!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Johann Sebastian Bach
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Johann Sebastian Bach
Δε θα με βγάλετε εμένα τρελό.
Έχουμε Ναούς σε όλο το πλανήτη, από την Αστραλία μέχρι την Νέα Υόρκη μέχρι την Σαλόνικα στη παραλία κιόλα.
Αν έπρεπε να υπάρχει ή να επιτρέπεται να υπάρχει μία και μόνον θρησκεία αυτή θα έπρεπε να είναι η Μουσική, μόνον αυτή σώζει πραγματικά παιδιά, και μαντέψτε ποιος είναι ο Θεός μας.
ST48410 δες το.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ευχαριστώ. Είδα τα πρώτα 20 λεπτά. Πολύ καλογυρισμένο ντοκιμαντέρ. Και ο ηχολήπτης μεγάλος γάτος. Ακούς την ακουστική των χώρων καθώς μιλάνε.
24:05 θλίψη sys3x και ζήλεια βέβαια
Bach - Invention No. 1 in C major - 5 Great Pianists in Comparison
1. Walter Gieseking 00:00
2. Rosalyn Tureck 01:05
3. James Friskin 02:32
4. Tatiana Nikolayeva 03:45
5. Glenn Gould 04:51
1. Walter Gieseking 00:00
2. Rosalyn Tureck 01:05
3. James Friskin 02:32
4. Tatiana Nikolayeva 03:45
5. Glenn Gould 04:51
Τι έγινε μωρέ; Το κατεβάσανε; Κρίμα που δεν το έσωσα κάπου. Είχε πολύ ενδιαφέρον υλικόsys3x έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 00:32
Δε θα με βγάλετε εμένα τρελό.
Έχουμε Ναούς σε όλο το πλανήτη, από την Αστραλία μέχρι την Νέα Υόρκη μέχρι την Σαλόνικα στη παραλία κιόλα.
Αν έπρεπε να υπάρχει ή να επιτρέπεται να υπάρχει μία και μόνον θρησκεία αυτή θα έπρεπε να είναι η Μουσική, μόνον αυτή σώζει πραγματικά παιδιά, και μαντέψτε ποιος είναι ο Θεός μας.
ST48410 δες το.
Υπέροχη μουσική, υπέροχη ηχοληψία, να σαι καλά Στάθη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Keyboard Concerto No. 4 in A Major, BWV 1055: II. Larghetto
εάν το έχει ανεβάσει κάποιος, παρντόν
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους