Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:05
Ναι αλλά πως γίνεται να μην καταλαβαίνετε ότι γι αυτό η κοινωνία σιγά σιγά φτύνει τη σταρχιδικη γενιά σας;
η αρχιδατη γενια μας προς το παρον εχει υπαλληλους κατι λιμοκοντορους πουθεναδες για να της φτιαχνει καφε ... οταν αποκτησετε και εσεις μπαλακια θα συζητησουμε και για το τι θα κανουμε μαζι σας ...
μαλακομπούμερ είσαι; έτσι εξηγούνται πολλά.
εγω μπουμερ ...? οχι φιλε
μαζι με το νανο πρεπει να πατε για ρεκορ στη μενσα ... τερατα εξυπναδας
η αρχιδατη γενια μας προς το παρον εχει υπαλληλους κατι λιμοκοντορους πουθεναδες για να της φτιαχνει καφε ... οταν αποκτησετε και εσεις μπαλακια θα συζητησουμε και για το τι θα κανουμε μαζι σας ...
μαλακομπούμερ είσαι; έτσι εξηγούνται πολλά.
εγω μπουμερ ...? οχι φιλε
μαζι με το νανο πρεπει να πατε για ρεκορ στη μενσα ... τερατα εξυπναδας
τι είσαι; πρώιμος έξερ, δηλαδή μπούμερ στα χασομέρια;
αν φοβασαι μην σε αναφερω κανεις λαθος ... ο νανος ειναι δηλωμενος ρατσιστης με τα παπουδια ... αν ηταν δυνατον θα ηθελε να τα τιναξουνε ολοι και να κληρονομησει αυτος περιουσια χωρις κοπο ... εγω ειμαι ρατσιστης με τους μαλακες οπως ειπα ... εσυ μπορω να εισαι ρατσιστης με αυτους που δεν τα βγαζεις περα ...
Την ώρα που ο μισός τουλάχιστον πλανήτης θρηνεί ακόμη -μέσω μμε και ευαισθητοποιημένου και κυρίως ποιοτικού κοινού- για τον Φλόυντ, μιλάτε για επίκληση στο συναίσθημα;
Τα περί ποιοτικού κοινού και άλλα μισάνθρωπα τα προσπερνώ. Το συναίσθημα των εξεγερθέντων στην μακρινή χώρα το σέβομαι κι εσύ δεν μπορείς να το κατανοήσεις. Έχουν βιώσει ρατσισμό για χρόνια κι αυτό συσσωρεύεται. Δεν παίζει κανένα ρόλο η ποιότητα των αιτημάτων ή διεκδικήσεων ή ό,τι άλλο έχουν.
καμία σχέση με αυτό που έγραψα. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν το κατάλαβες. Μίλησα για την ικανότητα των εγκεφάλων σας να έχουν κριτική λειτουργία. Μόνο το συναίσθημα λειτουργείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε αυτό που λέμε συναισθηματικοί τύποι και ακούγεται ωραίο. αντιθέτως. Αυτό είναι στάδια πίσω από το homo sapiens. Δεν εξετάζετε με λογική τα πράγματα. Ό,τι σας συνεπάρει είστε. Το 90% τώρα αν τους ρωτήσεις ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τον Παπά και το διάλογο που είχε, δεν θα ξέρουν τι να πουν. Μόνο κραυγές. Ζαίοι και προδοσίες και ψεύτες και γενικώς όλα τα συνώνυμα του Ουγκ. Αυτός είναι ο διάλογος που κάνετε.
nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:32
εσυ πιστευεις οτι ειμαι ...? πες το μην ντρεπεσαι
δεν σε φοβάμαι, απλά δεν είχα πισί μπροστά μου
σκατομαλάκας εισαι, και νομίζω σου το έχω ξαναπεί. συνωμοσιολογάκιας και ουρά του αρίστου. με μία λέξη μπούμερ που έφαγε με δέκα μασέλες, έχει την ψευδαίσθηση ότι το έκανε με την αγκζία του, και τον ενοχλεί οτιδήποτε του θυμίζει πόσο λίγος είναι στον σύγχρονο κόσμο γι' αυτό και αντιδρά κατ' αυτό τον τρόπο.
πήγαινε παραπέρα τώρα, δεν έχω άλλα ψιλά να σου δώσω.
nostromos έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:32
εσυ πιστευεις οτι ειμαι ...? πες το μην ντρεπεσαι
δεν σε φοβάμαι, απλά δεν είχα πισί μπροστά μου
σκατομαλάκας εισαι, και νομίζω σου το έχω ξαναπεί. συνωμοσιολογάκιας και ουρά του αρίστου. με μία λέξη μπούμερ που έφαγε με δέκα μασέλες, έχει την ψευδαίσθηση ότι το έκανε με την αγκζία του, και τον ενοχλεί οτιδήποτε του θυμίζει πόσο λίγος είναι στον σύγχρονο κόσμο γι' αυτό και αντιδρά κατ' αυτό τον τρόπο.
πήγαινε παραπέρα τώρα, δεν έχω άλλα ψιλά να σου δώσω.