!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
τραγικος εκεινος ο παναθηναικος με τον αστειο μαλεζανι 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν πήρε γι' αυτό κόκκινη. Πήρε γιατί κλώτσησε τον καράφλα , ο οποίος ήθελε να πανηγυρίσει το παραγκίσιο γκολ που πέτυχε.Πρετεντέρης έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:28 Στο 86 ο Μόρις παίρνει κόκκινη, επειδή πετά τη φανέλα του στο διαιτητή διαμαρτυρόμενος για οφσάιντ στο γκολ του Τζόρτζεβις, ενώ δεν έχει δίκιο.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
ο διαιτητης δεν τις εφαγε για το πεναλντιΠρετεντέρης έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:01 Ο Κωνσταντίνου έκανε πεναλτάρα και εσείς δείρατε τον διαιτητή. Μεγάλη Εβδομάδα είναι, μετανοήστε.![]()
υγ. να αγιασουν τα χερια τους
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Το παραγκίσιο πού το είδες; Και σε τελική ανάλυση, τα παράπονα στον παίκτη σου που δεν έχει αυτοσυγκράτηση.Ζαποτέκος έγραψε: 17 Απρ 2020, 23:20Δεν πήρε γι' αυτό κόκκινη. Πήρε γιατί κλώτσησε τον καράφλα , ο οποίος ήθελε να πανηγυρίσει το παραγκίσιο γκολ που πέτυχε.Πρετεντέρης έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:28 Στο 86 ο Μόρις παίρνει κόκκινη, επειδή πετά τη φανέλα του στο διαιτητή διαμαρτυρόμενος για οφσάιντ στο γκολ του Τζόρτζεβις, ενώ δεν έχει δίκιο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Είδα τρεις κίτρινες και 2 οφσάιντ που δε δόθηκαν σε βάρος του Ολυμπιακού.LETO έγραψε: 17 Απρ 2020, 23:42ο διαιτητης δεν τις εφαγε για το πεναλντιΠρετεντέρης έγραψε: 16 Απρ 2020, 15:01 Ο Κωνσταντίνου έκανε πεναλτάρα και εσείς δείρατε τον διαιτητή. Μεγάλη Εβδομάδα είναι, μετανοήστε.![]()
υγ. να αγιασουν τα χερια τους![]()
![]()
Είδα τον Καραγκούνη να κάνει βουτιές.
Και είδα πεντακάθαρο πέναλτι με το οποίο ισοφαρίσαμε.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Η Εβδομάδα των Παθών συνεχίζεται για τις ζέλες, αλλά χωρίς Ανάσταση...
Η Τεσσάρα στον Τεσσέιρο ή Αν έχεις παράγκα, διάβαινε.
Και ένα...

Και δύο...

Και τρία..

Καρέ της φάπας!!!

Η Τεσσάρα στον Τεσσέιρο ή Αν έχεις παράγκα, διάβαινε.
Και ένα...

Και δύο...

Και τρία..

Καρέ της φάπας!!!

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ήταν άλλη μια νίκη της παράγκας. Έκανε πέναλτι ο Κωστούλας ( χέρι ) μέσα στην περιοχή που δεν δόθηκε στο 0-0.Πρετεντέρης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:36Το παραγκίσιο πού το είδες; Και σε τελική ανάλυση, τα παράπονα στον παίκτη σου που δεν έχει αυτοσυγκράτηση.Ζαποτέκος έγραψε: 17 Απρ 2020, 23:20Δεν πήρε γι' αυτό κόκκινη. Πήρε γιατί κλώτσησε τον καράφλα , ο οποίος ήθελε να πανηγυρίσει το παραγκίσιο γκολ που πέτυχε.Πρετεντέρης έγραψε: 17 Απρ 2020, 18:28 Στο 86 ο Μόρις παίρνει κόκκινη, επειδή πετά τη φανέλα του στο διαιτητή διαμαρτυρόμενος για οφσάιντ στο γκολ του Τζόρτζεβις, ενώ δεν έχει δίκιο.
Μαγική εικόνα. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.Η Τεσσάρα στον Τεσσέιρο
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
https://m.sport24.gr/time-out/apotelesm ... 02523.htmlΖαποτέκος έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:27Ήταν άλλη μια νίκη της παράγκας. Έκανε πέναλτι ο Κωστούλας ( χέρι ) μέσα στην περιοχή που δεν δόθηκε στο 0-0.Πρετεντέρης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:36Το παραγκίσιο πού το είδες; Και σε τελική ανάλυση, τα παράπονα στον παίκτη σου που δεν έχει αυτοσυγκράτηση.Ζαποτέκος έγραψε: 17 Απρ 2020, 23:20
Δεν πήρε γι' αυτό κόκκινη. Πήρε γιατί κλώτσησε τον καράφλα , ο οποίος ήθελε να πανηγυρίσει το παραγκίσιο γκολ που πέτυχε.
Μαγική εικόνα. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.Η Τεσσάρα στον Τεσσέιρο
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Πως το λες να δειςΛεγεών έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:27https://m.sport24.gr/time-out/apotelesm ... 02523.htmlΖαποτέκος έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:27Ήταν άλλη μια νίκη της παράγκας. Έκανε πέναλτι ο Κωστούλας ( χέρι ) μέσα στην περιοχή που δεν δόθηκε στο 0-0.Πρετεντέρης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:36
Το παραγκίσιο πού το είδες; Και σε τελική ανάλυση, τα παράπονα στον παίκτη σου που δεν έχει αυτοσυγκράτηση.
Spoiler
Τεκές !
- Πρετεντέρης
Αν ο γιατρός είπε να σας λέμε ναι, ΟΚ.Ζαποτέκος έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:27Ήταν άλλη μια νίκη της παράγκας. Έκανε πέναλτι ο Κωστούλας ( χέρι ) μέσα στην περιοχή που δεν δόθηκε στο 0-0.Πρετεντέρης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:36Το παραγκίσιο πού το είδες; Και σε τελική ανάλυση, τα παράπονα στον παίκτη σου που δεν έχει αυτοσυγκράτηση.Ζαποτέκος έγραψε: 17 Απρ 2020, 23:20
Δεν πήρε γι' αυτό κόκκινη. Πήρε γιατί κλώτσησε τον καράφλα , ο οποίος ήθελε να πανηγυρίσει το παραγκίσιο γκολ που πέτυχε.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Σωστά τα λέει ο γιατρός σας !Πρετεντέρης έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:45Αν ο γιατρός είπε να σας λέμε ναι, ΟΚ.Ζαποτέκος έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:27Ήταν άλλη μια νίκη της παράγκας. Έκανε πέναλτι ο Κωστούλας ( χέρι ) μέσα στην περιοχή που δεν δόθηκε στο 0-0.Πρετεντέρης έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:36
Το παραγκίσιο πού το είδες; Και σε τελική ανάλυση, τα παράπονα στον παίκτη σου που δεν έχει αυτοσυγκράτηση.
Μαγική εικόνα. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.Η Τεσσάρα στον Τεσσέιρο![]()
- Obi Wan Iakobi
Μιλάνε οι παοκτζίδες η πιο μικρή ομάδα σε ΛΑΟ και σε τίτλους!!!
Πιο πολύ σοβαρή ιστορία έχει ο ΑΡΗΣ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ παρά ο ΠΑΟΚ
Πιο πολύ σοβαρή ιστορία έχει ο ΑΡΗΣ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ παρά ο ΠΑΟΚ
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
- Πρετεντέρης
Ζέλες, σας λείψαμε;
Δύο γκολ του Μητρογκόλ, το δεύτερο καταπληκτικό:

Δύο γκολ του Μητρογκόλ, το δεύτερο καταπληκτικό:

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
-