!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
παιδιά δεν είναι παράνομο να γράφεις σε τέτοιες περιπτώσεις, και αν είναι κακώς, αγνοήστε το, σιγά. 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Δεν δύναμαι να επιτρέψω να βάλλεται πανταχόθεν αυτό το υπόδειγμα λαού και ανθρώπων,μονο και μονο επειδη 2-3 κυρίες που αποτελουν εξαίρεση της εξαίρεσης, επέδειξαν μια απρεπή συμπεριφορά πάνω στα νεύρα τους. Ε μα όχι πχια!
Ε, ακριβώς γι' αυτό λέω ότι θα έτρωγε μπουκέτο η πρώτη. Οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά τα χέρια και τα πόδια τους. Αν φοράνε και τακούνια όπως οι εν λόγω (που σίγουρα το δουλεύουν το δεκάποντο, όπως τις κόβω) το θέμα θα είχε λήξει πολύ γρήγορα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:32Ε, ακριβώς γι' αυτό λέω ότι θα έτρωγε μπουκέτο η πρώτη. Οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά τα χέρια και τα πόδια τους. Αν φοράνε και τακούνια όπως οι εν λόγω (που σίγουρα το δουλεύουν το δεκάποντο, όπως τις κόβω) το θέμα θα είχε λήξει πολύ γρήγορα.![]()
ρε παιδί μου, θα είχες ξεκινήσει ήρεμα να βεβαιώσεις οτι δεν θα χαθεί ο υπαίτιος της ζημιάς, και θα κατέληγες να ρίχνεις μπουκέτα. Ωραία τα έκανε η πρωταγωνίστρια, πολύ δύσκολο, παραδέξου το.
Δεν γνωρίζω ποια είναι η ποινή για βιντεοσκόπηση χωρίς την συναίνεση του άλλου και για δημοσιοποίηση του βίντεο.Υδράργυρος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:25 Θα φάει το πρόστιμο αλλά θα το ευχαριστηθεί με το πακέτο που θα φάνε τα τσόκαρα
Προσωπικά δεν χρειάζομαι τέτοιους σωτήρες. Είναι οι ίδιοι που αν πεθαίνεις στον δρόμο, θα αρχίσουν να τραβάνε βίντεο με τα κινητά.
Όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες "πάρτε τις όλες μέσα" θα ήταν η εντολή μου αν ήμουν ο υπεύθυνος αστυνόμος.
Επίσης σιγά την Ρωσίδα. Δεν την ξεχωρίζεις από τις άλλες.
βάζω και αυτό γενικά, οχι ότι ξέρω τι ισχύει, αλλά να μην τα κάνουμε όλα ρόζ.
http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomol ... 0_2018.htmΗ αποτύπωση όμως σε υλικό φορέα των εξυβριστικών και απειλητικών εκφράσεων της κατηγορουμένης σε βάρος του πολιτικώς ενάγοντα εκφεύγει του προστατευτικού πεδίου του άρθρου 370 α παρ. 2 εδαφ. β του ΠΚ και των Συνταγματικών διατάξεων των άρθρων 2, 9, 9α και 19, διά των οποίων προστατεύεται η ιδιωτικότητα των συνομιλιών μεταξύ δύο ή και περισσοτέρων προσώπων ως προς την έκφραση διαλογισμών, ειδήσεων, εκφράσεων, γνωμών, απόψεων, οι οποίες εμπεριέχουν το στοιχείο της εμπιστευτικότητας και ιδιωτικότητας, για την μη γνωστοποίηση του περιεχομένου αυτών σε τρίτους και όχι όταν οι συνομιλίες εμπεριέχουν το στοιχείο της εκβιάσεως, συκοφαντικής δυσφημήσεως, δυσφημήσεως, εξυβρίσεως ή απειλής, ενέργειες που εμπίπτουν στον ποινικό νομοθέτη. Ο Κοινός Νομοθέτης και Συνταγματικός Νομοθέτης δεν αποτελεί και δεν χορηγεί κάλυμμα στην τέλεση εγκληματικών πράξεων και μάλιστα όταν συντελούνται σε δημόσιο χώρο.
Να παραδεχτώ τι βρε καμάρι μου;enaon έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:36ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:32Ε, ακριβώς γι' αυτό λέω ότι θα έτρωγε μπουκέτο η πρώτη. Οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά τα χέρια και τα πόδια τους. Αν φοράνε και τακούνια όπως οι εν λόγω (που σίγουρα το δουλεύουν το δεκάποντο, όπως τις κόβω) το θέμα θα είχε λήξει πολύ γρήγορα.enaon έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:22
ωραία τα λες αλλά αν είχε παρασυρθεί θα βλέπαμε κοκορομαχία, καμία δεν θα ήταν τρομερή, δεν θα το βλέπαμε καθόλου ή θα ήταν σε άλλο πλαίσιο το βιντεάκι.![]()
![]()
ρε παιδί μου, θα είχες ξεκινήσει ήρεμα να βεβαιώσεις οτι δεν θα χαθεί ο υπαίτιος της ζημιάς, και θα κατέληγες να ρίχνεις μπουκέτα. Ωραία τα έκανε η πρωταγωνίστρια, πολύ δύσκολο, παραδέξου το.![]()
Ότι είναι καλύτερα να χάσεις τη δουλειά σου από το να φας μια σφαλιάρα και να ηρεμήσεις;
Εγώ όταν λέω ότι είμαι υπέρ της αυτοδικίας, το εννοώ. Με όποια συνέπεια υπάρξει.
Κάποιοι άλλοι γουστάρουν λασπομαχίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Πριν τα κινητά σε βρίζανε, σε κάνανε σκουπίδι, σε απειλούσανε και δε μπορούσες να κάνεις τίποτα. Τώρα έχεις μια προστασία. Απο αυτά τα τσόκαρα μέχρι τον παπα-πούτσα. Σιγά μη λυπηθούμε τα προσωπικά τους δεδομένα.enaon έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:28 παιδιά δεν είναι παράνομο να γράφεις σε τέτοιες περιπτώσεις, και αν είναι κακώς, αγνοήστε το, σιγά.![]()
εφαρμοσμένος αλτρουισμός, δεν το είχα σκεφτεί έτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:43 Να παραδεχτώ τι βρε καμάρι μου;![]()
Ότι είναι καλύτερα να χάσεις τη δουλειά σου από το να φας μια σφαλιάρα και να ηρεμήσεις;
- Υδράργυρος
Είναι εντυπωσιακό που σε αυτή τη διαμάχη πολλοί/ες ταυτίζονται με τα τσοκαρα και όχι με τη ρωσίδα που έδρασε ευσυνείδητα. Ενδιαφέρον άουτινκ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ωραία ειναι η αυτοδικία, κι εγώ υπέρ ειμαι εν μέρει και υπό όρους, αλλά όταν ξέρεις ότι με την αυτοδικία θα του κάνεις λιγότερο κακό (ή και καθόλου) του άλλου,ενω δεν το αξίζει, καλύτερα να το πας με την μειλίχια οδό, όπως μαεστρικά μας επέδειξε η άρια αμαζόνα της στέπας.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:43Να παραδεχτώ τι βρε καμάρι μου;enaon έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:36ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:32
Ε, ακριβώς γι' αυτό λέω ότι θα έτρωγε μπουκέτο η πρώτη. Οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά τα χέρια και τα πόδια τους. Αν φοράνε και τακούνια όπως οι εν λόγω (που σίγουρα το δουλεύουν το δεκάποντο, όπως τις κόβω) το θέμα θα είχε λήξει πολύ γρήγορα.![]()
![]()
ρε παιδί μου, θα είχες ξεκινήσει ήρεμα να βεβαιώσεις οτι δεν θα χαθεί ο υπαίτιος της ζημιάς, και θα κατέληγες να ρίχνεις μπουκέτα. Ωραία τα έκανε η πρωταγωνίστρια, πολύ δύσκολο, παραδέξου το.![]()
![]()
Ισορροπία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Ποια στέπα ρε; Σανκτ Πετρμπουργκ. Πόλη του πολιτισμού. Σιγά μην άφηνε έτσι τα απολίτιστα τσόκαρα
Η ψύχραιμη ελεγχόμενη οδός είναι για τις σοβαρές περιπτώσεις, όπου έχεις αποφασίσει επίσης ψύχραιμα ότι ναι, σ' αυτόν/ην θέλεις να προκαλέσεις μεγάλο πρόβλημα.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:48ωραία ειναι η αυτοδικία, κι εγώ υπέρ ειμαι εν μέρει και υπό όρους, αλλά όταν ξέρεις ότι με την αυτοδικία θα του κάνεις λιγότερο κακό (ή και καθόλου) του άλλου,ενω δεν το αξίζει, καλύτερα να το πας με την μειλίχια οδό, όπως μαεστρικά μας επέδειξε η άρια αμαζόνα της στέπας.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:43Να παραδεχτώ τι βρε καμάρι μου;enaon έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:36
![]()
![]()
Με το να σε βρίσει μια χαζογκόμενα (αρσενική ή θηλυκή) ουσιαστικώς δεν παθαίνεις κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kαι εμένα ήθελαν να με ηχογραφήσουν στη δουλειά, επειδή τα είχα πάρει στο κρανίο και έβριζα μόνη μου. Το άκουσα τυχαία από κάποια, δεν μου το είπε, το έλεγε σε κάποιες άλλες. "Αφήστε δεν ακούγεται τίποτα, δεν ηχογραφείται" έλεγε.enaon έγραψε: 08 Οκτ 2019, 09:28 παιδιά δεν είναι παράνομο να γράφεις σε τέτοιες περιπτώσεις, και αν είναι κακώς, αγνοήστε το, σιγά.![]()
Ενώ αυτές, γκαρίλα και δεν τους κάνει κανείς τίποτα.
Επίσης συνήθως κάνω ότι κάνουν. Χι χι αυτές, χα χα εγώ ή περνάω και πετάω μια ατάκα π.χ. "συναγωγή του Σατανά" κλπ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-
- 121 Απαντήσεις