!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σύλληψη Κώστα Σακκά και Γιάννη Δημητράκη. Μαντέψτε ποιοι τους υποστήριζαν..

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Σύλληψη Κώστα Σακκά και Γιάννη Δημητράκη. Μαντέψτε ποιοι τους υποστήριζαν..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 09:30
sys3x έγραψε: 17 Ιουν 2019, 19:05
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Ιουν 2019, 13:01 Είναι πραγματικά επικίνδυνοι. Είναι χρέος και καθήκον μας να ψηφίσουμε όλοι (ακόμα κι αν δεν τον συμπαθούμε) Μητσοτάκη για να απαλλαγεί η ελλάδα από αυτά τα κατακάθια που υπερασπίζονται εγκληματίες.
Φαγώθηκες ρε μλκ, τζήμερο θα ψηφίσομε.
Κοίτα, το κακό με τον τζήμερο είναι ότι δεν θα βγει. Αυτό σημαίνει ότι τσάμπα θα τον ψηφίσεις. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και ψήφισε Μητσοτάκη. Λες εμένα να μου αρέσει ο γουρλομάτης φλώρος; Είναι όμως ζήτημα επιβίωσης κυρίως της λογικής να κυβερνήσει ένα σοβαρό(τερο) κόμμα.
Οχι δε μπορώ και να ήθελα, είναι πως πλησιάζεις σε γκρέμι κ αρχίζει να στέλνει σήματα ο εγκέφαλος σε όλο το σώμα να κάνει πίσω, κάπως έτσι.
Ελπίζω να λειτουργήσουν και τα δικά σου ένστικτα έστω και τελευταία στιγμή και να μην πέσεις στο γκρέμι φίλε μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2019, 19:01 Ήμαρτον γαμώ τα ξύλα σας, έχομε γκώσει σαράντα χρόνια με νταλάρες και κοινωνικούς αγωνιστές, άει σιχτίρ

:lol: :lol: :lol:

Έγκωσεν εθνολαϊκίστικον τέρας και έτεκεν πειραγμένον μυν.

Καλά να πάθουτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Τι γίνεται ρε παιδιά, θα γίνει καμιά εκδήλωση συμπαράστασης στους κοινωνικούς αγωνιστές - επαναστάτες που το ανάλγητο καπιταλιστικό σύστημα τους στέρησε πάλι αναίτια την ελευθερία;

Τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα που πρέπει να συσπειρώσει όλους τους αγωνιστές τέλος πάντων;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Chainis έγραψε: 18 Ιουν 2019, 17:58 Τι γίνεται ρε παιδιά, θα γίνει καμιά εκδήλωση συμπαράστασης στους κοινωνικούς αγωνιστές - επαναστάτες που το ανάλγητο καπιταλιστικό σύστημα τους στέρησε πάλι αναίτια την ελευθερία;

Τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα που πρέπει να συσπειρώσει όλους τους αγωνιστές τέλος πάντων;
Το ζήτησες, το έχεις! :smt077:

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Συγκέντρωση αλληλεγγύης για Σακκά και Δημητράκη

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 09:59
Γραφικός έγραψε: 17 Ιουν 2019, 16:01
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:32 Δηλαδή ο νόμος που φτιάχτηκε για αποσυμφόρηση των φυλακών και αποφυλάκισε εγκληματίες έγινε για το κοινό καλό; Αυτό πιστεύεις ότι εξυπηρετούν λίγοι ακόμα έγκλειστοι ανάμεσά μας; Το κοινό καλό; Σε ποια ένταση έχεις ρυθμίσει τη φαντασία σου;
Ο νόμος λέει ότι μετά τους 14 πρώτους μήνες χωρίς δίκη ο κρατούμενος δικαιούται αποφυλάκιση. Τα περί αποσυμφόρησης τα έβγαλες από την κοιλιά σου και στο καπάκι κατηγορείς εμένα για καλπάζουσα φαντασία. Πάρ' το απόφαση: στο παρόν νήμα εγώ είμαι αυτός που υποστηρίζει την εφαρμογή των νόμων κι εσύ την ανομία.

Άσεχτο αλλά σχετικό: Αύριο που θα αρχίσει συλλογή υπογραφών, όμορφα, ωραία και νόμιμα, για να γκρεμιστεί ο σταυρός- χάλι που παράνομα ύψωσαν διάφοροι δεξιοί στ' απειλί, κι όλο το καραγκιόζ μπερντέ που έχει στηθεί γύρω του, θα δούμε πόσο φιλήσυχοι, νόμιμοι και μη τρομοκράτες είναι οι κυρΠαντελήδες.
Φίλε μου. Δεν σχολιάζω τον χρόνο αποφυλάκισης σε περίπτωση που δεν θα γίνει δίκη. Αλλά ακόμα κι αυτός ο νόμος πιστεύεις ότι υπηρετεί το κοινό καλό; Υπηρετείται το κοινό καλό όταν αποφυλακίζονται τρομοκράτες βιαστές και δολοφόνοι επειδή πέρασε ο χρόνος κράτησής τους; Πρόσεξε. Στηρίζεις το επιχείρημα σου περί επιβολής του νόμου στην αδυναμία εκτέλεσης της δίκης. Δηλαδή του νόμου. Αυτό που θα έπρεπε να υποστηρίζεις αν πράγματι ήσουν τόσο ευαίσθητος για την επιβολή των νόμων θα ήταν η γρήγορη δίκη του εγκληματία και ο συνοπτικός εγκλεισμός του. Αυτό είναι σύμφωνο με το πνεύμα του νόμου. Όχι η ατιμωρησία και η αποφυλάκιση. Σκέφτηκες επίσης πόσες εργατοώρες έχουν πληρωθεί για να καταλήξει ο μικρός εγκληματίας στη φυλακή. Σκέφτηκες πόσες εργατοώρες έχουν συμπληρωθεί από την αποφυλάκισή του στην παρακολούθησή του για να τον ξαναμπαγλαρώσουν; Ώρες που θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθεί από την αντιτρομοκρατική σε άλλες υποθέσεις. Ώρες που κοστίζουν στον ελληνικό λαό. Γι' αυτούς τους λόγους λοιπόν πρέπει να στηρίζουμε την επιβολή των νόμων και όχι την αποφυγή τους.

Για το δεύτερο, λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω φίλε μου αλλά εμείς οι κυρ παντελήδες είμαστε πρακτικοί άνθρωποι και δεν ασχολούμαστε με μαλακίες. Δεν είμαστε δηλαδή κομουνιστές.
Το πνεύμα του νόμου είναι ότι όλοι είναι αθωοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο τελεσίδικα και ότι καλύτερα εκατό ένοχοι έξω παρά ένας αθώος μέσα.

Δε γίνεται να προφυλακίζεις για τρία χρόνια επειδή τον παίζουν οι αρχές. Τόσο απλά.

Και δεν έχω διαφορετική γνώμη για τον Ρουπακιά που ολοφάνερα ήταν ένοχος σαν το διάολο.

Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουν να γαμανε τους εισαγγελικους λειτουργούς που καθυστερούν τις υποθέσεις, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ με τον άλλον προφυλακισμένο.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιουν 2019, 12:56
Χαοτικός έγραψε: 12 Ιουν 2019, 23:04
Bandit59 έγραψε: 12 Ιουν 2019, 23:00

Τι κακό έκανε ο Κατσίφας ρε ξεφτίλα;
Πήρε ένα αυτόματο και πυροβολούσε στον αέρα. Θες κι άλλο;
α μιλάμε για τρομερό κατακάθι. Ποιος ξέρει πόσες μπεκάτσες τρόμαξε ο αλήτης, το τομάρι
ρε δεν βγάζετε τον σκασμό λέω εγώ; παλιάνθρωποι
Έλα σου πήρα να πιεις

Εικόνα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Γάταρος έγραψε: 13 Ιουν 2019, 12:50
Bandit59 έγραψε: 12 Ιουν 2019, 23:00

Τι κακό έκανε ο Κατσίφας ρε ξεφτίλα;
Εικόνα

Άλλο να είναι Λεβέντης ο άνθρωπος ρε μπάμια
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Χαοτικός έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:46

α μιλάμε για τρομερό κατακάθι. Ποιος ξέρει πόσες μπεκάτσες τρόμαξε ο αλήτης, το τομάρι
Έλα σου πήρα να πιεις

Εικόνα
εσύ ξεμπουκώθηκες ή όχι ακόμα;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:48
Χαοτικός έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:46

Έλα σου πήρα να πιεις

Εικόνα
εσύ ξεμπουκώθηκες ή όχι ακόμα;
Άμα θες κακάκια να το λες να φέρουμε το γιογιό
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

κατάλαβα, ακόμα μπουκωμένος και η μεγάλη τσαπού έρχεται σε 17 μέρες
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Σαν να έχεις δίκιο. Τέτοια μούρη! Είναι αυτό που λέμε Σαν τον πούτσο μου ξενύχτη :g030:
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Χαοτικός έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:47

Εικόνα

Λεβέντης ήταν ο Κατσίφας, ο Πολάκης είναι σε ασφαλές έδαφος και κάνει κουραδομαγκιές.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Γάταρος έγραψε: 19 Ιουν 2019, 16:11
Χαοτικός έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:47
Εικόνα

Λεβέντης ήταν ο Κατσίφας, ο Πολάκης είναι σε ασφαλές έδαφος και κάνει κουραδομαγκιές.
Είναι Πολάκαρος όχι Πολάκης.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

foscilis έγραψε: 18 Ιουν 2019, 19:18
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 09:59
Γραφικός έγραψε: 17 Ιουν 2019, 16:01

Ο νόμος λέει ότι μετά τους 14 πρώτους μήνες χωρίς δίκη ο κρατούμενος δικαιούται αποφυλάκιση. Τα περί αποσυμφόρησης τα έβγαλες από την κοιλιά σου και στο καπάκι κατηγορείς εμένα για καλπάζουσα φαντασία. Πάρ' το απόφαση: στο παρόν νήμα εγώ είμαι αυτός που υποστηρίζει την εφαρμογή των νόμων κι εσύ την ανομία.

Άσεχτο αλλά σχετικό: Αύριο που θα αρχίσει συλλογή υπογραφών, όμορφα, ωραία και νόμιμα, για να γκρεμιστεί ο σταυρός- χάλι που παράνομα ύψωσαν διάφοροι δεξιοί στ' απειλί, κι όλο το καραγκιόζ μπερντέ που έχει στηθεί γύρω του, θα δούμε πόσο φιλήσυχοι, νόμιμοι και μη τρομοκράτες είναι οι κυρΠαντελήδες.
Φίλε μου. Δεν σχολιάζω τον χρόνο αποφυλάκισης σε περίπτωση που δεν θα γίνει δίκη. Αλλά ακόμα κι αυτός ο νόμος πιστεύεις ότι υπηρετεί το κοινό καλό; Υπηρετείται το κοινό καλό όταν αποφυλακίζονται τρομοκράτες βιαστές και δολοφόνοι επειδή πέρασε ο χρόνος κράτησής τους; Πρόσεξε. Στηρίζεις το επιχείρημα σου περί επιβολής του νόμου στην αδυναμία εκτέλεσης της δίκης. Δηλαδή του νόμου. Αυτό που θα έπρεπε να υποστηρίζεις αν πράγματι ήσουν τόσο ευαίσθητος για την επιβολή των νόμων θα ήταν η γρήγορη δίκη του εγκληματία και ο συνοπτικός εγκλεισμός του. Αυτό είναι σύμφωνο με το πνεύμα του νόμου. Όχι η ατιμωρησία και η αποφυλάκιση. Σκέφτηκες επίσης πόσες εργατοώρες έχουν πληρωθεί για να καταλήξει ο μικρός εγκληματίας στη φυλακή. Σκέφτηκες πόσες εργατοώρες έχουν συμπληρωθεί από την αποφυλάκισή του στην παρακολούθησή του για να τον ξαναμπαγλαρώσουν; Ώρες που θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιηθεί από την αντιτρομοκρατική σε άλλες υποθέσεις. Ώρες που κοστίζουν στον ελληνικό λαό. Γι' αυτούς τους λόγους λοιπόν πρέπει να στηρίζουμε την επιβολή των νόμων και όχι την αποφυγή τους.

Για το δεύτερο, λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω φίλε μου αλλά εμείς οι κυρ παντελήδες είμαστε πρακτικοί άνθρωποι και δεν ασχολούμαστε με μαλακίες. Δεν είμαστε δηλαδή κομουνιστές.
Το πνεύμα του νόμου είναι ότι όλοι είναι αθωοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο τελεσίδικα και ότι καλύτερα εκατό ένοχοι έξω παρά ένας αθώος μέσα.

Δε γίνεται να προφυλακίζεις για τρία χρόνια επειδή τον παίζουν οι αρχές. Τόσο απλά.

Και δεν έχω διαφορετική γνώμη για τον Ρουπακιά που ολοφάνερα ήταν ένοχος σαν το διάολο.

Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουν να γαμανε τους εισαγγελικους λειτουργούς που καθυστερούν τις υποθέσεις, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ με τον άλλον προφυλακισμένο.
Για το τελευταίο είμαι απόλυτα σύμφωνος. Για το πρώτο όχι. Ούτε στην περίπτωση του Σακκά ούτε σε αυτή του Ρουπακιά. Αν έχεις αφήσει ελεύθερο κάποιον που έχει αποδεδειγμένα σφάξει κάποιον άλλο ακόμα κι αν δεν έχει γίνει η δίκη είσαι συνυπεύθυνος. Το πνεύμα του νόμου θα βρεθεί στην εφαρμογή του κι όχι στην έλλειψη αυτής. Και πραγματικά ποιος πέραν κάποιων φανατικών πιστεύουν ότι ο Ρουπακιάς ή ο Σακκάς ήταν αθώοι που έτυχε να βρεθεί ο ένας να σφάζει κάποιον και ο άλλος με βαρύ οπλισμό και εκρηκτικά. Ήταν ένοχοι. Το μόνο που έλειπε ήταν το διαδικαστικό. Μια τεχνικότητα. Τίποτα το ιερό σε αυτή.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αν το "διαδικαστικό" κρατάει τρία χρόνια αυτό είναι ΠΟΛΥ σοβαρότερο πρόβλημα από το να πάει ο ένας ή ο άλλος μέσα. Για αρχή όπως έχουμε δει πολλάκις μπορεί αυτά τα τρία χρόνια (1/25ο μιας ζωής!) να τα χάσει και κάποιος αληθινά αθώος.

Για δεύτερη φορά: το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη και το δικαιωμα να μην στερείσαι την ελευθερία σου από καπρίτσιο ή ανικανοτητα κάποιου μαλακα υπαλλήλου είναι κι αυτά νόμοι. Δεν είναι "πνεύμα" ούτε "θεωρίες" ούτε "ευχολόγια" ούτε "τυπικά". Είναι σοβαροτατοι κυριολεκτικό θεμελιώδεις νόμοι, πολύ σοβαρότεροι από τις λεπτομερειες οποιασδήποτε ποινικής υπόθεσης. Σε δέκα χρόνια κανεις δε θα θυμάται το Ρουπακιά όμως όλοι θα θυμούνται ότι η Ελλάδα ήταν μια μπανανία που μπορούσες να μείνεις τρία χρόνια μέσα επειδή οι ΔΥ έχουν 250 μέρες ΚΑ και αργίες το χρόνο.

Κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται όταν προφυλακίζεις κάποιον ένα δευτερόλεπτο παραπάνω από όσο έχει θεσπιστεί. Αντιθέτως αυτό το δευτερόλεπτο σε κάνει καφκικη μπουρδελοζούγκλα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”