!!! DEVELOPMENT MODE !!!
2020 Democratic Party presidential primaries
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: 2020 Democratic Party presidential primaries
εξαιτίας της ρωσικής παράνοιας θα γίνετε ο περίγελως της ανθρωπότητας,
με τη Χίλαρυ θα κατέβετε και πάλι
με τη Χίλαρυ θα κατέβετε και πάλι
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ξερω τι βρισκετε στην Tulsi, παντως η επιθεση της Χιλλαρι ηταν απαραδεκτη ομως η απαντηση που πήρε ηταν....απολαυστική. Καλη αλλα εγω επιμενω σε Καμαλα, Γουορεν, Σαντερς. Παρα Τζο, σιγουρα καλυτερα η Τουλσι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- dna replication
Embodiement of corruption and personification of the rot

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Στα σχόλια από κάτω τον ειρωνεύονται
- Μαυροβασίλης
ΠΑΨΕ ΜΠΟΥΜΕΡ!Χουργιατς έγραψε: 19 Οκτ 2019, 11:17
Στα σχόλια από κάτω τον ειρωνεύονταιασεβείς και αδίσταχτοι αυτοί οι αμερικάνοι αδίσταχτοι
- Dwarven Blacksmith
Έχω την εντύπωση ότι ο Μαυροβασίλης δεν το λέει ειρωνικά, απλά θέλει να κλείσει η GM. 
Σε κάθε περίπτωση το παραμυθάκι με τις θέσεις εργασίας αντί φόρων δεν αποδίδει. Ο τζίρος ανεβαίνει, οι θέσεις εργασίας πέφτουν. 40 χιλιάδες νοματαιοι έχουν απομείνει στη GM. Λόγω αυτοματοποίησης φυσικά.
Σε κάθε περίπτωση το παραμυθάκι με τις θέσεις εργασίας αντί φόρων δεν αποδίδει. Ο τζίρος ανεβαίνει, οι θέσεις εργασίας πέφτουν. 40 χιλιάδες νοματαιοι έχουν απομείνει στη GM. Λόγω αυτοματοποίησης φυσικά.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
να πουμε εδω οτι το ιδιο παραμυθακι ειναι το σχεδιο και της ελληνικης κυβερνησηςDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2019, 12:41 Έχω την εντύπωση ότι ο Μαυροβασίλης δεν το λέει ειρωνικά, απλά θέλει να κλείσει η GM.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Μαυροβασίλης
επειδή γυναίκα τσεοDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2019, 12:41 Έχω την εντύπωση ότι ο Μαυροβασίλης δεν το λέει ειρωνικά, απλά θέλει να κλείσει η GM.![]()
σοβαρά πάντως, τα μπεηλ αουτς με τους μεγάλους τρεις, οι δεκοτζήδες των που παίρναν/ουν $100+Κ για να παχαίνουν στον καναπέ βλέποντας οπρα, τα μαφιογιουνιονς που γελάνε με το φωτόπουλα, η παράγκα της νητσα, ο νέος μπομπολας ηλον, όλα μαζί αξίζουν καινούργιο νήμα (και καρπετ β.)
- Dwarven Blacksmith
Να το φτιάξεις, αυτό το όλα μαζί δεν ακούγεται καλά όμως. Άμα πας να μπερδέψεις τον ιστορικό ρόλο των γιούνιονς με τη σύντομη περίοδο όπου το Αμερικανικό κράτος αγόρασε μετοχές τις οποίες πούλησε με κέρδος, θα χάσεις τα δίκια σου. Θέλει προσοχή.Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 13:16επειδή γυναίκα τσεοDwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2019, 12:41 Έχω την εντύπωση ότι ο Μαυροβασίλης δεν το λέει ειρωνικά, απλά θέλει να κλείσει η GM.![]()
![]()
σοβαρά πάντως, τα μπεηλ αουτς με τους μεγάλους τρεις, οι δεκοτζήδες των που παίρναν/ουν $100+Κ για να παχαίνουν στον καναπέ βλέποντας οπρα, τα μαφιογιουνιονς που γελάνε με το φωτόπουλα, η παράγκα της νητσα, ο νέος μπομπολας ηλον, όλα μαζί αξίζουν καινούργιο νήμα (και καρπετ β.)
Τι γίνεται. Η τούλσι βάλλει εναντίον του Ορθοδόξου Πασόκ, ο γιάνγκ την στηρίζει 
- Northern Spirit
Η AOC το παιζει εξυπνα..Ξερει oτι το πολιτικο τελος του Σαντερς ειναι κοντα και αναμενει να χριστεί διαδοχος. Οποτε στηριζει τον παππου τωρα για να εχει ψηφους των οπαδων του στο μελλον.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- dna replication
- Eθνικοκοινωνιστης
μονο με τον σαντερς οι δημοκρατικοι εχουν πιθανοτητες να εκλεξουν προοεδρο
η εναν κοινωνιστη ινσελ τυπου Ορεστη 35
η εναν κοινωνιστη ινσελ τυπου Ορεστη 35
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis