Γιατί προεξοφλείς ότι «με θέλει» = θέλει να γεννήσει τα παιδιά μου;enaon έγραψε: 27 Μάιος 2018, 03:11 καλά, κατάλαβα.
θα σου βάλω και εγώ τον ένα λόγο να κάνεις παιδιά, του ίδιου επιπέδου όμως:
1.ξανθιά, ωραία, σε κοιτάει επιτέλους, μάλλον σε θέλει, ίσως έχει και χρήματα ο μπαμπάς της, να σε βοηθήσει σε 9 μήνες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Childfree Life
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: The Childfree Life
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ρε Χελλη παντρεμενος δεν εισαι?
Εγω πιστευω οτι και ο μπαμπας αυτουνου που το εγραψε συμφωνει πληρως, και για πραγματικά σοβαρο λογο.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2018, 03:04 Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι λόγοι. Τους έχω εξηγήσει στο αείμνηστο, αλλά μιας που δεν το βγάζει πλέον ο κύριος Γκούγκλης στα αποτελέσματά του, ιδού εκ νέου:
17 Καλοί Λόγοι για να μην Κάνετε Παιδιά
Ποιος θέλει να κάνει παιδιά; Καταφανώς, πολλοί ανώμαλοι, μεταξύ τους και πολλοί γνωστοί, συγγενείς και φίλοι. Όχι, δεν παλάβωσα (τελείως). Τα παιδιά είναι κατάρα. Απορώ πως τόσες γενιές ανθρώπων δεν το αντιλήφθησαν ποτέ. Από πιτσιρίκος, θυμάμαι, που η ιδέα «να κάνω παιδιά» μού φαινόταν εξωγήινη. Ποτέ δεν μου πέρασε στ’ αλήθεια από το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να γίνω πατέρας. Υπάρχουν πολλοί και απολύτως φυσικοί λόγοι να ξερνάει κανείς και μόνο στην ιδέα. Τουλάχιστον 17. Ας τους πάρουμε απ’ την αρχή.
Υπάρχει στ’ αλήθεια κανείς άνθρωπος που θα πήγαινε να διαπράξει μια στυγνή δολοφονία, με μοναδικό σκοπό να φάει ισόβια; Φυσικά και όχι. Είναι τελείως παράλογο. Κι όμως, εννιά στους δέκα επιθυμούν όχι απλώς να φάνε τα ισόβια, αλλά να περιλαμβάνουν και καταναγκαστικά έργα, με επίβλεψη τελείως αλλοπρόσαλλων φρουρών, που μετά τα πρώτα 11 χρόνια θα τους φτύνουν στην μάπα καθημερινά, για τα επόμενα 8 χρόνια τουλάχιστον, ενώ τα φτυσίδια θα περιοριστούν σε εβδομαδιαία κατόπιν και για τα επόμενα 20 χρόνια τουλάχιστον. Όταν αποφυλακιστείς, οι φρουροί θα κλάψουν. Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή του να κάνεις παιδιά.
1. Ο πρώτος καλός λόγος, για να απαρνηθείς αυτό το θέατρο του παραλόγου, είναι ότι τα παιδιά κάνουν ερωτήσεις. Και δεν κάνουν ερωτήσεις του τύπου «πώς θα βρω την ταχύτητα διαφυγής από τον Ουρανό», για να μπορέσεις να κάνεις επίδειξη του ακατάσχετου σπασικλισμού σου• όχι. Ρωτάνε τελείως κοινότυπα και βλακώδη πράγματα, απ’ αυτά που αν σε ρωτούσε κάποιος, και ήσουν υγιής, θα απαντούσες «καλά, είσαι τελείως στόκος»;
2. Τα παιδιά βρομάνε. Ναι, είναι γεγονός. Δεν έχουν καλή σχέση με το νερό, το σαπούνι και όλα τα φυσικά σαμπουάν μελιού και γάλακτος που μας έδωσε ο καλός θεούλης για να ξεχωρίζουμε από τα ζέχνοντα θηλαστικά. Έχουν δε την αηδιαστική τάση να τα κάνουν πάνω τους για μεγάλο διάστημα και όταν μάθουν να κάνουν κακάκια τους μοναχά, σε ζητάνε να τα σκουπίσεις. Πόση αηδία να αντέξει ένας φυσιολογικός άνθρωπος;
3. Σε αντίθεση με την γυναίκα σου, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για σάκο του μποξ. Απαγορεύεται διά νόμου.
4. Helloooo! Τα παιδιά κοστίζουν. Και όχι απλά κοστίζουν, αλλά δεν δουλεύουν κιόλας τα μαλακιστήρια! Εκεί που είχες 3000 ευρώ για πάρτη σου, τώρα πρέπει να μάθεις να ζεις με πολύ λιγότερα, γιατί, δεν ξέρω αν το είπα, τα παιδιά κοστίζουν. Τρώνε σαν ζώα, θέλουν συνέχεια ρούχα, δεν κάθονται ποτέ σε ένα νούμερο.
5. Δεν ξέρουν να οδηγάνε. Αν θέλουν να πάνε κάπου, πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ που άραζες ωραία και καλά. Και να ξοδέψεις βενζίνη.
6. Είναι ανορθόγραφα. Επίσης τα ελληνικά τους είναι για τον πέο.
7. Ζωγραφίζουν αισχρά, είναι φάλτσα και έχουν μειωμένη αντίληψη του τι είναι ουρανός και γιατί η εσωτερική λάμπα δεν φαίνεται απ’ έξω απ’ το σπίτι. Αλλά αν τους το πεις την γάμησες.
8. Τρώνε τα πατατάκια σου.
9. Ροκανίζουν τον ελεύθερο χρόνο σου.
10. Δεν μπορούν να παίξουν trivial αλλά θέλουν να παίξεις μαζί τους τα επιτραπέζια που έχουν ερωτήσεις για το χρώμα των φύλλων και τον αριθμό των ηπείρων.
11. Ανέφερα ότι δεν δουλεύουν; Δεν κάνουν δουλειές ούτε στο σπίτι. Τα πιάτα και το σιδέρωμα είναι άγνωστες λέξεις γι’ αυτά (και πρέπει να τους τις μάθεις).
12. Σου απαγορεύεται -από την μητέρα- να κάνεις σόκιν αστεία, παρουσία τους, να πετάς υπονοούμενα, να την χουφτώνεις -την μάνα- και να σου παίρνει πίπα -η μάνα.
13. Πρέπει να κρύβεις το ουίσκι σου γιατί τα μαλακισμένα δεν αντέχουν στο αλκοόλ.
14. Θέλουν να δουν το μικρό μου πόνυ την ώρα που παίζει το Alien.
15. Είναι αρρωστιάρικα. Και όχι μόνο μπορεί να σε κολλήσουν τις χολέρες τους, αλλά θα πληρώσεις και τον γιατρό.
16. Δεν θέλω να ακούσω ποτέ το «πόσο δίκιο είχες ρε πατέρα». «Στ’ αρχίδια μου, ρε μαλακισμένο, τώρα».
17. Μπορεί να μην είναι καν δικά σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 27 Μάιος 2018, 08:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτόpanos291 έγραψε: 27 Μάιος 2018, 07:02 Εγω πιστευω οτι και ο μπαμπας αυτουνου που το εγραψε συμφωνει πληρως, και για πραγματικά σοβαρο λογο.
- hellegennes
Αναμενόμενο να βγάζουν την χολή τους για ιδεολογικούς λόγους διάφοροι. Ποσώς. Αλλά πόσο μικρόψυχος και μίζερος μπορεί να είναι κανένας για να μιλάει για τους γονείς άλλου ανθρώπου επειδή θίχτηκε η γαμημένη ιδεολογιούλα του. Για πολύ φτύσιμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
Υποθετικο σεναριο: καποιος, στα ταξιδια του γνωριζει καποια. Εχουν μια παθιασμενη αλλα συντομη σχεση που τελειωνει οταν ο καποιος πρεπει να γυρισει πισω. Λιγο μετα, η καποια ανακοινωνει γαμο με τριτο και εγκυμοσυνη. Γενναει ενα αγορακι, το ονομαζει με το ονομα του καποιου, που ειναι συνηθες στην χωρα του αλλα εξωτικο στην δικη της. Τα χρονια περνανε, και μια μερα ο καποιος δεχεται μια κληση απο την χωρα της καποιας. Στην γραμμη ενας αγνωστος αντρας ο οποιος αποκαλει τον καποιο με το μικρο του ονομα. Στην ερωτηση ποιος εισαι, απανταει ο πατερας σου. Εμβροντητος ο καποιος ανακαλυπτει πως ο αγνωστος αντρας ειναι ο συζυγος της καποιας, και πατερας του συνονοματου μικρου, αλλα και πως η καποια εχει κρατησει το τηλεφωνο του για πανω απο μια δεκαετια και το εχει ακριβως πανω απο το τηλεφωνο του γιου της.
Ηθικο διδαγμα; μακαρι να ξερα. Θα ειχα ομως περιεργεια ν ακουσω τη συζητηση του ζευγαριου μετα το τηλεφωνημα οπου εσπασε ο διαολος το ποδαρι του.
Ηθικο διδαγμα; μακαρι να ξερα. Θα ειχα ομως περιεργεια ν ακουσω τη συζητηση του ζευγαριου μετα το τηλεφωνημα οπου εσπασε ο διαολος το ποδαρι του.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Σαν να μοιάζει του Κούλη λίγο ή είναι ιδέα μου;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Μάιος 2018, 20:34
οι φατσες επισης χαρακτηριστικοτατες
μετροσεξουαλ μλκας και ψωνισμενη ναρκισσος
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Σύνηθες με παραλλαγέςblackpaint έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:17 Υποθετικο σεναριο: καποιος, στα ταξιδια του γνωριζει καποια. Εχουν μια παθιασμενη αλλα συντομη σχεση που τελειωνει οταν ο καποιος πρεπει να γυρισει πισω. Λιγο μετα, η καποια ανακοινωνει γαμο με τριτο και εγκυμοσυνη. Γενναει ενα αγορακι, το ονομαζει με το ονομα του καποιου, που ειναι συνηθες στην χωρα του αλλα εξωτικο στην δικη της. Τα χρονια περνανε, και μια μερα ο καποιος δεχεται μια κληση απο την χωρα της καποιας. Στην γραμμη ενας αγνωστος αντρας ο οποιος αποκαλει τον καποιο με το μικρο του ονομα. Στην ερωτηση ποιος εισαι, απανταει ο πατερας σου. Εμβροντητος ο καποιος ανακαλυπτει πως ο αγνωστος αντρας ειναι ο συζυγος της καποιας, και πατερας του συνονοματου μικρου, αλλα και πως η καποια εχει κρατησει το τηλεφωνο του για πανω απο μια δεκαετια και το εχει ακριβως πανω απο το τηλεφωνο του γιου της.
Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά αν κάποια στιγμή χτυπήσει η πόρτα και ένας μαντράχαλος - η μια δεσποινίδα αρχίσουν τα hi dad - hiiii daddyyyyy και μετά τας συστάσεις και το πρώτο σοκ η ωρυομένη σύζυγος ξεσπάει ολο γλύκα ''Νααααα πάααεεεειιι στη μάαααναααα τουυυυυ και ναα μαααςςςςςς αδειάααασει τη γωνιααα''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
φιξντΑγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:25
Σύνηθες με παραλλαγές
Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά αν κάποια στιγμή χτυπήσει η πόρτα και ένας μαντράχαλος - η μια δεσποινίδα αρχίσουν τα hi dad - hiiii daddyyyyy και μετά τας συστάσεις και το πρώτο σοκ η ωρυομένη σύζυγος ξεσπάει ολο γλύκα ''Νααααα πάααεεεειιις στη μάαααναααα τουυυυυ και ναα μαααςςςςςς αδειάααασεις τη γωνιααα''
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μπααα . δεν παίζει.Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:29φιξντΑγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:25
Σύνηθες με παραλλαγές
Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά αν κάποια στιγμή χτυπήσει η πόρτα και ένας μαντράχαλος - η μια δεσποινίδα αρχίσουν τα hi dad - hiiii daddyyyyy και μετά τας συστάσεις και το πρώτο σοκ η ωρυομένη σύζυγος ξεσπάει ολο γλύκα ''Νααααα πάααεεεειιις στη μάαααναααα τουυυυυ και ναα μαααςςςςςς αδειάααασεις τη γωνιααα''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Μη σου πω θα του'φτιαχνα και τη βαλίτσα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δια νεανικάς αμαρτίας του παρελθόντος που προηγήθησαν της συνάψεως σοβαρής σχέσεως ;
Γιατί ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
η, ακομα χειροτερα, μετα τον θανατο του καποιου, να εμφανιστουν καμια 10ρια "απογονοι" στο συμβολαιογραφειο και να ζηταν μεριδιο απο την περιουσια και να σκοτωνονται σε δικαστηρια για το υπολοιπο της ζωης τους.Αγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:25Σύνηθες με παραλλαγέςblackpaint έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:17 Υποθετικο σεναριο: καποιος, στα ταξιδια του γνωριζει καποια. Εχουν μια παθιασμενη αλλα συντομη σχεση που τελειωνει οταν ο καποιος πρεπει να γυρισει πισω. Λιγο μετα, η καποια ανακοινωνει γαμο με τριτο και εγκυμοσυνη. Γενναει ενα αγορακι, το ονομαζει με το ονομα του καποιου, που ειναι συνηθες στην χωρα του αλλα εξωτικο στην δικη της. Τα χρονια περνανε, και μια μερα ο καποιος δεχεται μια κληση απο την χωρα της καποιας. Στην γραμμη ενας αγνωστος αντρας ο οποιος αποκαλει τον καποιο με το μικρο του ονομα. Στην ερωτηση ποιος εισαι, απανταει ο πατερας σου. Εμβροντητος ο καποιος ανακαλυπτει πως ο αγνωστος αντρας ειναι ο συζυγος της καποιας, και πατερας του συνονοματου μικρου, αλλα και πως η καποια εχει κρατησει το τηλεφωνο του για πανω απο μια δεκαετια και το εχει ακριβως πανω απο το τηλεφωνο του γιου της.
Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινά αν κάποια στιγμή χτυπήσει η πόρτα και ένας μαντράχαλος - η μια δεσποινίδα αρχίσουν τα hi dad - hiiii daddyyyyy και μετά τας συστάσεις και το πρώτο σοκ η ωρυομένη σύζυγος ξεσπάει ολο γλύκα ''Νααααα πάααεεεειιι στη μάαααναααα τουυυυυ και ναα μαααςςςςςς αδειάααασει τη γωνιααα''
- Cecily Anne
Γιατί μπορώ.Αγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:34
Δια νεανικάς αμαρτίας του παρελθόντος που προηγήθησαν της συνάψεως σοβαρής σχέσεως ;
Γιατί ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης