Προφανώς χρειάζεται να είσαι νευρώδης και ευκίνητος κι όχι μποντιμπίλντερ. Μπορείς να το δεις στα σώματα των φυσιολογικών τενιστών. Το ότι έχει μπράτσα Βαν Νταμ η Ουίλιαμς είναι γιατί έχει γαμηθεί στην ντόπα και η ντόπα έχει παρενέργειες. Ο λόγος της ντόπας της δεν είναι να κάνει μπράτσο επειδή χρειάζεται μπράτσο το τένις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:01 Από τη μια λέτε ότι τα μπράτσα είναι άσχετα με το τένις, από την άλλη για κάποιο λόγο ντοπάρονται ώστε να φτιάξουν μπράτσα.
Ότι του φανεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022
- hellegennes
Re: Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Re: Αποκλεισμος της Ρωσιας απο ολες τις διεθνεις αθλητικες οργανωσεις μεχρι το 2022
Άνθρωπε, το ρεζουμε αυτών που λες είναι ότι οι Αμερικάνοι μεν ντοπαρονται αλλά επειδή έχουν φιλελευθερισμό ευθύνεται ο καθένας αθλητής χωριστά ενώ οι Ρώσοι επειδή παλιά είχαν Κομμουνισμό και τώρα αυτό που έχουν είναι είναι η ευθύνη ολικά της χώρας, του λαού και ξέρω γω. Μη μου το αναλύσεις παραπάνω σε παρακαλώ και εγώ δεν έχω όρεξη να το συζητήσω παραπάνω με δικηγοριστικα τεχνάσματα, ξέρω ότι εννοείς ακριβώς αυτό και δεν πρόκειται να μου αλλάξεις γνώμη με τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα...Northern Spirit έγραψε: 12 Δεκ 2019, 10:01Του μπουκακε ποιο ακριβως ειναι; Οτι οι γυναικες παιζουνε τον ιδιο χρονο με τους ανδρες γιατι το ρεκορ γυναικειου αγωνα ειναι 5 ωρες; Το οτι οι ανδρες παιζουνε 5 σετς και οι γυναικες 3 φανταζομαι δεν εχει καμια σημασια...Τον ιδιο χρονο και ενταση εχουνε..the_black_planet έγραψε: 12 Δεκ 2019, 07:47Δημοσιο μπουκακε τον έχετε κάνει τον άνθρωπο, ντροπή ρε. Αλλά τα θέλει ο πωπος του είναι η αλήθεια...Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Δεκ 2019, 01:42
Το ρεκόρ διάρκειας παιχνιδιου γυναικείου τένις είναι περίπου 5 ώρες και η μέση διάρκεια ενός παιχνιδιού γυναικών σε μεγάλα τουρνουά είναι 2,5. Οπότε, ναι, ισχύει.![]()
![]()
Ρε την παλευετε;
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
- Dwarven Blacksmith
Για δείξε μας μερικούς ντοπέ άντρες τενίστες να δούμε πως είναι. Λογικά θα είναι τέρατα.hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:29Προφανώς χρειάζεται να είσαι νευρώδης και ευκίνητος κι όχι μποντιμπίλντερ. Μπορείς να το δεις στα σώματα των φυσιολογικών τενιστών. Το ότι έχει μπράτσα Βαν Νταμ η Ουίλιαμς είναι γιατί έχει γαμηθεί στην ντόπα και η ντόπα έχει παρενέργειες. Ο λόγος της ντόπας της δεν είναι να κάνει μπράτσο επειδή χρειάζεται μπράτσο το τένις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:01 Από τη μια λέτε ότι τα μπράτσα είναι άσχετα με το τένις, από την άλλη για κάποιο λόγο ντοπάρονται ώστε να φτιάξουν μπράτσα.
Ότι του φανεί.
- Dwarven Blacksmith
Α, καλά. Μήπως και δεν είπε κανείς τίποτα για όλες τις Αμερικανίδες τενιστριες;nowhere έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:16το υπογραμμισμένο δεν σημαίνει τίποτα,ούτε το είπε κανείς.κλασικός νάνοςDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:01 Από τη μια λέτε ότι τα μπράτσα είναι άσχετα με το τένις, από την άλλη για κάποιο λόγο ντοπάρονται ώστε να φτιάξουν μπράτσα.
Ότι του φανεί.![]()
Δεν εχουν αναγκη οι αντρες τενιστες να abusaroun την τεστοστερονη.Την παραγουν φυσικα σε 10πλασια επιπεδα απο τις γυναικες γι αυτο και δεν βλεπεις τοσο χτυπητα παραδειγματα οπως με τη Σερενα στο συγκεκριμενο αθλημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:57Για δείξε μας μερικούς ντοπέ άντρες τενίστες να δούμε πως είναι. Λογικά θα είναι τέρατα.hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:29Προφανώς χρειάζεται να είσαι νευρώδης και ευκίνητος κι όχι μποντιμπίλντερ. Μπορείς να το δεις στα σώματα των φυσιολογικών τενιστών. Το ότι έχει μπράτσα Βαν Νταμ η Ουίλιαμς είναι γιατί έχει γαμηθεί στην ντόπα και η ντόπα έχει παρενέργειες. Ο λόγος της ντόπας της δεν είναι να κάνει μπράτσο επειδή χρειάζεται μπράτσο το τένις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:01 Από τη μια λέτε ότι τα μπράτσα είναι άσχετα με το τένις, από την άλλη για κάποιο λόγο ντοπάρονται ώστε να φτιάξουν μπράτσα.
Ότι του φανεί.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Μα η τεστοστερόνη είναι 100% ανιχνεύσιμη, δεν παίζει αυτό.GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2019, 18:04Δεν εχουν αναγκη οι αντρες τενιστες να abusaroun την τεστοστερονη.Την παραγουν φυσικα σε 10πλασια επιπεδα απο τις γυναικες γι αυτο και δεν βλεπεις τοσο χτυπητα παραδειγματα οπως με τη Σερενα στο συγκεκριμενο αθλημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:57Για δείξε μας μερικούς ντοπέ άντρες τενίστες να δούμε πως είναι. Λογικά θα είναι τέρατα.hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:29
Προφανώς χρειάζεται να είσαι νευρώδης και ευκίνητος κι όχι μποντιμπίλντερ. Μπορείς να το δεις στα σώματα των φυσιολογικών τενιστών. Το ότι έχει μπράτσα Βαν Νταμ η Ουίλιαμς είναι γιατί έχει γαμηθεί στην ντόπα και η ντόπα έχει παρενέργειες. Ο λόγος της ντόπας της δεν είναι να κάνει μπράτσο επειδή χρειάζεται μπράτσο το τένις.
Ολα ειναι θεμα timing και δοσολογιας.Αν παρεις σημερα τεστοστερονη και κατουρησεις μετα απο ενα μηνα για την usada δεν προκειται να βρουν τιποτα.Και θα εχεις παρει 3-4 κιλα μυικης μαζας απλα κουνοντας το mouseDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 18:07Μα η τεστοστερόνη είναι 100% ανιχνεύσιμη, δεν παίζει αυτό.GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2019, 18:04Δεν εχουν αναγκη οι αντρες τενιστες να abusaroun την τεστοστερονη.Την παραγουν φυσικα σε 10πλασια επιπεδα απο τις γυναικες γι αυτο και δεν βλεπεις τοσο χτυπητα παραδειγματα οπως με τη Σερενα στο συγκεκριμενο αθλημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:57
Για δείξε μας μερικούς ντοπέ άντρες τενίστες να δούμε πως είναι. Λογικά θα είναι τέρατα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Πριν πεις μαλακία, ψάξε το λίγο. Αν δεν είχες ιδεολογικό κόλλημα θα έλεγχες αν είναι έγκυρος ο ισχυρισμός σου:Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 18:07 Μα η τεστοστερόνη είναι 100% ανιχνεύσιμη, δεν παίζει αυτό.
Clearance of orally administered testosterone esters is rapid, and hence drug testing analysis of the urinary concentration can only be performed in the first hours after administration.
Testosterone and doping control
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ο Ναδάλ στα νεανικά του δε φαινόταν και τόσο νατουράλDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:57 Για δείξε μας μερικούς ντοπέ άντρες τενίστες να δούμε πως είναι. Λογικά θα είναι τέρατα.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- hellegennes
True και μάλιστα σε πολύ σημαντικό βαθμό.Athos έγραψε: 12 Δεκ 2019, 18:18ο Ναδάλ στα νεανικά του δε φαινόταν και τόσο νατουράλDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:57 Για δείξε μας μερικούς ντοπέ άντρες τενίστες να δούμε πως είναι. Λογικά θα είναι τέρατα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Northern Spirit
εχεις ειδικοτητα ιατρου, η καποιου αλλου ειδικου; Γιατι εδω μας αραδιαζεις ιατρικες διαγνωσεις με μονο κριτηριο το τι σου φραινονται ερσενα απο τις φωτογραφιες..hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2019, 16:44Η Ουίλιαμς είναι ντοπαρισμένη σε όριο καρδιακής ανακοπής, που είναι φανερό από τους μύες της που είναι δεν είναι φυσιολογικοί για αρσιβαρίστρια, όχι για τενίστρια.Northern Spirit έγραψε: 12 Δεκ 2019, 16:32 Tι εννοεις δεν με συμφερουνε ιδφεολογικα; Θα πρεπει δηλαδη να στηριξω την αποψη οτι η Σερενα ειναι ντοπαρισμενη επειδη εσεις εχετε προβλημα με την μυικη της δομη;
Εχει πιαστει ντοπαρισμενη; Οχι..
Το ποιος ειναι σοβαρος και το ποιος γελαει φαινεται απο τα επιχειρηματα οχι απο την ταυτοτητα...Προσωπικα δεν εχω καμια απαιτηση οι διαφοροι γραφικοι του φορουμ να συμφωνουνε μαζι μου. Αν συμφωνουσανε θα ειχα προβλημα και θα επρεπε να ψαχτω.. Οσο διαφωνουνε νιωθω απολυτως σοβαρος και ασφαλης..
Για να επιστρεψουμε στο θεμα: το οτι η Σερενα ειναι ντοπαριαμενη επειδη εσας δεν σας αρεσει το σωμα της δεν ειναι λογος για να συμφωνησει σοβαρος ανθρωπος μαζι σας.
Απολύτως κανένας δεν συμφωνεί μαζί σου. Γελάνε και οι ιδεολογικά πιο κοντινοί σου με αυτά που γράφεις. Γιατί είναι για τρελά γέλια ότι μπορεί γυναίκα να κάνει μπράτσο δεινόσαυρου με διατροφή και άσκηση.
Ντοπαρισμενη στα ορια καρδιακης ανακοπης λεει.. Επαγγελμα: παντοπωλης...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Nostalgia έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:12 Το ιντερνετ φυσικα συμμεριζεται τις αποψεις του πιθηκα....
Serena Williams Doper Queen of tennis - Home | Facebook
2,605 people like this
2,658 people follow this
Βρηκε κατι πχορουμιτες του Facebook και εβγαλε συμπερασμα για το τι λεει το ..ιντερνετ.
Την ιδια ωρα η Σερενα εχει 11 εκατομυρια followers.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
H "φυσιλογικη' Σαραποβα πιαστηκε τιγκα στην ντοπα παντως.hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:29Προφανώς χρειάζεται να είσαι νευρώδης και ευκίνητος κι όχι μποντιμπίλντερ. Μπορείς να το δεις στα σώματα των φυσιολογικών τενιστών. Το ότι έχει μπράτσα Βαν Νταμ η Ουίλιαμς είναι γιατί έχει γαμηθεί στην ντόπα και η ντόπα έχει παρενέργειες. Ο λόγος της ντόπας της δεν είναι να κάνει μπράτσο επειδή χρειάζεται μπράτσο το τένις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:01 Από τη μια λέτε ότι τα μπράτσα είναι άσχετα με το τένις, από την άλλη για κάποιο λόγο ντοπάρονται ώστε να φτιάξουν μπράτσα.
Ότι του φανεί.
- Northern Spirit
Που τα ειπα εγω αυτα που λες; Η Ρωσικες αρχες τιμωρηθηκαν επειδη αλλαζαν δειγμα ουρων των αθλητων τους για να βγουνε καθαροι..Επισημεες αρχες δηλαδη παραποιουσανε τα στοιχεια των ντοπιγκ κοντρολς.the_black_planet έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:46Άνθρωπε, το ρεζουμε αυτών που λες είναι ότι οι Αμερικάνοι μεν ντοπαρονται αλλά επειδή έχουν φιλελευθερισμό ευθύνεται ο καθένας αθλητής χωριστά ενώ οι Ρώσοι επειδή παλιά είχαν Κομμουνισμό και τώρα αυτό που έχουν είναι είναι η ευθύνη ολικά της χώρας, του λαού και ξέρω γω. Μη μου το αναλύσεις παραπάνω σε παρακαλώ και εγώ δεν έχω όρεξη να το συζητήσω παραπάνω με δικηγοριστικα τεχνάσματα, ξέρω ότι εννοείς ακριβώς αυτό και δεν πρόκειται να μου αλλάξεις γνώμη με τα ίδια και τα ίδια επιχειρήματα...Northern Spirit έγραψε: 12 Δεκ 2019, 10:01Του μπουκακε ποιο ακριβως ειναι; Οτι οι γυναικες παιζουνε τον ιδιο χρονο με τους ανδρες γιατι το ρεκορ γυναικειου αγωνα ειναι 5 ωρες; Το οτι οι ανδρες παιζουνε 5 σετς και οι γυναικες 3 φανταζομαι δεν εχει καμια σημασια...Τον ιδιο χρονο και ενταση εχουνε..the_black_planet έγραψε: 12 Δεκ 2019, 07:47
Δημοσιο μπουκακε τον έχετε κάνει τον άνθρωπο, ντροπή ρε. Αλλά τα θέλει ο πωπος του είναι η αλήθεια...![]()
![]()
Ρε την παλευετε;
Γι'αυτο το θεμα τι επρεπε να ειχε γινει δηλαδη; Να τους αφηνανε πχ να συνεχισουνε να στελνουνε δειγματα ουρων την Σαραποβα που ομως περιειχανε ουρα αλλων; Να συνεχιζουνε να ανεχονται να τους δουλευουνε οι Ρωσοι;
Τα περι φιλελευθερισμου ειναι ασχετα και κακως τα συνδεεις..Και δεν ειναι δικηγοριστικα τεχνασματα. Μ<πορει να εισχτε φιλορωσοι αλλα καποτε να μαθετε να βλεπετε και λιγο περα απο την προακαταληψη.
Κι οπως ειπα, η σερενα ειναι μαυρη αθλητρια...Η κορυφαια μαυρη του τενις που ειναι παραδοσιακα σπορ της λευκης ελιτ. Σαν αριστερος που εισαι θα επρεπε να εβλεπες και γιατι την στοχοποιουνε οπως και ποιοι...Αλλα απο οτρι βλεπω δεν...Το προβλημα σου ειναι η σημαια που εκπροσωπει και οχι τα γεγονοτα..
- hellegennes
Σκέψου τι ντόπα παίρνει η άλλη που είναι 10πλάσια σε μέγεθος.Northern Spirit έγραψε: 12 Δεκ 2019, 19:40H "φυσιλογικη' Σαραποβα πιαστηκε τιγκα στην ντοπα παντως.hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:29Προφανώς χρειάζεται να είσαι νευρώδης και ευκίνητος κι όχι μποντιμπίλντερ. Μπορείς να το δεις στα σώματα των φυσιολογικών τενιστών. Το ότι έχει μπράτσα Βαν Νταμ η Ουίλιαμς είναι γιατί έχει γαμηθεί στην ντόπα και η ντόπα έχει παρενέργειες. Ο λόγος της ντόπας της δεν είναι να κάνει μπράτσο επειδή χρειάζεται μπράτσο το τένις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Δεκ 2019, 17:01 Από τη μια λέτε ότι τα μπράτσα είναι άσχετα με το τένις, από την άλλη για κάποιο λόγο ντοπάρονται ώστε να φτιάξουν μπράτσα.
Ότι του φανεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 80 Απαντήσεις