!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Check in και χρεωση

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Check in και χρεωση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Θα συνηθίσεις. Απόψε θα κοιμηθείς καλύτερα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Υπηρεσια χαλαρωσης διαθετει το καταλυμα η εισαι υποχρεωμενος να μεριμνησεις μονος σου?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Daje έγραψε: 25 Αύγ 2019, 07:58 Ζητα ενα δωματιο χωρις τζιτζικια.
Αφού βλέπω πανσιόν με κουφώματα αλουμινίου.
Ορέστης 35

Άλλη τιμή μου δίνουν για λίγες μέρες άλλη για εβδομάδα. Λέτε να μου ζητήσουν όλα τα λεφτά μπροστά;
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Λεγεών έγραψε: 24 Αύγ 2019, 20:08
Ορέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2019, 19:41 Αν δεν είχα τραβήξει όσα τράβηξα φετος θα βόλταρα στις θάλασσες από τον Ιούνιο.
Εικόνα
Μυτερό γόνατο

Tarkovsky
α, γεια σου!

:lol:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Ορέστης 35, δείξε και ώμο να δω κάτι...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ορέστης 35

Πήγα σε μια οικογενειακή πανσιόν και δε μου έδωσαν δωματιο.θα με πέρασαν για χουλιγκαν μαλλον. Βρήκα 2-3 εναλλακτικές όμως. Όλο γερουσια και Ιταλία όμως... Το. Far out φαίνεται το πιο οργανωμένο αλλά όλες οι κριτικές λένε ότι το βράδυ γίνεται χαμός. Τώρα παιζει χαλαρή μουσική και το μόνο ενοχλητικό είναι οι άθλιες γουρούνες και τα σκούτερ. Γρατζουνιά και πάλι το χέρι μου σε μια κατάβαση που έκανα από την πλαγιά μέχρι το Μυλοποτα.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Ορέστης 35 έγραψε: 25 Αύγ 2019, 13:09 Πήγα σε μια οικογενειακή πανσιόν και δε μου έδωσαν δωματιο.θα με πέρασαν για χουλιγκαν μαλλον. Βρήκα 2-3 εναλλακτικές όμως. Όλο γερουσια και Ιταλία όμως... Το. Far out φαίνεται το πιο οργανωμένο αλλά όλες οι κριτικές λένε ότι το βράδυ γίνεται χαμός. Τώρα παιζει χαλαρή μουσική και το μόνο ενοχλητικό είναι οι άθλιες γουρούνες και τα σκούτερ. Γρατζουνιά και πάλι το χέρι μου σε μια κατάβαση που έκανα από την πλαγιά μέχρι το Μυλοποτα.
Προσοχή στις καταβάσεις κ αναβάσεις από απότομες πλαγιές. Είδες πως την πάτησε η αστροφυσικός στην Ικαρία. Καλά να περάσεις.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ιο πηγες ε?
Κανονισε meeting με seismic!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ορέστης 35

Daje έγραψε: 25 Αύγ 2019, 13:23 Ιο πηγες ε?
Κανονισε meeting με seismic!
Ησυχία έχει τη μερα, ίσως υπερβολική. Χρειάζομαι τον σεισμική να με βάλει στα κόλπα.
parafrwn έγραψε: 25 Αύγ 2019, 13:13
Ορέστης 35 έγραψε: 25 Αύγ 2019, 13:09 Πήγα σε μια οικογενειακή πανσιόν και δε μου έδωσαν δωματιο.θα με πέρασαν για χουλιγκαν μαλλον. Βρήκα 2-3 εναλλακτικές όμως. Όλο γερουσια και Ιταλία όμως... Το. Far out φαίνεται το πιο οργανωμένο αλλά όλες οι κριτικές λένε ότι το βράδυ γίνεται χαμός. Τώρα παιζει χαλαρή μουσική και το μόνο ενοχλητικό είναι οι άθλιες γουρούνες και τα σκούτερ. Γρατζουνιά και πάλι το χέρι μου σε μια κατάβαση που έκανα από την πλαγιά μέχρι το Μυλοποτα.
Προσοχή στις καταβάσεις κ αναβάσεις από απότομες πλαγιές. Είδες πως την πάτησε η αστροφυσικός στην Ικαρία. Καλά να περάσεις.
Με είδανε στο ξενοδοχείο μέσα τις σκόνες και τους ιδρώτες και πάθανε πλάκα. :lol:

Εικόνα
Ορέστης 35

Προσεγγίζοντας τον Μυλοποτα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Πολυ ερημικα ειναι εκει,σφυριχτρα και απωθητικο σπρει για τα κογιοτ εχεις παρει;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Υπέροχα! :)

Έκανα και google search την παραλία και φαίνεται πολύ ωραία. Επίσης λατρεύω Κυκλάδες. Άσπρα σπιτάκια με μπλέ παράθυρα και πορτούλες, στενά σοκάκια, αχ. Αιγαίο. :hebit:

Μείνε ακόμα μια νύχτα στο ξενοδοχείο και αν συνεχίζει να σε ενοχλεί ο θόρυβος, ψάχνεις για αλλού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”