καλά από την φουγαρόγατα που στριγκλίζει σε νήμα για τον αντικαπνιστικό νόμο και μετά σφυρίζει αδιάφορα, δεν περιμέναμε ακριβώς να είναι ο προφήτης μιας νέας εποχής
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
- Cecily Anne
Α δε ξέρω τι θέλουν οι άλλες, εγώ για μένα απάντησα.georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:54
μα η ερώτηση δεν είναι ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟΙ
η ερώτηση είναι
αν έχετε παρατηρήσει ότι συμβαίνει με όλες τις γυναίκες αυτό
αν θεωρείτε πώς δεν είναι αμιγώς αισθητικό θέμα, αλλά ψυχολογικό
και κυρίως αν υπάρχει απολυτότητα σε αυτό
δηλαδή και μένα για την ίδια γυναίκα αν μου πεις θα ήθελες να ναι ψηλή ή κοντή, την ψηλή θα διαλέξω, δεν ποινικοποιώ την αριστείααλλά γιατί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι τόσο σημαντικό πρώτον και λόγος απόρριψης δεύτερον
ρωτάω κάτι περίεργο; αν μου πεις ναι εσύ, αποχωρώ από το νήμα![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Τότε τι θες να κάνετε σετ στερεότυπου;aLiCat έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:56Νόουπ.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:55Άει ρε και σε είχα για έξυπνο... για τα τακούνια γίνεται όλη η ιστορία.Δεν κυκλοφορούν όλες με τακούνια.
έχω δώσει ήδη την απάντηση (κατ εμέ) :Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:58Α δε ξέρω τι θέλουν οι άλλες, εγώ για μένα απάντησα.georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:54
η ερώτηση είναι
δηλαδή και μένα για την ίδια γυναίκα αν μου πεις θα ήθελες να ναι ψηλή ή κοντή, την ψηλή θα διαλέξω, δεν ποινικοποιώ την αριστείααλλά γιατί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι τόσο σημαντικό πρώτον και λόγος απόρριψης δεύτερον
μόλις είπα ότι για την ίδια γυναίκα, θα την διάλεγα ψηλότερη
η γυναίκα είναι άνθρωπος
όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι σε γενικές γραμμές, διαφέρουν οι συνθήκες που τους τοποθετείς ή που αναπτύσσονται
η πλειοψηφία λοιπόν αισθάνεται ότι έχει όλους τους άντρες διαθέσιμους χοντρικά, άρα
αφού τους έχει όλους, έχει μέσα στο σύνολο αυτό, και τον "ίδιο" άντρα ψηλότερο και κοντύτερο και διαλέγει
τον ψηλότερο
τίποτα διαφορετικό λοιπόν από ότι θα έκανα και εγώ, πέραν της συνθήκης ότι νιώθει ότι έχει ή έχει πράγματι
τους άντρες διαθεσιμους
όπως ο ταρίφας δεν είναι αρχίδι στον ΚΟΚ σε σχέση με έναν περιπτερά, επειδή είναι άλλο ανθρώπινο υποείδος αλλά γιατί απλά αυτός οδηγεί κάθε μέρα 12ωρα
η γνώμη μου λοιπόν δεν είναι η κατα αγι εκδοχη οτι σκεφτονται σαν 6χρονα
(αν και ενιοτε ειναι το ιδιο πρηχτες)
το ερωτημα μου λοιπον μασκαρεμενο, είναι γιατί πλέον οι γυναίκες νιώθουν τόση σιγουριά
το κίνητρο της επιλογής (γιατί ως εδω εξετασαμε τις συνθηκες οχι την γενεσιουργο αιτια) είναι προφανώς και ότι ψυχολογικά θέλουν τον άντρα ακόμα μη ίσο, αλλά ενα τσακ πιο πανω σε ολα
αντιφατικο μεν με το κινημα ισοτητας (οχι ισοτητα να ψηφιζουν και οι δυο, εννοω τα νεοφεμινιστικα) αλλα εδω αναγνωριζω οτι ξανα μιλαμε για ανθρωπο, που ολοι τα θελουμε ολα καθως και οτι δεν θελουν ολες την αποστειρωμενη ισοτητα αλλα την ουσιώδη ΓΑΛΗ
σεσιλ, έβαλε θεωρία ο μαλάκας
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:59Τότε τι θες να κάνετε σετ στερεότυπου;aLiCat έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:56Νόουπ.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:55
Άει ρε και σε είχα για έξυπνο... για τα τακούνια γίνεται όλη η ιστορία.Δεν κυκλοφορούν όλες με τακούνια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
xixixixi
- Cecily Anne
Ναι, δεν ξέρω να σου πω, διότι γύρω μου ξαναλέω έχω δει απίθανους συνδυασμούς. Επίσης σε ό,τι αφορά τα ένα τσακ πάνω σε όλα, δε συμφωνώ καθόλου, παίζει το ένα τσακ ο ένας, ένα τσακ ο άλλος, αναλόγως τον τομέα και κάπως έρχεται ισορροπία. Τα ζευγάρια, στα οποία ο ένας από τους 2 είναι ένα τσακ καλύτερος, είτε άντρας είτε γυναίκα, για μένα είναι επίφοβα. Καλό είναι να εξισορροπούνται τα τσακ τους.georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:07Spoiler
έχω δώσει ήδη την απάντηση (κατ εμέ) :Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:58Α δε ξέρω τι θέλουν οι άλλες, εγώ για μένα απάντησα.georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:54
η ερώτηση είναι
η γυναίκα είναι άνθρωπος
όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι σε γενικές γραμμές, διαφέρουν οι συνθήκες που τους τοποθετείς ή που αναπτύσσονται
η πλειοψηφία λοιπόν αισθάνεται ότι έχει όλους τους άντρες διαθέσιμους χοντρικά, άρα
αφού τους έχει όλους, έχει μέσα στο σύνολο αυτό, και τον "ίδιο" άντρα ψηλότερο και κοντύτερο και διαλέγει
τον ψηλότερο
τίποτα διαφορετικό λοιπόν από ότι θα έκανα και εγώ, πέραν της συνθήκης ότι νιώθει ότι έχει ή έχει πράγματι
τους άντρες διαθεσιμους
όπως ο ταρίφας δεν είναι αρχίδι στον ΚΟΚ σε σχέση με έναν περιπτερά, επειδή είναι άλλο ανθρώπινο υποείδος αλλά γιατί απλά αυτός οδηγεί κάθε μέρα 12ωρα
το ερωτημα μου λοιπον μασκαρεμενο, είναι γιατί πλέον οι γυναίκες νιώθουν τόση σιγουριά
το κίνητρο της επιλογής (γιατί ως εδω εξετασαμε τις συνθηκες οχι την γενεσιουργο αιτια) είναι προφανώς και ότι ψυχολογικά θέλουν τον άντρα ακόμα μη ίσο, αλλά ενα τσακ πιο πανω σε ολα
αντιφατικο μεν με το κινημα ισοτητας (οχι ισοτητα να ψηφιζουν και οι δυο, εννοω τα νεοφεμινιστικα) αλλα εδω αναγνωριζω οτι ξανα μιλαμε για ανθρωπο, που ολοι τα θελουμε ολα καθως και οτι δεν θελουν ολες την αποστειρωμενη ισοτητα αλλα την ουσιώδη ΓΑΛΗ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Λέω για ποιο λόγο θες ψηλότερο τον άντρα... έχω θέμα, ήμουν παντρεμένος 7 χρόνια (χώρια τα 3 που ήμασταν πριν) με γυναίκα 5 πόντους ψηλότερη και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα και όταν πεταγόταν κανείς-μιά και έλεγε καμιά μαλακία τον έβαζε στην θέση του-της με το γάντι. 1:75 ήταν.aLiCat έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:09Τι εννοείς; Ανάλυσέ το λίγο αυτό αν θες (για να βεβαιωθώ οτι κατάλαβα).
δεν διαφωνώ όμως άλλο το ιδεατό/κατάληξη της υπόθεσης και άλλο πώς αντιλαμβάνεται καθείς πώς θα πρέπει να ξεκινάει η όλη αυτή υπόθεση - εδώ συζητάμε (υποτίθεται) για το δεύτεροCecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:14Ναι, δεν ξέρω να σου πω, διότι γύρω μου ξαναλέω έχω δει απίθανους συνδυασμούς. Επίσης σε ό,τι αφορά τα ένα τσακ πάνω σε όλα, δε συμφωνώ καθόλου, παίζει το ένα τσακ ο ένας, ένα τσακ ο άλλος, αναλόγως τον τομέα και κάπως έρχεται ισορροπία. Τα ζευγάρια, στα οποία ο ένας από τους 2 είναι ένα τσακ καλύτερος, είτε άντρας είτε γυναίκα, για μένα είναι επίφοβα. Καλό είναι να εξισορροπούνται τα τσακ τους.georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:07Spoiler
έχω δώσει ήδη την απάντηση (κατ εμέ) :
η γυναίκα είναι άνθρωπος
τον ψηλότερο
τους άντρες διαθεσιμους
Μια χαρά, οκ, περί ορέξεως...Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:15Λέω για ποιο λόγο θες ψηλότερο τον άντρα... έχω θέμα, ήμουν παντρεμένος 7 χρόνια (χώρια τα 3 που ήμασταν πριν) με γυναίκα 5 πόντους ψηλότερη και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα και όταν πεταγόταν κανείς-μιά και έλεγε καμιά μαλακία τον έβαζε στην θέση του-της με το γάντι. 1:75 ήταν.aLiCat έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:09Τι εννοείς; Ανάλυσέ το λίγο αυτό αν θες (για να βεβαιωθώ οτι κατάλαβα).
Μα εδώ εξέφρασα την προσωπική μου άποψη και γούστο, την οποία δεν επιχειρώ καν, να επιβάλλω στους άλλους.
Όσο γα τα στερεότυπα που λες, όλοι ακολουθούν κάποια, ενώ κάποια άλλα όχι- οι τομείς διαφέρουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 02 Οκτ 2020, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Cecily Anne
Γιατί σώνει και ντε να τον θέλει ψηλότερο για το τακούνι και όχι γιατί έτσι της αρέσει; Πώς σε κάποιον αρέσουν τα πράσινα μάτια, τα ίσια δόντια, οι μεγάλοι μαστοί;Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:15Λέω για ποιο λόγο θες ψηλότερο τον άντρα... έχω θέμα, ήμουν παντρεμένος 7 χρόνια (χώρια τα 3 που ήμασταν πριν) με γυναίκα 5 πόντους ψηλότερη και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα και όταν πεταγόταν κανείς-μιά και έλεγε καμιά μαλακία τον έβαζε στην θέση του-της με το γάντι. 1:75 ήταν.aLiCat έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:09Τι εννοείς; Ανάλυσέ το λίγο αυτό αν θες (για να βεβαιωθώ οτι κατάλαβα).
Μην διαβάζετε κάτι πιο βαθύ, τα γούστα είναι γούστα. Η γυναίκα σου γούσταρε κάτι πάνω σου και σε πήρε, λέμε παράδειγμα τα μάτια σου και δεν την ενδιέφερε το ύψος. Την αλικατ πχ μπορεί να την αφήνουν παγερά αδιάφορη τα μάτια σου και να την ενδιαφέρει το ύψος σου.
-
the Bachelor
για γάμο κοιτάν μόνο το παρτοφόλι
- Cecily Anne
Άρα μόνο οι λεφτάδες είναι παντρεμένοι;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
the Bachelor
αρα παντρεύονται το μεγαλύτερο πορτοφόλι που μπορούν να τυλίξουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-