τίμα τους προγόνους και τον τόπο και μπες σε φουλ κούργιαλος μοουντpanos291 έγραψε: 20 Δεκ 2020, 11:47Καμία. Το σωστό είναι να πάω σε suv στην Κρήτη, αλλά δεν κάνουμε πάντα το σωστό![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βοηθήστε με να διαλέξω αμάξι.
- Μαυροβασίλης
Re: Βοηθήστε με να διαλέξω αμάξι.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Κυκλοφορούν κάτι (ευτυχώς λίγοι) γυφτοβούλγαροι με μπλε λεντ κάτω από το αμάξι, σε εξτριμ μοουντ είχαμε δει και εναν με τα φώτα του κιτ να πηγαίνουν πέρα πόδες μπροστά από τη μάσκα του ραλί.Μαυροβασίλης έγραψε: 20 Δεκ 2020, 11:49τίμα τους προγόνους και τον τόπο και μπες σε φουλ κούργιαλος μοουντpanos291 έγραψε: 20 Δεκ 2020, 11:47Καμία. Το σωστό είναι να πάω σε suv στην Κρήτη, αλλά δεν κάνουμε πάντα το σωστό![]()
Άστο, δεν φτάνονται με τίποτα αυτοι.
- Υδράργυρος
Μην παρεις τιποτα, περιμενε να βγει το ηλεκτρικο αυτοκινητο της ND Group
η επενδυση του αδωνη που θα φτιαχνεται εδω
-
stergiosbik

Χτυπα το βρε ανθρωπε να εισαι ωραιος και ησυχος.
Ποιοτητα κορυφης,δε σπαει δε χαλαει,κουκλί μεσα εξω,ατμοσφαιρα και ασε αυτους με τις τουρμπινες και τα ρευματα να τρεχουν στα συνεργεια,χειροκινητο για τους ιδιους λογους με την ατμοσφαιρα αλλα και για την χαρα του να αποφασιζεις εσυ,καταναλωση μικρη λογω φιλοσοφιας skyactiv.
Ε,δε σου φτανουν αυτα;
- Μαυροβασίλης
panos291 έγραψε: 20 Δεκ 2020, 11:58 Κυκλοφορούν κάτι (ευτυχώς λίγοι) γυφτοβούλγαροι με μπλε λεντ κάτω από το αμάξι, σε εξτριμ μοουντ είχαμε δει και εναν με τα φώτα του κιτ να πηγαίνουν πέρα πόδες μπροστά από τη μάσκα του ραλί.
Άστο, δεν φτάνονται με τίποτα αυτοι.
για να σοβαρευτούμε, κοιτάς κάτι για συγκεκριμένη χρήση ή καυλαντίζεις να αλλάξεις αυτοκίνητο και σου αρέσουν διάφορα; τετρακούνα και άσωτο κράτημα και μελλοντικό κλασσικ είναι το γιαρις γρ αλλά δεν έχω ιδέα αν δαγκώνει στην Ελλάδα (εκτός είναι σε καλή τιμή, ειδικά για τη δουλειά που έβαλε η τογιοτα)
- Cecily Anne
Εγώ ψήνω τους δικούς μου για ραβ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στη μάχη χάιλουξ ναβαρα ποιος κερδαει;
Χοντρικά φτάνει στα 45 μεγάλα με δύο τρία ορεκτικά. Παρα πολλά.Μαυροβασίλης έγραψε: 20 Δεκ 2020, 12:06 τετρακούνα και άσωτο κράτημα και μελλοντικό κλασσικ είναι το γιαρις γρ αλλά δεν έχω ιδέα αν δαγκώνει στην Ελλάδα (εκτός είναι σε καλή τιμή, ειδικά για τη δουλειά που έβαλε η τογιοτα)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Αν θελει να γινει κολληταρι με τα συνεργεια,μια χαρα επιλογη.Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2020, 12:43 Στη μάχη χάιλουξ ναβαρα ποιος κερδαει;
Χοντρικά φτάνει στα 45 μεγάλα με δύο τρία ορεκτικά. Παρα πολλά.Μαυροβασίλης έγραψε: 20 Δεκ 2020, 12:06 τετρακούνα και άσωτο κράτημα και μελλοντικό κλασσικ είναι το γιαρις γρ αλλά δεν έχω ιδέα αν δαγκώνει στην Ελλάδα (εκτός είναι σε καλή τιμή, ειδικά για τη δουλειά που έβαλε η τογιοτα)
Κάτι να χωράει άνετα 4 άτομα, αυτό δεν το συζητώ καθόλου.Μαυροβασίλης έγραψε: 20 Δεκ 2020, 12:06panos291 έγραψε: 20 Δεκ 2020, 11:58 Κυκλοφορούν κάτι (ευτυχώς λίγοι) γυφτοβούλγαροι με μπλε λεντ κάτω από το αμάξι, σε εξτριμ μοουντ είχαμε δει και εναν με τα φώτα του κιτ να πηγαίνουν πέρα πόδες μπροστά από τη μάσκα του ραλί.
Άστο, δεν φτάνονται με τίποτα αυτοι.δεν έλεγα ζβούρος μα αντί για σουβ να πας σε φουλ πετσαράδικο 4χ4, ναβαρα και τέτοια
για να σοβαρευτούμε, κοιτάς κάτι για συγκεκριμένη χρήση ή καυλαντίζεις να αλλάξεις αυτοκίνητο και σου αρέσουν διάφορα; τετρακούνα και άσωτο κράτημα και μελλοντικό κλασσικ είναι το γιαρις γρ αλλά δεν έχω ιδέα αν δαγκώνει στην Ελλάδα (εκτός είναι σε καλή τιμή, ειδικά για τη δουλειά που έβαλε η τογιοτα)
Από κει και πέρα το σωστό είναι να πάρω ένα suv να κάνω τις βολτες μου ή κάτι που να μου αρέσει κιόλας να το κυκλοφορώ, όπως είναι το Α5. Ψάχνω λοιπόν ένα suv και ένα χαμηλό τετραπορτο και θα διαλεξω ότι μου φωτίσει ο Θεός.
YΓ Nαβαρα, έχω για τις δουλειές του ξενοδοχείου και μαύρο κιόλας
- Μαυροβασίλης
φουλ εξτρα με κάγκελα και κατσούνα;panos291 έγραψε: 20 Δεκ 2020, 12:53 YΓ Nαβαρα, έχω για τις δουλειές του ξενοδοχείου και μαύρο κιόλας![]()
κοίτα, το σουβ με αυτά τα δεδομένα δεν χρειάζεται, εκτός αν πάλι ξανοίγεις βόλιτες σε κατσικόδρομους, πάρε μια τζούλια να 'φραθούν τα μεριά σου ή το στελβιο αν θες καλό κληαρενς από το δρόμο
-
stergiosbik
Καλά ρε,έχεις αγρότη και κοιτάς για SUV;
Θα τρελαθουμε τελείως εδώ μέσα!
Θα τρελαθουμε τελείως εδώ μέσα!
- Μαυροβασίλης
μικρό ημισουβ με ωραίο κράτημα είναι το πουμα στις γρήγορες εκδόσεις, επίσης δε γνωρίζω αν δαγκώνει η αντιπροσωπεία όμως
γουαναμπι καγιεν δεν ειναι αυτο;Μαυροβασίλης έγραψε: 20 Δεκ 2020, 13:17 μικρό ημισουβ με ωραίο κράτημα είναι το πουμα στις γρήγορες εκδόσεις, επίσης δε γνωρίζω αν δαγκώνει η αντιπροσωπεία όμως
- Μαυροβασίλης
δεν έχω μετρήσει το πουμα αλλά σαμπτζεκτιβλυ πιο κοντά στο μακκαν ή το στελβιο σε ισορροπία, οι καγιεν έχουν πολύ δυνατό πίσω άξονα και παχύ στατικ μαρτζινCRWH έγραψε: 20 Δεκ 2020, 21:48γουαναμπι καγιεν δεν ειναι αυτο;Μαυροβασίλης έγραψε: 20 Δεκ 2020, 13:17 μικρό ημισουβ με ωραίο κράτημα είναι το πουμα στις γρήγορες εκδόσεις, επίσης δε γνωρίζω αν δαγκώνει η αντιπροσωπεία όμως
Τα suv είναι πλέον μόνο φρου φρου κι αρώματα. Αν θες πολύ και πραγματική εκτός δρόμου κίνηση πάρε ένα αγροτικό διπλοκαμπινο, θα μπορείς να το βγάλεις επαγγελματικό (χαμηλά τέλη). Αν δεν έχεις απαιτήσεις για τοσο συχνή χρήση εκτός δρόμου και θες άνεση χωρών, καλή οδηγική συμπεριφορά αλλά και να μπορείς να διαβείς εύκολα έναν ομαλό χωματόδρομο, πάρε το Ford focus active sw.
Αν ντε και καλά όμως θες suv, πάρε mazda
Αν ντε και καλά όμως θες suv, πάρε mazda
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa