η πρωκτικου σταδιου ακριβεια στον χρονο με κανει να πιστευω πως το σεξ ξεκινησε πριν τρεις ωρες και εικοσιενα λεπτα.foscilis έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:58 Η τελευταία φορά που έκανα εξαιρετικά τέλειο σεξ ήταν πριν τρεις ώρες και είκοσι λεπτά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγανάκτιση για τα τατουάζ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Αγανάκτιση για τα τατουάζ
- Υδράργυρος
Εσενα για πολιτικες συζητησεις σε πλησιαζουν;Juno έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:15Πλάκα κάνω. Μόνον για έναν λόγο τις πλησιάζουν άντρες.
Αγανάκτηση για τα τατουάζ που βλέπω δεν έχω νοιώσει ποτέ.
Το μόνο που νοιώθω είναι απορία.
Το μόνο που νοιώθω είναι απορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γραφικός έγραψε: 20 Ιουν 2019, 22:14Εγώ δεν έχω χιούμορ; Εγώ; Κοίτα εδώ:foscilis έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:58 Αυτό που δεν εκτιμήσατε και οι δύο γιατί ΕΣΕΙΣ έχετε πρόβλημα και καθόλου ζωή λέγεται χιούμορ.
-Πώς λέγεται αυτός που ζει πάντα ελεύθερος;
-Λευτέρης Πανταζής.
Ε; Σε ρούπωσα; Εξακολουθείς τώρα να λες ότι δεν έχω χιούμορ;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Υδράργυρος
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 19 Ιουν 2019, 22:55Jolly Roger έγραψε: 19 Ιουν 2019, 22:49καλά, οι γυναίκες κάνουν και tramp stamp στη μέση, και μετά όταν μένουν έγκυες και τους λέει ο γιατρός ότι δε μπορούν να κάνουν επισκληρίδιο λόγω του τατουάζ, το μετανιώνουν.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 22:41
![]()
![]()
![]()
Οι τατουαζοκαγκουρες θέλουν ευνουχισμό. Συγχωρούνται περιπτώσεις ανθρώπων που τα κάναν στα 17 και μετά κατάλαβαν το λάθος
Ειδικά σε γυναίκες εμετικά
να, κάτι τέτοια βλέπει ο έθνι και με το δίκιο του τα παίρνει στην κράνα.![]()
![]()
Σοβαρά ή είναι ράδιο αρβύλα;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Υδράργυρος έγραψε: 20 Ιουν 2019, 22:18κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 19 Ιουν 2019, 22:55Jolly Roger έγραψε: 19 Ιουν 2019, 22:49
καλά, οι γυναίκες κάνουν και tramp stamp στη μέση, και μετά όταν μένουν έγκυες και τους λέει ο γιατρός ότι δε μπορούν να κάνουν επισκληρίδιο λόγω του τατουάζ, το μετανιώνουν.
να, κάτι τέτοια βλέπει ο έθνι και με το δίκιο του τα παίρνει στην κράνα.![]()
![]()
Σοβαρά ή είναι ράδιο αρβύλα;εχεις τετοιο;
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Πωπώ τι γράφετε εναντίον του άρχοντα
ώρες ώρες είναι ενδιαφέρον να σκέφτεσαι τι μπορούσες να έλεγες
ΑΝ
ήσουν κάποιος άλλος
για παράδειγμα στη θέση του εγώ θα έλεγα στο μόνο σημείο που δεν θα κάνω τατουάζ είναι εκεί που θα γράφω αυτούς που επικρίνουν ΤΑ ΤΑΤΟΥΆΖ ΜΟΥ,καλό;
είναι αυτό που λέμε
Σε γράφω εκει
που δεν πιάνει μελάνι!!
ώρες ώρες είναι ενδιαφέρον να σκέφτεσαι τι μπορούσες να έλεγες
ΑΝ
ήσουν κάποιος άλλος
για παράδειγμα στη θέση του εγώ θα έλεγα στο μόνο σημείο που δεν θα κάνω τατουάζ είναι εκεί που θα γράφω αυτούς που επικρίνουν ΤΑ ΤΑΤΟΥΆΖ ΜΟΥ,καλό;
είναι αυτό που λέμε
Σε γράφω εκει
που δεν πιάνει μελάνι!!
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
-
Γιάννης
Αυτός είναι Μάορι. Στην περίπτωσή του τα τατού στο πρόσωπο δεν είναι μόδα. Είναι παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, με συγκεκριμένη σημειολογία. Ας μην μπερδεύουμε τη λούτσα με τη βούρτσα παρακαλώ.blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:38θα ξεπεραστουν και αυτες οι προκαταληψεις μεσα στα επομενα χρονια, πιστευω.fagano3 έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:26Αυτοι που εχουν κανει τατου σε καμια μαπα ή λαιμο πιθανον να εχουν κανει και φυλακη κανονικηblackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:17
αυτο ακουγεται πιο βαρυ απο οτι ειναι. Αλλο ομως jail και αλλο prison. jail βασικα σημαινει κρατηση. Οι περισσοτεροι καθονται κανα δυο μερες εκει.![]()
Γενικα ατομο που εχει τατου που φαινεται δεν το προσλαμβανεις σε θεση ευθυνης εκτος και αν μιλαμε για αρτιστες.Ακομα και να μην ειναι φυλακοβιος ή πειραγμενος, και το κανει απο μοδα, πρεπει να αποκλειστει λογω βλακειας.Μονο βλακες ακολουθουν μοδες που μπορουν να τους χαντακωσουν επαγγελματικα.
![]()
- blackpaint
και τι να λεει; Εχει τους δικους του λογους που το κανει, αλλος εχει αλλους. Ουτε κι αυτος μπορουσε να δουλεψει σε καποια τραπεζα μερικα χρονια πριν, τωρα ομως μπορει.this_man έγραψε: 21 Ιουν 2019, 01:04Αυτός είναι Μάορι. Στην περίπτωσή του τα τατού στο πρόσωπο δεν είναι μόδα. Είναι παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, με συγκεκριμένη σημειολογία. Ας μην μπερδεύουμε τη λούτσα με τη βούρτσα παρακαλώ.blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:38θα ξεπεραστουν και αυτες οι προκαταληψεις μεσα στα επομενα χρονια, πιστευω.fagano3 έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:26
Αυτοι που εχουν κανει τατου σε καμια μαπα ή λαιμο πιθανον να εχουν κανει και φυλακη κανονικη![]()
Γενικα ατομο που εχει τατου που φαινεται δεν το προσλαμβανεις σε θεση ευθυνης εκτος και αν μιλαμε για αρτιστες.Ακομα και να μην ειναι φυλακοβιος ή πειραγμενος, και το κανει απο μοδα, πρεπει να αποκλειστει λογω βλακειας.Μονο βλακες ακολουθουν μοδες που μπορουν να τους χαντακωσουν επαγγελματικα.
![]()
Και τι ειδους μοδα ειναι τα τατου, απο τη στιγμη που ειναι μονιμα;
-
Γιάννης
Μόδα δεν είναι "τα τατού", έτσι γενικά κι αόριστα. Μόδα είναι τα ξεκάρφωτα τατού χωρίς πολιτισμικό υπόβαθρο.
- blackpaint
δε βλεπω τον λογο να τεθει το παραδοσιακο πολιτισμικο υποβαθρο (γιατι ακομα και τιο ανοητο τατου ειναι ενα πολιτισμικο εργο, αρα εχει και αυτο καποιο υποβαθρο) ως προυποθεση. Aρκει η αυξανομενη δημοφιλια τους, ειναι πια ολο και πιο σπανιο να βρεις τελειως καθαρο δερμα. Μη σου πω πως σε λιγα χρονια μπορει και να αποφευγουν να προσλαβουν ατομα χωρις τατου.this_man έγραψε: 21 Ιουν 2019, 01:15 Μόδα δεν είναι "τα τατού", έτσι γενικά κι αόριστα. Μόδα είναι τα ξεκάρφωτα τατού χωρίς πολιτισμικό υπόβαθρο.
Surprisingly, tattooed job seekers are also just as likely, and in some instances even more likely, to gain employment, though the specifics of this statement are not readily available to us, although the full paper is published in Human Relations.
https://www.independent.co.uk/life-styl ... 90676.html
blackpaint έγραψε: 21 Ιουν 2019, 03:33 ακομα και τιο ανοητο τατου ειναι ενα πολιτισμικο εργο, αρα εχει και αυτο καποιο υποβαθρο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σωστός. Ο μπλάκι κάνει εδώ το λάθος να βλέπει τον παραπάνω τύπο ως "αντισυμβατικό" ξέρω 'γω, ενω στην ουσία μιλάμε για το ακριβώς αντίθετο: Συντηρητικός μέχρι τα μπούνια! Αντισυμβατικός θα ήταν ο εν λόγω, αμα δεν εκανε κανένα τατού πάνω του. Είναι σαν να θεωρείς αντισυμβατική μια μουσουλμάνα που κυκλοφορεί με χιτζάμπ πχ, ή εμένα που βατεύω την κατσικούλα μου στο χωριό,και χάνω δυο δάχτυλα από κροτίδες μια φορά το χρόνο κάθε Ανάσταση.this_man έγραψε: 21 Ιουν 2019, 01:04Αυτός είναι Μάορι. Στην περίπτωσή του τα τατού στο πρόσωπο δεν είναι μόδα. Είναι παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, με συγκεκριμένη σημειολογία. Ας μην μπερδεύουμε τη λούτσα με τη βούρτσα παρακαλώ.blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 17:38
θα ξεπεραστουν και αυτες οι προκαταληψεις μεσα στα επομενα χρονια, πιστευω.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 21 Ιουν 2019, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση