Το να μην την πουλάς καθόλου παίζει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: «Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
Εννοείται, κι είναι το καλύτερο. Το να βαφτίσεις μιζέρια την ανεξαρτησία παντως είναι γελοιο
Από το σπίτι των γονιών να πάει κάποιος σε άλλο σπίτι με το που θα παντρευτεί; αυτό λες;Parrot έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:15Η γονεϊκή φτερούγα είναι το ένα σκέλος της εξίσωσης.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:08 Από την γονεϊκή φτερούγα. Να είσαι αυτόνομος, κύριος της ζωής και του σπιτιού σου
Στο άλλο μέλος της εξίσωσης βρίσκεται ο καταργηθείς γάμος του νέου ανθρώπου.
Η ολοκληρωμένη εικόνα είναι αυτή.
Όμως, το δεύτερο σκέλος αναγκαστικά πάει περίπατο, όταν ο γάμος κοστίζει, κάποιος νέος δεν έχει επαγγελματική αποκατάσταση στις πόλεις σε νεαρή ηλικία και αναγκαστικά θα φύγει απ ' το σπίτι, αν μπορεί οικονομικά, γιατί το σύγχρονο διαμέρισμα είναι ένα τσιμεντένιο κλουβί και δε χωράει πολλούς, θα επακολουθήσει έκλυτος βίος μέχρι τα 40φεύγα και 15 εφήμερες και περαστικές σχέσεις, πιθανόν χωρίς την δημιουργία κάποιας οικογένειας, και στο τέλος οι επισκέψεις στον ψυχίατρο θα αρχίσουν να πυκνώνουν..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παιδιά είναι μωρέ θα μάθουνΊφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:17Εννοείται, κι είναι το καλύτερο. Το να βαφτίσεις μιζέρια την ανεξαρτησία παντως είναι γελοιοDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:16Το να μην την πουλάς καθόλου παίζει;Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:12
![]()
Η ανεξαρτησία, η υπευθυνότητα, το να μη πουλάς μαγκιά χωρίς να την εχεις
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Τρίχες. Αν όντως δε ενδιέφερε η εξέλιξη θα είχες άλλες προτεραιότητες.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:03 Σκοπός είναι η ανεξαρτησία whatever it takes, αλλά δεν νομίζω να κατανοείς την αξία της.
Άκου δεν κατανοώ την ανεξαρτησία. Ανεξαρτησία δεν σημαίνει είμαι σε ένα επίπεδο 5 να και πάω στο 1 με σκοπό κάποια στιγμή να φτάσω ισως στο 2, γιατί σώνει και ντε πρέπει να κυκλοφορώ με το παπαρι έξω σε όλο το σπίτι
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έτσι, δεν το κάναμε παλιά;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:19 Από το σπίτι των γονιών να πάει κάποιος σε άλλο σπίτι με το που θα παντρευτεί; αυτό λες;
- Dwarven Blacksmith
Ο Ότο θέλει να σας εκνευρίσει γιατί τσιμπάτε εύκολα.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:17Εννοείται, κι είναι το καλύτερο. Το να βαφτίσεις μιζέρια την ανεξαρτησία παντως είναι γελοιοDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:16Το να μην την πουλάς καθόλου παίζει;Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:12
![]()
Η ανεξαρτησία, η υπευθυνότητα, το να μη πουλάς μαγκιά χωρίς να την εχεις
Αλλά ούτε εσείς έχετε δίκιο ούτε αυτός. Όλα έχουν μια προτεραιότητα, τίποτα δεν είναι οικουμενικά ιερό.
Ούτε καν η ανεξαρτησία είναι ιερή για σένα, εξάλλου είσαι και παντρεμένη αν θυμάμαι καλά.
Όποιος βάζει μπροστά να μένει μόνος κι ας τρώει πέτρες με γεια του με χαρά του, όποιος βάζει μπροστά να συσσωρεύσει κεφάλαιο πάλι με γειά του με χαρά του. Μπορεί και οι δύο να είναι το ίδιο άτομο σε διαφορετικές φάσεις της ζωής του.
- EKPLIKTIKOS
Έχει τα δικια της η Ιφιδα, δεν ξέρω για Θεσσαλονίκη, αλλα για Αθήνα τουλάχιστον τα πράγματα δεν ειναι όπως παλιά. Πριν 15 χρονια είχες τη γενια των 700+ ευρω οπότε την παλευες καπως να ανεξαρτητοποιηθεις. Μετά ηρθε η κρίση κ πεσανε οι μισθοι αλλα επεσαν κ τα ενοίκια, έβρισκες ανετα αξιοπρεπέστατο σπιτι με κάτω από 200 ευρω (αξιοπρεπέστατο για τα λεφτα του εννοω). Τώρα εχουν ανέβει τα ενοίκια ομως. Η οικογένεια πιστεύω ειναι να την εχεις ουτε πολύ κοντά, ουτε πολυ μακρια. Αλλα σίγουρα τα αγορια ειδικα δεν ξεκολλανε απο τη μαμα τους κ αυτο ειναι λίγο θλιβερό. Να βλεπεις ολόκληρους μαντραχαλους στην ηλικια μου να παιρνουν άδεια απο τη μαμα ακομα κ για να κλασουνNaida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 20:08
Εκει αναγκαστικά θα πρέπει να είσαι πολύ, πολύ, πολύ στριμωγμένα. Πολύ όμως. Μέχρι να βρεις 2η δουλειά ή με καλύτερες αποδοχές. Εντάξει αν τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης φαγητό κτλ θα πας.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Στη μέση ειναι η αλήθεια. Οκ, ως 40χρονος που μένεις με τους γονεις σου μπορεί να μην είναι κάτι νορμάλ, να κρύβει τρελές παθογένειες αλλά έως και μια δεκαετία κάτω εγώ το θεωρώ μια χαρά (φυσιο)λογικό για την εποχή μας, απ'τη στιγμή βέβαια που δεν εξαρτάσαι οικονομικά απο τους δικούς σου, αλλά αντιθέτως μοιράζεστε και τα έξοδα του σπιτικού. Όλα αυτά βέβαια, αρκεί να έχεις ενα στοιχειωδώς άνετο σπίτι και τον δικό σου άνετο προσωπικό χώρο μέσα σε αυτό, όχι καμιά τρύπα, και φυσικά να έχεις και στοιχειωδώς καλές σχέσεις με τους γονείς σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:05 Καθένας με τις προτεραιότητες του, δεν υπάρχουν λάθος απαντήσεις.
Τις πολλές πολλές φανφαρολογίες που γράφονται περί "ανεξαρτησιών" κατά τα λοιπά τις ακουω βερεσέ,και μάλλον παραπέμπουν σε parents issues, απ'οσους λέγονται με ιδιαίτερο στόμφο και πάθος. Εγώ πχ που εχω αρκετά καλες σχεσεις με τους δικούς μου, δεν θα ειχα θέμα να μείνω μαζί τους, αν υπήρχε κάποτε η ανάγκη (δική μου ή δική τους).
Φυσικά δεν την κατανοείς. Είναι περίπλοκο και η γλύκα της βολής από τις γονικές παροχες δεν βοηθάει.Otto Weininger έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:21Τρίχες. Αν όντως δε ενδιέφερε η εξέλιξη θα είχες άλλες προτεραιότητες.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:03 Σκοπός είναι η ανεξαρτησία whatever it takes, αλλά δεν νομίζω να κατανοείς την αξία της.
Άκου δεν κατανοώ την ανεξαρτησία. Ανεξαρτησία δεν σημαίνει είμαι σε ένα επίπεδο 5 και πάω στο 1 με σκοπό κάποια στιγμή να φτάσω ισως στο 2, γιατί πρέπει σώνει και ντε πρέπει να κυκλοφορώ με το παπαρι έξω σε όλο το σπίτι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και είδες φαντάζομαι τα αποτελέσματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έμενες σε αυτό, απλά για να είσαι ανεξάρτητη;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:38 Μωρέ και δώμα σε ταράτσα να είναι, αρκεί να είναι δικό σου. Κι όταν λεω δικό σου δεν εννοώ ιδιόκτητο.
- Otto Weininger
Κανεις λαθος εδώ αγαπητέ φίλε. Δεν θέλω να εκνευρίσω κανέναν. Ούτε μαγκιά έδειξα κάπου, αντίθετα κάθομαι και παρακολουθω τα υπονοούμενα.
Υπονοούμενα, από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι μοντέρνοι αλλά έχουν νοοτροπία του 1900. Που νομίζουν ότι ανεξαρτησία είναι να φύγεις από το σπίτι τον γονιών σου ακόμα και αν πρέπει να πας κάπου όπου θα είναι μικρότερο από το δωμάτιο σου.
Που νομίζουν, εν τέλει, ότι είναι πιο ανεξάρτητες από εμένα ή τον οποιον σαν εμένα. Μια ψευδαίσθηση δηλαδή που καταρρίπτεται σε δύο γραμμές.
Και σε τροχόσπιτο εμένα για να μην χάσω την ανεξαρτησία μου. Πλάκα μου κάνεις
Δεν εννοώ το λουξ τροχόσπιτο ε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 04 Φεβ 2020, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Θεωρείς ότι είσαι πιο ανεξάρτητη από εμένα δηλαδή;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:30Φυσικά δεν την κατανοείς. Είναι περίπλοκο και η γλύκα της βολής από τις γονικές παροχες δεν βοηθάει.Otto Weininger έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:21Τρίχες. Αν όντως δε ενδιέφερε η εξέλιξη θα είχες άλλες προτεραιότητες.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 21:03 Σκοπός είναι η ανεξαρτησία whatever it takes, αλλά δεν νομίζω να κατανοείς την αξία της.
Άκου δεν κατανοώ την ανεξαρτησία. Ανεξαρτησία δεν σημαίνει είμαι σε ένα επίπεδο 5 και πάω στο 1 με σκοπό κάποια στιγμή να φτάσω ισως στο 2, γιατί πρέπει σώνει και ντε πρέπει να κυκλοφορώ με το παπαρι έξω σε όλο το σπίτι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 0 Απαντήσεις