!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Check in και χρεωση
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Check in και χρεωση
Θα συνηθίσεις. Απόψε θα κοιμηθείς καλύτερα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Υπηρεσια χαλαρωσης διαθετει το καταλυμα η εισαι υποχρεωμενος να μεριμνησεις μονος σου?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Ορέστης 35
Αφού βλέπω πανσιόν με κουφώματα αλουμινίου.
-
Ορέστης 35
Άλλη τιμή μου δίνουν για λίγες μέρες άλλη για εβδομάδα. Λέτε να μου ζητήσουν όλα τα λεφτά μπροστά;
α, γεια σου!Λεγεών έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:08Μυτερό γόνατοΟρέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 19:41 Αν δεν είχα τραβήξει όσα τράβηξα φετος θα βόλταρα στις θάλασσες από τον Ιούνιο.
![]()
Tarkovsky
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
Ορέστης 35
Πήγα σε μια οικογενειακή πανσιόν και δε μου έδωσαν δωματιο.θα με πέρασαν για χουλιγκαν μαλλον. Βρήκα 2-3 εναλλακτικές όμως. Όλο γερουσια και Ιταλία όμως... Το. Far out φαίνεται το πιο οργανωμένο αλλά όλες οι κριτικές λένε ότι το βράδυ γίνεται χαμός. Τώρα παιζει χαλαρή μουσική και το μόνο ενοχλητικό είναι οι άθλιες γουρούνες και τα σκούτερ. Γρατζουνιά και πάλι το χέρι μου σε μια κατάβαση που έκανα από την πλαγιά μέχρι το Μυλοποτα.
Προσοχή στις καταβάσεις κ αναβάσεις από απότομες πλαγιές. Είδες πως την πάτησε η αστροφυσικός στην Ικαρία. Καλά να περάσεις.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Αύγ 2019, 13:09 Πήγα σε μια οικογενειακή πανσιόν και δε μου έδωσαν δωματιο.θα με πέρασαν για χουλιγκαν μαλλον. Βρήκα 2-3 εναλλακτικές όμως. Όλο γερουσια και Ιταλία όμως... Το. Far out φαίνεται το πιο οργανωμένο αλλά όλες οι κριτικές λένε ότι το βράδυ γίνεται χαμός. Τώρα παιζει χαλαρή μουσική και το μόνο ενοχλητικό είναι οι άθλιες γουρούνες και τα σκούτερ. Γρατζουνιά και πάλι το χέρι μου σε μια κατάβαση που έκανα από την πλαγιά μέχρι το Μυλοποτα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Ιο πηγες ε?
Κανονισε meeting με seismic!
Κανονισε meeting με seismic!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
Ορέστης 35
Ησυχία έχει τη μερα, ίσως υπερβολική. Χρειάζομαι τον σεισμική να με βάλει στα κόλπα.
Με είδανε στο ξενοδοχείο μέσα τις σκόνες και τους ιδρώτες και πάθανε πλάκα.parafrwn έγραψε: 25 Αύγ 2019, 13:13Προσοχή στις καταβάσεις κ αναβάσεις από απότομες πλαγιές. Είδες πως την πάτησε η αστροφυσικός στην Ικαρία. Καλά να περάσεις.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Αύγ 2019, 13:09 Πήγα σε μια οικογενειακή πανσιόν και δε μου έδωσαν δωματιο.θα με πέρασαν για χουλιγκαν μαλλον. Βρήκα 2-3 εναλλακτικές όμως. Όλο γερουσια και Ιταλία όμως... Το. Far out φαίνεται το πιο οργανωμένο αλλά όλες οι κριτικές λένε ότι το βράδυ γίνεται χαμός. Τώρα παιζει χαλαρή μουσική και το μόνο ενοχλητικό είναι οι άθλιες γουρούνες και τα σκούτερ. Γρατζουνιά και πάλι το χέρι μου σε μια κατάβαση που έκανα από την πλαγιά μέχρι το Μυλοποτα.

Πολυ ερημικα ειναι εκει,σφυριχτρα και απωθητικο σπρει για τα κογιοτ εχεις παρει;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Casper -
Υπέροχα! 
Έκανα και google search την παραλία και φαίνεται πολύ ωραία. Επίσης λατρεύω Κυκλάδες. Άσπρα σπιτάκια με μπλέ παράθυρα και πορτούλες, στενά σοκάκια, αχ. Αιγαίο.
Μείνε ακόμα μια νύχτα στο ξενοδοχείο και αν συνεχίζει να σε ενοχλεί ο θόρυβος, ψάχνεις για αλλού.
Έκανα και google search την παραλία και φαίνεται πολύ ωραία. Επίσης λατρεύω Κυκλάδες. Άσπρα σπιτάκια με μπλέ παράθυρα και πορτούλες, στενά σοκάκια, αχ. Αιγαίο.
Μείνε ακόμα μια νύχτα στο ξενοδοχείο και αν συνεχίζει να σε ενοχλεί ο θόρυβος, ψάχνεις για αλλού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση