!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.
Re: Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.
Καθαρά επικοινωνιακό ζήτημα. Σαν βουλευτής εξαιρείται από τα περιοριστικά μέτρα για την άσκηση των καθηκόντων του.
-
Gouerino 4
Ο δημαρχος ειπε οτι γυρισε και ειπε στον ελεγχο,Veni Vidi Vici έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:43Σταμάτησε και έδειξε την βουλευτική ταυτότητα.under έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:41Ειναι υποχρεωμενος να σταματαει οταν του το ζητανε οι αρμοδιες αρχες.
Εκεί τελειώνει το "δικαίωμα" του ελεγκτή πρώην πηζοτυρά από τα Άγραφα.
Δεν με αναγνωριζεις ποιος ειμαι;
Καραγκιοζης ειναι φιλε,μην τους δικαιολογεις για να πας κοντρα
Συμφωνώ αλλά έμενα ο Βαρουφάκης μου δείχνει άνθρωπο που και ξερή να παίζεις μαζί του θα σου κλέβει τους βαλέδες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:43Το ξαναλέω, αυτό ειναι το ηθικο κομματι κ ο καθένας το αξιολογεί όπως θέλει. Κ εγώ αν κερδιζα 10 δις θα χάριζα τα 9 γιατι ειμαι λαρτζ.Niki έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:40
Να πω εγώ τι θα έκανα.
Αφού έχω σπίτι στην Αθήνα και λόγο δουλειάς μένω εδώ και υπάρχει θέμα.
Δεν θα πήγαινα στην Αίγινα γιατί κυκλοφορώ λόγο δουλειάς για να μην φέρω τίποτα στους κατοίκους.
Θα έτρωγα σπίτι μου και θα έκανα Πάσχα στην Αθήνα.
Εγώ αυτό θα έκανα.
Πες το γυναικείο ένστικτο ποτέ μου δεν θα έβαζα τέτοιον άνθρωπο σπίτι μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 11 Απρ 2020, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Veni Vidi Vici
Εγώ που τον άκουσα δεν διαψεύδει τίποτα!under έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:45Ο Δημαρχος που ηταν μπροστα το διαψευδει.Veni Vidi Vici έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:43 Σταμάτησε και έδειξε την βουλευτική ταυτότητα.
Τα μάσαγε στον Μάνεση πως το αυτοκίνητο είχε σχεδόν σταματήσει και ο κ.Βαρουφάκης ποτέ δεν είπε "ξέρεις ποιος είμαι εγώ", απλά αναρωτήθηκε προς τον λιμενικό "καλά τόσες φορές με έχεις δει, δεν με αναγνωρίζεις;" και του έδειξε την ταυτότητα!
Αlea jacta est
Όλα τα ζώα είναι ίσα μόνο που μερικά έιναι πιο ίσα από τα άλλα.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
-
likosmokeses
Το οποίο έφτασε τις 11 σελίδες.Namrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:46 Καθαρά επικοινωνιακό ζήτημα. Σαν βουλευτής εξαιρείται από τα περιοριστικά μέτρα για την άσκηση των καθηκόντων του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος likosmokeses την 11 Απρ 2020, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμενα με σταματησε σημερα μια ΜΟΥΝΑΡΑ αστυνομικινα και αμεσως ΠΕΤΑΞΩ ΕΞΩ την βεβαιωση.
Η λυσσασμενη ουτε καν μασκα φορουσε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Εγώ είχα δει μία πραγματική κούκλα. Είπα να την ρωτήσω αν παίρνει τις χειροπέδες σπίτι.Daje έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:48 Εμενα με σταματησε σημερα μια ΜΟΥΝΑΡΑ αστυνομικινα και αμεσως ΠΕΤΑΞΩ ΕΞΩ την βεβαιωση.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Να τιμωρηθει οχατζημυζηθρας ελεγκτης για καταχρηση εξουσιας, ηθελε να γελαει με τον μπατζανακη το πασχα, να τον στειλουν στη συρια να μαθει να κανει χουντικα καψονια σε εκλεγμενους. Να ψησει αρνι στη λιβυη
Ordem e Progresso.
Αν ήταν ΠΑΣΟΚάρα θα πλάκωνε στο ξύλο τον λιμενικο. Θυμάστε το χαστούκι του Πάγκαλου στον αστυνομικό;
https://www.newsit.gr/politikh/dimarxos ... o/3010891/Veni Vidi Vici έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:47Εγώ που τον άκουσα δεν διαψεύδει τίποτα!under έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:45Ο Δημαρχος που ηταν μπροστα το διαψευδει.Veni Vidi Vici έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:43 Σταμάτησε και έδειξε την βουλευτική ταυτότητα.
Τα μάσαγε στον Μάνεση πως το αυτοκίνητο είχε σχεδόν σταματήσει και ο κ.Βαρουφάκης ποτέ δεν είπε "ξέρεις ποιος είμαι εγώ", απλά αναρωτήθηκε προς τον λιμενικό "καλά τόσες φορές με έχεις δει, δεν με αναγνωρίζεις;" και του έδειξε την ταυτότητα!
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Ταγκανίκας
Να δοθουν τα στοιχεια του ελεγκτη στη δημοσιοτητα. Θελουμε ποινες . Να ειναι παραδειγμα για οποιον ξαναδιανοηθη να κανει τον χουντομπατσο.
Ordem e Progresso.
Ξέρετε με ποιο κόμμα εκλέγεται ο δήμαρχος Αίγινας; Να υποθέσω ΣΥΡΙΖΑ; 
Ε εδώ που τα λέμε, ο πρασινοφρουρισμός ήταν το κύριο πρόταγμα/έκφραση της λεβεντομαλακίας.κορόιδο έγραψε: 11 Απρ 2020, 12:52 Αν ήταν ΠΑΣΟΚάρα θα πλάκωνε στο ξύλο τον λιμενικο. Θυμάστε το χαστούκι του Πάγκαλου στον αστυνομικό;
Και παραμένει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος