Μπουνταλαδες οι γαλαζιοι ζαιοι και οι ψηφοφόροι τους αλλα δεν είναι θεμα μονο της δεξιας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιός ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων?
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- MiGiSukhoI
Η Σοσιαλδημοκρατία και Φιλελευθερισμός φταίνε..
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- ΜπλεΜπουμπυς
Μεγαλοπρεπως την πατησε ο Κουλης με την παραμυθα οτι η αυξηση των κρουσματων οφειλεται στον ντοπιο πληθυσμο !!!
Καπακι βγαλαν οι αλλες χωρες ταξιδιωτικες οδηγιες περιπου δηλαδη "ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ" ....
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δλδ για τον Κουλη .
Να ανασκευασει τα στοιχεια και τη δηλωση ή να την αφησει ως εχει ηδη καταστροφικη ?
Ανοιξες τις πυλες της κολασεως με την πατατα του Τουρισμου για 10 μεγαλοξενοδοχους
ΟΥΤΕ ΨΙΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΑΡΧΙΜΑKΑΚΑ

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΣΟΥ

Καπακι βγαλαν οι αλλες χωρες ταξιδιωτικες οδηγιες περιπου δηλαδη "ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ" ....
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δλδ για τον Κουλη .
Να ανασκευασει τα στοιχεια και τη δηλωση ή να την αφησει ως εχει ηδη καταστροφικη ?
Ανοιξες τις πυλες της κολασεως με την πατατα του Τουρισμου για 10 μεγαλοξενοδοχους
ΟΥΤΕ ΨΙΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΑΡΧΙΜΑKΑΚΑ
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΣΟΥ

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- περαστικος
Μονο Χουντα φιλε μου.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- hellegennes
Αυτήν την στιγμή η εκτίμηση είναι για 4 δις έναντι 18 πέρυσι.foscilis έγραψε: 11 Αύγ 2020, 14:57 Άμα πέρυσι ήρθαν 30+ εκατομμύρια τουρίστες και φέτος 2, άντε 3 μέχρι το τέλος του Αυγουστου τότε 10% είναι υπεραισιόδοξο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί δεν σε προστατεύουν από κάτι. Δεν είναι δυσκολότερο να αγγίξεις το πρόσωπό σου φορώντας γάντια. Ίσως μάλιστα η ψευδής αίσθηση ασφάλειας να το κάνει ευκολότερο. Όσο φοράς γάντια δεν μπορείς να πλύνεις και να απολυμάνεις τα χέρια σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2020, 19:25Γιατί; Αφού τα πετάω ούτως ή άλλως.
Τα γάντια μιας χρήσης είναι για συγκεκριμένες χρήσεις από επαγγελματίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Αληθές.hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:23Γιατί δεν σε προστατεύουν από κάτι. Δεν είναι δυσκολότερο να αγγίξεις το πρόσωπό σου φορώντας γάντια. Ίσως μάλιστα η ψευδής αίσθηση ασφάλειας να το κάνει ευκολότερο. Όσο φοράς γάντια δεν μπορείς να πλύνεις και να απολυμάνεις τα χέρια σου.
Τα γάντια μιας χρήσης είναι για συγκεκριμένες χρήσεις από επαγγελματίες.
Ουδέποτε φόρεσα γάντια. Πλύσιμο χεριών νε σαπούνι και αν δεν γίνεται, αντισηπτικό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Εδώ βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει. Όταν φοράς γάντια έχεις την αίσθηση ότι φοράς κάτι ξένο, και φορές γιατί πιάνεις κάτι βρώμικο.hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:23 Δεν είναι δυσκολότερο να αγγίξεις το πρόσωπό σου φορώντας γάντια. Ίσως μάλιστα η ψευδής αίσθηση ασφάλειας να το κάνει ευκολότερο. Όσο φοράς γάντια δεν μπορείς να πλύνεις και να απολυμάνεις τα χέρια σου.
.
Άρα δύσκολο να αγγίξεις τη μουσούδα σου με το γάντι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Ο ΠΟΥ λέει ότι ισχύει. Προφανώς το βασίζουν σε μελέτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Στο σύνολο του τουρισμού ή απ εξω μονο; χαίρω πολύ από Ελλάδα πήγαν ολοι διακοπές φέτος, οι μισοί με τον κοινωνικό τουρισμό κ τουρισμό για όλουςhellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:20
Αυτήν την στιγμή η εκτίμηση είναι για 4 δις έναντι 18 πέρυσι.
18 δις είναι λιγοτερο από 10% του ΑΕΠ παρεμπιπτόντως.
- hellegennes
Ο υπολογισμός οποιουδήποτε τομέα στο ΑΕΠ γίνεται σε συνολική βάση, δεν είναι απλώς ένα νούμερο σε τζίρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα ακριβώς γι' αυτό το κάνω.Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:29Εδώ βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει. Όταν φοράς γάντια έχεις την αίσθηση ότι φοράς κάτι ξένο, και φορές γιατί πιάνεις κάτι βρώμικο.hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2020, 23:23 Δεν είναι δυσκολότερο να αγγίξεις το πρόσωπό σου φορώντας γάντια. Ίσως μάλιστα η ψευδής αίσθηση ασφάλειας να το κάνει ευκολότερο. Όσο φοράς γάντια δεν μπορείς να πλύνεις και να απολυμάνεις τα χέρια σου.
.
Άρα δύσκολο να αγγίξεις τη μουσούδα σου με το γάντι.
Εννοώ ότι δεν τα φοράω επειδή είμαι μικροβιοφοβική αλλά επειδή δεν είμαι και σε τέτοιες φάσεις θέλει λίγο κοντρόλ το πράγμα.
Δεν έχω την ίδια εγρήγορσηπου είχα πριν αλλά το κάνω περισσότερο για να θυμίζω στον εαυτό μου ότι δεν έχει λήξει το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
https://www.real.gr/koinonia/arthro/neo ... na-661729/
Νέο αρνητικό ρεκόρ με 262 κρούσματα - 85 στη Θεσσαλονίκη, 66 στην Αθήνα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τι το συζητάμε ολόκληρη πανδημία, και τα αριστερονουδούλικα ξαδερφάκια δεν κλείνουν ούτε και τώρα τα σύνορα με τις γειτονικές χώρες, . Μιλάμε για την πιο αρχαία μέθοδο προστασίας από επιδημίες. Εβαζες στρατιώτες, και έκλειναν τα περάσματα και γυρνούσαν τους περαστικούς πίσω. Οτιδήποτε άλλη παπαριά για τον κακό Έλληνα αρκεί να μην μας πουν ρατσιστές και χάσουν βεβαια και την φιλελεύθερη μνημονιακή προπαγάνδα. Ο περιορισμένος τουρισμός από δυτικές χώρες να είμαι ειλικρινής δεν ήταν άσχημα οργανωμένος. Ειδικές άδειες να ανοίξουν κάποια ξενοδοχεία με συγκεκριμένα μέτρα, ξενοδοχεία covid, καραντίνα, τεστ, κοκ. Το γαμήσι ήρθε από Βαλκάνια, και αφήστε την ελεύθερη αγορά να "ανθίσει". Τζάμπα το σκάι δεκα χρόνια μνημόνια είχε πιπιλήσει τα μυαλά του πληθυσμού, με το αζημείωτο.Kauldron έγραψε: 09 Αύγ 2020, 22:30Dorian έγραψε: 09 Αύγ 2020, 22:10Αριστερά νουδούλα το ίδιο τροπάρι, φτάιει ο Έλληνας που είναι έτσι και αλλιώς. Ούτε τα σύνορα δεν κλείνουν με τις γειτονικές χώρες, μην τυχών και αυξηθούν τα μεροκάματα κανένα 10ρικο.Kauldron έγραψε: 09 Αύγ 2020, 21:38 Μου κάνει εντύπωση πως υπάρχει τέτοια κομματοσκυλίτιδα, που μερικοί πιστεύουν οτι για το οτι πήγαμε από σχεδόν μηδέν κρούσματα σε 200, ευθύνονται κάτι μπλόγκερς και γιουτιούμπερς με τριψήφια, στην καλύτερη περίπτωση, νούμερα θέασης.![]()
Tα ίδια λέγανε και για το μνημόνιο, ο βαλκάνιος ο Έλληνας, να 'ρθουνε οι ΕυρωΠΕΗ να μας κάνουν ανθρώπους, και τέτοιες βλακείες. Παρέβλεπαν, βέβαια, οτι αυτοί και οι πασόκοι μας έφτασαν εδώ.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 241 Απαντήσεις
- 7078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
-
- 16 Απαντήσεις