ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:09 Κάποια στιγμή θα ανεβάσω έναν κατάλογο των "πολιτικώς ορθών".
Είναι σαν τους λοατκι* κι αυτοί, ο καθένας με την ιδιαιτερότητα του.
*Είναι θέμα χρόνου να μην φτάνουν τα 24 γράμματα της αλφαβήτου και να αρχίσουμε τα "λ άρθρο 25, παράγραφος 64 κλπ"[/size
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολιτική Ορθότητα
Re: Πολιτικη ορθοτητα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Προφανώς (λέμε τώρα) δεν λαχαίνει συχνά γιατί και ο Μαρκούζε είναι αντίθετος στην καθεστηκυία αντίληψη -σε πολιτικοκοινωνικό πλαίσιο- που προβάλλεται ή επιβάλλεται από τους πολιτικούς και τα μμε.Βινόσαυρος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:17Άμα λάχει
Και γουστάρεις ή όχι, η πολιτική ορθότητα σήμερα είναι το απόλυτο συντηρητικό δόγμα γιατί στηρίζεται και από τις δύο πλευρές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
η γαλη νομίζει οτι ο μαρκουζε ειναι αλτ-ραητ και δικος της!ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:24Προφανώς (λέμε τώρα) δεν λαχαίνει συχνά γιατί και ο Μαρκούζε είναι αντίθετος στην καθεστηκυία αντίληψη -σε πολιτικοκοινωνικό πλαίσιο- που προβάλλεται ή επιβάλλεται από τους πολιτικούς και τα μμε.
Και γουστάρεις ή όχι, η πολιτική ορθότητα σήμερα είναι το απόλυτο συντηρητικό δόγμα γιατί στηρίζεται και από τις δύο πλευρές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Βινόσαυρος
θα μας κλέψετε και τον μαρκούζε τώρα;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Northern Spirit
Ποιος σε απαγορευει να πιστευεις οτι θελεις για την θρησκεια η την πολιτικη η οτιδηποτε; Κανεις..taliban έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:03Γράφεις παπάτζες ολκής λόγω άγνοιας.Northern Spirit έγραψε: 12 Οκτ 2018, 10:131.Δεν σου εκμηδενιζει κανενας τα εσοδα. Οι απαογρευσεις δεν επιβαλλονται απο πολυεθνικες αλλα απο τις κυβερνησεις για λογους προστασιας της δημοσιας υγειας..Αν δεν σου αρεσουνε και δεν θελεις να προσαρμοστεις ειναι δικο σου προβλημα..taliban έγραψε: 12 Οκτ 2018, 09:13
Όταν μέσω της οικονομίας σου εκμηδενίζουν τα έσοδα και σε πατάνε κάτω είναι θέμα χρόνου να τα παρατήσεις.Δεν έχει σχέση η τεχνολογία.
Οι απαγορευσεις στον διατροφικό κώδικα για σπόρια κλπ είναι γεγονός.Αυτο κάνουν οι πολυεθνικες γι'αυτό και λέγονται πολυεθνικές.
Επειδή έτσι σε βολεύει. Η παγκοσμιοποίηση πετάει έξω ως οπισθοδρομικό ότι δεν ταιριάζει στην ιδεοληψία της. Η διατήρηση της πολιτισμικής ταυτότητας δεν συνιστά να πας τυπικά στη εκκλησία αλλα να ξέρεις γιατί πας σε τι πιστεύεις και γιατί το κάνεις. Να ξέρεις τι γιορτάζεις την 25η Μαρτίου και στις υπόλοιπες εθνικές μας εορτές. Τι κάνει η φίλη σου η παγκοσμιοποίηση; Έρχεται και σου λέει πως αυτά είναι θεωρίες που εγείρουν εθνικιστικά και οπισθοδρομικα σύνδρομα άρα σου δίνει εναλλακτικές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης διαφορετικά είσαι ρατσιστής φασίστας.Τροφοδοτει ένα άκρο. Εγώ άλλο πρότεινα αλλα το έκανες γαργάρα.
Την αλήθεια γράφω. Απλά σε ενοχλεί γιατί ξεσκεπάζει την υποκρισία της κορεκτιλας και φαίνεται πως οι άνθρωποι που βρίσκονται υπό την σκέπη της πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης για να δικαιολογήσουν κάποιοι τις πολιτικές τους.
Είναι σαν να κάνεις ενέσεις κορτιζόνης για να καλύψεις το πρόβλημα αλλα όσο και να το καλύπτεις η παθογένεια παραμένει εκεί.
Η κορεκτιλας σας είναι ελλειπεις και χεσκε για τα δικαιώματά.
Αυτή ειναι η φιλοσοφία αυτής της πολιτικής που εσύ υπερασπίζεσαι.
Γι'αυτό και θα καταρρεύσει με πολλαπλά θύματα.
.
Η νοοτροπία της κοινωνίας σε διαψεύδει. Στο εξήγησα. Μην το προσπερνάς.Εμενα αν θες να με βγάλεις λάθος για να νιώσεις καλύτερα καντο.Δεν αλλάζει η πραγματικότητα δυστυχώς για εσένα και την κορρεκτιλα σου.
Η επικροτηση του διαιρει και βασιλεύει νοοτροπία της κορεκτιλας.
Κάτω οι άνδρες. Αυτό το δικαίωμα διεκδικούν τα φεμινιστικα.
Κατά την νοοτροπία της πατριαρχίας....κάτω οι γυναίκες.
Φάρμακο για την αντιμετώπιση της βαρρόας στην μέλισσα με δραστική ουσία την αμιτράζη διακινείτε μόνο από την bayer και έχει απαγορευτεί από τις υπόλοιπες εταιρίες επειδή το έχει μονοπώλιο αυτή η πολυεθνική.
Το κράτος υπάκουσε στα κελεύσματα της πολυεθνικής και απαγόρευε οποιοδήποτε άλλο σκεύασμα στην αγορά.
Α και η αμιτράζη προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο.
Άρα και επιβάλλουν στις κυβερνήσεις τις πολιτικές τους και χέστηκαν για την δημόσια υγεία.
Γιατί μετά ακολουθούν οι θεραπείες πάλι απ τις ίδιες εταιρίες αν αρρωστήσεις.
Αν δεν σου αρέσει η αλήθεια είναι δικό σου πρόβλημα.
Γύρω γύρω Σάββατο στην μέση...Κυριακή.2.Η παγκοσμιοποιηση δεν απαγορευει να εορταζεις εθνικες εορτες..Ολη η Ευρωπη πχ γιορταζει την ηττα του γερμανικου αξονα. Αυτο που δεν θελει η παγκοσμιοποιηση για λογους διατηρησης της ειρηνης ειναι να χρησιμοποιουνται οι εθνικες εορτες για προπαγανδα και bullying σε βαρος αλλων λαων.
Άρα η γενοκτονία των ποντίων ή η επανάσταση του '21 αποτελούν αιτία και αφορμή μίσους προς τον Τούρκικο λαό....
Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν σύμφωνα με τα δικά σου γραπτά θέλει γιορτές που να καταπίνουν αμάσητες τις εθνικιστικές τάσεις των γύρω χωρών ειδικότερα στην περιοχή των βαλκανιών όπου κάποιοι θέλουν και κάνουν τα σχεδία τους πραγματικότητα όσο αφορά τα γεωπολιτικά...
Βλέπεις το δένδρο...χάνεις το δάσος!
Ο ευνουχισμός που προτείνεις είναι κακό πράγμα.Επισης η παγκοσμιοποιηση μεσω διεθνων οργανισμων προσπαθει να αποτρεπει εθνικες συγκρουσεις η να παρεμβαινει για τον τερματισμο πολεμων..Με τη δικη σου λογικη αυτα ειναι κακα πραγματα.
Η παγκοσμιοποίηση μέσω των διεθνών οργανισμών (think tanks) επιβάλλει ολόκληρες πολιτικές και αποτρέπει ή δημιουργεί συγκρούσεις μεταξύ των λαών με στόχο την κατά το δοκούν πολιτική 10 νοματαίων που πάσχουν από λαιμαργία για δύναμη,εξουσία και χρήμα.
Μήπως να νιώσουμε και τύψεις ????![]()
Μου κάνει εντύπωση πως αγνοείς ξανά το θέμα παιδεία στο συγκεκριμένο θέμα.3.Το τελευταιο που λες μοιαζει με παραληρημα..Ειδικα οταν λες οτι εσυ βλεπεις πραγματα για αλλους που οι ιδιοι δεν βλεπουνε..Ειδικα οταν λες οτι καταπιεσμενες ομαδες που παλαιοτερα δεν βλεπανε το φως του ηλιου και σημερα βλεπουνε, πεφτουνε σημερα θυματα εκματαλλευσης..
Ειναι σαν να λες οτι καπιος καταδικος που απολυεται προωρα απο τις φυλακες επειδη η κυβερνηση θελει να κανει αποσυμφορηση των φυλακων ειναι κανονικα θυμα της κυβερνησης εειδη εξυπηρετει τα δικα της συμφεροντα..
Ειναι κλαδικο στυλ απαντησεων ανθρωπων που βλεπουνε το δεντρο και χανουνε το δασος..
Απόδειξη,επομένως, πως η παγκοσμιοποίηση που υπερασπίζεσαι δημιουργεί συγκρούσεις με το να νομοθετεί αλλά όχι να μορφώνει τον άνθρωπο να αποδεχτεί το διαφορετικό.
Είναι το κλασσικό δόγμα ΠΡΟΒΛΗΜΑ + ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ = ΛΥΣΗ !
Οι απαγορευσεις για τα σπορια η διαφορα προιοντα δεν εχουνε σχεση με πολυεθνικες...εχουνε σχεση με οικονομια, υγεια κλπ..
Πχ καπως πρεπει να τσεκαρεται η ποιοτητα και τα συστατικα των τροφιμων για να αποφευγονται ασθενειες, επιδημιες κλπ..
Το standardisation εκει αποβλεπει..
Απο εκει και περα σκευασματα μπορουνε να φτιαξουνε οσοι θελουνε και μπορουνε εφοσον τηρουνται οι προυποθεσεις..Απο εκει και περα αν η Bayer παραγει αυτο που πληρει απολυτα τις προυποθεσεις δεν φταιει η Bayer.
Oxι, το να θυμασαι την γεννοκτονια των Ποντιων, ή την Μκρασιατικη καταστροφη δεν ειναι προβλημα...Τα εχετε εντελως μπλεξει λογω αγνοιας..
Καθε λαος ακομη και σημερα γιορταζει σημαντικα γεγονοτα της ιστοριας του..
Αυτο που προσπαθει να αποτρεψει η παγκοσμιοποιηση ειναι το να χρησιμοποιουνται γεγονοτα του παρελθοντος για να δημιουργουνται προυποθεσεις συγκρουσης στο παρον οπως συχνα προωθουνε οι εθνικιστες..
Δηλαδη επειδη οι προπαπποι των σημεριων Τουρκων εσφαξαν τους προπαπους σημερινων ελληνων στη Μικρασια θα πρεπει οι σημερινοι ελληνες και δισεγγονοι των θυματων να μισουνε τους δισεγγονους των θυτων..Ο κοσμος πρεπει να προχωρησει μπροστα χωρις βαριδια του παρελθοντος..Οσοι παλι σε ατομικο επιπεδο θελουνε να ζουνε με βαριδια δεν τους απαγορευεται να ζουνε ετσι αρκει να μην δημιουργουνε προβλημα με πραξεις βιας κλπ.
Για την μορφωση η εποχη της παγμοσμιοποιησης ειναι η μονη που επιτρεπει προσβαση στη γνωση για το διαφορετικο. Πχ στα θρησκευτικα, το μονο που διδασκανε τα ελ σχολια για δεκαετιες ητανε η ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια..Γνωση αλλων θρησκειων δεν ειχε ο ελ μαθητης οταν τελειωνε το σχολειο..
Και η διδασκαλια της ιστοριας αφορουσε ΜΟΝΟ την ελληνικη και στην βερσιον που εξυπηρετουσε πολιτικους σκοπους..
Οι μαθητες βγαινανε απο τα σχολεια χωρις να εχουνε ιδεα για το τι πιστευε ο υπολοιπος κοσμος για γεγονοτα που αφορουσανε την ελλαδα ή για αλλες θρησκειες..Και να ελεγες ξατι διαφορετικο σε κοιταζανε ως εξηγηινο..
Αυτος ειναι ορισμος της μαζικης προπαγανδας και της πλυσης εγκεφαλου..Και υπαρχει και σημερα αλλα σε μικροτερο βαθμο..
η μεγαλυτερη πολιτικη κορεκτιλα που εχω δει ειναι το να βαφτιζεται ενα παιδι ορθοδοξο οταν ειναι ακομη μωρο και δεν εχει το ιδιο καμια αποψη για τη θρησκεια..
Αποτελεσμα αυτης της πρακτικης ητανε η γελοια κατασταση να εμφανιζονται στα επισημα στοιχεια οτι οι ορθοδοξοι ειναι το 99% του ελ πληθυσμου οταν στην ουσια ειναι πολυ λιγοτεροι αφου αναμεσα τους υπηρχανε και υπαρχουνε κομμουνιστες, αθεοι, βουδιστες και χιλιοι αλλοι..
Επισης η καταγραφη καθ'αυτη της θρησκειας στην ταυτοτητα ειναι ο ορισμος της προπαγανδας..Το τι πιστευω ο καθενας ειναι ατομικο θεμα..Αφου εσυ ενδιαφερεσαι για το δικαιωμα στην παραδοση και την ατομικη επιλογη θα πρεπει να συμφωνεις οτι ειναι απαραδεκτο να εγγραφεις σε θρησκεια (οποια θρησκεια) μωρα παιδια που δεν εχουνε καν γνωση ποια ειναι ακριβως η θρησκεια αυτη και μαλιστα να καταγραφεται αυτο σε δημοσια εγγραφα..
Τα κηρυγματα σου λοιπον περι σημερινης κοινωνικης και πολιτικης κορεκτιλας τα ακουω βερεσε αφοσον υποστηριζεις κοινωνικα μοντελα που υεφαρμοζαν τακτικες προκρουστη απεναντι σε μειονοτητες η βασικες αλλες ανθρωπινες επιλογες.. Αν εχεις κατι πιο προοδευτικο απο το τωρινο μοντελο να προτεινεις να το ακουσω..Αλλα να μου λες οτι η επιστροφη στο μεσαιωνα εναι προτιμοτερη γιατι προσεφερε μεγαλυτερη ελευθερια και προσβαση στη γνωση ειναι ειλικρινα επιχειρημα εκτος πραγματικοτητας..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Χάρισμα σας.
Το θέμα είναι ότι εσείς τον έχετε σαν διακοσμητικό τύπου αναρχικό σεμεδάκι πάνω στο λαπτοπ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Northern Spirit
α ναι; δηαλδη εσει οι πολτικα αναρχικη και κατα της ορθοτητας δεχεστε κριτικη στη θρησκεια η τις εθνικιστικες αντιληψεις σας ή τις παραδοσεις σας; Η τις θεωρειται αυτες υπερανω κριτικης και αρχιζετε να σκουζετε για δηιεν πολεμο στις παραδοδεις και "φτου κακα παγκοσμιοποιηση" να υπαρξει κριτικη στις μεσαιωνικες σας αντιληψεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:57Η παγκοσμιοποίηση που υπερασπίζεται είναι η μήτρα της πολιτικής ορθότητας, που ουσιαστικό στόχο έχει να κατακερματίσει/αποδυναμώσει πλήρως τη λογική διαδικασία στην κριτική των πραγμάτων, ώστε να καταστεί αδύναμη ή αδύνατη η οποιαδήποτε ένσταση ή αμφισβήτηση με ένα πολιτικοφανές/δημοκρατικό ζητούμενο ενώ ουσιαστικώς είναι η απόλυτη κατάλυση της δημοκρατίας.taliban έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:03 Μου κάνει εντύπωση πως αγνοείς ξανά το θέμα παιδεία στο συγκεκριμένο θέμα.
Απόδειξη,επομένως, πως η παγκοσμιοποίηση που υπερασπίζεσαι δημιουργεί συγκρούσεις με το να νομοθετεί αλλά όχι να μορφώνει τον άνθρωπο να αποδεχτεί το διαφορετικό.
Και ακριβώς γι' αυτό, ο πρώτος προσδιορισμός θα έδινα στην "πολιτική ορθότητα" είναι το "δόγμα των ηλιθίων".
Να κοθταχτειτε πρωτα στο καθρεφτη πριν κανετε κηρυγμα κατα της πολτικης..ορθοτητας..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Χαλάρωσε, για μένα το πρόβλημα είναι οι ηλίθιοι και όχι η πολιτική ορθότητα.Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:41α ναι; δηαλδη εσει οι πολτικα αναρχικη και κατα της ορθοτητας δεχεστε κριτικη στη θρησκεια η τις εθνικιστικες αντιληψεις σας ή τις παραδοσεις σας; Η τις θεωρειται αυτες υπερανω κριτικης και αρχιζετε να σκουζετε για δηιεν πολεμο στις παραδοδεις και "φτου κακα παγκοσμιοποιηση" να υπαρξει κριτικη στις μεσαιωνικες σας αντιληψεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:57Η παγκοσμιοποίηση που υπερασπίζεται είναι η μήτρα της πολιτικής ορθότητας, που ουσιαστικό στόχο έχει να κατακερματίσει/αποδυναμώσει πλήρως τη λογική διαδικασία στην κριτική των πραγμάτων, ώστε να καταστεί αδύναμη ή αδύνατη η οποιαδήποτε ένσταση ή αμφισβήτηση με ένα πολιτικοφανές/δημοκρατικό ζητούμενο ενώ ουσιαστικώς είναι η απόλυτη κατάλυση της δημοκρατίας.taliban έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:03 Μου κάνει εντύπωση πως αγνοείς ξανά το θέμα παιδεία στο συγκεκριμένο θέμα.
Και ακριβώς γι' αυτό, ο πρώτος προσδιορισμός θα έδινα στην "πολιτική ορθότητα" είναι το "δόγμα των ηλιθίων".
Να κοθταχτειτε πρωτα στο καθρεφτη πριν κανετε κηρυγμα κατα της πολτικης..ορθοτητας..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Μαλάκα, σύνελθε. Αν ήσουν Τσιπραίος θα ισχυριζόσουν ότι ο Τσίπρας αστειευόταν όταν έλεγε για σκισίματα μνημονίων. Όταν το κάνει ο Τραμπ δεν έχεις πρόβλημα να πεις ότι προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Τώρα που το κάνει αυτό ο Καναδός μαλάκας, είσαι με το μέρος του. Αφού έφαγε το κράξιμο της αρκούδας και γελοιοποιήθηκε παγκοσμίως, βγήκε να πει ότι έκανε πλάκα να 'ούμ'. Κι εσύ το πιστεύεις, γιατί... γιατί όχι, ε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Dwarven Blacksmith
Δε χρειάζεται να το πει, φαίνεται από τον τρόπο που διακόπτει την κοπέλα για να κάνει mansplaining για το φεμινισμο. Κάποιος που ξέρει το χαρακτήρα και το ήθος του ανδρός καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για αυτοσαρκαστικο μετά-σχολιασμο.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2018, 18:17Μαλάκα, σύνελθε. Αν ήσουν Τσιπραίος θα ισχυριζόσουν ότι ο Τσίπρας αστειευόταν όταν έλεγε για σκισίματα μνημονίων. Όταν το κάνει ο Τραμπ δεν έχεις πρόβλημα να πεις ότι προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Τώρα που το κάνει αυτό ο Καναδός μαλάκας, είσαι με το μέρος του. Αφού έφαγε το κράξιμο της αρκούδας και γελοιοποιήθηκε παγκοσμίως, βγήκε να πει ότι έκανε πλάκα να 'ούμ'. Κι εσύ το πιστεύεις, γιατί... γιατί όχι, ε;
Πριν λιγο γυρισα απο μια εκδηλωση στην οποια μιλουσε μια συγγραφεας (δεν θα αναφερω το ονομα της για τους γνωστους λογους), η τυπισσα πρεπει να ηταν πολυ τρομοκρατημενη με το θεμα της Πολιτικης Ορθοτητας. Σε τρια σημεια της ομιλιας της αναγκαστηκε να μας απολογηθει γι'αυτα που ειπε.
1. Ειπε τη φραση "οταν το 2012 ημουν σε ενα λεωφορειο και εβλεπα το κοσμο βαρυ και δυστυχη με την κριση ειπα απο μεσα μου κριμα μωρε πατριδα μου"-Απολογια: ειπε" οταν το ειπα αυτο ενοιωσα παραξενα, δεν περιμενα πως θα πω κατι για τη πατριδα δεν ημουν τετοιος τυπος τα θεωρουσα ανοησιες και ακομα και τωρα δεν ειμαι φανατισμενη με τετοια θεματα αλλα να, τοτε εκεινη τη στιγμη ετσι μου βγηκε"
2. Ειπε" Ετσι ανδρωθηκε εκεινη η γενια..."-Απολογια: " συγνωμη για το ανδρωθηκε ειναι σεξιστικη λεξη το ξερω..."
3. Ειπε " Με συγκινουν τα ανταρτικα τραγουδια..."- Απολογια: " Το ξερω πως δεν ειναι σωστο και πιστεψτεμε το παλεψα πολυ να μην νοιωθω κατι με αυτα τα τραγουδια, αλλα ετσι μου βγαινει τι να κανω;"
Ρε ημαρτον! Τι μας απολογουνταν; Μηπως τη περασουμε εθνικιστρια; Νορμαλ πραγματα ελεγε, ασε που το κοινο ηταν μεγαλος ηλικιακα κοσμος και ειμαι σιγουρος που ουτε που θα πηρε πρεφα γιατι απολογουνταν η αλλη, σιγα μη γνωριζουν τι ειναι Πολιτικη Ορθοτητα, οσο δεν κανουν χρηση διαδικτυου παραμενουν ανεπηρεαστοι απο τις Αμερικανικες ανοησιες.
1. Ειπε τη φραση "οταν το 2012 ημουν σε ενα λεωφορειο και εβλεπα το κοσμο βαρυ και δυστυχη με την κριση ειπα απο μεσα μου κριμα μωρε πατριδα μου"-Απολογια: ειπε" οταν το ειπα αυτο ενοιωσα παραξενα, δεν περιμενα πως θα πω κατι για τη πατριδα δεν ημουν τετοιος τυπος τα θεωρουσα ανοησιες και ακομα και τωρα δεν ειμαι φανατισμενη με τετοια θεματα αλλα να, τοτε εκεινη τη στιγμη ετσι μου βγηκε"
2. Ειπε" Ετσι ανδρωθηκε εκεινη η γενια..."-Απολογια: " συγνωμη για το ανδρωθηκε ειναι σεξιστικη λεξη το ξερω..."
3. Ειπε " Με συγκινουν τα ανταρτικα τραγουδια..."- Απολογια: " Το ξερω πως δεν ειναι σωστο και πιστεψτεμε το παλεψα πολυ να μην νοιωθω κατι με αυτα τα τραγουδια, αλλα ετσι μου βγαινει τι να κανω;"
Ρε ημαρτον! Τι μας απολογουνταν; Μηπως τη περασουμε εθνικιστρια; Νορμαλ πραγματα ελεγε, ασε που το κοινο ηταν μεγαλος ηλικιακα κοσμος και ειμαι σιγουρος που ουτε που θα πηρε πρεφα γιατι απολογουνταν η αλλη, σιγα μη γνωριζουν τι ειναι Πολιτικη Ορθοτητα, οσο δεν κανουν χρηση διαδικτυου παραμενουν ανεπηρεαστοι απο τις Αμερικανικες ανοησιες.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Βινόσαυρος
και πολυ καλά έκανε, οι πολέμιοι της πολιτικής ορθότητας πρέπει να είναι διαρκώς στην άμυναpaul25 έγραψε: 16 Οκτ 2018, 22:19 Πριν λιγο γυρισα απο μια εκδηλωση στην οποια μιλουσε μια συγγραφεας (δεν θα αναφερω το ονομα της για τους γνωστους λογους), η τυπισσα πρεπει να ηταν πολυ τρομοκρατημενη με το θεμα της Πολιτικης Ορθοτητας. Σε τρια σημεια της ομιλιας της αναγκαστηκε να μας απολογηθει γι'αυτα που ειπε.
Οχι! Αυτη δεν ηταν πολεμια της Πολιτικης Ορθορητας, ισα-ισα την ειχε υιοθετησει και λειτουργουσε ετσι και νομιζε πως και εμεις την ειχαμε υιοθετησει και πιστευε οτι μπορει να μας ειχε προσβαλει με αυτα που ειπε, αυτο λεω.Βινόσαυρος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 22:24 και πολυ καλά έκανε, οι πολέμιοι της πολιτικής ορθότητας πρέπει να είναι διαρκώς στην άμυνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 16 Οκτ 2018, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Βινόσαυρος
το να δίνει επεξηγήσεις πολιτικα ορθές πάντως δεν είναι κακόpaul25 έγραψε: 16 Οκτ 2018, 22:31Οχι! Αυτη δεν ηταν πολεμια της Πολιτικης Ορθορητας, ισα-ισα την ειχε υιοθετησει και λειτουργουσε ετσι και νομιζε πως και εμεις την ειχαμε υιοθετησει και νομιζε οτι μπορει να μας προσβαλει, αυτο λεω.Βινόσαυρος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 22:24 και πολυ καλά έκανε, οι πολέμιοι της πολιτικής ορθότητας πρέπει να είναι διαρκώς στην άμυνα
Το θεαμα ηταν πολυ αστειο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 330 Απαντήσεις
- 8033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-
- 59 Απαντήσεις