!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντικαρκινική τεχνολογία από το CERN αρνήθηκε ο Συριζα!
Re: Αντικαρκινική τεχνολογία από το CERN αρνήθηκε ο Συριζα!
Ντροπή τους. Αυτή ειναι η Αριστερά!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Γίνεται.vantono έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:26
με τα γυαλιά της κοινής λογικής, μεγάλε. Δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο.
Η κοινή λογική λέει να ιεραρχείς τις ανάγκες σου και οι ανάγκες για ενίσχυση της άμυνας είναι εξίσου σημαντικές με τις ανάγκες για ενίσχυση της δημόσιας υγεία.
Αντίθετα δεν είναι εύκολο να πειστώ ότι το γραφείο πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη με τα 60 άτομα προσωπικό είναι απαραίτητο, παράλληλα με μερικούς εκατοντάδες οργανισμούς που δημιούργησε ο σύριζα ανεβάζοντας την μισθοδοσία του δημοσίου κάπου μισό δισ. τον χρόνο.
Και δεν υπάρχει καμία εμμονή, οι Καρανίκες στο σύνολο τους και τα 500 εκ. αύξηση της μισθοδοσίας του δημοσίου είναι η συριζαίικη πραγματικότητα την ώρα που τα 100 εκ. για την υγεία ή για ανταλλακτικά στα οπλικά συστήματα είναι αδύνατο να βρεθούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 14 Μάιος 2018, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Μάλλον αναφέρεται στην Κρήτη ή/και στο ΙΤΕ.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:40 Α, οκέι. Γιατί η απάντησή της μπορεί να ξεκινάει να εξηγήσει μια παρεξήγηση, αλλά με αυτήν την καταληκτική πρόταση μού δίνει την εντύπωση ότι λέει χοντρά ψέματα:
Η Ελλάδα ως κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και ως χώρα επιδεικνύει υψηλού επιπέδου ερευνητική δραστηριότητα και εξωστρέφεια.
![]()
![]()
![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- hellegennes
Κι αυτό λέγεται υψηλού επιπέδου ερευνητική δραστηριότητα;
Τώρα θα μου πεις ότι εξαρτάται. Σε σχέση με το Βανουάτου, μπορεί να είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ δεν εμπιστεύομαι τα ΜΜΕ περισσότερο από τους γιατρούς, σόρυ.Naida έγραψε: 14 Μάιος 2018, 18:49
Επειδή όμως πρόκειται για ανθρώπινες ζωές καλό είναι να υπάρχει μια ευρύτερη ενημέρωση για τέτοια θεματα πχ από τα ΜΜΕ. Ή όπως εδώ που αναδείχτηκε το θεμα ιντερνετικώς. Μπορεί να ψάχνει κάποιος απελπισμένος και να δει από τη συζήτηση εδώ ότι υπάρχει θεραπεία. Που παρέχεται βέβαια μόνο στο εξωτερικό. Καλό είναι ότι γνωρίζει κάποιος που ν' απευθυνθούν κτλ να το αναρτήσει.
Όσο για το ίντερνετ, αν κάποιος στηριχτεί σε αυτό και οι γνώσεις του είναι περιορισμένες μπορεί να καταλήξει σε βοτάνια και ευχέλαια και να πάει μια ώρα αρχύτερα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Για διορισμούς ξαδερφων λεφτάκια υπάρχουν
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όταν βγάζεις δημοσιεύσεις στο Science μια χαρά υψηλού επιπέδου είναι...hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:03 Κι αυτό λέγεται υψηλού επιπέδου ερευνητική δραστηριότητα;
Μήπως αναφέρεσαι στην ποσότητα;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Εσεις που δεν ειχατε τους οργανισμους και τους Καρανικες γιατι δεν βαλατε το εμβολιο γα τον καρκινο της τραχηλου στο προγραμμα υποχρεωτικου εμβολιασμου να το καλυπτει πληρως το κρατος.Chainis έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:00Γίνεται.vantono έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:26
με τα γυαλιά της κοινής λογικής, μεγάλε. Δεν γίνεται να έχεις και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο.
Η κοινή λογική λέει να ιεραρχείς τις ανάγκες σου και οι ανάγκες για ενίσχυση της άμυνας είναι εξίσου σημαντικές με τις ανάγκες για ενίσχυση της δημόσιας υγεία.
Αντίθετα δεν είναι εύκολο να πειστώ ότι το γραφείο πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη με τα 60 άτομα προσωπικό είναι απαραίτητο, παράλληλα με μερικούς εκατοντάδες οργανισμούς που δημιούργησε ο σύριζα ανεβάζοντας την μισθοδοσία του δημοσίου κάπου μισό δισ. τον χρόνο.
Και δεν υπάρχει καμία εμμονή, οι Καρανίκες στο σύνολο τους και τα 500 εκ. αύξηση της μισθοδοσίας του δημοσίου είναι η συριζαίικη πραγματικότητα την ώρα που τα 100 εκ. για την υγεία ή για ανταλλακτικά στα οπλικά συστήματα είναι αδύνατο να βρεθούν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
+100.000.000Chainis έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:00Γίνεται.vantono έγραψε: 14 Μάιος 2018, 17:26
Πως είναι σε πειραματικό στάδιο αφού υπάρχει το ίδιο και σ άλλες χώρες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Συριζαίος έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:05 https://left.gr/news/k-fotakis-antideon ... n-epilogon
Η αποστομωτική απάντηση του υπουργού
Στο κείμενο αυτό συμπεραίνεται ότι το υψηλό κόστος της επένδυση σε συνδυασμό με το πειραματικό ακόμη στάδιο της αποτελεσματικότητας
Αντίφαση που το μυαλό κάθε συριζαίου δεν μπορεί να επεξεργαστεί.Υπάρχουν, παγκόσμια, περίπου 60 κέντρα ακτινοθεραπείας πρωτονίων (τα 26 στις ΗΠΑ). Απαιτείται η ύπαρξη μιας κρίσιμης μάζας ασθενών – περίπου 2000 ετησίως - για την επιβίωση ενός κέντρου ακτινοθεραπείας πρωτονίων
Αποστομωτικός πράγματι.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Έλα μου ντε!Naida έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:14 Πως είναι σε πειραματικό στάδιο αφού υπάρχει το ίδιο και σ άλλες χώρες;
60 κι όχι 30 που είχα γράψει.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- hellegennes
Ναι, έχει δημοσιευτεί μια εργασία σε 50 χρόνια λειτουργίας κι αυτό είναι υψηλό επίπεδο. Το Science εκδίδει 52 φύλλα τον χρόνο. Δεν μπορείς να λες ότι έχεις σοβαρή έρευνα στην χώρα σου όταν όλες οι άλλες γύρω χώρες παράγουν καινοτομία και συγγράφουν εκατοντάδες χιλιάδες μελέτες υψηλής αξίας. Το επιστημονικό έργο της Ελλάδας είναι μακράν το χαμηλότερο της EE (σχεδόν 4 φορές κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ!) και ένα από τα χαμηλότερα στον δυτικό κόσμο, αν όχι το χαμηλότερο (εξαιρούνται η Κύπρος και οι χώρες της πρώτην ΕΣΣΔ, που δεν τις λες ακριβώς και δυτικό κόσμο).parafrwn έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:08Όταν βγάζεις δημοσιεύσεις στο Science μια χαρά υψηλού επιπέδου είναι...hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:03 Κι αυτό λέγεται υψηλού επιπέδου ερευνητική δραστηριότητα;
Μήπως αναφέρεσαι στην ποσότητα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Εχεις πηγή για τα στατιστικά αυτά, θα ήταν ενδιαφέρον να τη διαβάσει κανείς.hellegennes έγραψε: 14 Μάιος 2018, 19:25 Ναι, έχει δημοσιευτεί μια εργασία σε 50 χρόνια λειτουργίας κι αυτό είναι υψηλό επίπεδο. Το Science εκδίδει 52 φύλλα τον χρόνο. Δεν μπορείς να λες ότι έχεις σοβαρή έρευνα στην χώρα σου όταν όλες οι άλλες γύρω χώρες παράγουν καινοτομία και συγγράφουν εκατοντάδες χιλιάδες μελέτες υψηλής αξίας. Το επιστημονικό έργο της Ελλάδας είναι μακράν το χαμηλότερο της EE (σχεδόν 4 φορές κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ!) και ένα από τα χαμηλότερα στον δυτικό κόσμο, αν όχι το χαμηλότερο (εξαιρούνται η Κύπρος και οι χώρες της πρώτην ΕΣΣΔ, που δεν τις λες ακριβώς και δυτικό κόσμο).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 8 Απαντήσεις