!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:51 σε γράφει στα αρχίδια του, οι καθηγητές σου λένε οτι δεν ειναι δουλειά τους. Τι κάνεις; Ευθέως, αντρική απάντηση.
Πλακώνεις στο ξύλο τους γονείς του ή τους καθηγητές του. Δεν πλακώνεις το ίδιο το 12χρονο. Νιώσε το επιτέλους
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης 12χρονος από πατέρα συμμαθητή του–«Μου χτύπησε το κεφάλι στο έδαφος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:59
Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:51 σε γράφει στα αρχίδια του, οι καθηγητές σου λένε οτι δεν ειναι δουλειά τους. Τι κάνεις; Ευθέως, αντρική απάντηση.
Πλακώνεις στο ξύλο τους γονείς του ή τους καθηγητές του. Δεν πλακώνεις το ίδιο το 12χρονο. Νιώσε το επιτέλους
εγω να νιώσω;
Τους καθηγητές δε μπορείς.
Τους γονείς ναι συμφωνώ, αλλά μη σκούζεις μετά για ρατσιστική βία σε περίπτωση που ειναι αλλοεθνείς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:59
stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:57

Δεν θα είχε υποψία ρατσισμού. Θα ήταν ένα απλό μάλωμα.
Ε και λοιπόν; Από που προκύπτει ότι πρέπει να μ' ενδιαφέρει η γνώμη του κάθε υποψιασμένου παπάρα;
Εσένα ειδικά από πουθενά.
Γιατί ενδιαφέρθηκες εξαρχής για τη συζήτηση; :102:

Εδώ συζητούν άνθρωποι σχετικά με ένα έγκλημα για το οποίο υπάρχει κατηγορία ρατσιστικής βίας.
To θέμα αφορά στη χειροδικία ενήλικου σε ανήλικο.

Όσοι εστιάζουν στη πιθανή ρατσιστική εξήγηση και όχι στο γεγονός, είναι ανόητοι ή εμμονικοί.
Οκ, υπάρχουν και αρκετοί τέτοιοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:51
Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:37
Ερμής έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:33
Απάντα ευθέως μια φορά. Ποια δε παίζουν τώρα; εκφοβισμοί, ξυλοδαρμοί, μπουλινγκ μεταξύ μαθητών και τέτοια;
Είναι πιο εύκολο να βρει ένας γονέας ή ένας καθηγητής το μπελά του τώρα παρά τη δεκαετία του 80, που ίσως τοτε να θεωρούταν και μαγκιά του μαθητή που κάνει μπούλινκ. Τότε δεν ξέρανε τι είνια αυτά τα πράματα. Τώρα υπάρχουν ακόμα και κινητά που τραβάνε βίντεο. Οι καθηγητές αλλα΄και οι γονείςφοβούνται περισ΄σοτερο σήμερα από τότε
Όμορφα, αρα θεωρείς οτι παίζουν και παραπαιζουν αυτά που είπα. Έρχεται λοιπόν το παιδί σου και σου λέει(φυσικά αφου έχει φτάσει στο αμήν) οτι έχει πρόβλημα, τρώει ξύλο, κάποιος του κάνει τη ζωή μαύρη(έλληνας ή αλλοεθνής δεν έχει σημασία), πας του κάνεις σύσταση, σε γράφει στα αρχίδια του, οι καθηγητές σου λένε οτι δεν ειναι δουλειά τους. Τι κάνεις; Ευθέως, αντρική απάντηση.
Μην περιμενεις ευθειες αντρικες απαντησεις απο τους υμνητες της Βελουχιωταινας.
Μονο φουστα μπλουζα. :wave:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τελικά ποιος έγραψε το "αν ξαναπειράξεις το γιο μου θα σε θάψω" στο κολάρο;

Οι γιατροί;
Ο πατέρας;
Ο Κωνσταντίνου;
Το πνεύμα της Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:37

τι είνια
Είναι η δεύτερη φορά που το κάνεις στο συγκεκριμένο νήμα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Είναι ενδιαφέρον, οτι κανείς δεν ψάχνει βαθύτερα το θέμα όταν δέχεται ξένος επίθεση, και για όλα φταίει ο κακός ραντζιΖμόζ.
Όταν όμως κάνει ξένος την επίθεση, όπως στην περίπτωση ενός "προσφυγόπουλου" που έβγαλε μαχαίρι στο σχολείο, τότε πάλι φταίει ο κακός ραντζιζμόζ (των Ελλήνων, γιατί κανείς δε μιλάει για το ρατσισμό των προσφύγων κατά χριστιανών, και γενικώς για τον απίστευτο ρατσισμό των μωαμεθανών κατά των υπολοίπων), αφού το "προσφυγόπουλο" "δεχόταν μπούλινγκ".
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Τα ίδια λέγαν κι οι ναζί το ΄30.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Cavaliere έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:01 Τα ίδια λέγαν κι οι ναζί το ΄30.
Αντε πάλι οι ναζί...
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Kauldron έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:06Αντε πάλι οι ναζί...
Τι να κάνουμε, μια φορά ναζί, πάντα ναζί.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Cavaliere έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:19
Δεν ήξερα οτι στη ναζιστική Γερμανία πλακώνανε λαθρο κατά ορδές και τους ζούσανε οι Γερμανοί με επιδόματα.
Κόλπο ήτανε δηλαδή, για να τους μαζέψουνε εκεί και να τους φάνε λάχανο (πάν ιντέντιντ), ε? :lol:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 13:11
stavmanr έγραψε: 23 Ιουν 2020, 12:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2020, 11:59

Ε και λοιπόν; Από που προκύπτει ότι πρέπει να μ' ενδιαφέρει η γνώμη του κάθε υποψιασμένου παπάρα;
Εσένα ειδικά από πουθενά.
Γιατί ενδιαφέρθηκες εξαρχής για τη συζήτηση; :102:

Εδώ συζητούν άνθρωποι σχετικά με ένα έγκλημα για το οποίο υπάρχει κατηγορία ρατσιστικής βίας.
To θέμα αφορά στη χειροδικία ενήλικου σε ανήλικο.
Η χειροδικία ανηλίκου από ενήλικα είναι το ένα σκέλος της υπόθεσης.

Υπάρχουν και άλλα, όπως προκύπτει από την κατάθεση του πατέρα , όπου κατήγγειλε πως ο γιος του αντιμετώπιζε ρατσισμό από το ελληνοπουλο, το οποίο και παρακινούσε αλλά παιδάκια να μην κάνουν παρέα με τον Αλβανό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 23 Ιουν 2020, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Θλιβερό περιστατικό. Πώς να ενσωματωθούν μετά, όταν δέχονται τέτοια περιθωριοποίηση; (καλά για την σκηνή με τον πατέρα που τον έχει βάλει κάτω δεν σχολιάζω καν) Και μιλάμε τώρα για οικογένεια που φαίνεται να μιλάει και άψογα ελληνικά, παρόλαυτα αντιμετωπίζει ρατσισμό.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Kauldron έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:22
Cavaliere έγραψε: 23 Ιουν 2020, 14:19
Δεν ήξερα οτι στη ναζιστική Γερμανία πλακώνανε λαθρο κατά ορδές και τους ζούσανε οι Γερμανοί με επιδόματα.
Κόλπο ήτανε δηλαδή, για να τους μαζέψουνε εκεί και να τους φάνε λάχανο (πάν ιντέντιντ), ε? :lol:
Μα δεν έχετε την εξουσία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”