!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εστιατόριο μοιράζει τον λογαριασμό για να διευκολύνει την αμηχανία του πρώτου ραντεβού

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Εστιατόριο μοιράζει τον λογαριασμό για να διευκολύνει την αμηχανία του πρώτου ραντεβού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

omg kai 3 lol έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:20
Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:57

Μην τα παίρνεις τόσο προσωπικά. Τα όποια σχόλια, είναι κάτι ως υπόθεση εργασίας, δεν απευθύνονται σε σένα ως πρόσωπο αλλά στη Νάιδα. Δες το ως κριτική σε κάποιο ρόλο μιας σειράς.
Μα δεν τα παίρνω προσωπικά πάνω σε αυτά που γράφεις απαντώ :lol:

omg kai 3 lol έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:59 - αγάπη μου θέλεις να βγουμε απόψε για ποτακι;
- όχι μωρέ προτιμώ να κάτσουμε να δούμε netflix και σημερα..

μόνο στο πχορουμ συμβαίνουν αυτά..
-Αγάπη μου θες να σε πάω πάλι με το πανάκριβο αυτοκίνητο μου,, στο πανάκριβο μαγαζί να πιούμε ποτό κι ας μην μπορείς να το πληρώσεις. Πληρώνω εγω για εκατοστή φορά. Γιατί είμαι λεφτας και κιμπαρης. γιατι απλα μπορω
-αχ ναι αγάπη μου,μισό να πάρω το 5ευρω μου μαζί μη τύχει τίποτα στον δρόμο.

όπως σου είπε και η Γαλη αν εσύ είσαι άνεργη ή βγάζεις 500 τοτε κάποιος με μισθό 1000-1200 θα σου φαίνεται πλούσιος όμως δεν είναι..

μπες τώρα στη θέση αυτού που έχει το παραπάνω εισόδημα να θέλει βγείτε σε ένα αξιοπρεπές μαγαζί και να πληρώσει εκείνος αλλά εσύ να επιμένεις να ξαναβγειτε στη σουβλακερι για να τον κεράσεις..
Και τι θα πάθει ο λόρδος άμα πάει στην σουβλακερί να τον κεράσω; θα χάσει τον τίτλο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Εστιατόριο μοιράζει τον λογαριασμό για να διευκολύνει την αμηχανία του πρώτου ραντεβού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:12
Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:55 Μα δεν είπα να μη πάμε και σε ακριβό. Και να πληρωσει ποτε αυτός ,πότε εγώ και το ίδιο και στο μαγαζί που είναι στα δικά μου μέτρα.
Τι χειρότερη μιζέρια από το να θεωρείς ότι επειδή έχεις φράγκα θα πηγαίνεις μόνο σε ακριβά με μια γκόμενα παραμάσχαλα να την κερνάς και να μη καταδεχεται η μυτούλα σου να πάει σε ταβερνειο. Άμα σου λέω επιδειξιας και κομπλεξικός με τα χρήματα του. Και ψωνάρα.
Κάνεις ένα βασικό λάθος βρε Νάιδα. Κάποια μέρη που εσύ προσδιορίζεις ως "ακριβά" είναι για κάποιους ανθρώπους αυτό ακριβώς που είναι για σένα το ταβερνείο της γειτονιάς σου. Γι' αυτούς τα "ακριβά" είναι άλλα. Το ίδιο ισχύει και για τα σπίτια, τα ρούχα, τα αυτοκίνητα, τα σκάφη, το οτιδήποτε. Δεν είναι όλοι όσοι έχουν μάθει να ζουν με τη χ ή ψ τρόπο, επιδειξίες ή ψωνάρες.

Εσύ δηλαδή αν αποκτούσες πολλά φράγκα, δεν θα έπαιρνες καλύτερα ρούχα, αυτοκίνητα, σπίτια ή δεν θα έκανες το κέφι σου στο οτιδήποτε για να μη σε πούνε μίζερη; Ή θα τα χάριζες στους γιατρούς του κόσμου;
Μα δεν είπα το αντίθετο. Το να επιμένει να ακολουθήσω τον δικό του τρόπο ζωής όμως επειδή αυτός που έχει τα λεφτά λυπάμαι αλλά ακριβώς αυτό μου κάνει. Κόμπλεξ και επίδειξη.
Δεν ξέρω τι θα έκανα αν αποκτούσαν πολλά λεφτά. Θεωρώ και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έφερνα.τη σχέση μου σε δυσκολη θέση απαιτώντας να πηγαίνω μόνο εκεί που δεν μπορεί να συμμετέχει.
E, τότε η μόνη λύση είναι να κάνεις σχέση με ανθρώπους με το ίδιο ή λιγότερο εισόδημα από σένα και στην περίπτωση που παίζει ανεργία του συντρόφου να μη διανοηθείς καν να προτείνεις έξοδο ούτε για σουβλάκι.

Γιατί θα σε χαρακτηρίσει ως κομπλεξική επιδειξία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

το να συζητάμε ποιος πληρώνει στο πρώτο ραντεβού είναι παγίδα.

Θα το εκμεταλλευτούν οι γυναίκες ως εξής: Θα πληρώνουμε στο 1ο ραντεβού από μισά και σε όλα τα υπόλοιπα θα πληρώνουμε οι άντρες εφ' όρου ζωής...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ποια αμηχανία; Και στο πρώτο και στο δεύτερο και μπορεί και σε όλα τα ραντεβού δίχως σκέψη, φυσιολογικά όπως παίρνεις ανάσα. Και δίχως και να προσβλέπεις σε κάτι, δεν είναι κάτι ανταποδοτικο αλλά κίνηση που απορρέει από μεγάλες αξίες. Η Ιπποσυνη είναι ένα ιδανικό, ένα αρχετυπικο βίωμα, μια ατόφια Αξία. Παραμένουμε Φρουροί των ιδανικών και Αξιών μέσα σε ένα υπολογιστικό και ψευδοηθικιστικο κόσμο. Δεν παραδινομαστε!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πολλαπλασιο εισοδημα απο το γκομενο να εχει καθε μηνα η Ελληνις -πάντα αφραγκη ειναι ως υπερκαταναλωτικο ον.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Sid Vicious έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:41 Ποια αμηχανία; Και στο πρώτο και στο δεύτερο και μπορεί και σε όλα τα ραντεβού δίχως σκέψη, φυσιολογικά όπως παίρνεις ανάσα. Και δίχως και να προσβλέπεις σε κάτι, δεν είναι κάτι ανταποδοτικο αλλά κίνηση που απορρέει από μεγάλες αξίες. Η Ιπποσυνη είναι ένα ιδανικό, ένα αρχετυπικο βίωμα, μια ατόφια Αξία. Παραμένουμε Φρουροί των ιδανικών και Αξιών μέσα σε ένα υπολογιστικό και ψευδοηθικιστικο κόσμο. Δεν παραδινομαστε!
:fp:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:37

-Αγάπη μου θες να σε πάω πάλι με το πανάκριβο αυτοκίνητο μου,, στο πανάκριβο μαγαζί να πιούμε ποτό κι ας μην μπορείς να το πληρώσεις. Πληρώνω εγω για εκατοστή φορά. Γιατί είμαι λεφτας και κιμπαρης.
Αφου δλδ υπάρχει χάσμα μεταξύ των στα οικονομικά, τι προτείνεις; να επιλέγουν με βάση το τι θέλει ποιος;
Και οι δυο με συνεννόηση και σεβασμό στου καθενός τα γούστα και τα οικονομικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:40
Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:12

Κάνεις ένα βασικό λάθος βρε Νάιδα. Κάποια μέρη που εσύ προσδιορίζεις ως "ακριβά" είναι για κάποιους ανθρώπους αυτό ακριβώς που είναι για σένα το ταβερνείο της γειτονιάς σου. Γι' αυτούς τα "ακριβά" είναι άλλα. Το ίδιο ισχύει και για τα σπίτια, τα ρούχα, τα αυτοκίνητα, τα σκάφη, το οτιδήποτε. Δεν είναι όλοι όσοι έχουν μάθει να ζουν με τη χ ή ψ τρόπο, επιδειξίες ή ψωνάρες.

Εσύ δηλαδή αν αποκτούσες πολλά φράγκα, δεν θα έπαιρνες καλύτερα ρούχα, αυτοκίνητα, σπίτια ή δεν θα έκανες το κέφι σου στο οτιδήποτε για να μη σε πούνε μίζερη; Ή θα τα χάριζες στους γιατρούς του κόσμου;
Μα δεν είπα το αντίθετο. Το να επιμένει να ακολουθήσω τον δικό του τρόπο ζωής όμως επειδή αυτός που έχει τα λεφτά λυπάμαι αλλά ακριβώς αυτό μου κάνει. Κόμπλεξ και επίδειξη.
Δεν ξέρω τι θα έκανα αν αποκτούσαν πολλά λεφτά. Θεωρώ και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έφερνα.τη σχέση μου σε δυσκολη θέση απαιτώντας να πηγαίνω μόνο εκεί που δεν μπορεί να συμμετέχει.
E, τότε η μόνη λύση είναι να κάνεις σχέση με ανθρώπους με το ίδιο ή λιγότερο εισόδημα από σένα και στην περίπτωση που παίζει ανεργία του συντρόφου να μη διανοηθείς καν να προτείνεις έξοδο ούτε για σουβλάκι.

Γιατί θα σε χαρακτηρίσει ως κομπλεξική επιδειξία.
Μα τι είπα από την αρχή; είναι δύσκολο δυο διαφορετικές τάξεις να συνταιριάξουν. Εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν παρεξηγιόμαστε να κεράσουμε σουβλάκι :D

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:51
Μα τι είπα από την αρχή; είναι δύσκολο δυο διαφορετικές τάξεις να συνταιριάξουν. Εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν παρεξηγιόμαστε να κεράσουμε σουβλάκι :D
Είναι άλλο πράγμα η απλότητα από ανάγκη και άλλο από επιλογή.

Κανών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Πραγματικά, μπορείς να φας μια fiorentina και να πιεις ένα Brunello με γυναίκα? Αδύνατον.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:59
Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:51
Είναι άλλο πράγμα η απλότητα από ανάγκη και άλλο από επιλογή.

Κανών.
Το οποίο μας χρησιμεύει σε τι ο κανών;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:46

-Αγάπη μου θες να σε πάω πάλι με το πανάκριβο αυτοκίνητο μου,, στο πανάκριβο μαγαζί να πιούμε ποτό κι ας μην μπορείς να το πληρώσεις. Πληρώνω εγω για εκατοστή φορά. Γιατί είμαι λεφτας και κιμπαρης.
Αφου δλδ υπάρχει χάσμα μεταξύ των στα οικονομικά, τι προτείνεις; να επιλέγουν με βάση το τι θέλει ποιος;
ωραια αυτό ρωτάω, σε περίπτωση που παίζει χάσμα, πρέπει να απαρνηθεί ο ένας εκ των δύο απο τα γούστα του ή απλά να τα μοιράσουν με κάποιο τρόπο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Κατά τα άλλα, ως μεγαλύτερη θα πω και τη δική μου άποψη για αυτά που αναφέρθηκαν ως "καλά" εστιατόρια, χώροι διασκέδασης κλπ

Πιστεύω ότι η ποιότητα του περιβάλλοντος και των υπηρεσιών μπορούν να εκτιμηθούν περισσότερο από ζεύγη που έχουν κάνει ήδη κάποια χιλιόμετρα σχέσης και μπορούν να ασχοληθούν περισσότερο με τις πληροφορίες του περιβάλλοντος και να τις εκτιμήσουν περισσότερο.

Στα φρέσκα ζευγάρια, το ωραίο σκηνικό ως παράγων εντυπωσιασμού είναι μια μάλλον παιδική προσέγγιση γιατί όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στον απέναντι. Τα υπόλοιπα είναι χαμένο χρήμα, γι' αυτούς που το έχουν δει... επενδυτικά. Εκτός αν ξέρουν ακριβώς σε τι άλογο ποντάρουν. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Ερμής έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:03
Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:46

ωραια αυτό ρωτάω, σε περίπτωση που παίζει χάσμα, πρέπει να απαρνηθεί ο ένας εκ των δύο απο τα γούστα του ή απλά να τα μοιράσουν με κάποιο τρόπο;
παιδιά αν υπάρχει τεράστιο χάσμα στον τρόπο που διασκεδάζουν
και περνούν όμορφα δυο άνθρωποι, δεν υπάρχει ελπίδα να τα πηγαίνουν
καλά στα υπόλοιπα, δεν είναι έτσι;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:03

Από το ποστ μου τι κατάλαβες ότι λέω;

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”