!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:15
Sid Vicious έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:13 Έχει και τα θετικά του το συμβάν. "Για αυτό σου το φιλί ας μπω και φυλακή", πήρα ιδέα, ευχαριστώ!
Θα φιλαγες κάποια που δε θέλει να σε φιλήσει; γιατί;
Έχεις δει τι γουτσου γουτσου προσωπακι και βλέμμα αξιολάτρευτου κουταβιού έχω; Ποια δεν θα ήθελε να με φιλήσει; :o
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Re: Στο κλαμπ πηγε να την φιλήσει κάπως απότομα.Τον έπιασα και του είπα πως καλώ τώρα το 100

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:16
Thor έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:15
Naida έγραψε: 10 Φεβ 2020, 22:15 Εντάξει την αστυνομία δεν χρειαζόταν να την καλέσει. Αλλά μια αναστροφή μπορούσε να του τη δώσει. Η κοπέλα που πήγε να την φιλήσει, όχι η άλλη.
ή θα μπορουσε απλα να τον πυροβολησει.
Όχι νομίζω μια μπάτσα θα τον συνέφερε.
γυναικα αστυνομικο εννοεις;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:04
Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:00
Σωστά αφού ήταν χαλαρή έπρεπε να μην επέμβει καθόλου να πιάσει και κανένα κωλαράκι, βυζακι εκείνο το δόλιο το παλικάρι. Αφου μωρέ σε κλαμπ ήταν. Σιγά.
Δεν ξαναπαίζω το ίδιο παιχνίδι, οπότε γράψε ό,τι θες. :lol:
Εντάξει. Πάμε σε άλλο τότε. Αν ήταν Πακιστανός ο τύπος του περιστατικό θα έλεγες τα ίδια; μπέσα.
Γιατί να μην πω τα ίδια;
Με τη δική σας λογική, το πρωτεύον είναι το ότι δεν ζητήθηκε η άδεια και όχι αν γούσταρε ή δεν γούσταρε η γυναίκα το φιλί. Με τη δική μου αυτό που καθορίζει την όποια αντίδραση ή ερμηνεία για το θεμιτόν ή μη του πράγματος, είναι το δεύτερο.

Συνεχίστε. :)

Έχω δακρύσει βλέποντας το άβαταρ μου, ειδικώς σ' αυτό το θρεντ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 10 Φεβ 2020, 22:15 Εντάξει την αστυνομία δεν χρειαζόταν να την καλέσει. Αλλά μια αναστροφή μπορούσε να του τη δώσει. Η κοπέλα που πήγε να την φιλήσει, όχι η άλλη.
Αν προσπαθείς να αποφύγεις τον "μαλάκα" δεν του δίνεις πάτημα να απλώσει χέρι πάνω σου ανταποδίδοντας μια μπάτσα που του έριξες εσύ. Σπρώξιμο κι έφυγες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

sys3x έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:17
Naranjita έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:11 ο πακιστανός θα επιτρεπόταν να μπει στο κλαμπ;
θα πηγαίναμε σε κλαμπ που μπάζει πακιστανούς;

και άλλα ερωτήματα
-μπαίνουν δύο Πακιστανοί σε ένα κλαμπ
-λέει ο ένας στο άλλον
-μα καλά τι χάλια μουσική είναι αυτή;
-και του λέει ο άλλος
-καλά ρε, μη σκας.

:D
Μπαίνουν δυο Παλαιστίνιοι σε ένα εβραϊκό εστιατόριο.

- Δεν έχει κόσμο.
- καλά, μη σκας.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Ηταν αυθόρμητο, δεν μπόρεσα να αντισταθώ, ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου. Τουλάχιστον με έδωσες κάτι από εσένα, το χέρι σου στο πρόσωπο μου, αααααααχχχχ :hebit:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:19
Naranjita έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:11 ο πακιστανός θα επιτρεπόταν να μπει στο κλαμπ;

και άλλα ερωτήματα
-λέει ο ένας στο άλλον
-και του λέει ο άλλος
-καλά ρε, μη σκας.

Μπαίνουν δυο Παλαιστίνιοι σε ένα εβραϊκό εστιατόριο.

- Δεν έχει κόσμο.
- καλά, μη σκας.
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Sid Vicious έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:17
Sid Vicious έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:13 Έχει και τα θετικά του το συμβάν. "Για αυτό σου το φιλί ας μπω και φυλακή", πήρα ιδέα, ευχαριστώ!
Έχεις δει τι γουτσου γουτσου προσωπακι και βλέμμα αξιολάτρευτου κουταβιού έχω; Ποια δεν θα ήθελε να με φιλήσει; :o
Μια δεν την ξέρεις. Θα την φιλαγες; για πεεεεες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:22
Sid Vicious έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:17

Μια δεν την ξέρεις. Θα την φιλαγες; για πεεεεες.
Είμαι Φιλήτωρ;
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

και άλλα ερωτήματα
-λέει ο ένας στο άλλον
-και του λέει ο άλλος
-καλά ρε, μη σκας.

:lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 12:47
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 12:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 12:10

Noμίζω ότι κάπου το θέμα έχει ξεφύγει. Πάλι. :lol:

Ειδικώς στο θέμα του φιλιών, τα περισσότερα ξεκινάνε ξαφνικά. Είναι δηλαδή από τις περιπτώσεις που δεν παίζουν στο πλαίσιο της βίας κλπ κλπ αλλά της παρανόησης. Και θα πήγαινα στοίχημα, ότι όλοι έχουν επιχειρήσει ξαφνικό φιλί και όλες έχουν δεχθεί. Το αν τους άρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα, που σαφώς δεν αφορά στην αστυνομία.
Μια στιγμή ρε Γάλη. Ούτε εγώ θα ζητούσα άδεια για να φιλήσω μια ωραία γυναικάρα, λεπτή, κομψή, με ολοστρόγγυλα στήθη και μικρή μυτερή θηλή. Θα έπρεπε όμως πρώτα να λάβω τα απαραίτητα μηνύματα. Δεν πάμε άιντε γιούρια βουρ στον πατσά. Τι ήμαστε; Τίποτα Κινέζοι;
Όσες στιγμές θέλεις. :)
Προσωπικώς, βρίσκω μάλλον αστείο το θέμα γιατί πιστεύω ότι οι περισσότεροι μπήκατε στο μουντ "απεταξάμην την πατριαρχική βία κλπ" και κάπου σας δικαιολογώ γιατί εδώ που φτάσαμε το να βρεθείτε με κανονικές χειροπέδες δεν είναι και τόσο απίθανο.

Θα συμφωνούσα μαζί σας αν η συγκεκριμένη απόπειρα πρώτης ερωτικής προσέγγισης ήταν χούφτωμα και όχι φιλί. Απλώς γιατί το φιλί, είναι περισσότερο ρομαντικό, τυπικό, συστημικό, δώσε όποιον προσδιορισμό θέλεις. Το αν είναι σβερκάτο ή μη, είναι αδιάφορο. Πολύ περισσότερο όταν επιχειρείται εν μέσω πολυπληθούς κοινού, όπου τα συγκεκριμένα ασμπέτε είναι εθιμική κατάσταση.
Αυτό το αναφέρει και η κοπελιά που περιγράφει το σκηνικό.
Λοιπόν, είμαι 19ετών και λίγο καιρό πριν είχα βγει με μια φίλη μου σε ένα κλαμπ. Πολύ κόσμος, πολύ ποτό, και γενικά όλα πολύ. Σε κάποια φάση μίλαγα με ένα αγόρι και αφού έγινε ότι έγινε (φιλια και τα λοιπά) γύρισα στη φίλη μου.
Ψεκάστε, φιλήστε, τελειώσανε φάση. Μετά εξαφανίστηκε το αγόρι από το πεδίο και η χαλαρή την είδε επόπτρια ηθών.
Είδα να της μιλάει κάποιος χωρίς αυτή να μιλάει ιδιαίτερα, και σε κάποια φάση τη πιανει από το λαιμό και έρχεται πολύ κοντά της να την φιλήσει κάπως απότομα. Εκείνη τον έσπρωξε, χωρίς να μιλήσει. Μου έκανε νόημα να φύγουμε.
Το "πιάσιμο από το λαιμό" ερμηνεύθηκε αυτομάτως ως βίαιο κεφαλοκλείδωμα και το "κάπως απότομα" ως βία ενώ μπορεί να ήταν απλώς μια γρήγορη κίνηση. Το πως φτάσατε στους γιδοβοσκούς και τα προβατάκια μετά από αυτό, είναι επίσης "κάπως απότομο". Θα έπρεπε να ξεκινήσετε από τις μελισσούλες για να πάει πιο μαλακά.
Λοιπόν τι μου θύμισες τώρα... Δυο γνωστοί λοιπόν (όχι εγώ) έλαβαν πρόσκληση από παρακατιανές μα ωραίες κορασίδες να καπνίσουν χασίς στη φοιτητική τους οικεία. Φτάνουν οι ωραίοι νέοι με το μυρωδάτο χασίς και αρχίζουν οι ωραίες κορασίδες που ποτέ δεν είχαν πιει τα πάφα πούφα λες και δεν υπήρχε αύριο. Σε λίγη ώρα η χωριατίλα τους ανεβαίνει στην επιφάνεια, τους πιάνει πανικός, απειλούν πως θα φωνάξουν την αστυνομία.

Σηκώνεται ο ένας εκ των δύο ωραίων νέων και τους λέει.

Ρε μαλακισμένα, τι πιστεύετε ότι θα γίνει αν έρθει η αστυνομία; Εσείς μας καλέσατε και καπνίσατε όλο το καλό μας χασίσι. Λέτε να χώσουν μόνο εμάς μέσα ρε χωριάτισσες της κακιάς ώρας; Πρώτα εσάς θα αρπάξουν ρε μαλακισμένα που σας δώσαμε και αξία. Άιντε και γαμηθείτε.

Αντίθετα σε κάποιον που ρίχνεται σε μια κοπέλα στα καλά καθούμενα δεν υπάρχει συνενοχή. Μόνο ξύλο.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:14
Όχι δεν σταμάτησε. Γράφει πήγε να την φίλησε κάπως απότομα και τον έσπρωξε. Να ξέρουμε τι διαβάζουμε ε. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί να το κάνει; από ποιον πήρε το δικαίωμα; γιατί ας πούμε γράφει επίσης ότι δεν του πολύ μιλαγε. Άρα δεν μπορείς να πεις ότι του έδωσε θάρρος.
πηγε να φιλησει, σπρωχτηκε, σταματησε. το ιδιο διαβαζουμε.

πηρε θαρρος επειδη του μιλαγε. λιγο. :102: δεν εβαλε καλα στο ζυγι τα λογια να κρινει ποσα κιλα επρεπε να του μιλησει πριν κανει κινηση. μπορει μεχρι χτες να ειχε φιλησει 10 κοριτσια που του μιλουσαν τοσο λιγο, και πηγαινε για τα 11. :102: εχει και μια σημασια το τι ελεγαν. και αν δεχτηκε να της πιασει το χερι, το μπρατσο, τον ωμο, το σβερκο με τη σειρα, οποτε συνεχισε να δει μεχρι που θα τραβηξει.

επισης, ΚΛΑΜΠ, λεει. εχεις κανει ποτε συζητηση σε κλαμπ; ειναι δυνατον να μιλησεις "πολυ"; η αλλη που κουτουπωθηκε ειχε ανοιξει πρωτα μεγαλη συζητηση;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:27
Αντίθετα σε κάποιον που ρίχνεται σε μια κοπέλα στα καλά καθούμενα δεν υπάρχει συνενοχή. Μόνο ξύλο.
Τι ακριβώς εννοείς "καλά καθούμενα";

Κάτι σαν την τεκμηριωμένη περιγραφή του δρώμενου από μια μπουμπού, που δεν σηκώνει πολλά-πολλά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Thor έγραψε: 11 Φεβ 2020, 13:17

γυναικα αστυνομικο εννοεις;
Όχι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Η συνεσταλμένη κορασίδα έπρεπε να είναι λίγο πιο ξεκάθαρη στο τι θέλει και τι δεν θέλει πάντως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”