!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εσύ θα τα έτρωγες όλα;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Εσύ θα τα έτρωγες όλα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Spiros252 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:02 Ποιος θα άνοιγε νήμα να φάει 10.000 ευρώ σε ένα ΣΚ με μία πχωρουμίτισσα;; :lol:
εγω, αν τα λεφτα ειναι της πχορουμιτισσας. :8)
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:47

Γιατί είναι βαρετό. Πόσο καιρό νομίζεις ότι θα αντέξεις να γυρνοβολάς χωρίς να βαρεθείς;
2-3 χιλιαδες χρονια. ε, μετα, βαριεσαι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ερμής έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 09:48 Μη το λες οτι θα κάνεις τόσες υπερβολές. Εκτός και αν εισαι πολύ στερημένος.
Για παράδειγμα γιωτ/σκάφος/θαλαμηγο κλπ δε θα έπαιρνα ακόμη και αν μου έπεφταν τα 200. Δεν είχα ποτέ τέτοιο κόλλημα. Αν μου κάβλωνε τέτοια φάση απλά θα νοίκιαζα για λίγες μέρες.
Μόνο ρολόγια και αυτοκίνητα. Ίσως και ένα σπίτι σε πολυτελές μέρος του κόσμου. Μάνι μάνι ένα δεκάρικο δλδ. Το 5% των χρημάτων.
στη θεωρια.

στην πραξη, οταν θα εισαι στη θαλασσα και δεις ενα γιωτ, θα σκεφτεις ωραιο αυτο, ας παρω ενα. και μπορει να μην παρεις mega yaght, αλλα κατι πιο ταπεινο, η μπορει οπως λες να νοικιασεις (100κ τη μερα κανουν μερικα) αλλα οτι βλεπεςι γυρω σου, και ξερεις οτι μπορεις χαλαρα να το παρεις/κανεις (ισως και χωρις να βαζεις χερι στο κεφαλαιο αλλα μονο με τις αποδόσεις) ε, απλα θα το κανεις.

δε θα μπορεσεις να συγκρατηθεις και να κανεις σχεδον ιδια ζωη με αυτη που κανεις τωρα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Έχω κάνει λίγες μέρες διακοπές και σε ιστιοφόρο αλλά και σε μεγάλο σκάφος, τι να σου πω, δε μου κάνουν καμιά αίσθηση στο να έδινα ένα μεγάλο πακέτο για κάτι τέτοιο. Μια LaF όμως, ή ένα greubel forsey :romance-hearteyes:

Ούτε τα μεγάλα σπίτια στα προάστια μου κάνουν αίσθηση. Θα προτιμούσα ένα λοφτ σε μια πολυτελή περιοχή όπως το Μονακο ή το Μανχάταν

Ίδια ζωή όχι. Δε θα δούλευα, δε θα ζούσα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:39 Ότι θα είχα 200 μύρια πίσω και θα συνέχιζα να πηγαίνω κάθε πρωί να ανοίγω τρώγοντας 20χλμ μποτιλιαρισματος ;
Ε όχι δα.
Θα έφτιαχνα το υπερεργοστασιο θα έβαζα να το δουλεύουν κάποιοι ικανοί φίλοι και συγγενείς για να τους καβατζωσω και αυτούς Και ύστερα αραλικι.
Pagani too much για Αθηνα;
Oρίστε τι ωραία πράγματα θα γίνονταν αν τα λεφτά έπεφταν στα κατάλληλα χέρια. Τώρα το ίδιο πράγμα κάνουν οι κυβερνήσεις μας. Η λέξη ικανός όμως εκεί δεν έχει καμία θέση.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Antares έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:17
Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:39 Ότι θα είχα 200 μύρια πίσω και θα συνέχιζα να πηγαίνω κάθε πρωί να ανοίγω τρώγοντας 20χλμ μποτιλιαρισματος ;
Ε όχι δα.
Θα έφτιαχνα το υπερεργοστασιο θα έβαζα να το δουλεύουν κάποιοι ικανοί φίλοι και συγγενείς για να τους καβατζωσω και αυτούς Και ύστερα αραλικι.
Oρίστε τι ωραία πράγματα θα γίνονταν αν τα λεφτά έπεφταν στα κατάλληλα χέρια. Τώρα το ίδιο πράγμα κάνουν οι κυβερνήσεις μας. Η λέξη ικανός όμως εκεί δεν έχει καμία θέση.
Θα συνέχιζες να πηγαίνεις κάθε πρωι στη δουλειά να χτυπάς κάρτα με 200 μυρια στην άκρη;

Και κάνεις ένα σπουδαίο λάθος. Οι κυβερνήσεις δε διαχειρίζονται δικά τους χρήματα αλλά χρήματα άλλων. Έχει μια μικρή διαφορά, δε νομίζεις;
Άβαταρ μέλους
Antares

Pedro έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:55
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην θελει κανεις να γυρισει ολο τον κοσμο κανοντας σχεδον σε καθημερινη βαση καινουρια και δημιουργηκα πραγματα,οπως πχ να επικεντρωθει στον εθελοντισμο ή να διδασκει αυτο που εχει μαθει αφιλοκερδως (αφου πλεον δεν εχειαναγκη την ανταμοιθη σε χρηματα).

Τεσπα,δικα σας ειναι φατε τα οπως θετε.

Υγ. Εγω παντως παραμενω στο αγαπημενο κρεας. :)
Αυτό σκέφτομαι και εγώ. Πατέρας συναδέλφου μου γύρισε από την Γερμανία για να γίνει ιερέας στην Ελλάδα. Όχι όμως για τον μισθό (τον οποίο είχε ανάγκη για βιοποριστικούς λόγους) αλλά γιατί ήθελε να προσφέρει, οργανώνοντας βοήθεια για άτομα και οικογένειες σε ανάγκη. Υποθέτω ότι αν κέρδιζε εκατομμύρια θα συνέχιζε να κάνει την ίδια δουλειά με περισσότερη άνεση.
Εγώ όμως όχι. Υπάρχουν τόσα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω τα οποία θα ευχαριστούσαν και εμένα και θα προσέφερα στην κοινωνία. Τώρα είμαι δούλος κάποιων απατεώνων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 22 Νοέμ 2019, 10:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Antares

Ερμής έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:33
Antares έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:17
Ε όχι δα.
Θα συνέχιζες να πηγαίνεις κάθε πρωι στη δουλειά να χτυπάς κάρτα με 200 μυρια στην άκρη;

Και κάνεις ένα σπουδαίο λάθος. Οι κυβερνήσεις δε διαχειρίζονται δικά τους χρήματα αλλά χρήματα άλλων. Έχει μια μικρή διαφορά, δε νομίζεις;
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Εσύ θα έκανες αυτό το θαυμάσιο έργο αλλά δεν έχεις λεφτά, οι κυβερνήσεις μας που διαχειρίζονται τα χρήματά μας κάνουν πολλά από τα "θαυμάσια" που ζούμε. Εσύ θα έβαζες ικανούς, αυτοί μόνο ικανούς δεν βάζουν.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Δεκτο, με συγχωρείς για την παρανόηση.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Θα πληρωνα μπραβους να με συνοδευουν χωρις να φαινονται. Θα εκανα τον κακομοιρη και οποιος με προσεβαλε θα τους εβαζα να τον δειρουν.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Θα πληρωνα βοηθους να με ενθαρρυνουν καθημερινα με αισιοδοξες παροτρυνσεις ωστε να κανω οσα θελω και δεν τολμάω
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ορέστης 35 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:38 Θα πληρωνα μπραβους να με συνοδευουν χωρις να φαινονται. Θα εκανα τον κακομοιρη και οποιος με προσεβαλε θα τους εβαζα να τον δειρουν.
θα σε προσεβαλλα,θα με εδερναν, θα μετα θα σου τα επαιρνα στα δικαστηρια. με αυτα που θα σου επαιρνα θα πληρωνα μπραβους να σε δερνουν.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Χαοτικός έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:42
the comet the course the tail έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:38 εγώ θα "έφτιαχνα" κάποιους ανθρώπους που έχω υπόψη μου και μετά θα άραζα. ούτε αμάξια, ούτε βίλες, ούτε πόρνες θέλω. :-?
ίσως άνοιγα ένα κλαμπ καπνιστών - μουσική σκηνή. :p2:

Άντε βρε μαλάκα :na!:
:na!:

το έχω κόψει το σεξ ρε μινάρα για λόγους υγείας.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Τι να πεις. Η τυχη ειναι τυφλη.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 09:54
hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:47

Γιατί είναι βαρετό. Πόσο καιρό νομίζεις ότι θα αντέξεις να γυρνοβολάς χωρίς να βαρεθείς;
2-3 χιλιαδες χρονια. ε, μετα, βαριεσαι.
Πλανάσαι. Είναι πολύ βαρετό να περιπλανάσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”