Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτ 2019, 21:30
Χαχαχα γαλόνι;
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Φιλαρακι εχεις πραγματα να μαθεις ακομη.Υστερεις.
Τύπε, ούζο με χυμούς έπινα μικρός στο X Club! Γαμούσε!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:39 Eίμαστε πτωχοι. Ουζο σε προσφορα, κατα προτιμηση πλωμαρι που ειναι πιο απαλο, συνδυασμενο με φρουλαιτ που πρεπει να εχει ως συστατικο το βύσσινο, το γνωστο ως "κοκτειλ του κεατζη".
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 22:20Φιλαρακι εχεις πραγματα να μαθεις ακομη.Υστερεις.
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα κατεβαζεις βαθμους στο τσιπουρο που εχεις αποθηκευμενο.
Θα το αφηνεις οπως το πηρες απο το καζανι και θα κατεβαζεις ΜΟΝΟ την ποσοτητα που θες να καταναλωσεις σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα.
Και εγω τωρα στα κλαμπ αυτο πινω, ωστοσο το κουβαλαω σαν παω και το μπαζω κρυμμένο , και για οικονομια, και γιατι δεν ειναι τοσο ακομπλεξαριστοι να φτιαξουν τοσο φτηνο και μοναδικης γευσης κοκτειλFeindflug έγραψε: 08 Οκτ 2019, 22:22Τύπε, ούζο με χυμούς έπινα μικρός στο X Club! Γαμούσε!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:39 Eίμαστε πτωχοι. Ουζο σε προσφορα, κατα προτιμηση πλωμαρι που ειναι πιο απαλο, συνδυασμενο με φρουλαιτ που πρεπει να εχει ως συστατικο το βύσσινο, το γνωστο ως "κοκτειλ του κεατζη".
Τι γιατι ρε;LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 22:28stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 22:20Φιλαρακι εχεις πραγματα να μαθεις ακομη.Υστερεις.LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:50
Το καινούργιο θα βγει σε 20 μέρες περίπου έχω περσινή γραπα διπλόβραση 21 γραδα
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα κατεβαζεις βαθμους στο τσιπουρο που εχεις αποθηκευμενο.
Θα το αφηνεις οπως το πηρες απο το καζανι και θα κατεβαζεις ΜΟΝΟ την ποσοτητα που θες να καταναλωσεις σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα.
Για πιο λόγο να το κάνεις έτσι;
Είσαι ωραίος, δικέ μου!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 22:36Και εγω τωρα στα κλαμπ αυτο πινω, ωστοσο το κουβαλαω σαν παω και το μπαζω κρυμμένο , και για οικονομια, και γιατι δεν ειναι τοσο ακομπλεξαριστοι να φτιαξουν τοσο φτηνο και μοναδικης γευσης κοκτειλFeindflug έγραψε: 08 Οκτ 2019, 22:22Τύπε, ούζο με χυμούς έπινα μικρός στο X Club! Γαμούσε!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:39 Eίμαστε πτωχοι. Ουζο σε προσφορα, κατα προτιμηση πλωμαρι που ειναι πιο απαλο, συνδυασμενο με φρουλαιτ που πρεπει να εχει ως συστατικο το βύσσινο, το γνωστο ως "κοκτειλ του κεατζη".
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 22:37Τι γιατι ρε;LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 22:28stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 22:20
Φιλαρακι εχεις πραγματα να μαθεις ακομη.Υστερεις.
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα κατεβαζεις βαθμους στο τσιπουρο που εχεις αποθηκευμενο.
Θα το αφηνεις οπως το πηρες απο το καζανι και θα κατεβαζεις ΜΟΝΟ την ποσοτητα που θες να καταναλωσεις σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα.
Για πιο λόγο να το κάνεις έτσι;
Με την παροδο του χρονου το τσιπουρο "ξεθυμαινει",χανει βαθμους δηλαδη.
Δεν ειναι καθολου δυσκολο π.χ. να κατεβαζεις μια 5λιτρη ματζανα (νταμιτζανα) στους βαθμους που θες εσυ (21 ειναι πολυ καλα) και ν αφησεις το αλλο απειραχτο και μολις το καταναλωσεις φτιαχνεις αλλο.