταιρείες"; Σιγά την Amazon. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βλέπουμε ότι η Σκρουτζ έχει ετήσιο τζίρο 10 εκατομμύρια και η Beat μισθολογικό κόστος γύρω στα 2. Τι σχέση μπορεί να έχουν με τη Samsung που ένα οποιοδήποτε προϊόν κάνει 50 και 100 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η μοναδική περίπτωση να πληρώνουν κάποιον στην Αθήνα σχεδόν όσο... η Google έναν αρχιμηχανικό στο Λονδίνο είναι να βρίσκονται σε φάση που καίνε χρήμα επενδυτών σε μαλακίες. Απ' ό,τι ακούω τουλάχιστον για τη μία αυτό οδήγησε στο να φάει κλώτσο ο ιδρυτής.
Προφανώς και δεν θα είναι ακριβώς προγραμματιστής, εδώ ο μπρο θέλει να βγάζει λεφτά για κότερα, τι συζητάμε; χD

Παέι να πει τέτοιες εταιρείες. Η 3epsilon πόσα λες να δίνει στο lead architect του Galaxy που έχει τσιμπήσει; H entersoft πόσα να δίνει στον ψυχάκια τον καράφλα για τον ίδιο ρόλο(που παίζει να είναι και CTO πλέον); Έστω ότι μου είπε ο μαλακία ο recruiter από το Skroutz και εννοούσε τα μεικτά or whatever, το Beat σίγουρα τα έδινε, μιλάμε για εταιρεία του ομίλου Daimler και μας το είχε αναφέρει ο CTO (όχι κάποιος recruiter) που έχουμε γνωρίσει. Και αμφιβάλλω αν σαν senior engineer της Google, στο Λονδίνο ειδικά, θα σου δίνουν μόνο τόσα λεφτά.

Σε τελική ανάλυση, επειδή όπως έγραψα, ο Εκπληκτικός δεν μιλάει για αξιοπρεπή λεφτά για να ζεις (που 2k το μήνα στην Αθήνα νομίζω είναι ένα ok ποσό), και θέλει να ζήσει το όνειρο ο άνθρωπος, εγώ μιλάω για τα ταβάνι που μπορείς να φτάσεις στην Αθηνά από την εμπειρία μου.

Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Στύγιος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 18:59 Επιτομή της ηλιθιότητας το νήμα.
θα συμφωνήσω με τον πολυτεκνο ειδικοδυναμιτη ανθυπασπιστη θεορατο καθηγητη
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

crypto-currencies
Πάει πέταξε το πουλάκι

Εικόνα

:lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
klg

enterprise-psi έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 13:44

crypto-currencies
Πάει πέταξε το πουλάκι

Εικόνα

Καλά, χρόνια το ακούω αυτό, ειδικά από τότε που τανκάρε το btc οι Κινέζοι. Η αλήθεια είναι ότι σε στοχευμένες χρονικές στιγμές, μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά. Πχ, πριν γίνει ο χαμός με τα πρώτα lockdowns, φαινόταν ότι θα εκραγεί το btc.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:02 Τι να τα κάνεις τα 4κ; Το θέμα είναι να μη δουλεύουμε
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

sharp έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:23
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 18:02 Τι να τα κάνεις τα 4κ; Το θέμα είναι να μη δουλεύουμε
Δίκιο έχει εν μερει, πλούσιος είναι αυτός που έχει ελεύθερο χρόνο να κάνει ό,τι γουστάρει, οι αλλοι είμαστε σκλάβοι. Αναφέρομαι στο 80% που δεν τους αρεσει η δουλειά τους βεβαια
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:25
sharp έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:23
Δίκιο έχει εν μερει, πλούσιος είναι αυτός που έχει ελεύθερο χρόνο να κάνει ό,τι γουστάρει, οι αλλοι είμαστε σκλάβοι. Αναφέρομαι στο 80% που δεν τους αρεσει η δουλειά τους βεβαια
Γω θέλω μια απλή δουλειά στο Δήμοσιο. Έχω δηλώσει ΑΣΕΠ και 90% θα με πάρουν.
Δεν θέλω πνευματική εργασία να διαβάζω ψυχαναγκαστικά στον ελεύθερο χρόνο μου και να σπάω το κεφάλι μου. Όχι δηλαδή εκπαιδευτικός.

Εκπληκτικέ αν δεν κάνω λάθος είσαι προγραμματιστής; Ούτε για 10κ δεν θα κανα τέτοια παλιοδουλειά.

sharp γιατί γελάς;
Γω είμαι λούμπεν μικροαστός οπαδός της ήσσονος προσπάθειας.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

enterprise-psi έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:53 Only fans :003:
Κουιζ: υπαρχει μια μορφη μη σεξουαλικης "πορνογραφιας" που ειναι πολιτικα και ηθικα ορθη, απολυτως ασφαλης, νομιμη στην παραγωγη και στην καταναλωση ακομα και απο ανηλικους, με ελαχιστο κοστος παραγωγης και κυριολεκτικα αφιονισμενο ταρκετ γκρουπ που βλεπει τα ιδια και τα ιδια βιντεο στο ριπητ στο ΥΤ. Μια βολτα μαλιστα στον δρομο σε μια πολη σαν την αθηνα με μια καμερα ειναι αρκετη για να βρεθουν απειρα μοντελα και πολλες ωρες γυρισματων.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”