!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Τα ανήψια μου έχουν ξεκινήσει ‘δραστηριοτητες’, κάθε χρόνο, ποδόσφαιρο και κολυμβητήριο ο μικρός, ενόργανη και κολυμβητήριο νομίζω η μικρή. Κάνουν και ρομποτική, και μια ξένη γλώσσα. Όταν μεγαλώσουν λίγο θα πω στον πατέρα τους να βρει να τα στείλει για γλώσσες προγραμματισμού.

Μου φαίνονται καλές βάσεις για τώρα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς

enterprise-psi έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:26 Λεγεώνα Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή κοιμόμαστε 5 ώρες ...... :a040:
Κοιμάμαι 23:00-06:00 κάθε μέρα. Πιο παλιά ξυπνούσα και στις 5, αλλά το τελευταίο δίμηνο απλά δεν μπορώ. Σήμερα ξύπνησα στις 7:00, και είναι η πρώτη μέρα εδώ και 10 ημέρες που δεν είμαι μέσα στα νεύρα.

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Λεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:23 Εδώ να πω ότι όλοι αυτοί που λένε για γυμναστήρια και ασκήσεις και ξέρουν όλους τους τύπους ασκήσεων και δείχνουν με το δάχτυλο αυτούς που δεν γυμνάζονται, μάλλον δεν έχουν όλες τις τυπικές υποχρεώσεις ενός ενήλικα χωρίς βοήθεια από άλλα άτομα στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον.

Διότι προσωπικά, εν μέσω κανονικής δουλειάς, μετακίνησης από και προς τη δουλειά, και εργασιών/αγγαρειών στο σπίτι όπως μαγείρεμα, λάντζες, σκούπες, αιτήσεις για καλύτερη δουλειά, δεύτερη δουλειά για να βγαίνει ένα εξτραδάκι με σκοπό να γίνει μόνιμη στο μέλλον, εξωτερικές δουλειές όπως σουπερ μάρκετ, και 6-7 ώρες ύπνου την ημέρα, με όλα αυτά λοιπόν δεν μου μένει χρόνος και διάθεση για μια ώρα γυμναστηρίου. Αν έβαζα ένα παιδί στην εξίσωση απλά δεν θα κοιμόμουν καθόλου. Και δεν παίρνω δουλειά για το σπίτι. Η γυναίκα μου αναγκάζεται διότι βγάζει κάθε εβδομάδα δουλειά 60-70 ωρών και πληρώνεται για 40.

Αν από την άλλη έχεις τη μαμά να σου ετοιμάζει το ταπεράκι και να σε πλένει/φροντίζει και να φροντίζει και το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να σηκωσεις δαχτυλάκι, μου φαίνεται λογικό να πηγαίνεις σε μια δουλειά και μετά να κάνεις και το γυμναστηριακι και γενικά να ζεις ζωάρα.

Συνάδελφοι που πάνε γυμναστήριο αναγκάζονται να κόψουν από αλλου, πχ τρώνε μαλακιες ή κυκλοφορούν σαν λέτσοι ή το σπίτι τους είναι χοιροστάσιο.
Δε νομίζω ότι είναι "τυπικό" το πρόγραμμα που περιγράφεις. Και εσύ και η γυναίκα σου δουλεύετε 50% επιπλέον του "τυπικού" ενήλικου.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Αμφιβάλλω φίλε. Πολλοί ψάχνουν για άλλες δουλειές, πολλοί έχουν κάτι on the side. Τα υπόλοιπα που ανέφερα είναι κανονικά.

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Λεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:08
enterprise-psi έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:26 Λεγεώνα Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή κοιμόμαστε 5 ώρες ...... :a040:
Κοιμάμαι 23:00-06:00 κάθε μέρα. Πιο παλιά ξυπνούσα και στις 5, αλλά το τελευταίο δίμηνο απλά δεν μπορώ. Σήμερα ξύπνησα στις 7:00, και είναι η πρώτη μέρα εδώ και 10 ημέρες που δεν είμαι μέσα στα νεύρα.
Και πιο παλιά που εβγαζα τον σκύλο βόλτα κάθε μέρα 4-5 ώρες ύπνο , και τα σκ έπεφτα νεκρός, και οταν άρχισα και τις μοτοβολτες , που πρέπει να σηκωθείς νωρίς για να βγει το πρόγραμμα , ούτε τότε ύπνος , γιολο όσο αντέξουμε 😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Custom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:32
Λεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:23 Εδώ να πω ότι όλοι αυτοί που λένε για γυμναστήρια και ασκήσεις και ξέρουν όλους τους τύπους ασκήσεων και δείχνουν με το δάχτυλο αυτούς που δεν γυμνάζονται, μάλλον δεν έχουν όλες τις τυπικές υποχρεώσεις ενός ενήλικα χωρίς βοήθεια από άλλα άτομα στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον.

Διότι προσωπικά, εν μέσω κανονικής δουλειάς, μετακίνησης από και προς τη δουλειά, και εργασιών/αγγαρειών στο σπίτι όπως μαγείρεμα, λάντζες, σκούπες, αιτήσεις για καλύτερη δουλειά, δεύτερη δουλειά για να βγαίνει ένα εξτραδάκι με σκοπό να γίνει μόνιμη στο μέλλον, εξωτερικές δουλειές όπως σουπερ μάρκετ, και 6-7 ώρες ύπνου την ημέρα, με όλα αυτά λοιπόν δεν μου μένει χρόνος και διάθεση για μια ώρα γυμναστηρίου. Αν έβαζα ένα παιδί στην εξίσωση απλά δεν θα κοιμόμουν καθόλου. Και δεν παίρνω δουλειά για το σπίτι. Η γυναίκα μου αναγκάζεται διότι βγάζει κάθε εβδομάδα δουλειά 60-70 ωρών και πληρώνεται για 40.

Αν από την άλλη έχεις τη μαμά να σου ετοιμάζει το ταπεράκι και να σε πλένει/φροντίζει και να φροντίζει και το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να σηκωσεις δαχτυλάκι, μου φαίνεται λογικό να πηγαίνεις σε μια δουλειά και μετά να κάνεις και το γυμναστηριακι και γενικά να ζεις ζωάρα.

Συνάδελφοι που πάνε γυμναστήριο αναγκάζονται να κόψουν από αλλου, πχ τρώνε μαλακιες ή κυκλοφορούν σαν λέτσοι ή το σπίτι τους είναι χοιροστάσιο.
Ε εσύ είσαι φουλ στη δραστηριότητα. Μιλάμε για παιδιά που δεν κάνουν τίποτα. Μικρά παιδιά που θα έπρεπε να είναι έξω κ να λυσσανε. Κ που ναι, έχουν χρόνο κ μαμάδες να φροντίζουν όλα τα υπόλοιπα.

Τώρα όσο αφορά το γυμναστήριο. Όσο πάνε εντατικά είτε έχουν κάποιο προβλημα κ βοηθιούνται πηγαίνοντας είτε τους αρέσει πολύ. Κ τις δύο περιπτώσεις μια χαρά τις βρίσκω. Δε χρειάζεται να αρέσει σε όλους, υπάρχουν κ άλλες λύσεις, αλλά κ σε όποιον αρέσει δε χρειάζεται να του πάρει πάνω από 45 λεπτά με μια ώρα.
45' με μια ώρα προπόνηση = 2-3 ώρες απο το 24ωρο (μετακίνηση+σόμπορο+λουτρό)
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Fluffy έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:20 45' με μια ώρα προπόνηση = 2-3 ώρες απο το 24ωρο (μετακίνηση+σόμπορο+λουτρό)
Άλλαξε γυμναστήριο.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

δεν πάει έτσι, μετά αυξάνει η απόσταση, το περιβάλλον είναι χειρότερο
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Stalker έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 16:59
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:53 Φυσικά και θα έπρεπε να υπάρχουν εύκολα προσβάσιμοι χώροι για τρέξιμο σε κάθε γειτονιά αλλά πολλά παιδιά βρίσκουν ανιαρό το τρέξιμο ή την άσκηση γενικότερα όταν αυτή δεν γίνεται στα πλαίσια του παιχνιδιού τους. Μιλάω για αυτό που κάναμε εμείς σαν παιδιά προφανώς επειδή αυτού του είδους η άσκηση λείπει από τα σημερινά πιτσιρίκια. Είναι όλα κλεισμένα σπίτι και παίζουν playstation. Λίγα παιδιά σήμερα έχουν την τύχη να παίζουν στη γειτονιά με την παρέα τους και να αθλούνται χωρίς να έχουν στο μυαλό τους την άσκηση σαν μια ακόμα δραστηριότητα που τους επιβάλλεται.
Ειδικά όταν ο ανταγωνισμός είναι κάτι πολλαπλάσια ικανοποιητικό από την μπάλα στην αλάνα, όπως το playstation.

Γενικά το πουλάκι αυτού του τύπου της οικειοθελούς εξωσχολικής δραστηριότητας μάλλον πέταξε, πιθανόν το βάρος να πρέπει να πέσει στην φυσική αγωγή του σχολείου, που το λιγότερο πρέπει οπωσδήποτε να είναι καθημερινή και πολλών ταχυτήτων, μια και δεν ξεκινάνε όλοι από το ίδιο σημείο.
Πέταξε από τη στιγμή που εμείς οι γονείς έχουμε γίνει φοβικοί και υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά μας ενώ οι ίδιοι μεγαλώσαμε σε ένα περιβάλλον τρομερής ελευθερίας.
Αφού λέμε ιδέες εγώ θα προτιμούσα ολοήμερα σχολεία με ένα σημαντικό βάρος να πέφτει στη γυμναστική των παιδιών και σε ομαδικά αθλήματα που είναι αυτά που τα περισσότερα παιδιά αγαπούν. Με χώρους όπως κολυμβητήρια κι αίθουσες μελέτης. Όλη μέρα σε πραγματική αλληλεπίδραση με παιδιά και το Σαββατοκύριακο 1 ώρα playstation στο σπίτι.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Καταρχάς τι να την κάνεις εσύ τη γυμναστική; Όλη μέρα είσαι στην πίεση. Αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας ρε παίδες ότι πέντε ώρες γυμναστικής τη βδομάδα είναι πολυτέλεια. Δεν είναι.
Αρρηνmax41postspermonth
Phorum.gr user: Μητσάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρρηνmax41postspermonth »

Δεδομένης της διαχρονικής απέχθειας μου στη γυμναστική, αυτό το εύρημα μου φαίνεται το φυσιολογικότερό πράγμα του κόσμου!
Με άλλα λόγια ο αρθρογράφος κάτι μας είπε.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Πάντως τα τελευταία 6-7 χρόνια έχει ανέβει πολύ η ενασχόληση με το τρέξιμο.
Πολύς κόσμος διαφόρων ηλικιών ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα.
Το γεγονός αυτό είναι ευχάριστο.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

το προβλημα ειναι οτι οι αυτοχθονες ανδρες ΔΕΝ μαμανε :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Bipsco έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 17:33
Μια απάντηση θέλω μόνο. Γιατί ο δικηγόρος έχει καλύτερη υγεία από τον κομμωτή;
Γιατί οι κομμωτές είναι αναγκασμένοι να αναπνέουν άθελά τους τόνους από νέφη λακ,με αποτέλεσμα να χαλάνε τα πνευμόνια τους.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:11
Δε νομίζω ότι είναι "τυπικό" το πρόγραμμα που περιγράφεις. Και εσύ και η γυναίκα σου δουλεύετε 50% επιπλέον του "τυπικού" ενήλικου.
Δεν ειναι μονο το ωραριο στη δουλειά. Ναι οι περισσότεροι δουλεύουν πχ 8ωρο, αλλα εχεις και τη μετακίνηση και το unpaid preparation. Αν πας Κηφισίας ενα απόγευμα Πέμπτης κατά τις 6 που σχολάει ο κόσμος θα καταλάβεις.. αν μενεις μακριά απο τη δουλειά σου, κλαφτα, θες ενα τριωρο ακομα κ ξαφνικά 11 ωρες το 24ωρο ειναι αφιερωμένες στη δουλειά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”