Ελάχιστα λεφτά για κάποιον που θα αναλάβει tech lead ρόλο σε core engineering ομάδα σε τέτοιες εταιρείες.foscilis έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:39110.000 μικρά το χρόνο; 140.000 εργοδοτικό κόστος; 160.000 δολλάρια; Σε προγραμματιστή;klg έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 17:24Δεν ξέρω καν τι εννοείς σκλάβος. Αν μιλάς για entry level jobs, σε όλα τα επαγγέλματα σκλάβος είσαι. Άνετα αν είσαι ικανός μπορείς στην Ελλάδα να καθαρίσεις net 4000 € x 14 αμιγώς ως προγραμματιστής. Beat και skroutz ξέρω προσωπικά ότι δίνουν τόσα λεφτά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 17:18
Πόσα; ούτε 50κ/χρονο κ δουλεύεις σα σκλάβος. Ο θείος πασοκος δεκοτζης 1 το μεσημέρι πηγαινε σπίτι του, κ με 25 χρονια "δουλειάς" έφυγε λόγω ανήλικου τέκνου, έπαιρνε 2000 σύνταξη με 200000 εφάπαξτώρα την παίρνει η αγαμη θυγατέρα του btw
![]()
Τότε ελπίζω ο CEO των εταιριών αυτών να τις πληρώνει. Μήπως γλιτώσει τη φυλακή.
Βασικά, ειδικά σε εσένα, δεν ξέρω γιατί πρέπει να το εξηγήσω. Πόσα πιστεύεις ότι παίρνουν οι _developers_ που δουλεύουν πχ στο SLnet, τo core framework του Galaxy της Singular; Οι ανάλογοι στην entersoft;
Ο προγραμμαστιμός δεν είναι να γράφεις μόνο angular και react, που ακόμα και με αυτά τσιμπάς 1500 άνετα καθαρά, χωρίς να πλησιάζεις remotely την έννοια του σκλάβου που ανάφερε ο OP.