!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Milf
Re: Milf
Επειδή είστε πλειονότητα εδώ μέσα δε θα την πέφτετε ομαδόν στην κοπέλα. Κι ο φίλος σας επειδή είναι γκομενάκι ωραίο στα 54 (το πιστεύω και το θεωρώ φακτ γιατί το επιβεβαίωση η Γαλή) δε θα γυρίζει να λέει τους άλλους βλαχάκια και γκάβλες και τέτοια. Η τυπίσα τον είπε "εντάξη, με κοίταξες καλά" δεν τον έβρισε. Μόνο "βιασμός, βιασμός" δεν αρχίσατε να φωνάζετε. Ούρτ βλαμμένα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pal την 27 Ιουν 2019, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Λες να ηταν η Εσθηρ η τυπισσα?Εσθήρ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:41Σορυ,εσυ καταλαβες οτι ψαχνω;Ποτε το ειπα αυτο;Feindflug έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:39Δηλαδή τύπισσα, ψάχνεις κάτι σε δημοκρατικό, έξυπνο και homo sapiens.Εσθήρ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:36
Στα σοβαρα αποκλειεται να παρω καποιον χουντικο,που λεει μαλακιες και ειναι και νεαντερνταλ/ουγκανος.ΞΕΚΑΒΑΛΑ,μπας και γινεις ανθρωπος.Οταν λες τετοιες μαλακιες θα τα ακους κιολας.
Πώς σου φαίνεται το παλληκάρι;
![]()
![]()
Εγω εγραψα κατι.,ο Περσεας απαντησε την συγκεκριμενη παπαρια,οτι ανηκει στην κατηγορια ανθρωπων που τον παιρνουν στα σοβαρα και εγω του απαντησα αυτο.Οτι δεν μπορω να παρω ανθρωπο στα σοβαρα με τα χαρακτηριστικα που του ειπα.
ΡΕ....ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΛΗΖ.
Δεν εχεις ξανασυναντησει ανθρωπο που να σκεφτεις ,αυτον καλυτερα να μην τον ενοχλησω.
και ειμαι Επανασταστης οχι χουντικος γκιοσα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
η Γαλη ειπε κυριος οχι ωραιος και αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι και παπους να περναγε ετσι θα τον κοιταγα (ισως μισο δευτερο λιγοτερο)pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:54 Επειδή είστε πλειονότητα εδώ μέσα δε θα την πέφτετε ομαδόν στην κοπέλα. Κι ο φίλος σας επειδή είναι γκομενάκι ωραίο στα 54 (το πιστεύω και το θεωρώ φακτ γιατί το επιβεβαίωση η Γαλή) δε θα γυρίζει να λέει τους άλλους βλαχάκια και γκάβλες και τέτοια. Η τυπίσα τον είπε "εντάξη, με κοίταξες καλά" δεν τον έβρισε. Μόνο "βιασμός, βιασμός" δεν αρχίσατε να φωνάζετε. Ούρτ!
δεν δικαιολογει την αντιδραση της.
Έτσι που το είπε κατάλαβα ότι εννοούσε γοητευτικός κύριος. Σταμάτα λοιπόν να λες μπιρι μπιρι κι αμάν ζαμάν γιατί μια τυχάρπαστη τύπισα σου την είπε στο δρόμο κι εσύ την είπες βλαχάρα κι αυτή μετά σε έβρισε. Χαλάει τη γοητεία σου. Να μη μιλάς με ξένες κυρίες. Μπορεί να είναι τρελές, μπορεί να έχουν τα νεύρα τους μπορεί να μην τους άρεσε ο τρόπος που τις κοιτάς, μπορεί να θέλουν να σου την πέσουν και να γνωριστείτε καλύτερα και μπορεί ο,τιδήποτε.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
perseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 14:30 38-43 στον δρομο την κοιταζα και μου λεει ,ενταξει με κοιταξες καλα?
και της απαντω για βλαχακι γκαβλα εισαι και παρεξηγηθηκε και με εβρισε ,ειναι σωστο αυτο?
thoughts?
Αν την κοίταξες μόνον 1-2 δεύτερα και σου απάντησε, σε κοίταζε και αυτή. Μπορούσες να της το γυρίσεις ότι αυτή σε κοίταζε.perseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 14:55 Γιαννενα ,στο αμαξι ημουν ποσο να την κοιταξα 1-2 δευτερα,δεν μου βγηκε και η γλωσσα εξω.
κανονικα θα επρεπε να χαιρεται που ενα παλληκαρι σαν και εμενα την κοιταξε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
σφηνάκι αλήθειας σε πόστ 10 γραμμώνfoscilis έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:32 Δηλαδή μαλάκα δε με ξέρει καν.
Εγώ από αυτήν θυμάμαι τότε με τα μνημόνια που έλεγε ότι επειδή μας δανείζουν με 1% επιτόκιο αντί για 0% δε μας βοηθάνε (τη στιγμή που οποιοσδήποτε άλλος μας δάνειζε με 10%). Επίσης θυμάμαι τότε με τα σουβλάκια που έλεγε ότι αντί για την ξένη κόκα κόλα πρέπει να πίνουμε ελληνική βυσσινάδα. Και πάντα τη θεωρούσα έναν χοντρό πούστη (όπως είναι πάγια αρχή μου στο Ιντερνετ) που από τις γκαβλωμάρες διάλεξε ψευδώνυμο της πιο πηδιόλας πορνοστάρ που υπήρξε ποτέ.
Και όλα αυτά μαζί με το γεγονός ότι έχω τελείως διαφορετική γνώμη για το τι είδους γκόμενες αξίζουν τον κόπο από τη γνώμη που έχει εκείνη θεωρεί ότι της δίνουν το δικαίωμα να διανοείται να φανταστεί ότι θα "κερδίσει πόντους" εναντίον μου λες και είμαστε σε καμιά καφετέρια στο μπουρνάζι και την κοζάρω από το παπάκι μου.
Ε όχι. Πέρασα κι εγώ εκείνη τη φάση αλλά ήμουν 24 χρονών και κακογαμημένος.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Την δικαιολογεί αμέ. Σιγά μην την κοιταγες για 2 δεύτερα μόνο.perseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:57η Γαλη ειπε κυριος οχι ωραιος και αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι και παπους να περναγε ετσι θα τον κοιταγα (ισως μισο δευτερο λιγοτερο)pal έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:54 Επειδή είστε πλειονότητα εδώ μέσα δε θα την πέφτετε ομαδόν στην κοπέλα. Κι ο φίλος σας επειδή είναι γκομενάκι ωραίο στα 54 (το πιστεύω και το θεωρώ φακτ γιατί το επιβεβαίωση η Γαλή) δε θα γυρίζει να λέει τους άλλους βλαχάκια και γκάβλες και τέτοια. Η τυπίσα τον είπε "εντάξη, με κοίταξες καλά" δεν τον έβρισε. Μόνο "βιασμός, βιασμός" δεν αρχίσατε να φωνάζετε. Ούρτ!
δεν δικαιολογει την αντιδραση της.
Ρόμπα σε έκανε γι' αυτό αντέδρασες ωσάν δαρμένο κταβ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Εγώ θα της έλεγα "όχι, γύρνα απ την άλλη αν είναι εύκολο".
Δεν μου αρέσουν οι απότομες αλλαγές θέματος - τι σχέση έχει αν είναι γκαβλα. Η αρχική ερώτηση πρέπει να απαντηθεί με σαρκαστικό τρόπο για να νιώσω ικανοποίηση. Ο Περσέας πρέπει να ρίξει το μπινελίκι. Καθένας όπως τη βρίσκει.
Δεν μου αρέσουν οι απότομες αλλαγές θέματος - τι σχέση έχει αν είναι γκαβλα. Η αρχική ερώτηση πρέπει να απαντηθεί με σαρκαστικό τρόπο για να νιώσω ικανοποίηση. Ο Περσέας πρέπει να ρίξει το μπινελίκι. Καθένας όπως τη βρίσκει.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σκανδάλισε το παμπχορούμιο ο γερομπισμπίκης περδέους
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
fixeddna replication έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:45μια ρουμάνα* μου είχε πει οτι οι ελληνες άντρες έχουν βλέμμα photoshop:ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:37 Διακινδυνεύω μια υπόθεση. Κάποιες γυναίκες γουστάρουν όντως να προκαλούν με το ντύσιμο τους αλλά αυτό που θέλουν είναι βλέμμα θαυμασμού και όχι το βλέμμα που σκανάρει εμπόρευμα και ενίοτε συνοδεύεται με ένα αδιόρατο σχεδόν μειδίαμα.
Αν δουν το δεύτερο, θυμώνουν.
Πιστεύω λοιπόν, ότι ο Περσέας είχε το βλέμμα δεύτερου τύπου.
δλδ σκαννάρουν, εντοπίζουν τις ατέλειες, στέκονται εκεί και τις διορθώνουν νοητικά
*PhD in Organizational Psychology **
** στη χώρα της. Εδώ ξεσκάτιζε γριες και έκπροσωπούσε μικροαπατεωνες στα δικαστηρια σα μαχομενη δικηγόρος (βάλε όποιο σάπιο επάγγελμα θες). Από την αλλη με πτυχιο σε οργανιζασιοναλ σαικολοτζυ και παλι καλα να λες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εγω δεν καταλαβα ποτε αυτους που με το που τους πει μια γυναικα τι κοιτας ή χωρτασες ηλ τελος παντων αυτο που ειπε στον περσεα. Γιατι απαραιτητα το γυρνατε αμεσως στην κακια ή στην βρισια; Δεν μπορουσε για παραδειγμα να κουνησεις με χαμογελο το κεφαλι σουperseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 14:30 38-43 στον δρομο την κοιταζα και μου λεει ,ενταξει με κοιταξες καλα?
και της απαντω για βλαχακι γκαβλα εισαι και παρεξηγηθηκε και με εβρισε ,ειναι σωστο αυτο?
thoughts?
Δλδ ρε καραμητρο,αμα σε αποκαλουσε εσενα καποιος βλαχο γκαβλα και τα συναφη δεν θα αντιδρουσες; Εδω αντεδρασες επειδη σε ρωτησε αν την κοιταξες καλα.
Εξηγηστε μου ρε μεγαλοι τυποι (σε ηλικια) γιατι εχεται τετοια σκαλωματα; Ειναι της ηλικιας; Φοβαμαι πολυ! Δεν θελω να γινω ετσι...
-
User_601
Ευγε,να συνεχισεις την αυτογνωσια,εισαι στον σωστο δρομο.
-
User_601
Ναι,ολοι οι γεροντοχουντοξουρηδες ετσι θελουν να αυτοοριζονται,σιγα μην πιστευαν οτι ειναι παλαιολιθικα γεροντοξοανα.perseus έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:55Λες να ηταν η Εσθηρ η τυπισσα?Εσθήρ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:41Σορυ,εσυ καταλαβες οτι ψαχνω;Ποτε το ειπα αυτο;Feindflug έγραψε: 27 Ιουν 2019, 22:39
Δηλαδή τύπισσα, ψάχνεις κάτι σε δημοκρατικό, έξυπνο και homo sapiens.
Πώς σου φαίνεται το παλληκάρι;
![]()
![]()
Εγω εγραψα κατι.,ο Περσεας απαντησε την συγκεκριμενη παπαρια,οτι ανηκει στην κατηγορια ανθρωπων που τον παιρνουν στα σοβαρα και εγω του απαντησα αυτο.Οτι δεν μπορω να παρω ανθρωπο στα σοβαρα με τα χαρακτηριστικα που του ειπα.
ΡΕ....ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΛΗΖ.
Δεν εχεις ξανασυναντησει ανθρωπο που να σκεφτεις ,αυτον καλυτερα να μην τον ενοχλησω.
και ειμαι Επανασταστης οχι χουντικος γκιοσα.
Εσυ εχεις πολυ δρομο ακομα για να αντιληφθεις τι εισαι.Δυστυχως.