!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Πώς θα γίνει η τελική Κρίση των ψυχών;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Kωστας έγραψε: 11 Αύγ 2019, 16:33
Δεν σε πιανω . Οι βδελλες και τα τσιμπουρια τι ειναι;;
Αυτοί που κάνουν τα έργα του Σατανά και τους οποίους μας υπέδειξε ο Χριστός. Ζουν σαν βδέλλες και παράσιτα κυρίως στις χριστιανικές χώρες αλλά και σε άλλες, προσπαθώντας να καταλάβουν κυρίως την κεφαλή των κοινωνιών.
Θα μου πεις τώρα πως πετυχαίνει;
Εγώ μπορεί να γνωρίζω ότι στην Ελλάδα υπάρχει μικρή κοινότητα. Ο θεός όμως μου λέει ότι έρχονταν τακτικά καραβιές (μυστικά, έχουν διασυνδέσεις) και γεννοβολούσαν (κατά το συνήθειο των σημιτικών λαών) και όπως ποζάρουν και πόζαραν κατά καιρούς για Πολωνοί, Γερμανοί, Άγγλοι κλπ. έτσι ποζάρουν και για Έλληνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 11 Αύγ 2019, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Kωστας έγραψε: 11 Αύγ 2019, 15:40
Antares έγραψε: 11 Αύγ 2019, 14:31 Καλά. Λες και δεν εποπτεύονται τα πάντα. Το ζήτημα είναι πότε θα επέμβουν γιατί αυτή είναι η ικεσία πολλών ανθρώπων τώρα και από πολλούς αιώνες.
Προσωπικά δεν θέλω να γίνει τρίτος παγκόσμιος. Γιατί να θέλω; Ξέρω ότι είναι big business γι΄αυτούς που δεν θα κινδυνεύσουν, ούτε θα πεθάνουν, ούτε θα βιώσουν την φρίκη οι ίδιοι και το χειρότερο τα παιδιά τους.
Ξέρω τις δουλειές τους, ξέρω ότι χρειάζεται να μαζευτούν και να δέρνονται στον αιώνα τον άπαντα. Για τους ήδη νεκρούς δεν γνωρίζω, αλλά θα έχει υπάρξει κάποια δικαιοσύνη αν πιστεύουμε στην αθανασία της ψυχής.
Ναι με τους ομοίους μας θα πάμε. Εγώ ίσως πάω με τα όντα που κινούνται στις περισσότερες διαστάσεις, ίσως ανήκα εκεί από πριν και δεν με πειράζει καθόλου.
Εσείς ξέρετε με ποιους όμοιους θα πάτε;
3ος παγκοσμιος δυστυχως(η ευτυχως ) θα γινει και μετα θα δοθει ενα τελος σε αυτο το φρικτο ονειρο που ζουμε. Οσοι δεν λαβουν το Χαραγμα θα πανε στον λεγομενο Παραδεισο και οσοι το λαβουν θα απολεσθουν. Μονο που δυστυχως θα ειναι πολυ λιγοι εκεινο που θα σωθουν. ''Για τους πολυ ολιγους θα επιστρεψω στη Γη'' λεει ο Χριστος. Ο καθενας θα πραξει κατα βουληση και θα κριθει.
Τα χαράγματα που λέγατε στα 80ς τα έχετε ήδη λάβει όλοι σας.
Άβαταρ μέλους
Antares

Γι' αυτό όπως βλέπουμε στην Ελλάδα είχαμε έξαρση της αναξιοκρατίας, για να αναδειχθούν οι εκλεκτοί. Δεν έχουν πάντα ικανότητες βλέπετε. Επίσης ο δανεισμός του δημοσίου για χάρη τους έγινε. Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι εγχώριοι συνεργάτες για να ωφεληθούν. Αν μπορούσαν να πουλήσουν την Ακρόπολη θα το έκαναν. Εκεί όμως βρισκόταν πάντα η θεά Αθηνά με το όπλο στραμμένο στην ανατολή. Μακάρι να "την έχουν πατήσει" εδώ.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Antares έγραψε: 11 Αύγ 2019, 12:53
...είχαν υλικό από μοιχείες ή αυνανισμούς εκεί τι έγινε ή τι γίνεται; ...
Μα είναι δυνατόν εν έτει 2019 να αναφέρεται καν ο αυνανισμός ως αμάρτημα;
Εδώ και καιρό δεν απαντάω σε δικά σου ποστ γιατί θεωρώ ότι είσαι κανονικό ψυχιατρικό περιστατικό και δεν ήθελα (με όποιον τρόπο) να εντείνω την καταστασή σου.
Αλλά τελικά δεν μου πέφτει λόγος (και σίγουρα δεν μου αναλογεί προσπάθεια βοήθειάς σου),οπότε κοπέλα μου ή τράβα σε μοναστήρι ή στο ΨΝΑ.
Δεν είναι δυνατόν να είσαι ακόμη αμολυτή και να βλέπεις (κυριολεκτικά) ερπετόμορφους ανάμεσα στους συναδέλφους σου,και να θεωρείς ότι ο καρκίνος που σε βασανίζει προήλθε είτε απ`τους ερπετόμορφους,είτε απ`την αρνητική ενέργεια των ανθρώπων του περιβαλλοντός σου είτε απ`τα Νεφελίμ που ζουν ανάμεσά μας και σε δοκιμάζουν.
Ζήτα βοήθεια όσο είναι ακόμη καιρός ακόμη κι αν είναι ήδη αργά.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Antares

waldorf έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:01
Antares έγραψε: 11 Αύγ 2019, 12:53
...είχαν υλικό από μοιχείες ή αυνανισμούς εκεί τι έγινε ή τι γίνεται; ...
Μα είναι δυνατόν εν έτει 2019 να αναφέρεται καν ο αυνανισμός ως αμάρτημα;
Εδώ και καιρό δεν απαντάω σε δικά σου ποστ γιατί θεωρώ ότι είσαι κανονικό ψυχιατρικό περιστατικό και δεν ήθελα (με όποιον τρόπο) να εντείνω την καταστασή σου.
Αλλά τελικά δεν μου πέφτει λόγος (και σίγουρα δεν μου αναλογεί προσπάθεια βοήθειάς σου),οπότε κοπέλα μου ή τράβα σε μοναστήρι ή στο ΨΝΑ.
Δεν είναι δυνατόν να είσαι ακόμη αμολυτή και να βλέπεις (κυριολεκτικά) ερπετόμορφους ανάμεσα στους συναδέλφους σου,και να θεωρείς ότι ο καρκίνος που σε βασανίζει προήλθε είτε απ`τους ερπετόμορφους,είτε απ`την αρνητική ενέργεια των ανθρώπων του περιβαλλοντός σου είτε απ`τα Νεφελίμ που ζουν ανάμεσά μας και σε δοκιμάζουν.
Ζήτα βοήθεια όσο είναι ακόμη καιρός ακόμη κι αν είναι ήδη αργά.
Δεν αναφέρθηκα ούτε σε Νεφελίμ, ούτε σε ερπετόμορφους. Πολύ συγκεκριμένα αναφέρθηκα. Ούτε είπα ότι αυνανισμός είναι αμάρτημα. Είναι όμως πολύ ωραίο να καταστρέφεις κάποιον με βιντεοσκοπήσεις. Παίρνεις αξία και σίγουρα χρήμα. Άι παράτα μας τώρα.
Γνωστή τακτική και αυτή να διαστρεβλώνεις τα λόγια του άλλου και να τον στέλνεις στο ψυχιατρείο.
Εγώ δεν φεύγω από εδώ αν δεν αποκαλυφθούν όλα. Ούτε θα με στείλουν στο ψυχιατρείο βλαμμένα σαν εσένα. Ούτε θα συνεχίσετε να κάνετε κακό σ' αυτόν τον τόπο. Κατάλαβες;
Αν αναφέρθηκα σε κάτι είναι οι Ολύμπιοι που με ενημερώνουν.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Antares έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:14
Δεν αναφέρθηκα ούτε σε Νεφελίμ, ούτε σε ερπετόμορφους. Πολύ συγκεκριμένα αναφέρθηκα. Ούτε είπα ότι αυνανισμός είναι αμάρτημα. Είναι όμως πολύ ωραίο να καταστρέφεις κάποιον με βιντεοσκοπήσεις. Παίρνεις αξία και σίγουρα χρήμα. Άι παράτα μας τώρα.
Γνωστή τακτική και αυτή να διαστρεβλώνεις τα λόγια του άλλου και να τον στέλνεις στο ψυχιατρείο.
Εγώ δεν φεύγω από εδώ αν δεν αποκαλυφθούν όλα. Αν αναφέρθηκα σε κάτι είναι οι Ολύμπιοι που με ενημερώνουν.
Ότι δηλαδή αυτό δεν είναι κανονικό ψυχιατρικό περιστατικό;
Οκ,ευτυχώς που δεν έχεις παιδιά ή επαφές με άλλους ανθρώπους.

.
Άβαταρ μέλους
Antares

waldorf έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:20
Ότι δηλαδή αυτό δεν είναι κανονικό ψυχιατρικό περιστατικό;
Οκ,ευτυχώς που δεν έχεις παιδιά ή επαφές με άλλους ανθρώπους.
Θα σου έγραφα κάτι αλλά δεν θέλω να χαραμίσω την ενέργειά μου. Για σένα και πολλούς άλλους χρειάζονται άλλα πράγματα.
Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό. Να μην υπάρχει επαφή με άλλους ανθρώπους. Αλλά ποιος θέλει επαφή κιόλας με την μούργα της Ελλάδας; Μόνο με τους δικούς μας που αγαπάμε.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μιά χαρά.Καλή συνέχεια στο δρόμο σου.

.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Παντως το σχεδιο των σκοτεινών δυναμεων είναι ακριβώς αυτό, να "θεωρησουν" όλους όσοι πιστευουν στον Χριστό και την αλήθεια Του, αλλά και σε όλα τα σχετικά (ελοχίμ-ελ-νεφελίμ-πολεμαρχος κτλ) τρελους, γραφικους και χαζους. Ετσι σιγα σιγα θα αρχίσουν και οι συγχρονοι διωγμοί εναντίον τους που θα κορυφωθουν όταν εμφανιστεί δημόσια ο αντίχριστος.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Antares έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:14 Αν αναφέρθηκα σε κάτι είναι οι Ολύμπιοι που με ενημερώνουν.
Μ'αρέσει που του έστειλα και μήνυμα να σταματήσει.

Λοιπόν να προσπαθήσω να σου εξηγήσω με τη λογική. Έστω ότι μιλάς με κάποιους και πιστεύεις πως είναι αυτοί που είπες. Αν έχεις διαβάσει μυθολογία και σχετικές αναφορές σε κείμενα αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, θα είχες καταλάβει πως αν υπάρχουν και θέλουν να ασχοληθούν μαζί μας, θα το ξέραμε. Γιατί σύμφωνα με τη μυθολογία, έχουν κάνει απίστευτες καταστροφές-τιμωρίες για λιγότερα από αυτά που γίνονται σήμερα στον κόσμο. Άρα ή δεν υπάρχουν ή στα τέτοια τους.
Εννοείται πως η συνθήκη ότι υπάρχουν αναφέρεται σε ανώτερα ανθρωποειδή, μην ακούσω ότι είπα για θεούς κλπ.
Λοιπόν στη μυθολογία δεν θυμάμαι να ήταν κανείς τους ψυχοπονιάρης χωρίς αντάλλαγμα, εκτός από τον Προμηθέα. Με τον Προμηθέα μιλάς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 11 Αύγ 2019, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Antares

Juno έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:54
Antares έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:14 Αν αναφέρθηκα σε κάτι είναι οι Ολύμπιοι που με ενημερώνουν.

Λοιπόν να προσπαθήσω να σου εξηγήσω με τη λογική.
Άσε μας κυρά μου. Μου έχετε γίνει όλοι φωστήρες σ' αυτόν τον τόπο.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Natasha έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:40 Παντως το σχεδιο των σκοτεινών δυναμεων είναι ακριβώς αυτό, να "θεωρησουν" όλους όσοι πιστευουν στον Χριστό και την αλήθεια Του, αλλά και σε όλα τα σχετικά (ελοχίμ-ελ-νεφελίμ-πολεμαρχος κτλ) τρελους, γραφικους και χαζους. Ετσι σιγα σιγα θα αρχίσουν και οι συγχρονοι διωγμοί εναντίον τους που θα κορυφωθουν όταν εμφανιστεί δημόσια ο αντίχριστος.
Είσαι κι εσύ για το γάιδαρο καβάλα..
Εν τω μεταξύ ποτέ δεν κατάλαβα πως ακριβώς συνδιάζεται η Ορθοδοξία ,με τους Ελ τους Νεφελίμ,τους Ελοχίμ και τους πολέμαρχους.
Μιλάμε για καραμπινάτη αίρεση!
Προφανώς η επίσημη Εκκλησία δεν έχει ασχοληθεί (ακόμη) γιατί δεν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση,αλλά μιλάμε για αίρεση κανονική.
Εδώ υπάρχει αίρεση για το αν ο Χριστός ήταν Μονοφυσίτης ή Διφυσίτης (καθαρά "φιλοσοφικό" ερώτημα),αλλά δεν είναι αιρετικό το να υπάρχουν ανώτερα πλάσματα με ιδιαίτερες δυνάμεις,τα οποία δεν αναφέρονται πουθενά στα επίσημα θρησκευτικά κείμενα και όμως έχουν άμμεση επίδραση στους ανθρώπους και μάλιστα θα κριθεί η μεταθανάτια ζωή απ`αυτά;
Μα πάτε καθόλου καλά;

.
Άβαταρ μέλους
Juno

Antares έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:56
Juno έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:54

Λοιπόν να προσπαθήσω να σου εξηγήσω με τη λογική.
Άσε μας κυρά μου. Μου έχετε γίνει όλοι φωστήρες σ' αυτόν τον τόπο.
Άσε τις δύο πρώτες προτάσεις που κουοτάρησες και δες όλο το υπόλοιπο.
Για το οποίο δεν έχω αποδείξεις με πειράματα ούτε μιλάω με κανέναν, απλώς χρησιμοποιώ τις γενικές γνώσεις που έχει όποιος γνωρίζει ελληνική μυθολογία.
Έχεις να πεις κάτι πάνω σε αυτά που έγραψα; Τα υπόλοιπα εννοώ που δεν κουοτάρησες.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Antares

Juno έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:58 Άσε τις δύο πρώτες προτάσεις που κουοτάρησες και δες όλο το υπόλοιπο.
Για το οποίο δεν έχω αποδείξεις με πειράματα ούτε μιλάω με κανέναν, απλώς χρησιμοποιώ τις γενικές γνώσεις που έχει όποιος γνωρίζει ελληνική μυθολογία.
Έχεις να πεις κάτι πάνω σε αυτά που έγραψα; Τα υπόλοιπα εννοώ που δεν κουοτάρησες.
Για όλα αυτά υπάρχουν ευτυχώς ακόμη πολλά έργα για να διαβάσουμε και επίσης έχουν συζητηθεί εκτενώς και σε άλλα νήματα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Antares έγραψε: 11 Αύγ 2019, 19:03
Juno έγραψε: 11 Αύγ 2019, 18:58 Άσε τις δύο πρώτες προτάσεις που κουοτάρησες και δες όλο το υπόλοιπο.
Για όλα αυτά υπάρχουν ευτυχώς ακόμη πολλά έργα για να διαβάσουμε και επίσης έχουν συζητηθεί εκτενώς και σε άλλα νήματα.
Πες μου λοιπόν, μην αποφεύγεις να πεις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”