το ξέρετε οτι τα πρώτα ρηντ ήταν από δέρμα αρνιού?
εγώ το σπασικλάκι
το ξέρετε οτι τα πρώτα ρηντ ήταν από δέρμα αρνιού?
Φυσικά. Για την ακρίβεια προβατίνας.dna replication έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:01το ξέρετε οτι τα πρώτα ρηντ ήταν από δέρμα αρνιού?
εγώ το σπασικλάκι![]()
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:31 Τι στον μπούτσο πραγματικά. Δεν έχει καμία λογική.
Ποιος νεοδημοκράτης Καρανίκας έκανε κόντρες με μηχανάκι αλλά ο μπαμπάς του δεν του έδινε λεφτά για δίπλωμα;
τυπε καλοπροαιρετη ερωτηση διοτι δεν γνωριζω απο μηχανες, εννοεις θα παρεις φασαριοζικη εξατμιση να γκαζωνεις και να σου ανοιγουν δρομο; αν ναι, μνημονια μεχρι να γινει κυριλε ο κ ΤεληςEKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:58 Οδηγω δίτροχο 20 χρόνια. Να σας πω τη γνώμη μου.
Απο τη μια δε με συμφέρει. Οσο περισσότερα μηχανακια τοσο περισσότερο θα στουμπωνουν τα περάσματα στις σφηνες που κανω με γυναικες κ μπαρμπαδια, αλλα πουτσα μου, θα βαλω καμια ακραπα κ ας με βρίζει ουλη η γειτονιά.
Απο την αλλη χαιρετίζω το να ερθουν περισσότεροι στα δίκυκλα που θα αποσυμφορησει τις πολεις μας, εχουν μικροτερο οικολογικό αποτύπωμα (all things equal εννοω μη μου συγκρίνετε με dt200) κ ειναι ταμαμ για το κλιμα της Ελλαδας (αν βγαλεις βροχες ολες τις αλλες μερες εισαι ανετος).
Αυτα τα αα ουυ θα σκοτωθουμε ειναι μαλακιες. Δηλαδή ο ενηλικας μαλακας είναι αρκετα ώριμος να ψηφίσει κ να αποφασίσει και για μενα, αλλα δεν ειναι ώριμος να πάρει ενα αυτοματο 100αρι αντι για ktm exc 125 ή rs 125? Μην ακούω μαλακιες, ναι πολλοι θα φανε το κεφαλι τους αλλα whatever, δεν ειναι μικρα παιδια![]()
Δηλαδή οταν παίρνει ο κάθε ασχετος ενα rx8 ειναι λιγότερο επικίνδυνος;
Ναιgeorgeamfi έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:22
τυπε καλοπροαιρετη ερωτηση διοτι δεν γνωριζω απο μηχανες, εννοεις θα παρεις φασαριοζικη εξατμιση να γκαζωνεις και να σου ανοιγουν δρομο; αν ναι, μνημονια μεχρι να γινει κυριλε ο κ Τελης
Feindflug ρίξτου μια ξεγυρισμένη ειρωνεία δικέ μουEKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:32Ναιgeorgeamfi έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:22
τυπε καλοπροαιρετη ερωτηση διοτι δεν γνωριζω απο μηχανες, εννοεις θα παρεις φασαριοζικη εξατμιση να γκαζωνεις και να σου ανοιγουν δρομο; αν ναι, μνημονια μεχρι να γινει κυριλε ο κ Τελης![]()
Θα πηξετε![]()
Οταν με βλέπετε θα κάνετε στην πάντα να περασει ο άρχοντας με το εργαλείο κ την ωτοασπιδα φυτεμένη μεχρι τον εγκεφαλο Αλλιώς θα μαρσαρω να τρίζουν τα τζαμια σου![]()
ψοφιες επιταχυνσεις
Δεν νοείται άνθρωπός να καβαλούσε 400αρα 6 χρόνια (και στο βουνό μάλιστα) και να μή "θυμάται" οτι το δεξί πόδι είναι για πάντες.foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2020, 22:10 απλά έχω να κάτσω σε μηχανή 17 χρόνια.
Έλεος. Πρέπει να έχω στο μυαλό μου πού είναι η κάθε μαλακία; Λες άμα κάτσω τώρα να μη μου έρθει;
Τι ειρωνεία ρε δικέ μου; Ο τύπος θα βάλει ακράπες να κάνει σαματά το μοτόρι, να ρίχνει ξερογκαζιές στο φανάρι όταν περνάει από την διάβαση κανένα γκομενάκι και τέτοια.georgeamfi έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:34Feindflug ρίξτου μια ξεγυρισμένη ειρωνεία δικέ μουEKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:32Ναιgeorgeamfi έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:22
τυπε καλοπροαιρετη ερωτηση διοτι δεν γνωριζω απο μηχανες, εννοεις θα παρεις φασαριοζικη εξατμιση να γκαζωνεις και να σου ανοιγουν δρομο; αν ναι, μνημονια μεχρι να γινει κυριλε ο κ Τελης![]()
Θα πηξετε![]()
Οταν με βλέπετε θα κάνετε στην πάντα να περασει ο άρχοντας με το εργαλείο κ την ωτοασπιδα φυτεμένη μεχρι τον εγκεφαλο Αλλιώς θα μαρσαρω να τρίζουν τα τζαμια σου![]()
αααχ, θυμηθηκα το παλιο μου xr με τη supertrapp, οπου περνουσα βαρουσαν οι συναγερμοι απο τα αυτοκινητα, οι γριες σταυροκοπιουνταν, οι ταριφες μουντζωναν, τα κοριτσα βρεχαν τα βρακακια τους.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:32Ναιgeorgeamfi έγραψε: 24 Σεπ 2020, 21:22
Θα πηξετε![]()
Ναι μωρέ, είναι καλοί οι καημενοι.stergiosbik έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:26 Οι καημενοι οι εκπαιδευτες που ανησυχουν για την ασφαλεια των οδηγων!
Τους καταλαβαινω απολυτα.